2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim aydın nazilliden. ben aslen manisa/akhisarlıyım. ama yaşadığımız yer aydın/ didim :61: tüp bebek tedavisi gördük irenbe de alsancakta oda. sonrasında orda devam ettik. bizim doktorunda anlaşması yok herhangi bir hastaneyle. o yüzden ben çınarlıda yapıcak gibiyim gidip görüşmedim daha. bakalım önümüzdeki ay hastanelerede bakıcam. allah hepimizin yardımcısı olsun. ben çok heyecanlıyım korkuyorum:18:

için rahat olsun çınarlıda ilgili bi hastahane, yakınım kısa zaman önce orda doğum yapmıştı ve memnun kaldılar. daha önce de irenbeyi gezme fırsatım olmuştu çok donanımlı bi yerdi. sende hastahaneye uzak oturuyorsun, benimde öyle .çeşmede oturuyoruz ve acil bi durumda izmire gitmek tam 1 saatimizi alıyor normal doğum istiyorum sancılar geldiğinde artık bi telaş hastahaneye koşturucaz.. yolda doğurmam inşallah :18:

bu arada Aydın da okuyan biri olarak çok özlemişim aydını.. aydın nazilli didim yazınca şöylee bi gözümün önünden geöti yıllarım ah ahhh eskilerde kaldı :2:

evet allah herkesin kucağını doldursun inşallah. beklemek sabretmek çok zor. allah herkeslerin yardımcısı olsun inşallah. benim tüp bebeğim de tutmadı biliyomusun. sonrasındaki ay kendiliğinden geldi doktorlar dahil hiç k,mse beklemiyordu. süpriz yaptı geldi çok mutlu etti bizi evimize neşe getirdi:69::69: darısı herkesin başına:61:

amin cnm amin,,Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inş...ne kadar güzel bi süpriz olmuştur sizin için tahmin edebiliyorum....:nazar:

için rahat olsun çınarlıda ilgili bi hastahane, yakınım kısa zaman önce orda doğum yapmıştı ve memnun kaldılar. daha önce de irenbeyi gezme fırsatım olmuştu çok donanımlı bi yerdi. sende hastahaneye uzak oturuyorsun, benimde öyle .çeşmede oturuyoruz ve acil bi durumda izmire gitmek tam 1 saatimizi alıyor normal doğum istiyorum sancılar geldiğinde artık bi telaş hastahaneye koşturucaz.. yolda doğurmam inşallah :18:

bu arada Aydın da okuyan biri olarak çok özlemişim aydını.. aydın nazilli didim yazınca şöylee bi gözümün önünden geöti yıllarım ah ahhh eskilerde kaldı :2:

güzel yer didim sessiz sakin. bazen bu sessiz sakin olması çıldırtıyo ama olsun yine de memnunuz :61:
evet uzaktayım senin 1 saat benim 2 saat ara zor olcak ama napalım güven duymadım burdakilere. bir kadının hayatındaki en zor zamanları bence doğum. o yüzden güvenmek herşeyden önce geliyo bende. bakalım allah hayırlısını versin inşallah. bende yolda doğurursam diye çok korkuyorum :18:

amin cnm amin,,Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inş...ne kadar güzel bi süpriz olmuştur sizin için tahmin edebiliyorum....:nazar:

valla sorma hiç inanamadık. hatta laboratuvardaki kkıza tafra bile yaptım yanlış bu diye :9::9: o günü hayatım boyunca unutmuycam. çok heyecanlandık.allah herkese nasip etsin o günü. varolma sebebimmiş bebeğim benim. eşimle aramızdaki en büyük aşk o şimdilerde. severdim eşimi şimdi 1000 kat daha seviyorum inanki bana bu güzelliği yaşattığı için. bu sene leylek herkesin evine uğrasın inşallah. ben herzaman dua ediyorum allahım isteyenleri boş çevirme diye. biz bekledik gelmesini zor dedik. şimdi geldi doğsun diye beklemekte çok zor oğlumuz olcak nasipse dünyanın ennn yakışıklısı geliyooooooo:65:

daha hiç hissetmedım ya bı an önce hıssetmek ıstıyorum artık herkes normaldır ılk bebegın ondan olabılır dıyolar bakalım artık beklıyoruz...:2:

ilk gebeliklerde 22. haftada hıısedilebiliyormuş, o yüzden acele etme, normaldir merak eme.

ben ılk olarak 16+4te hissetmiştim, önce inanamadım ama bir sonraki gün eşimde hissetti haklısın tekme atıyor demışti çok sevinmiştik :) hiç acele etme çok güzel bir duygu, ilk hissettiğinde için mutlulukla dolacak :)

