2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam...

Ben hasta oldum :2:
Hapşuruyorum, boğazım batıyor, burnum tıkalı ve öksürüyorum. :14:
Sinüzit olsa gerek.

Burnum tıkalı sinir oluyorum, şu burun bantlarından alsam diyorum. Denediniz mi siz?

Geçmiş olsun cnm inş.toparlamışsındır şimdiye kadar...

evet sonunda bende alışveriş yaptım :)) ilk 2 numaradan prima bebek bezi aldım, ıslak mendilin yeni doğanlar için safsu ve pamuktan yapmışlar 3 paket birden 12tl ydi onu aldım. bebedorun 250ml cam biberonunu aldım 125ml yoktu bitane de ondan alıcam.. sebamed önerdi herkes vücut kremini, pişik kremini şampuanını sabununu aldım. hacı şakir granül sabun aldım ilk cicilerini onunla yıkayıp hastaneye götürücez. bu arada limangoda wenice ürünleri vardı acayip ucuza bi girdim pek bişey kalmamış kaçırdım. burdan birbirimize haber verelim arkadaşlar.. şimdi funna baby nevresim takımları var 32 liraya benim istediğim kuzulusu bitmiş :( kız bebekler için çok güzelleri vardı ama hala..

Güle güle kullansın bende bu ctesi gidicem inş.eminönüne....

çok saolun kizlar. bu aldiğim araba.

Eki Görüntüle 174861

oto koltuğu olarakta moru gelicek. yani sevindim valla beğenmenize. acele karar vermem gerekti falan ama sevdim çok.

canım güle güle kullan kızına ve sana çoook yakışacak, ben oğluma kırmızı 3 tekerlekli kraftınkini almıştım gene onu kullanıcaz.....

aynen bende henüz hiçbişey almayanlardanımmm:59: ama olsun sağlıklı olsunlarda zamanı geldiğinde hepsi olur zaten.. mayıs ayı içerisinde toptan almayı planlıyorum ben. yatak konusuna gelince çok araştırdım bu park yatak olsun, beşik olsun , büyüyen yataklar olsun en son kararımız bebişimize şöyle şirin bi oda hazırlamak e tabi onların yataklarıda büyüyen yataklardan ve ilk aylarda zaten odada yalnız yatıramayız ondan anneannemizde ilk aylarda yatak odasında kullanmamız için beşik alcak.. şimdilik portatifbeşikler kullanışlı görünüyor gözüme ancak geçen günlerde formda fotoğrafını görmüştüm bi arkadaşımız almıştı snırım pembeli bi beşik hasırdandı yanlış hatırlamyorsam o çok hoşuma gitmişti.. eğer bulabilirsem o tarz bişey de olabilir.. hatta o beşiğin bi benzerini ykmde de görmüştüm ama sallanmıyordu :(

Ben hftsonu bursada bebiş görmeye gittim beşik çoook güzel kesin alıcam tekerlekleri var bambu istedikleri yere getiriyorlar kesin alıcam...

Günaydın tatlı seker anneler:))
Biz uyandık oglusla evde misafir var herkes uyansın kahvaltı edicez bu pc lere deli oluyorum açılmıyor KK tlf dan da takip zor oluyor yarın bilgisayar öğretmenine bı sorayım bakalım

Alisveris yapanlar olmuş oh ellerinize saglık güzel günlerde kullansın minisler
Only smile hastalanmissin çok gecmis olsun canım

Ya bendaha iki tane badi ve çoraptan başka hiç bise almadım çünkü söyle bir sorunumuz var esim emlakçı benim al sat yapıyor nakit lazım olduğu için evi sattı bende şimdi kıraya Cook'dan anlayacağınız taşınma yolları göründü bana
Park yatağı var zaten kızımdan kaldı araba ve bebek koltuğu da unisex renkler oymızda kullanır ben sadece kıyafet alicam bı de hastane için bebek süsü kapı süsü falan digerleri hep kızdan tabi inşallah kullandirir hersey benim deyip duruyor

Ya su pc ye çözüm bulurum umarım KK nin Hali bı başka oluyor face ye alışamadım tam

Üzülme canım herşeyi olur benim de ilkinden olduğu için ağır gidiyorum babaannemiz hastane çıkışımızı aldı, birde beşik alabilsem tamam olacak, eşininde inş.çok iyi olur işleri...

