2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

korkma tatlım yaaa..dr da önemli değil demiş zaten.ben artık inanmıyorum bu risk testlerine...hiç kafana takma hiç bişeyciği yok kuzunun..
:nazar::emir_bebek:

bana detaylıya gititim ya cumartesi prof. dediki bu sefer , tiroid hormonuna bakıldımı? hayır dedim.ee bi ona bakılsın dedi.ben böyle oldum :53: bid e bu çıktı gibisine..ama yaptırmıycam bakılmasın yeter artık...

haklisin cnm yaa,
teknolojinin bu kadar ilerlemesi iyi mi oldu kotu mu bilemedim;
en ufak bisey risk unsuru oluyor, testler testlerr, bi ohh diyemedik, hep bi test sonucu bekler durumdayizz

kuzucum iyi olsun cnm yaa , Allah'tan baska bisey istemiyorum

eyeszay cnm sen ayrintilidan sonra ne yaptin?
hani bagirsaklarinda hafif beyazlik var bebisin demislerdi,
sonra bi gelisme oldu mu takip edemedim ben

ben de cmr. fetus'a mehmet bey'e gidiyorum cnm

selamlar nasılısınız bakalım umarım enerjik güzel haberlerin olduğu mutlu bir hafta olur :))) biz kuzumla iyyiz maşallaha dilimi ısırıp totomu kaşiim :)):nazar: cumartesi pazar kızımın alışverişlerine devam ettik tüm body tulumhırka iç atlet v.s gibi şeylerini mother care aldım aaahhh keşke netten alabilseydim de yarı fiyata gelecekti neyseee ilk cicileri güzel güzel giyer inşallah valla ekle derseniz ekleyemem zira bisürü emin önü ganimetide var onları cekip eklemem 1 gunumu rahat alır maalesef vaktim olmuyo bu gün okula başlaıyorum tekrar annem burda haftaya gidecek

umarım herkes iyidir herkese iyi dileklerimi geçmiş olsunları hayırlı olsunları yolluyoruz :)))

haa akşam eşim uyutmadı beni anlatım durun şimdi ev aldık tabii borçlandık bide bu ay alışveriş vs biraz sıkıştık açıkçası neyse açıgı kapatırızda benimki hiç sıkışmadığından biraz streslendi galiba sen otur ona bişey olursa biz naparızı düşün borçlandık ya allahım gece geldi ben uyurken csanım bişey olursa su su bu yaparsınız tamammı dedi deli adam ya uyandırdı bi güzel ağladım sonra kendine kendimi yılın öküzü seçiyorum diyorr neyse güldürüd beni biraz bende ona meraketme bişey olursa sigortadan alırım parayı falan dedimde uyudum oda uyudu ama hem güldüm hem duygulandım hemde aslında hak verdim ben hiç düşünmemiştim demek ki erkke ile kadının arlarında ki fark burda da ortaya çıkıyorrr :))
geçmişe çok takılamaıyorum ama umarım herşey yolundadır kendinize iyi bakın biz kaçalım hazırlanalım gene gleiriz öptük hepinizi görüşürüz :)))

yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun... bebekler kısmetleriyle gelirller derler nekadar doğru söylemişler :)) Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin.

bu arada eşin çok düşünceli.. bazen eşlerimize bizimle aynı heyecanları yaşamıyorlar diye kırılabiliyoruz ( en azından ben öyle )ama onlarda farklı açılardan babalığa hazırlanıyorlar. hamileliğimin başlarında ikimizde çok heyecanlıydık, hemen hayallere başladık, şunları yapcaz, bunları alıcaz bebeğimize gibisinden yani kısacası çok farklı çok güzel duygular yaşıyor mutlu oluyor insan ama sağlık problemleri çıktıktan sonrada o mutlulu yaşadığından 2 - 3 misli kadar üzülüyor :((( eşimle bunları yaşadık ve şimdi nasıl anlatsam biraz karışık oldu ama gelecekle ilgili bebekle ilgili planları daha farklı..hep bi önlem alma çabasıiçinde.. Allah onları hiçbirzaman için başımızdan eksik etmesin.

