2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepiniz sağolun. bişey sorcam netten alısveriş yapan var mı bebeği için.önereceğiniz bir site varm ı yani

yaaa şnşallah iyisindir canım yaaa... ağrıların azaldı mı biraz? bebek de iyidir inşallah, inşallah bundan sonrası iyi geçer.... inşallah...
ya bir dönem bende öyle olmuştum am azar azar da olsa her şeyden yemek çok önemli, beslenmemize çok dikkat etmeliyiz bu doğumumuzu da kolaylaştıracak...

doğum egzersizlerine başladınız mı hiç araştırdınız mı?

Allah korumuş bir sadaka filan verseydin bebek için özelliklede..bebişin kocaman artık inşallah bişey olmaz bende hastanede çok yattım senin gibi olanlar vardı narkoz serum alanlar filan doktor sorun olacağını bilse zaten narkoz vermez ki başka formul arar kolay bişey değil ama çok fazla kafayı takıp bebeği strese sokma bu daha kötü bence..

maşallah hiç sivastan kimsede yok burdaşaka bir yana bende internetten bakıyorum ama alışveriş işine bir türlü güvenemiyorum nedense

valla yemeğe çalışıyorum ama bakalım günler geçtikçe daha iyiye gidiyor gibiyim. herkes şımarma alırsın bol bol kilo diyo. fakat ben gerçekten kendi güzelliğim için düşünmüyorum kiloyu normal olan şu ana kadar 4-5 kilo almamdı. iştahımın artmasıydı doktorun yediğine içtiğine dikkat et demesiydi. bense aç aç dolanıyorum hala. bebeğimi düşünüyorum az az yiyebiliyorum okadar.doymuyorum hiç hep aÇIM doğum egzersizlerine başlamadım. ama doktorumun önerdiği eğilme kalkma yatma kalkma gibi hareketlere dikkat ediyorum.

takmıyorum suan zaten.çok şey okudum netten.o anlar takıyordum çünkü ilkkez duymustum hamilelerin ameliyat olabildiğini.düşünsenize ağrı kesici bile yutmamaya calısıyoruz zarar vermesin diye.neyse gecti gitti çok şükür... alısverişe baslamak lazım artıkın :)

evet tabiki de türkiyeden güzel ülke yok ben latife yapmıştım ..

Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Alıntı yaparak cevaplayamadım kusura bakmayın.
Doktor randevumuz çok güzel geçti. Doktor ayrıntılı olarak inceledi, her şey çok iyi gidiyor maşallah:) Çok güzel pozlar da verdi oğlum:) Kramplarım oldu geçen hafta, onun için magnezyum önerdi doktor.
Doktorumuz İzmir'de Murat Celiloğlu. Birkaç özel hastaneyle anlaşması var. Kesin olmamakla beraber Gazi Hastanesi olabilir doğum için. Bu arada ben de Aydınlıyım, özledim Aydın'ı...

arkadaşım bence değil karnına mümkün olduğunca uzağında tut, radyasyon yayan aletletler bunlar nede olsa, üstelik laptopun fanı da sıcak yapıyodur karnını
haklısın karnıma koymamalıyım sanırım, bende farkettim ısındığını. uzağa koymak zor ama ona nasıl çözüm bulsam ki, tüm gün bilgisayar başındayım çünkü...

hayırlı olsun :)

selam kizlar

2 gündür gezmekten giremiyoruz nete :) ama pilim bitti iyice cok yoruldum. artik fazla ayakta kalinca ayaklarim da sisiyo bütün gece agri cekiyorum

kizimla ben iyiyiz :) sürekli kipir kipir artik karnimdan da cok net görebiliyoruz hareket ettigini
umarim herkes iyidir keyifler yerindedir ve bebisler de iyidir

kızlar merhaba dün akşam üzeri bırakmıştım maşallahınız var şööle bi okudumm. herkesin keyfi yerinde herhalde..

çiğdemcim çook geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış..

ben de doktordan geliyorum kızlar.. bnm doktor az ve öz konuşuyo, herşey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi. 335 grmış. başka bişey söölemedi. renkli doppler ile baktı. 4 hafta sonra çağırdı. randevuya bi hafta kala yaptırmam için tam kan sayımı, şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bnm pıhtılaşma sorunum olduğu için pıh. ile ilgili bi test istedi...
ben sadece folbiol alıyorum başka herhangi bi ilaç vermedi..

sonra mothercare gidip 29 liraya 3lü yarım çıtçıtlı badi aldım bebişime ilk kez...

apandis ameliyatı oldum canım . üzerinden bi hafta gecmeden asırı agr ı yüzünden tekrar yattım dikişler apse yapmıs dedi doktor berbattı.allah kimseye vermesin

Çok geçmiş olsun canım, umarım bir daha sıkıntı yaşamazsın.

aman hamileyken kilo almanın tadı başka bence bir farkın oluyor yani hamilelik kıyafeti çok yakışıyor kilolulara tabi abartmamak şartıyla.hamilelik kıyafeti alan varmı aranızda acaba?
ooo çoktan ben 3. ayım bittiğinde direk hamile pantalonu almak zorunda kalmıştım... Üst konusunda da aldım baharlık birşeyler ama hala eski dökümlü kıyafetlerim de oluyor.

Aynen ben de ilk 4 ay 4 kilo aldım, bundan sonra 2'şer 2'şer alınacak gibi geliyor kilolar. Gerçi doktorum şuan gayet normal ilerliyorsun merak etme dedi. He bi de arkadaşım. Son aylarda öyle çok da kilo almıyorsun baskıdan zar zor yiyorsun dedi, 32. haftadan sonra aldığı tüm kilolar bebeğin kilosundaki artış kadarmış. İnşallah bizde de öyle olur.

bayanlar iyi akşamlar,kremler hakkında bende lierac kullanıyorum cok memnunum suaon minimoy.com'da 1 alana 1 bedava 79.90 alabilirsiniz.

arkadaslar cok sagolun verdıgınız bılgıler ıcın bende doktorumun dedıgınden cıkmak ıstemıyordum ama
dun gıttıgıdıyodan 2 adet LİERAC sipariş ettşm 70 tl cok uygundu fıyatı hem musteladan da uygun
hem çatlaklarada ıyı gelıyomus kullanmaya baslıcam bakalım ıns ıse yarar
sevgıler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…