nasıl peki kaşıntın oluyor mu bir tüp ne kadar gidiyor.. valla ben hiç para vermememe rağmen yazdırmaktan bıktım 25ml de 4. tüpteyim..
ben ilaç olarak elevit kan hapı ve geçen haftadan beri magnezyum elevit ve kan hapı doğuma kadar devam diye biliyorum
ben ilaç olarak elevit kan hapı ve geçen haftadan beri magnezyum elevit ve kan hapı doğuma kadar devam diye biliyorum
oo bayağı ilaç kullanıyosn,elevte hep devam mı dedi doktorun, ben 2 paket kullandm ve bıraktırdı..sadece kan ilacı kullanıyorum..belki kramplarm olursa magnezym bide
bana bıraktırdı bakalım,iyide oldu onu içmesi işkence gbiydi:84: kan hapıda aç karnına içiliyor ya çok zorlanıyorum
ben multivitamin kullanıyorum, bir de demir ilacı alıyorum ama ikisini de almayı unutuyorum bu aralar yaaa siz yazınca aklıma geldi desem yeridir, nasıl olacak böyleelevit, kan ilacı, balık yağı ve magnezyum toz karışım hepsini de kullanıyorum.
arkadaşlar lierac'tan gerçekten emin misiniz? ben hirudoid jel kullanıyorum devlet veriyor, bir de saf zeytinyağı.. bir gün biri bir gün diğeri hiç kaşıntım da olmuyor bunları kullanırken. kaşıntı çatlağın sinyalini veriyor zaten.. Ama lierac forumda çok popüler bu yüzden çok paralar dökülüyormuş gibi geliyor. kullanan ve etkisinden emin olan tanıdıklarınız var mı?
nasıl peki kaşıntın oluyor mu bir tüp ne kadar gidiyor.. valla ben hiç para vermememe rağmen yazdırmaktan bıktım 25ml de 4. tüpteyim..
ben kan ilaclarini gece yatarken iciyorum
ben multivitamin kullanıyorum, bir de demir ilacı alıyorum ama ikisini de almayı unutuyorum bu aralar yaaa siz yazınca aklıma geldi desem yeridir, nasıl olacak böyle
ben bepanthene ve bebe yağı kullanıyorum, arada yves rocher in kremlerinden de sürdüğüm oluyor, kaşıntım hiç yok. aslında ebem de bu kremlerin hiçbir işe yaramayacağını söylemişti, forumlarda da düzenli kulandım az da kilo aldım ama yine de çatlaklarım oluştu diye yazan çok insan vardı. vücut yapımızla alakalı olduğuna inanmaya başlamıştım oluşan çatlakların ama herkes lierac alınca acaba bende mi kullansam ya çatlakları önlüyorsa diye düşünmeden de edemedim.kararsızım yani şu an. amazondan 40 ytl ye gönderiyorlar, belki öyle alırım ama gerek yok diyorum bir taraftan. diğer taraftan da ya önlüyorsa diye içime kurt düştü :)
kaşıntım fln yok canım şimdilik... Benim doktorum çatlak için ilaç yazmadı öyle. Söylese de kullanmazdım, ilaç sonucunda ve dediğin türdeki kremler özellikle çatlaklara yönelik değil ki, endikasyonlarında cildin yumuşaması fln yazıyor.
Bana doktorum çatlak önleme için direk lierac ve badem yağı kullananlar etkili olduğunu söylüyorlar, sana kalmış dedi.
kızlar mesela şu adresteki bir anne çatlak kremini düzenli olarak kullanmış ama yine de çatlakları oluşmuş(özellikle lierac kullanıp kullanmadığını belirtmemiş ama)
Bebek Büyütüyorum: Çatlak Kremleri Gerçekten İşe Yarıyor mu?
ben de yaa aç karna içildiğini bilmiyordum.. sadece c vitaminiyle birlikte al dedi portakal suyu falan gibi.. onu da yapmıyorum gerçi
zaten çabuk çatlayan biriyim çok kararsız kaldım.. bide badem yağı kullanma diyen bir grup var tüylenme yapıyormuş. benim göbek zaten maşşallah ultrasonda açmaya utanıyorum daha fazla tüylenirse iyice depresyona girerim.
kızlar mesela şu adresteki bir anne çatlak kremini düzenli olarak kullanmış ama yine de çatlakları oluşmuş(özellikle lierac kullanıp kullanmadığını belirtmemiş ama)
Bebek Büyütüyorum: Çatlak Kremleri Gerçekten İşe Yarıyor mu?
belirtmiç malesef altta.. keşke belirtmeseydi :)
babe phitolastil ve bonal kullanmış
yok arkadaş ben kullanmıyorum.. zaten başından beri inanmadım bu kreme.. kk da bide herşeyi abartıyoruz konuşa konuşa yok bebek arabası, yok biberon neyin sağlıklı olduğu apaçık ortada aslında.. ben almıyorum çok da çatlamaya müsitim doğal yağları kullanmaya devam..sonuçları benden takip edersiniz :))) yoksa bu işe bir dur diyemiycez hepimiz 5-6 milyonla çıkıcaz bu alışverişlerin içinden.. oğluma kooperatife giricem doğumdan sonra :)))
günaydın kızlar venus canım geçmiş olsun bol c vitamini tavuk suyu öksürük varsa kara tup bal karışımı ve salep. burun için de viks ve okyanus suyu spreyi. ayrıca tsh hamilelikte düşük olduğunda yanlış ölçüm olma ihtimali varmış bak benim 6.5 çıktığı halde bir kaç gün sonra 4 çıkmıştı 2 hafta sonra tamamen normaldi. bende de guatr falan yok.. aytrıca yüksek olması daha ciddi bir risk. sadece testini tekrar etmeyi unutma canım. ben ilk başta çok çok stres yapmıştım ama etraftan artık çok şeyler duydum çok araştırdım ve ben her ay dahiliyeye de mecburen gidiyorum değerlerim normal olmasına rağmen.
kızlar şeker yüklemesi 24. haftada yani 23+1den itibaren mi yapılıyor??????
kızlar elevit bugün itibariyle bitiyor bir daha kulanmayacağm..kan ilacı vermişti son gittiğimde bundan sonra onu kullanacaksın dedi..sizde durumlar nedir..hangi ilaçları kullanıyorsunz
ben de sordum cnm,
pendikte, 130, nakit olursa 117 dediler
eminonunde daha ucuz olur mu onu merak ettim
ben de ay sonu gibi insallah gitmeyi dusunuyorum da eminonune, bekler ordan alirim bari
son olarak şu mesajı eklemek istiyorum;
Lierac Çatlak Kremi sitesinden alıntı.
38 haftalık hamileyim, düzenli olarak lierac kullandım,ancak 8. aydan itibaren çatlaklarım oluşmaya başladı ve şuanda karnım çatlak dolu. bana lierac ın en iyi krem olduğu söylenmişti (hem doktorum hemde çevremdekiler tarafından) ancak hiçbir kremin koruyuculuğuna inanmıyorum. o kadar para vermektense, badem yağı, susam yağı gibi doğal yağları kullanmanızı öneririm. hiç değilse dünyanın parasını vermemiş olursunuz, çatlayacaksa ne kullanırsanız kullanın çatlayacak zaten..
aynı başlık altında kullandım ve hiç çatlağım oluşmadı diyenlerde var, sanırım gerçekten vücut yapımızla alakalı. hamile olmayan, kilo almamış ama yine de çatlakları olan 15-18 yaşında kızların da mesajları var. vücut yapısıyla alakalı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?