2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cnm aynı benn... herkese tembihledim sakın bişey almayın diorum hem daha erken fln sallıorum iştee :)) ama içim başka tabii kendi zevkimize göre alalım istiorum herşeyi... yine de bunlar boş tabiki çünkü ben almaya başladığım da mutlaka onlar da başlıcak bak almaya başladı alalım diee... napıcaksın ki şekerim kimseyi zorla durduramazsınn elimiz mahkum hem onlar da heves ediolar bizim gibi ilk çocuk, ilk torun , ilk yeğen fln fln... :))) çokta takılmaya gerek yok sanırım amaannn boşver donansın bebişlerimiz :))))))

geçmiş olsun cigdem33 hastane hamile hamile hiç de çekilmiyor inşallah önemli birşey yokturdur..

apandis ameliyatı oldum canım . üzerinden bi hafta gecmeden asırı agr ı yüzünden tekrar yattım dikişler apse yapmıs dedi doktor berbattı.allah kimseye vermesin

bende 21. haftanın içindeyim ama 5 kilo aldım 4. aydan sonra iştahım bir arttı bir arttı sormayın, bu aralar yine normalim ama ben kilolu bitireceğim heralde hamileliğimi ...

şekerim sen de kilolu bitircem diosan ben napiimmm... :)))))) 23. haftadayım 8 kiloyu devirmek üzereimm :)))))))) gerçi içinde bulunduğum haftaya göre almam gereken kilo 7-9 arasıymış içim rahat yani :)))

ya biliyorum onlar içinde ilk bu bebek ama henüz mantıklı düşünemiyorum sanırım, belki hormonlardandır. ama bizde eşimle artık bir aileyiz ve bu ilk ve zor deneyimimizin üstesinden beraberce gelebilmek istiyoruz. tabiki de her cevabını bilmediğim soruda onlara danışıyorum ama kendi çocuklarına doya doya almışlar bize de bu özgürlüğü tanımaları lazım diye de düşünmeden edemiyorum. oyuncak alırsınız diyorum bende. annem şanslıyım ki beni anlıyor, beraber almaya gideriz diyorum tamam diyor ama kayınvalidem ne düşünüyor hiç bilmiyorum. döndüümüzde koca bir bavul koyarsa önüme ne tepki vermem lazım hiç bilmiyorum çünkü bebeğime hiçbir şekilde müdahale etmesinler sadece bazen gelip sevsinler istiyorum o kadar. biliyorum biliyorum bencilim ben, inşallah doğru yolu bulurum

şekerim sen de kilolu bitircem diosan ben napiimmm... :)))))) 23. haftadayım 8 kiloyu devirmek üzereimm :)))))))) gerçi içinde bulunduğum haftaya göre almam gereken kilo 7-9 arasıymış içim rahat yani :)))

ama bundan sonra ayda en az 2 kilo alacagım yani en az en az 10 kilo daha alacağım
buradaki kızlar hamileliklerinde çok güzel oluyor, zapzayıf sadece karınları şişiyor ama ben epeyce yuvarlak olacagım, rejim de yapamıyorum, elimden geldiğince ceşitli ve az yemeye çalışıyorum ama dün mesela börek vardı, çok beğendim, 4 parçacık yiyiverdim. tabii böle böle kilo olarak geri dönüyor bana

başlarda çok dikkatlidim her seyi buharda pişirerek yağsız yiyordum falan iyi gittiğimi görünce mi kendimi salıverdim yoksa bu dönemde normal mi bilmiyorum ama bazen yemek yemekten gözüm dönüyor resmen :):) neyse arada yüzmeye devam belki etkisi olur

apandis ameliyatı oldum canım . üzerinden bi hafta gecmeden asırı agr ı yüzünden tekrar yattım dikişler apse yapmıs dedi doktor berbattı.allah kimseye vermesin

amin Allah şifa versin inşallah birdaha yaşatmasın Rabbim..

cnm seni o kadar ii anlıorumkiiii... ahhhhhhhhh ahhhh :)))))))) ne diimki sen de çok haklısın... boşveeerrr içini rahat tut ... kayınvaliden de bavul koyarsan nappcan teşekkür etcen başka şansın yokki :))) müdahale konusunda ise bebek olunca bazı şeylerin sınırı daha ii koyulur die düşünüorum, onların zamanıyla bizim zamanımız çok farklı kundaklar fln neymiş öle eskiden, (gerçi tecrübeyi önemsemek lazım) zaten farklılıkları kendisi de görüp biraz daha geride durabilirler ama nasihatlar ve akıl verme konusunda biraz sabırlı olcaksın o kadarr :))))

geçmiş olsun canım yaaa, hamileyken çok zor olmuştur. inşallah iyisindir şimdi. bebeğe zararı var mıymış?