Son düzenleme:
valla sorma hiç inanamadık. hatta laboratuvardaki kkıza tafra bile yaptım yanlış bu diye :9::9: o günü hayatım boyunca unutmuycam. çok heyecanlandık.allah herkese nasip etsin o günü. varolma sebebimmiş bebeğim benim. eşimle aramızdaki en büyük aşk o şimdilerde. severdim eşimi şimdi 1000 kat daha seviyorum inanki bana bu güzelliği yaşattığı için. bu sene leylek herkesin evine uğrasın inşallah. ben herzaman dua ediyorum allahım isteyenleri boş çevirme diye. biz bekledik gelmesini zor dedik. şimdi geldi doğsun diye beklemekte çok zor oğlumuz olcak nasipse dünyanın ennn yakışıklısı geliyooooooo:65:

bu hamilelik hormanları çok etkiliyor çoookkk... kolay kolay ağlayan biri değildim ama şimdilerde okuduğum herşeye ağlar oldum... Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallahhh ve tüm hamilelere sağlıkla eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin

bu hamilelik hormanları çok etkiliyor çoookkk... kolay kolay ağlayan biri değildim ama şimdilerde okuduğum herşeye ağlar oldum... Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallahhh ve tüm hamilelere sağlıkla eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin

aminnnnn inşallah tatlım:61: valla sorma bende ağlamıyorum ağlamıyorum derken bu ara sulu gözlü olmaya başladım. hele burda bebek için uğraşanları sıkıntılaRINI OKUDUKÇA kendimi hatırlıyorum innaki hıçkıra hıçkıra ağlıyorum:59:

Merhaba kızlar ben de zaman zaman girip yazdıklarınızı okuyorum ama hiç cevap yazamamıştım. benim de sat 1 kasım ve beklenen doğum tarihimiz 8 ağustos. Manisa'da oturuyorum ama doktora İzmir'e gidiyorum. 22. haftadayız ve yarın ayrıntılı ultrason var. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler :61:
inşallah güzel haberler alırsın canım :)
selamlar teyzoşları:)
bugün daha iyiyiz şükür...dün akşamki ağrımız azaldı baya...
hava çok güzel ama biz eve tıkılmış durumdayız şu an...kombimiz arızalanıyordu sürekli...sonunda yenisini almayı başarabildik(ev sahibimizi ikna ettik ihihihi)içerde elemanlar uğraşıyor ..ben de sanal alemde turluyorum...bi merhaba diyelim dedim kızımla...
dün akşam aanneme gittik...annem önümüze dev bir hurç çıkardı...alın bunlar şimdiye kadar kızınıza aldığım şeyler diye...Allahım koptuk yaaa...hepsi birbirinden şirin süper şeyler almış anacığım...eşimle onlara bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık...arada bazılarının resmini çekip koyarım..paylaşırım sizlerle...herkes bi telaşlarda gördüğüm kadarıyla...

aman sağlığımız,neşemiz ve bebişlerimiz iyi olsun da gerisi tın ve de vııııııııııııııın....
hadi kaçtık biz...öperizzzzzzzzzzz;)

ooo ne güzel bir sürü yeni cicileri oldu desene :) mutlu mutlu giymesi nasip olur inşallah :) ben çok mu bencilim, kimseye bebeğime bir şey aldırmıyorum, sadece bizim aldıklarımızı giysin istiyorum :( cok bencilim ama elimde değil bu duyguyu değiştiremiyorum :(

selamlar teyzoşları:)
bugün daha iyiyiz şükür...dün akşamki ağrımız azaldı baya...
hava çok güzel ama biz eve tıkılmış durumdayız şu an...kombimiz arızalanıyordu sürekli...sonunda yenisini almayı başarabildik(ev sahibimizi ikna ettik ihihihi)içerde elemanlar uğraşıyor ..ben de sanal alemde turluyorum...bi merhaba diyelim dedim kızımla...
dün akşam aanneme gittik...annem önümüze dev bir hurç çıkardı...alın bunlar şimdiye kadar kızınıza aldığım şeyler diye...Allahım koptuk yaaa...hepsi birbirinden şirin süper şeyler almış anacığım...eşimle onlara bakarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık...arada bazılarının resmini çekip koyarım..paylaşırım sizlerle...herkes bi telaşlarda gördüğüm kadarıyla...