soyledıklerın mantıklı geldı
bende bakmaya baslım barı saol
aydınlık aydınlık gezıyorum sımdı :) :49::49: :9::9::9:
öpüyorum

ah canım yaaaa, çok zor bir durum. ama babanı çiğneyip gitme bence. eşinin bir yol bulup babanın gönlünü alarak seni götürmesi en güzeli olur. bence babanda yumuşar merak etme, anneler her zaman ortamı yumuşatmayı başarırlar :)

canim bende babami çiğneyip gitmek istemiyorum. yani hiçbir kosulda olmaz. hem hiçbieyin garantisi yok yarin öbürgün bisey olur babama dönebilmem lazim. hemde yani gidersem ben çalismiycam, heralde bi 2 yil çalisamam. ekonomik özgürlüğü olmayan birisi olarak hiç hayatima devam etmedim deliririm ben. hiç olmazsa bisey almak isterde esime söleyemezsem babiskom benim için çalisiyor ediyor valla. hiçbisekilde gidemem. alexandros bebeğimiz olucak ailelerimi dinlicez diyor oda kabullenir sen buraya gelirsen diyor ama gitmem yani. hayatimda her zaman var olcak beni kollayip kollayacak erkek babam.

Canım şu Tİ yöntemi bana biraz zor geldi. Çünkü ben bebek doğduktan sonra 3 ay evde olacağım. Sonra annem ve bakıcı bakacak oğluma. Dolayısıyla hadi ben o kadar titiz davranırım da bakıcının buna uyum gösterebileceğini sanmam. Sonra ev umumi tuvalete döner diye korkarım :1:

Aldıklarının resimlerini koysana özellikle kürkü merak ettim :))
Sen içini rahat tut bence Alexandros geldiğinde önce tartışır sonra anlaşırlar. Hayatında ki erkekler biraz kapışacak gibi duruyor ama Alex:'in biraz attan alması lazım. Babanda taş kalpli değil herhalde, biraz naz yapar sonra gönderir. Yani umarım. Ama dediğim gibi ne olursa olsun sen sakın kendini kasma, sıkma, güzel kızını düşün.

hehe koyarim canim. dün alexandrosa çekmistim fotosunu e bebekten aldiğim seyleri koyarim.

selamlar nasılısınız bakalım umarım enerjik güzel haberlerin olduğu mutlu bir hafta olur :))) biz kuzumla iyyiz maşallaha dilimi ısırıp totomu kaşiim :)):nazar: cumartesi pazar kızımın alışverişlerine devam ettik tüm body tulumhırka iç atlet v.s gibi şeylerini mother care aldım aaahhh keşke netten alabilseydim de yarı fiyata gelecekti neyseee ilk cicileri güzel güzel giyer inşallah valla ekle derseniz ekleyemem zira bisürü emin önü ganimetide var onları cekip eklemem 1 gunumu rahat alır maalesef vaktim olmuyo bu gün okula başlaıyorum tekrar annem burda haftaya gidecek

umarım herkes iyidir herkese iyi dileklerimi geçmiş olsunları hayırlı olsunları yolluyoruz :)))

haa akşam eşim uyutmadı beni anlatım durun şimdi ev aldık tabii borçlandık bide bu ay alışveriş vs biraz sıkıştık açıkçası neyse açıgı kapatırızda benimki hiç sıkışmadığından biraz streslendi galiba sen otur ona bişey olursa biz naparızı düşün borçlandık ya allahım gece geldi ben uyurken csanım bişey olursa su su bu yaparsınız tamammı dedi deli adam ya uyandırdı bi güzel ağladım sonra kendine kendimi yılın öküzü seçiyorum diyorr neyse güldürüd beni biraz bende ona meraketme bişey olursa sigortadan alırım parayı falan dedimde uyudum oda uyudu ama hem güldüm hem duygulandım hemde aslında hak verdim ben hiç düşünmemiştim demek ki erkke ile kadının arlarında ki fark burda da ortaya çıkıyorrr :))
geçmişe çok takılamaıyorum ama umarım herşey yolundadır kendinize iyi bakın biz kaçalım hazırlanalım gene gleiriz öptük hepinizi görüşürüz :)))