Bu arad benim miniş dün 460 gr geldi.22 hafta için biraz küçük değil mi?? Dr normal dedi ama...

Üzülme cnm benimde 466 grdı ultr.göre değişiyor öyle olsa dr uyarırdı

Kızlar bir şey sorucam.Bende hamileliğimin 20.haftasındayım.Bazen karnımın bir tarafında sertleşme bebek sanki orada toplanıyormuş gibi oluyor.Bazı topiclerde bunun kasılma olduğunu ve erken doğumun habercisi olduğunu okudum.Çok korkuyorum.Gerçi sık olmuyor ama beni korkutmaya yetiyor.Sizlerlerde de oluyor mu?

Bebişin toparlanmıştır belli bir bölgeye biraz daha büyüsün daha çok olur cnm

kızlar ben sütyenimde göğüs uçlarıma denk gelen kısımda ıslaklık farkettim çok az ama göğsümden gelmiş nette baktım olabiliyormuş bu. birden korktum diğer bebeğimi kaybedince sütüm aylarca kesilmemişti çok zordu. şimdi benim gibi farkeden var mı

ne güzel üzülme sütün bol olucak demek keşke benim olsa :-((

selamlar nasılısınız bakalım umarım enerjik güzel haberlerin olduğu mutlu bir hafta olur :))) biz kuzumla iyyiz maşallaha dilimi ısırıp totomu kaşiim :)):nazar: cumartesi pazar kızımın alışverişlerine devam ettik tüm body tulumhırka iç atlet v.s gibi şeylerini mother care aldım aaahhh keşke netten alabilseydim de yarı fiyata gelecekti neyseee ilk cicileri güzel güzel giyer inşallah valla ekle derseniz ekleyemem zira bisürü emin önü ganimetide var onları cekip eklemem 1 gunumu rahat alır maalesef vaktim olmuyo bu gün okula başlaıyorum tekrar annem burda haftaya gidecek

umarım herkes iyidir herkese iyi dileklerimi geçmiş olsunları hayırlı olsunları yolluyoruz :)))

haa akşam eşim uyutmadı beni anlatım durun şimdi ev aldık tabii borçlandık bide bu ay alışveriş vs biraz sıkıştık açıkçası neyse açıgı kapatırızda benimki hiç sıkışmadığından biraz streslendi galiba sen otur ona bişey olursa biz naparızı düşün borçlandık ya allahım gece geldi ben uyurken csanım bişey olursa su su bu yaparsınız tamammı dedi deli adam ya uyandırdı bi güzel ağladım sonra kendine kendimi yılın öküzü seçiyorum diyorr neyse güldürüd beni biraz bende ona meraketme bişey olursa sigortadan alırım parayı falan dedimde uyudum oda uyudu ama hem güldüm hem duygulandım hemde aslında hak verdim ben hiç düşünmemiştim demek ki erkke ile kadının arlarında ki fark burda da ortaya çıkıyorrr :))
geçmişe çok takılamaıyorum ama umarım herşey yolundadır kendinize iyi bakın biz kaçalım hazırlanalım gene gleiriz öptük hepinizi görüşürüz :)))

Erkekler çok dert ediyor borcu benim eşimde öyledir, güle güle giyin cicilerinizi evinizde hayırlı olsun...

günaydnn kızlar doktora gittim bebeğimi gördüm p.şembe günü 27 cm 548 gram olmuş yavrum ama ben çok kilo alıyorum canım sıkkın bu nedenle.:59:

canım 65 le hamile kaldım 78 olmuşum doktor yavaş dedi ama ne bi diyet programı nede herhangi birşey demedi bebeğin gelişimi çok iyi dedi görsen nasıl tatlı olmuş kızım eli ağzındaydı yine parmakları herşeyi belliydi yavrumun doktor değiştirsem mi bilmiyorum.?