aman sağlığımız,neşemiz ve bebişlerimiz iyi olsun da gerisi tın ve de vııııııııııııııın....
hadi kaçtık biz...öperizzzzzzzzzzz;)

iyi olmanıza ve kombinize sevindim:9: benim annem uzakta dün tel. açtı çoğu şeyini aldım.çok beğendiklerin olursa al yoksa alma dedi..sen anlatınca annem aklıma geldi....annem sanki benden daha havesli:9:gelirken bavullarla gelicem diyor........annelerimizde olmasa bebk çeyizlerini kim hazırlıycak.sağolsunlar..

allahım çok güzel bebişlerin biçok şeyi hazır... biz biraz riskli dönemler geçirdiğimiz için bişey almaya cesaret edememiştik o nedenle oğluşumun daha hiçbişeyi yok ama olsun o sağlıklı olsunda mayıs ayında almaya başlcaz inşallah...

allahım çok güzel bebişlerin biçok şeyi hazır... biz biraz riskli dönemler geçirdiğimiz için bişey almaya cesaret edememiştik o nedenle oğluşumun daha hiçbişeyi yok ama olsun o sağlıklı olsunda mayıs ayında almaya başlcaz inşallah...

acele etmeye gerek yok zaten, daha cok zamanımız var nasılsa :)

benim eşim aydın nazilliden. ben aslen manisa/akhisarlıyım. ama yaşadığımız yer aydın/ didim :61: tüp bebek tedavisi gördük irenbe de alsancakta oda. sonrasında orda devam ettik. bizim doktorunda anlaşması yok herhangi bir hastaneyle. o yüzden ben çınarlıda yapıcak gibiyim gidip görüşmedim daha. bakalım önümüzdeki ay hastanelerede bakıcam. allah hepimizin yardımcısı olsun. ben çok heyecanlıyım korkuyorum:18:
benim eşimde incirlovadan ama en yakın arkadaşım nazilli. fakat manisayıda didimide çok gezdim, baya iyi biliyorum. benim doktorumun hem çınarlıyla hem karataşla anlaşması var. ama biz büyük ihtimal çınarlıda karar verecez. belki doğum zamanlarında tanışırız:) zaten, galiba aynı gün doğuracaz:)

umur bey harika bir doktor.. randevu almaya çalışmıştım ancak 1 ay sonraya verebiliyorlardı o nedenle sadece acil bi durumda ona gitmiştim ki Allah razı olsun ilgilenmişti.. doğumuda sanırım karataşta yaptırıyor..

ama şu anda bizde doktorumuzdan memnunuz :)))
bende çok sevdim bu doktoru. iyi ve ilgili birisi. ama dediğin gibi ondan randevu almak zor oluyor fakat bülent karcıyı (belki biliyorsundur o da kadın doğumcuydu ancak şimdi emekli oldu) eşimin en yakın akrabası olduğu için bize bu doktoru ayarladı. ondan şanslı çıktım. bu arada doğumu hem karataşta hem çınarlıda yaptırıyor. yani şeçme şansımda var:):) iki hastanede çok övülüyor ama yeterki doğum rahat olsun

evet allah herkesin kucağını doldursun inşallah. beklemek sabretmek çok zor. allah herkeslerin yardımcısı olsun inşallah. benim tüp bebeğim de tutmadı biliyomusun. sonrasındaki ay kendiliğinden geldi doktorlar dahil hiç k,mse beklemiyordu. süpriz yaptı geldi çok mutlu etti bizi evimize neşe getirdi:69::69: darısı herkesin başına:61:
inşallah, güzel bebeğin evine gelmesiyle mutluluğunuz daha bir yükselir. umarım herşeyiniz yolunda olur

zaten ilk doğum en az 8 saat sürdüğü için hiç telaşlanmanız gerek yok, yani o bir saat dinlenme süresi olur sizin için:):) inşallah, ikinizinde sağlıklı doğumlar olur ve ellerinizide tatlı mı tatlı bebişlerinizide alırsanız

selam kızlar nasılsınız.. biz bebeğimle uzun zamandır hastanelerde sürünüyoruz yazamadık yazılanları da okuyamadık...herkes iyidir insallah

kaç kilo aldınız arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim ve 4 kilo almışım inşallah çok fazla kilo almadan atlatırız:nazar:

geçmiş olsun cigdem33 hastane hamile hamile hiç de çekilmiyor inşallah önemli birşey yokturdur..

kaç kilo aldınız arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim ve 4 kilo almışım inşallah çok fazla kilo almadan atlatırız:nazar:

bende 21. haftanın içindeyim ama 5 kilo aldım :( 4. aydan sonra iştahım bir arttı bir arttı sormayın, bu aralar yine normalim ama ben kilolu bitireceğim heralde hamileliğimi ...

Back