heheheh evet valla. ben sahsen kadin olarak hiç düsünmem bana bisey olursa aman ne olur diye. ama babam öledir. sürekli düsünür. sürekli der bana bisey olursa size ne olucak diye. bende ondan biliyorum. anneme anlatir sunu yap bunu yap diye. ilginç valla. bizde romatizm i daha çok önemsiyoruz onlar önemsemiyorlar. gerçi benim askim artist olduğu için o benden daha fazla romantik ama:))geçende bana bisey yazdi tamam dedim öldürün beni simdi:)) ama genelde öleler yani.

Geçmiş olsun cnm inş.toparlamışsındır şimdiye kadar...

Güle güle kullansın bende bu ctesi gidicem inş.eminönüne....

canım güle güle kullan kızına ve sana çoook yakışacak, ben oğluma kırmızı 3 tekerlekli kraftınkini almıştım gene onu kullanıcaz.....

Ben hftsonu bursada bebiş görmeye gittim beşik çoook güzel kesin alıcam tekerlekleri var bambu istedikleri yere getiriyorlar kesin alıcam...

Üzülme canım herşeyi olur benim de ilkinden olduğu için ağır gidiyorum babaannemiz hastane çıkışımızı aldı, birde beşik alabilsem tamam olacak, eşininde inş.çok iyi olur işleri...

Üzülme cnm benimde 466 grdı ultr.göre değişiyor öyle olsa dr uyarırdı

Bebişin toparlanmıştır belli bir bölgeye biraz daha büyüsün daha çok olur cnm

ne güzel üzülme sütün bol olucak demek keşke benim olsa :-((

Erkekler çok dert ediyor borcu benim eşimde öyledir, güle güle giyin cicilerinizi evinizde hayırlı olsun...

Üzülme canım 10 kilosu hstde gidiyor sonra verirsin mühim olan bebiş sağlıklı olsun

canim bnm çok saol. yaa gerçi dün e bebeğe gittim. quinny buzzlarida çok beğendim ama sora dedim kendine gel gözde. benim böle huylarim var çünkü:D

günaydın teyzoşları...iyi haftalar:)
dünkü toplantıdan sonra buıgün evde olmak harika...bu saate kadar yan gelip yattık kısımla...iyiyiz çok şükür...güzel haberler okudum gene...sizle seviniyorum sizle üzülüyorum artık...burası olmadan geçmiyor günüm artık...bağımlılık yarattınız yaw;)

eminönü havuzluhan macerasına ben de gideceğim...kafamda bu cts var benim de ama hava koşullarına göre karar vereceğiz...netten bikaç mağaza buldum...ne kadar uygun fiyatları var ya...mesela şu siteye bi baksanıza...
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
çok şeker oda süslemeleri var...yakından gidip incelemek lazım:)

yaw sizin durumunuz tam bir love story+adventure oldu kıjımmmm yaaa...
babişin onla yanyana gelince bence yumuşar gibi geliyor...alexandros yalnız mı gelecek seni almaya...yoksa ailesi ile mi?
ayy heyecan yaptım bak gene:9:

haha aynen aynen. valla yazicam senaryosunu zaten:D valla babam yumusayacağa benzemiyor. dün bana çok kötü seler söledi. bende bağirdim bütün komsular ayağa kalkti. sinirlerim mahvoldu sora alexandrosu arayip bi saat ağladim. oda dedi ben cuma geliyorum alicam seni. bide ben gelmeden yatağimizda uyuyamiyormus. sürekli koltukta yatmaktan ortopedisi bozulmus bide en çok ondan sikayet ediyor xixi gelde normal yatakta yatiyim artik diye. yaa normalde ailesi ile gelsin diye konusmustuk. ama simdi benim babam böle bisey söler olmaz ayip olur bende bilemedim napicaz.