Üzülme canım 10 kilosu hstde gidiyor sonra verirsin mühim olan bebiş sağlıklı olsun

sev-rey haklısın canım ama aynada bakınca kendime işte çok canım sıkılıyor sen kaç kilo aldın helede çatlakları düüşünmek istemiyorum zaten..

canım 65 le hamile kaldım 78 olmuşum doktor yavaş dedi ama ne bi diyet programı nede herhangi birşey demedi bebeğin gelişimi çok iyi dedi görsen nasıl tatlı olmuş kızım eli ağzındaydı yine parmakları herşeyi belliydi yavrumun doktor değiştirsem mi bilmiyorum.?

ayyy maşşalllahhh kocaman olmuşş prenses.. takma kafana cnm önemli bişey olsaydı doktor uyarırdı.. ama istersen yediklerinin kalori,sine dikkat et hamur işi, çikolata falan yiyosann eğer biraz uzak dur.. zon aylarda ağırlaşıp, zorlanma diye .. yooksa bnm arkadaşım 25-30 kilo aldı 6 ayda önceki halinden de zayıf oldu. süt vermek çok kalori harcatıyomuşş..

benim 22 demişti..benim dr.da bana bıraktı..hatta gerek yok ama kendin bilirsin dedi...bende olmadım...dr. yinede sordum...doğuma kadar piknikte filan paslı çivi filan batarsa ozaman ne yapabiliriz dedi...öle bi durumda 20 gün içinde yapılabiliyormuş..ayrıca dr. bu tetanoz virüsü daha çok topraktan gecen bi hastalık dedi...

aa topraktan mı geçiyomuş hiç duymamıştım.. bnm doktor da çok önemli değil dedi.. bi sıkıntı olmaz herhalde yaptırmazsak da..

Günaydın herkese,iyi haftalar!
günaydın canımmm

kızlar hafta başı herkes durgun galiba. ses yok kimselerden hava güzel ama yağmurlu olacakmış 3e kadar okul 3den 8e kadar seminer var bu hafta boyunca nasıl dayanacağım bilmiyorum

aa yazık sana.. kolay gelsin canım bi kolaylık sağlamıyolar mı?

Günaydınnn kızlar.

Beni sağlık ocağına 24. Haftada çağırdılar bakalım hala düşünüyorumm.. Doktorum bana bıraktı büyük ihtimal yaptırmıycamm ..

5 yıl ıcınde olduysan gerek yok ama ben en son lıse1 de oldugumu hatırlıyorum ?? onun ıcın yaptırıcam drmda olma falan demedı

günaydın teyzoşları...iyi haftalar:)
dünkü toplantıdan sonra buıgün evde olmak harika...bu saate kadar yan gelip yattık kısımla...iyiyiz çok şükür...güzel haberler okudum gene...sizle seviniyorum sizle üzülüyorum artık...burası olmadan geçmiyor günüm artık...bağımlılık yarattınız yaw;)

eminönü havuzluhan macerasına ben de gideceğim...kafamda bu cts var benim de ama hava koşullarına göre karar vereceğiz...netten bikaç mağaza buldum...ne kadar uygun fiyatları var ya...mesela şu siteye bi baksanıza...
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
çok şeker oda süslemeleri var...yakından gidip incelemek lazım:)

kizlar her tarafim ağriyor valla. bugün eminönüne gittim bosu bosuna havuzlu han kapaliymis pazar haberiniz olsun. sora e bebeğe gittim nuk emzik aldim hem kauçuk hem silikon. sora bebisime bi ayakkabi aldim çok güsellll. birde kürk hihiih:DD ama tabi gerçek değil gereçeğine karsiyiz:DD alexandrosda katie holmesun kizi gibi olucak herseyimiz glomour diye çok güldü:D hehe bu arada babamla büyük kavga ettik yollamiyo beni. alexandrosda ben cuma günü gelip seni aliyorum vermezse vermesin diyor ben napicam bilmiyorum:(((
yaw sizin durumunuz tam bir love story+adventure oldu kıjımmmm yaaa...
babişin onla yanyana gelince bence yumuşar gibi geliyor...alexandros yalnız mı gelecek seni almaya...yoksa ailesi ile mi?
ayy heyecan yaptım bak gene:9:

10 gün sonra istanbula gezmeye gidecez
gitmişken eminönüne gidelim diyoruz
oraya ucuz demiştiniz ya
tam olarak nerelere gidelim nereler ucuzdur
bana biraz adres verebilir misinz

merhaba kızlar...hepinize iyi haftalar...ben cuma akşamı şeker yüklemesi için kan verdim..doktor açlık tokluk önemli değil dedi..eczaneden 50 gr glukoz aldım evde yarım şişe suyla karıştırıp içine yarım limon sıktım..iyice çalkalayıp içtim..limonata gibi oldu bu yüzden içerken zorlanmadım...1 saat sonra da hastaneye gidip kan verdim..size tavsiyem mutlaka limonla için...

