Kızlar selam...
Ben hasta oldum :2:
Hapşuruyorum, boğazım batıyor, burnum tıkalı ve öksürüyorum.
Sinüzit olsa gerek.
Burnum tıkalı sinir oluyorum, şu burun bantlarından alsam diyorum. Denediniz mi siz?
Geçmiş olsun cnm inş.toparlamışsındır şimdiye kadar...
evet sonunda bende alışveriş yaptım :)) ilk 2 numaradan prima bebek bezi aldım, ıslak mendilin yeni doğanlar için safsu ve pamuktan yapmışlar 3 paket birden 12tl ydi onu aldım. bebedorun 250ml cam biberonunu aldım 125ml yoktu bitane de ondan alıcam.. sebamed önerdi herkes vücut kremini, pişik kremini şampuanını sabununu aldım. hacı şakir granül sabun aldım ilk cicilerini onunla yıkayıp hastaneye götürücez. bu arada limangoda wenice ürünleri vardı acayip ucuza bi girdim pek bişey kalmamış kaçırdım. burdan birbirimize haber verelim arkadaşlar.. şimdi funna baby nevresim takımları var 32 liraya benim istediğim kuzulusu bitmişkız bebekler için çok güzelleri vardı ama hala..
Güle güle kullansın bende bu ctesi gidicem inş.eminönüne....
çok saolun kizlar. bu aldiğim araba.
Eki Görüntüle 174861
oto koltuğu olarakta moru gelicek. yani sevindim valla beğenmenize. acele karar vermem gerekti falan ama sevdim çok.
canım güle güle kullan kızına ve sana çoook yakışacak, ben oğluma kırmızı 3 tekerlekli kraftınkini almıştım gene onu kullanıcaz.....
aynen bende henüz hiçbişey almayanlardanımmmama olsun sağlıklı olsunlarda zamanı geldiğinde hepsi olur zaten.. mayıs ayı içerisinde toptan almayı planlıyorum ben. yatak konusuna gelince çok araştırdım bu park yatak olsun, beşik olsun , büyüyen yataklar olsun en son kararımız bebişimize şöyle şirin bi oda hazırlamak e tabi onların yataklarıda büyüyen yataklardan ve ilk aylarda zaten odada yalnız yatıramayız ondan anneannemizde ilk aylarda yatak odasında kullanmamız için beşik alcak.. şimdilik portatifbeşikler kullanışlı görünüyor gözüme ancak geçen günlerde formda fotoğrafını görmüştüm bi arkadaşımız almıştı snırım pembeli bi beşik hasırdandı yanlış hatırlamyorsam o çok hoşuma gitmişti.. eğer bulabilirsem o tarz bişey de olabilir.. hatta o beşiğin bi benzerini ykmde de görmüştüm ama sallanmıyordu
![]()
Ben hftsonu bursada bebiş görmeye gittim beşik çoook güzel kesin alıcam tekerlekleri var bambu istedikleri yere getiriyorlar kesin alıcam...
Günaydın tatlı seker anneler:))
Biz uyandık oglusla evde misafir var herkes uyansın kahvaltı edicez bu pc lere deli oluyorum açılmıyor KK tlf dan da takip zor oluyor yarın bilgisayar öğretmenine bı sorayım bakalım
Alisveris yapanlar olmuş oh ellerinize saglık güzel günlerde kullansın minisler
Only smile hastalanmissin çok gecmis olsun canım
Ya bendaha iki tane badi ve çoraptan başka hiç bise almadım çünkü söyle bir sorunumuz var esim emlakçı benim al sat yapıyor nakit lazım olduğu için evi sattı bende şimdi kıraya Cook'dan anlayacağınız taşınma yolları göründü bana
Park yatağı var zaten kızımdan kaldı araba ve bebek koltuğu da unisex renkler oymızda kullanır ben sadece kıyafet alicam bı de hastane için bebek süsü kapı süsü falan digerleri hep kızdan tabi inşallah kullandirir hersey benim deyip duruyor
Ya su pc ye çözüm bulurum umarım KK nin Hali bı başka oluyor face ye alışamadım tam
Üzülme canım herşeyi olur benim de ilkinden olduğu için ağır gidiyorum babaannemiz hastane çıkışımızı aldı, birde beşik alabilsem tamam olacak, eşininde inş.çok iyi olur işleri...