10 gün sonra istanbula gezmeye gidecez
gitmişken eminönüne gidelim diyoruz
oraya ucuz demiştiniz ya
tam olarak nerelere gidelim nereler ucuzdur
bana biraz adres verebilir misinz

valla eminönü iyi dediler ama maalesef dün kapaliydi canim gidemedim. sali gidicem annemle. fatihte civil var 2 büyük katli. orasi güsel sevdim ben

günaydın kızlarrrr..nasıulsınız bakalım..ben grip oldum aile hekimizi s ağğolsun 3 gün rapor verdi.perşemebeye kadar okul yok bana :)) ama gözlerim falan fena akıyorrr.. :((

yerim ben onun kürkünü..doğmadan kokoşş oldu bizimki desene :)) kime çekti acaba :9: bu arada sizin bebk arabası çok güzel yaa benimde canım ondan istiyor... kaça aldım demiştin ?baban vermesse al kızınla kendi çeyizlerini kaaçççç buralardannn :52::52: şaka bi yana yumuşar merak e tme .o da haklı al diye pattatanak veremez ki gözdesiniii :34: ayrıca bide junior gözde var.onuda düşünüyodur o şimdi torunumu götürüyoo göremicem diyee..haklı yani bi yerdee , ilk ayki sıkıntılarını hep onlar çektiii :61:

canım ben turgay şenere gittim ama amnio sentez ve detaylı için.burdaki dr um un hocasıymış.perinatolog olduğu için gittim.şimdi normal d r uma devam edicem inş..

derin bilgim yok ama ben alıcam mesela..niye alıcamı söyliyim sütüm olup olmayacağını bilmiyorum ama olur heralde :))
1. bu pompayla arada sağıp kaşıkla veririm ilk günler.göğüsucu falan acırsa , yada emmezse ..

2. belki memeyi emecek gücü olmayabilir ilk zamanlar , o emmezse sütüm gelmez , bende hemen sağarım ki süt üremeye devam e tsin bebekte beslensin.

3.ileriki zamnalarda yine sağıp biberona koyarım babasıda beslesin.yada beni,m işim olduğunda birisi biberonla verebilsin.

4.yine ileriki zamanlarda dışarı çıkabileyim rahat rahat bebekle. alırım biberona sütümü veririm emer , zira çarşılar işkence olur zırt pırt emzirme falan.zaten emzirecek yer bulmada ayrı bi sorun.emziriyorum diye sosyal yaşamdan kopmayayım dimi..Allah korusun depresyon geliverir..

5. göğüslerde fazla sütün kalması zararlı , kist oluşabilir , düğümlenme falan oluyor bezlerde , ablamda olmuştu mesela..

6. ben grip olduğumda sağarım , babasıda yedirir :))

benim kendimce düşüncelerim bunlar.ama tecrübesizim ne nasıl olur tam olarak kest,remiyorum..alayım bulunsun..

valla sorma canim benim hiç yumusayacak gibide durmuyor yani dün kiyametleri kopardi:(( paskalyada gitme hayalleri suya düsüyor diyorum ama alexandros ben cuma gelip alicam seni diyor. bilmiyorum napim. off off. canim arabayi 1600 e aldim. ama benimkinde bi aksesuarlar var. onlari almazsan 1500. oto koltuğu ana kucaği ayni sey ve arabasi ile birlikte. bende çok beğendim ama sahip olamayinca daha güzeldi tabi:))dün e bebekte quinny buzz gördüm bu seferde ona dadandim bi. ama bana bunu satan adam bütün markalari satmasina rağmen en çok bu jane i önerdi. bugaboo da satiyordu. ona rağmen dedi bundan tek bir sikayet gelmez kirildi etti bilmemne diye bana sorarsan elimdeki en iyi araba bu dedi. torunu varmis onunda bundan kullaniomus.

günaydnn kızlar doktora gittim bebeğimi gördüm p.şembe günü 27 cm 548 gram olmuş yavrum ama ben çok kilo alıyorum canım sıkkın bu nedenle.:59:

Maşallah diyelim yavrucuk çok güzel beslenmiş.:nazar: Canım sen de biraz dikkat etmeye çalış ikinizin de sağlığı için. 6 öğüne bölerek ye yemeklerini. Hamur işi, tatlı gibi y,yeceklerden fazla tüketiyorsan uzak dur.

merhaba kızlar...hepinize iyi haftalar...ben cuma akşamı şeker yüklemesi için kan verdim..doktor açlık tokluk önemli değil dedi..eczaneden 50 gr glukoz aldım evde yarım şişe suyla karıştırıp içine yarım limon sıktım..iyice çalkalayıp içtim..limonata gibi oldu bu yüzden içerken zorlanmadım...1 saat sonra da hastaneye gidip kan verdim..size tavsiyem mutlaka limonla için...