herkese hayırlı haftalar dılıyorum arkadaslar
havuzluhan ıcın bıseyler soylemk ıstıyorum
gecen yaz dogacak yegenım ıcın havuzlu hanı altust ettık ınanın gıdıp yorulmaya deymez
fıyat olarak dıyorum cesıt olarak evet cok cesıt var ama ucuz deıl ınanın bız 3-5 parça bısey alıp cıktık
beşikler pusetler hastane cıkışları bızım buradakı carsıdan farklı deıl hatta pahalı bıle
tavsıyem buyuk katlı bebek magazalarına gıdın marka seylerı bıle ucuza alabılıyosunuz
bıde bulabılırsenız markaların fabrıka satıs magazaları var
bizim ümranıyede idil beybi ve belisin falan var daha uygun fıyata buralarda bulabılırsınız aradıklarınızı
ama eminönünde bildiğiniz mağaza veya yer ısmı varsa bende ısterım
ben süt sağma makınası alanlara soracakrım
cok gereklı bıseymı sımdıden aldıgınıza gore yanı almak gerekıyosa bende bakıcam
herkesın bır olmaz heralde belkı sorunsuz emzırıcez bebegı
ben nasıpse doğar dogmaz gogus koruyucu kullanmayı dusunyorum yara olmaması ıcın bıde gogus kremlerınden alıcam dogumdan once :49:
derın bılgısı olan varsa bun konuda aydınlatılmaya ıhtıyacım var :9:

Son düzenleme:
Bebek Günlük Tutarsa :
1. gün

Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
hortumumu bile kesmişler! Meme ......diye, süt diye birşey varmış.
nerden nasıl bulunur bu ya?

Hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni.

2. gün

Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık
yok, süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla
abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok
yalnızım be günlük. hayır bişey değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!

Uykum geldi yine. zzzzz!

3. gün

Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki
varsınız.

4. gün

Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere
gittik galiba. Memeden ayrılınca bağırıyorum geri geliyor, sonra
uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar
bağrınca geri geliyor nasılsa. Kaka da zevkliymiş be, eskiden
yapamıyordum.

5. gün

Bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. Dikkat ettim
de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim, dikkatimi çeken bir
noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır
tutamıyorum ........im, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler
bari de çatlatmasak daha ilk günden.

6. gün

Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?

Bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi, hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em Allah em, bak yine aklıma geldi, ........ler kesti hortumu yaa.

7. gün

Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış, yine uykum geldi.

8. gün

Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık, kaka
yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf
pislensin, eziyet olsun. Naapayım ama alt açıkken daha rahat
roketleyebiliyorum, kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum
galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.

9. gün

Çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor, bu süt her derde
devaymış, bugün bunu gördüm.

10. gün

Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiymiş neymiş.

Bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.

11.gün

Al işte, başladı yine bir arıza, sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle gaz gibi bişey, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün

Bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de, uyutmadım, diktim bunları da hazır asker.
Sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum.

13. gün

Annemin suratına sıçtım, tamam utandım biraz da insan bebeği götünden öper mi yaa. Ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.

14. gün

Anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bir randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.

15. gün

Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince
sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.

16. gün

Şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. Bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.

17. gün

Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama
huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.

18. gün

Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor, sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19.gun

Nihayet o adamın neden eve sadece ak$amlari geldigini anladım megerse bana ve anneme bakmak için gündüz çalışıyormuş..

Aferin gözume girdi şimdi bak!..