aman hamileyken kilo almanın tadı başka bence bir farkın oluyor yani hamilelik kıyafeti çok yakışıyor kilolulara tabi abartmamak şartıyla.hamilelik kıyafeti alan varmı aranızda acaba?

boşver cnm sen oradaki kızları burda olsan moralin düzelir.. klasik türk kadını genleri atsan atılmaz satsan satılmazzz :))))))))))
ama şu bi gerçek ki bende ilk 4 aya kadar 4 kilo fln almıştım... 4. ayımla itibaren bende de bi iştah patlaması yaşandı gerçi ne kadar dikkat etsem de malesef sonuç son 2 ayda 4 kilo aldım... ama dr.um kilomun normal olduğunu sölüo zaten anormal bi durumda müdahale ederler die düşünüorum...

az daha uğraşsak akraba çıkarız biz oooooo ne güzel olur doğum zamanı bir tanıdık kader arkadaşı süper olurdu valla. irtibatı koparmayalım şekerim sen bana ben sana destek olur geçinir gideriz

kaç kilo aldınız arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim ve 4 kilo almışım inşallah çok fazla kilo almadan atlatırız
aaynen 4 kilo aldım
selam kızlar nasılsınız.. biz bebeğimle uzun zamandır hastanelerde sürünüyoruz yazamadık yazılanları da okuyamadık...herkes iyidir insallah

canım çok çok geçmiş olsun rabbim seni de bebeğini de korusun

endişelendiğim başka şeylerde var sanırım belki ondan bu konuya aşırı tepki veriyorumdur. inşallah çok sık gelip gitmezler de keyifle büyütürüz çocuğumuzu :)

geçmiş olsun canım yaaa, hamileyken çok zor olmuştur. inşallah iyisindir şimdi. bebeğe zararı var mıymış?

apandis patlamadan aldılar zaten.patlasaydı önce bebği sonra seni zehirlerdi dediler.bilmiyorum zararı dokunacak mı sonradan o kadar narkoz aldım iğnesi serumu ilacı. düşünmek istemiyorum yani ilerisini..çektiğin ağrıdan cok bebege bişi olur mu diyorsun iğrencti yani.

kaç kilo aldınız arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim ve 4 kilo almışım inşallah çok fazla kilo almadan atlatırız

21+6 300 gr. eksiğim var hala ama sanırım aldım bu ay. hiçbişey yiyemiyorum ben camım çok şey çekiyo ama önüme gelince tiksiniyorum kokusundan ben şimdi değilde tüp bebek tedavisinde çok aldım beaaa açığı böyle kapattım galiba. ayıptır söylemesi 74 kiloyum:26:

aaaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun. nasılsın şimdi bebeğin iyimi? canın çok yanıyomu

aman hamileyken kilo almanın tadı başka bence bir farkın oluyor yani hamilelik kıyafeti çok yakışıyor kilolulara tabi abartmamak şartıyla.hamilelik kıyafeti alan varmı aranızda acaba?
annem 3 gömlek göndermiş bana , burada uygun bulamıştım çünkü. geniş uzun kesim gömleklerden istemiştim ama 3ü de hamile gömleği:) ben sevmiyorum hamile giysileriini sadece inşallah sağsalim 8. ayı görürsek ve karnım kocaman oldugunda , karnımda bebekle ilgili yazılar yazan tişörtlerden istiyorum :) görünen köy kılavuz istemiyor olacak zaten o zaman :) ama ondan önce okulun içinde yuvarlak dolaşmak istemiyorum ama bu ay epey büyüyecek heralde karnım.

bir de bebeğin gelişimi normal ise çok da endişelenmeye gerek yok. çatlak matlak çok da kafama takmıyorum, anne oluyorum olacak o kadar bedeli :) ama çok şeker yememeliyiz, bebek olması gerekenden fazla büyüyebiliyormus. hamile bir arkadaşım var sürekli şekerlemeler yedi, beslenmene dikkat et dedikçe o reddetti resmen şekerleme ile beslendi, bebeği çok şükür sağlıklı ama normalden 2 hafta daha büyük ama bu erken doğum olacagı anlamına gelmıyor, azıcık daha kilolu doğacak. asıl sorun vücudu demir ilaçlarını falan kabul etmiyor kan değerleri sürekli olması gerekenden daha düşük..

yaaa kızlar laptopu karnıma koyup yazıyorum, bebek kıpır kıpır acaba zararkı mı yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…