Umarım sonucun normal çıkmıştır. ???

herkese hayırlı haftalar dılıyorum arkadaslar
havuzluhan ıcın bıseyler soylemk ıstıyorum
gecen yaz dogacak yegenım ıcın havuzlu hanı altust ettık ınanın gıdıp yorulmaya deymez
fıyat olarak dıyorum cesıt olarak evet cok cesıt var ama ucuz deıl ınanın bız 3-5 parça bısey alıp cıktık
beşikler pusetler hastane cıkışları bızım buradakı carsıdan farklı deıl hatta pahalı bıle
tavsıyem buyuk katlı bebek magazalarına gıdın marka seylerı bıle ucuza alabılıyosunuz
bıde bulabılırsenız markaların fabrıka satıs magazaları var
bizim ümranıyede idil beybi ve belisin falan var daha uygun fıyata buralarda bulabılırsınız aradıklarınızı
ama eminönünde bildiğiniz mağaza veya yer ısmı varsa bende ısterım
ben süt sağma makınası alanlara soracakrım
cok gereklı bıseymı sımdıden aldıgınıza gore yanı almak gerekıyosa bende bakıcam
herkesın bır olmaz heralde belkı sorunsuz emzırıcez bebegı
ben nasıpse doğar dogmaz gogus koruyucu kullanmayı dusunyorum yara olmaması ıcın bıde gogus kremlerınden alıcam dogumdan once :49:
derın bılgısı olan varsa bun konuda aydınlatılmaya ıhtıyacım var :9:

Benim dha önce doğum yapan arkadaşlarımın verdiği bilgiye göre doğumdan 1 ay öncesinde göğüs ucu çatlamasını önleyici kremlere başlamakta fayda varmış. Joker mağazasında indirim var ben hfta sonu 2 kutu lansinoh krem aldım.

merhaba arkadaslar,

h.sonu yazdiklarinizi hic okuyamadim,
islerim epey yogun

kizlar bşsey sorucam size;
benden doktorum 3lu test istemedi,
2lim iyi cikmisti

sadece AFP mom bakariz dedi

h.sonu test sonucumu aldik, deger 2,89- risk bulunmaktadir yaziyor.
sonucu esim almisti, cok korkmus hemen doktorun yanina gitmis, yerinde yokmus tlf acmis,
doktor , 16.haftada bir kanama gecirdigim icin degerin yuksek cikmis olabilecegini ; daha yuksek cikan hastalarinin da oldugunu, korkulacak bisey olmadigini soylemis.

esim sonucu getirince icim rahat etmedi , ben de aradim doktoru.
korkma dedi, kanama gecirmenden kaynaklaniyor,
zten az bir fark var o da anlamli degil dedi;
ayrintiliya gittiginde gecmiste kanama gecirdigini belirtirsin deedi.

yine de icim de az da olsa huzursuzluk var;
insallah ayrintilim iyi gecer kizlar yaaa;
simdi de benim icin dua edin noolurrr

--boyle bisey yasayan var mi, afp degerleriniz kacti ??