20. gün

Tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı. :)

merhaba arkadaslar,

h.sonu yazdiklarinizi hic okuyamadim,
islerim epey yogun

kizlar bşsey sorucam size;
benden doktorum 3lu test istemedi,
2lim iyi cikmisti

sadece AFP mom bakariz dedi

h.sonu test sonucumu aldik, deger 2,89- risk bulunmaktadir yaziyor.
sonucu esim almisti, cok korkmus hemen doktorun yanina gitmis, yerinde yokmus tlf acmis,
doktor , 16.haftada bir kanama gecirdigim icin degerin yuksek cikmis olabilecegini ; daha yuksek cikan hastalarinin da oldugunu, korkulacak bisey olmadigini soylemis.

esim sonucu getirince icim rahat etmedi , ben de aradim doktoru.
korkma dedi, kanama gecirmenden kaynaklaniyor,
zten az bir fark var o da anlamli degil dedi;
ayrintiliya gittiginde gecmiste kanama gecirdigini belirtirsin deedi.

yine de icim de az da olsa huzursuzluk var;
insallah ayrintilim iyi gecer kizlar yaaa;
simdi de benim icin dua edin noolurrr

--boyle bisey yasayan var mi, afp degerleriniz kacti ??

kızlar ben bebek yatakları ile ilgili bir konu açtım ama yerini ben bile bulamıyorum, onu ağustos anneleri başlığı altına nasıl taşırım?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum sonunda fırsat bulup yazabildim:66: 23+1 haftalık hamileyim umarım hepimiz sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatırız ve bebişlerimizi alırız kucağımıza:49:

merhaba arkadaslar,

islerim epey yogun

2lim iyi cikmisti

sonucu esim almisti, cok korkmus hemen doktorun yanina gitmis, yerinde yokmus tlf acmis,
doktor , 16.haftada bir kanama gecirdigim icin degerin yuksek cikmis olabilecegini ; daha yuksek cikan hastalarinin da oldugunu, korkulacak bisey olmadigini soylemis.

Doktor önemli bir fark yok diyorsa öyledir canım merak etme, hiçbirşey çıkmaz inşallah ayrıntılın da sorunsuz geçer. Kafana takma gerçekten...

Ben AFP değerinin ne çıktığını bile bilmiyorum, doktorum almıştı sonucu, arayıp iyi çıktı demişti.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr..nasıulsınız bakalım..ben grip oldum aile hekimizi s ağğolsun 3 gün rapor verdi.perşemebeye kadar okul yok bana :)) ama gözlerim falan fena akıyorrr.. :((

kizlar her tarafim ağriyor valla. bugün eminönüne gittim bosu bosuna havuzlu han kapaliymis pazar haberiniz olsun. sora e bebeğe gittim nuk emzik aldim hem kauçuk hem silikon. sora bebisime bi ayakkabi aldim çok güsellll. birde kürk hihiih:DD ama tabi gerçek değil gereçeğine karsiyiz:DD alexandrosda katie holmesun kizi gibi olucak herseyimiz glomour diye çok güldü:D hehe bu arada babamla büyük kavga ettik yollamiyo beni. alexandrosda ben cuma günü gelip seni aliyorum vermezse vermesin diyor ben napicam bilmiyorum:(((

yerim ben onun kürkünü..doğmadan kokoşş oldu bizimki desene :)) kime çekti acaba :9: bu arada sizin bebk arabası çok güzel yaa benimde canım ondan istiyor... kaça aldım demiştin ?baban vermesse al kızınla kendi çeyizlerini kaaçççç buralardannn :52::52: şaka bi yana yumuşar merak e tme .o da haklı al diye pattatanak veremez ki gözdesiniii :34: ayrıca bide junior gözde var.onuda düşünüyodur o şimdi torunumu götürüyoo göremicem diyee..haklı yani bi yerdee , ilk ayki sıkıntılarını hep onlar çektiii :61:

Hangi doktora gidiyorsunuz, ben de esk. deyim

canım ben turgay şenere gittim ama amnio sentez ve detaylı için.burdaki dr um un hocasıymış.perinatolog olduğu için gittim.şimdi normal d r uma devam edicem inş..