Bu arad benim miniş dün 460 gr geldi.22 hafta için biraz küçük değil mi?? Dr normal dedi ama...
Üzülme cnm benimde 466 grdı ultr.göre değişiyor öyle olsa dr uyarırdı
Kızlar bir şey sorucam.Bende hamileliğimin 20.haftasındayım.Bazen karnımın bir tarafında sertleşme bebek sanki orada toplanıyormuş gibi oluyor.Bazı topiclerde bunun kasılma olduğunu ve erken doğumun habercisi olduğunu okudum.Çok korkuyorum.Gerçi sık olmuyor ama beni korkutmaya yetiyor.Sizlerlerde de oluyor mu?
Bebişin toparlanmıştır belli bir bölgeye biraz daha büyüsün daha çok olur cnm
kızlar ben sütyenimde göğüs uçlarıma denk gelen kısımda ıslaklık farkettim çok az ama göğsümden gelmiş nette baktım olabiliyormuş bu. birden korktum diğer bebeğimi kaybedince sütüm aylarca kesilmemişti çok zordu. şimdi benim gibi farkeden var mı
ne güzel üzülme sütün bol olucak demek keşke benim olsa :-((
selamlar nasılısınız bakalım umarım enerjik güzel haberlerin olduğu mutlu bir hafta olur :))) biz kuzumla iyyiz maşallaha dilimi ısırıp totomu kaşiim :))cumartesi pazar kızımın alışverişlerine devam ettik tüm body tulumhırka iç atlet v.s gibi şeylerini mother care aldım aaahhh keşke netten alabilseydim de yarı fiyata gelecekti neyseee ilk cicileri güzel güzel giyer inşallah valla ekle derseniz ekleyemem zira bisürü emin önü ganimetide var onları cekip eklemem 1 gunumu rahat alır maalesef vaktim olmuyo bu gün okula başlaıyorum tekrar annem burda haftaya gidecek
umarım herkes iyidir herkese iyi dileklerimi geçmiş olsunları hayırlı olsunları yolluyoruz :)))
haa akşam eşim uyutmadı beni anlatım durun şimdi ev aldık tabii borçlandık bide bu ay alışveriş vs biraz sıkıştık açıkçası neyse açıgı kapatırızda benimki hiç sıkışmadığından biraz streslendi galiba sen otur ona bişey olursa biz naparızı düşün borçlandık ya allahım gece geldi ben uyurken csanım bişey olursa su su bu yaparsınız tamammı dedi deli adam ya uyandırdı bi güzel ağladım sonra kendine kendimi yılın öküzü seçiyorum diyorr neyse güldürüd beni biraz bende ona meraketme bişey olursa sigortadan alırım parayı falan dedimde uyudum oda uyudu ama hem güldüm hem duygulandım hemde aslında hak verdim ben hiç düşünmemiştim demek ki erkke ile kadının arlarında ki fark burda da ortaya çıkıyorrr :))
geçmişe çok takılamaıyorum ama umarım herşey yolundadır kendinize iyi bakın biz kaçalım hazırlanalım gene gleiriz öptük hepinizi görüşürüz :)))
Erkekler çok dert ediyor borcu benim eşimde öyledir, güle güle giyin cicilerinizi evinizde hayırlı olsun...
günaydnn kızlar doktora gittim bebeğimi gördüm p.şembe günü 27 cm 548 gram olmuş yavrum ama ben çok kilo alıyorum canım sıkkın bu nedenle.![]()
canım 65 le hamile kaldım 78 olmuşum doktor yavaş dedi ama ne bi diyet programı nede herhangi birşey demedi bebeğin gelişimi çok iyi dedi görsen nasıl tatlı olmuş kızım eli ağzındaydı yine parmakları herşeyi belliydi yavrumun doktor değiştirsem mi bilmiyorum.?
Üzülme canım 10 kilosu hstde gidiyor sonra verirsin mühim olan bebiş sağlıklı olsun