Peppermint benim AFP MoM değerim: 0,97 çıkmış ama biliyorsun ki bu testler sadece istatistiksel verilere dayalı. Bunu burada defalarca yaşadık. Umarım detaylıdan güzl haberlerle gelirsin.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum sonunda fırsat bulup yazabildim:66: 23+1 haftalık hamileyim umarım hepimiz sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatırız ve bebişlerimizi alırız kucağımıza:49:

Hoş geldin aramıza :71:

ayy kizlar dün e bebekte quinny buzz gördüm sinirlerim bozuldu nedense asabiyim bu aralar:)) güzel gözüküyordu çok ben de hep böle oluyor. biseye karar verip beğenip aliorum sora baska seye saldiriorum. ama benimki daha güsel dimi kizlar:(( bisi sölein içim rahatlasin hihi.

bu arada bende olmaz olmaz diodum kendime nazar değdirdim. bende kasinti oldu vajinamda. böle hani antibiyotik kullanimindan mantar olurya onun gibi diycem ama o kadar siddetli değil. yani kasinti sadece tuvaletimi yaptiğimda yikayip kurulayinca oluyor. bide böle tel tel beyaz bisiler geliyor:(( sizde olan varmi hiç?

:61:
ayy kizlar dün e bebekte quinny buzz gördüm sinirlerim bozuldu nedense asabiyim bu aralar:)) güzel gözüküyordu çok ben de hep böle oluyor. biseye karar verip beğenip aliorum sora baska seye saldiriorum. ama benimki daha güsel dimi kizlar:(( bisi sölein içim rahatlasin hihi.

bu arada bende olmaz olmaz diodum kendime nazar değdirdim. bende kasinti oldu vajinamda. böle hani antibiyotik kullanimindan mantar olurya onun gibi diycem ama o kadar siddetli değil. yani kasinti sadece tuvaletimi yaptiğimda yikayip kurulayinca oluyor. bide böle tel tel beyaz bisiler geliyor:(( sizde olan varmi hiç?

Vallahi ben çok beğendim... Ama bana biraz pahalı geldi:59::59:

canim bnm çok saol. yaa gerçi dün e bebeğe gittim. quinny buzzlarida çok beğendim ama sora dedim kendine gel gözde. benim böle huylarim var çünkü:D

valla sorma canim benim hiç yumusayacak gibide durmuyor yani dün kiyametleri kopardi:(( paskalyada gitme hayalleri suya düsüyor diyorum ama alexandros ben cuma gelip alicam seni diyor. bilmiyorum napim. off off. canim arabayi 1600 e aldim. ama benimkinde bi aksesuarlar var. onlari almazsan 1500. oto koltuğu ana kucaği ayni sey ve arabasi ile birlikte. bende çok beğendim ama sahip olamayinca daha güzeldi tabi:))dün e bebekte quinny buzz gördüm bu seferde ona dadandim bi. ama bana bunu satan adam bütün markalari satmasina rağmen en çok bu jane i önerdi. bugaboo da satiyordu. ona rağmen dedi bundan tek bir sikayet gelmez kirildi etti bilmemne diye bana sorarsan elimdeki en iyi araba bu dedi. torunu varmis onunda bundan kullaniomus.

Ya saçmalama ne Quiny buzz' ı, Jane Rider daha güzel. Bir de seninkinin rengine hasta oldum ben ya. Minik Eva Mina kürküyle arbasında düşünsene... Ayyyy çok sevimli olacağına eminim :nazar::nazar::nazar:

eyeszay cnm sen ayrintilidan sonra ne yaptin?
hani bagirsaklarinda hafif beyazlik var bebisin demislerdi,
sonra bi gelisme oldu mu takip edemedim ben

ben de cmr. fetus'a mehmet bey'e gidiyorum cnm

hiçbisey yapmadim canim. okudum arastirdim ve hamileliğimi normal bi süreç gibi yasamaya karar verdim. genelde herkese zaten o var bu var diyorlar. doktor zaten çoğunlukla bu hiçbiseydir önemsiz biseydir demisti çünkü. sonra biton sey saydi. ben artik daha tahlil mahlil yaptirmayacağim. en önemlileri 2li 4lü testlerdi yaptirdim. bide ayrintili.