herkese hayırlı haftalar dılıyorum arkadaslar
havuzluhan ıcın bıseyler soylemk ıstıyorum
gecen yaz dogacak yegenım ıcın havuzlu hanı altust ettık ınanın gıdıp yorulmaya deymez
fıyat olarak dıyorum cesıt olarak evet cok cesıt var ama ucuz deıl ınanın bız 3-5 parça bısey alıp cıktık
beşikler pusetler hastane cıkışları bızım buradakı carsıdan farklı deıl hatta pahalı bıle
tavsıyem buyuk katlı bebek magazalarına gıdın marka seylerı bıle ucuza alabılıyosunuz
bıde bulabılırsenız markaların fabrıka satıs magazaları var
bizim ümranıyede idil beybi ve belisin falan var daha uygun fıyata buralarda bulabılırsınız aradıklarınızı
ama eminönünde bildiğiniz mağaza veya yer ısmı varsa bende ısterım
ben süt sağma makınası alanlara soracakrım
cok gereklı bıseymı sımdıden aldıgınıza gore yanı almak gerekıyosa bende bakıcam
herkesın bır olmaz heralde belkı sorunsuz emzırıcez bebegı
ben nasıpse doğar dogmaz gogus koruyucu kullanmayı dusunyorum yara olmaması ıcın bıde gogus kremlerınden alıcam dogumdan once :49:
derın bılgısı olan varsa bun konuda aydınlatılmaya ıhtıyacım var :9:

derin bilgim yok ama ben alıcam mesela..niye alıcamı söyliyim sütüm olup olmayacağını bilmiyorum ama olur heralde :))
1. bu pompayla arada sağıp kaşıkla veririm ilk günler.göğüsucu falan acırsa , yada emmezse ..

2. belki memeyi emecek gücü olmayabilir ilk zamanlar , o emmezse sütüm gelmez , bende hemen sağarım ki süt üremeye devam e tsin bebekte beslensin.

3.ileriki zamnalarda yine sağıp biberona koyarım babasıda beslesin.yada beni,m işim olduğunda birisi biberonla verebilsin.

4.yine ileriki zamanlarda dışarı çıkabileyim rahat rahat bebekle. alırım biberona sütümü veririm emer , zira çarşılar işkence olur zırt pırt emzirme falan.zaten emzirecek yer bulmada ayrı bi sorun.emziriyorum diye sosyal yaşamdan kopmayayım dimi..Allah korusun depresyon geliverir..

5. göğüslerde fazla sütün kalması zararlı , kist oluşabilir , düğümlenme falan oluyor bezlerde , ablamda olmuştu mesela..

6. ben grip olduğumda sağarım , babasıda yedirir :))

benim kendimce düşüncelerim bunlar.ama tecrübesizim ne nasıl olur tam olarak kest,remiyorum..alayım bulunsun..

sev-rey haklısın canım ama aynada bakınca kendime işte çok canım sıkılıyor sen kaç kilo aldın helede çatlakları düüşünmek istemiyorum zaten..

Canım bende 7 kilo aldım hızlı gidiyorum yani :-(( ilkinde de 6 kilom kalmıştı toplamda 16 almıştım

merhaba arkadaslar,

islerim epey yogun

2lim iyi cikmisti

Canım çok üzüldüm dr diyorsa vardır bir bilgisi, benim normal çıkmıştı 1 mi 2 nin mi ne üstü sorunluymuş diyorlardı ama kanaman olduğuna göre ondandır nasılsa ikilin temiz çıkmış bir de ayrıntılıya girersin tamam olur...

Doktor önemli bir fark yok diyorsa öyledir canım merak etme, hiçbirşey çıkmaz inşallah ayrıntılın da sorunsuz geçer. Kafana takma gerçekten...

Ben AFP değerinin ne çıktığını bile bilmiyorum, doktorum almıştı sonucu, arayıp iyi çıktı demişti.

Canım çok üzüldüm dr diyorsa vardır bir bilgisi, benim normal çıkmıştı 1 mi 2 nin mi ne üstü sorunluymuş diyorlardı ama kanaman olduğuna göre ondandır nasılsa ikilin temiz çıkmış bir de ayrıntılıya girersin tamam olur...

insallah dediginiz gibi ayrintilim tertemiz cikar arkadaslar.
cumartesiyi iple cekiyorum

merhaba arkadaslar,

islerim epey yogun

2lim iyi cikmisti

korkma tatlım yaaa..dr da önemli değil demiş zaten.ben artık inanmıyorum bu risk testlerine...hiç kafana takma hiç bişeyciği yok kuzunun..
:nazar::emir_bebek:

bana detaylıya gititim ya cumartesi prof. dediki bu sefer , tiroid hormonuna bakıldımı? hayır dedim.ee bi ona bakılsın dedi.ben böyle oldum :53: bid e bu çıktı gibisine..ama yaptırmıycam bakılmasın yeter artık...

Back