Ya saçmalama ne Quiny buzz' ı, Jane Rider daha güzel. Bir de seninkinin rengine hasta oldum ben ya. Minik Eva Mina kürküyle arbasında düşünsene... Ayyyy çok sevimli olacağına eminim :nazar::nazar::nazar:

hehe dimi dimi. saol valla:DD

dün bizde baktık arabalara..hep sizin yüzünüzden araba araba dediniz merak saldınız bana..güya ben doğum sonrası düşünüyordum.burdaki mağazalarda pek çeşit yok siz int.beğenin getirtelim dediler hep.beğendikten sonra bende getirtirim internetten :63: akşam int baktık eşimle.senin jane çok güzel bence..eşimde beğendi ama bize 1600 bile çok gelicek malesef..zaten şu amnio testi yüzünden dr a 1700 tl bayıldık haliyle bu bizi azıcık açtı.ben doğum soınrası izne ayrılıcam için kredi kartlarımızı sıfırlıyoruz yoksa tek maaşla mümkün olmayacak..bu ay odasını alıcaz inş..gerçi eşim çok beğendiysen alırız dedi ama bilmiyorum napıcamm..başka arabaları araştırıyorum şimdilik..

bu a rada başka şeyde gözün kalmasın senin araba çok güzell, üstelik rengi ve çiceği çok hoşşş :)) ben mağazalarda hep pembeye bakıyorum eşim kolumdan tuutup mavilere doğru sürüklüyorr :60::60:

korkma tatlım yaaa..dr da önemli değil demiş zaten.ben artık inanmıyorum bu risk testlerine...hiç kafana takma hiç bişeyciği yok kuzunun..
:nazar::emir_bebek:

bana detaylıya gititim ya cumartesi prof. dediki bu sefer , tiroid hormonuna bakıldımı? hayır dedim.ee bi ona bakılsın dedi.ben böyle oldum :53: bid e bu çıktı gibisine..ama yaptırmıycam bakılmasın yeter artık...

Canım bende en başta yapılan bir sürü test var ya, onda yapmışlardı. Canım bebişin TSH hormonunu direk senden aldığı için eğer yetersizlik fln varsa, ilaç kullanman gerekir. İlaç diyorum ama sentetik TSH hormonu, prospektüste hamilelikte güvenle kullanılabilir yazıyor zaten. Aldığımız demir takviyesi gibi bir şey bu da. Bende sınırda çıkmıştı mesea ama; endokrinoloji uzmanı hamilelikte TSH değerinin 2 ve altında olmasını istiyoruz demişti ve ilaç yazdı, internetten de araştırdım, hamilelikte TSH hormonu-tiroid diye bakabilirsin. Bence en kısa zamanda yaptır, önemli çünkü. Sağlık ocağında aile hekimine yaptırabiliyorsun.

bu arda b hippy cim..verdiğin bebk şekeri sitesi linkii için çok teşekküğr..ben eminönüye gidemiyorum bari buradan sipariş edeyim..beğendim bile bi kaç bişeyy :))

Canım bende en başta yapılan bir sürü test var ya, onda yapmışlardı. Canım bebişin TSH hormonunu direk senden aldığı için eğer yetersizlik fln varsa, ilaç kullanman gerekir. İlaç diyorum ama sentetik TSH hormonu, prospektüste hamilelikte güvenle kullanılabilir yazıyor zaten. Aldığımız demir takviyesi gibi bir şey bu da. Bende sınırda çıkmıştı mesea ama; endokrinoloji uzmanı hamilelikte TSH değerinin 2 ve altında olmasını istiyoruz demişti ve ilaç yazdı, internetten de araştırdım, hamilelikte TSH hormonu-tiroid diye bakabilirsin. Bence en kısa zamanda yaptır, önemli çünkü. Sağlık ocağında aile hekimine yaptırabiliyorsun.

bilmiyodum canım.. o zmaan baktırayım barii peki kaçıncı haftada bakılıyodu buna..geç kalmamışımdır umarım..

efsung
cnm bebisine alisveris yapmissin, hayirli olsun
mothercare den aldim, netten alsam yari fiyatina gelecekt demissin ya; netten satisi var mi ki mothercare'in cnm

ben de bu cuma ayin 15'i ya, %50 ind. oluyormus, gitmeyi dusunuyordum,
su afp testi canimi sikti vazgecer gibi oldum
sizce gideyim yine de diy mi??

bilmiyodum canım.. o zmaan baktırayım barii peki kaçıncı haftada bakılıyodu buna..geç kalmamışımdır umarım..

Canım önemli değil, gebelikte genel tarama testlerinin içinde istiyor genelde doktorlar, sende de istemiştir belki. İlk doktor kontrolünde senden bazı testler istememiş miydi doktorun?? kan ve idrar tahlilleri. Yaptırdıysan sonuçlar da hala duruyorsa TSH diye geçiyor, bir bak istersen.
Belki normal sınırlarda çıkmıştır da doktorun hiç birşey dememiştir haliyle.
Yoksa da sabah aç karna git aile hekiminde iste. Öyle bir zamanı yok yani. ben ayda bir aile hekimime gidip yaptırıyorum, kontrol altında tutmak için (buna göre ilaç dozunu ayarlıyorlar çünkü)

Son düzenleme:

bence de jane rider kesinlikle daha güzel. kraftın twist modeline benzetiyorum sizce de benzemiyor mu? ona bizim bütçemiz daha uygun ama kalite olarak jane'in daha iyi olduğu muhakkak.

efsung
cnm bebisine alisveris yapmissin, hayirli olsun
mothercare den aldim, netten alsam yari fiyatina gelecekt demissin ya; netten satisi var mi ki mothercare'in cnm

ben de bu cuma ayin 15'i ya, %50 ind. oluyormus, gitmeyi dusunuyordum,
su afp testi canimi sikti vazgecer gibi oldum
sizce gideyim yine de diy mi??

Git tabi canım, için rahat olsun. Ben de cuma günü gideceğim. internetteki fiyatlar türkiyeye göre daha uygun ama sadece ingiltere içi gönderim yapıyorlar:47:

dün bizde baktık arabalara..hep sizin yüzünüzden araba araba dediniz merak saldınız bana..güya ben doğum sonrası düşünüyordum.burdaki mağazalarda pek çeşit yok siz int.beğenin getirtelim dediler hep.beğendikten sonra bende getirtirim internetten :63: akşam int baktık eşimle.senin jane çok güzel bence..eşimde beğendi ama bize 1600 bile çok gelicek malesef..zaten şu amnio testi yüzünden dr a 1700 tl bayıldık haliyle bu bizi azıcık açtı.ben doğum soınrası izne ayrılıcam için kredi kartlarımızı sıfırlıyoruz yoksa tek maaşla mümkün olmayacak..bu ay odasını alıcaz inş..gerçi eşim çok beğendiysen alırız dedi ama bilmiyorum napıcamm..başka arabaları araştırıyorum şimdilik..

bu a rada başka şeyde gözün kalmasın senin araba çok güzell, üstelik rengi ve çiceği çok hoşşş :)) ben mağazalarda hep pembeye bakıyorum eşim kolumdan tuutup mavilere doğru sürüklüyorr :60::60:

daha cinsiyeti belli değilmi canim??? yaa tabiki hani daha ucuza güzel olanlarida var. bazen biseylerde çok hevesimiz yoksa daha düsük fiyatlisini alabiliriz. bende mesela arabada verdim bu parayi simdi kanguruyu çok ucuz biey alicam mesela. yani 290 falan kangurular ben civilde bisey gördüm çok güzel 40 liraya o markayi arastiriyorum eğer içindeki maddesi iyi ve çin mali değilse onu alicam mesela. iste biyerden çok alinca biyerden dengeliyoruz mecburen.

canim tsh testini normalde hamileligin basinda bakiyolar zaten herhalde sende de bakmislardir normalse doktor bise dememistir bu konuda benim hamileligimden önce daha vardi hipotiroid
yani az calisiyodu belki 2 senedir ilac kullaniyorum hatta bi ara cok düsüktü doktor dedi hamile kalman bile zor olur bu degerlerle gerci denedigimizde melegimize cok cabuk kavustuk cok sükür ki...

suan da ilac kullanmaya devam ediyorum her ay kan tahliliyle bakiliyo ilac yeterli mi diye ama sende simdiye kadar böyle bisey olmadiysa bi sorun oldugunu düsünmüyorum canim ama istersen bi kan tahlili yaptir gidip kollarimiz delik desik oldu ama napalimm :69:

Back