aaaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun. nasılsın şimdi bebeğin iyimi? canın çok yanıyomu[/Q
şuan iyiyim. pazartesi işe baslıyorum.20günü gecti .cok şükür deyip duruyorum
geçmiş olsun hayatım allah bir daha yaşatmasın. senide meleğinide kazadan beladan hastalıklardan korusun..
az daha uğraşsak akraba çıkarız bizoooooo ne güzel olur doğum zamanı bir tanıdık kader arkadaşı süper olurdu valla. irtibatı koparmayalım şekerim sen bana ben sana destek olur geçinir gideriz [/QUOTE
kızlar ben de sökeliyim :)
ama başka ilde oturuyorum]
oooooooooo bak git gide çoğalıyoruzsöke ye bir kaç kere gittim hastaneye tahliller için. ama onunharicinde izmire giderken alışveriş merkezlerine gidiyorum yoldakilere sende gel çınarlıya hepberaber doğuralım şekerim
yaaa şnşallah iyisindir canım yaaa... ağrıların azaldı mı biraz? bebek de iyidir inşallah, inşallah bundan sonrası iyi geçer.... inşallah...apandis patlamadan aldılar zaten.patlasaydı önce bebği sonra seni zehirlerdi dediler.bilmiyorum zararı dokunacak mı sonradan o kadar narkoz aldım iğnesi serumu ilacı. düşünmek istemiyorum yani ilerisini..çektiğin ağrıdan cok bebege bişi olur mu diyorsun iğrencti yani.
ya bir dönem bende öyle olmuştum am azar azar da olsa her şeyden yemek çok önemli, beslenmemize çok dikkat etmeliyiz bu doğumumuzu da kolaylaştıracak...21+6 300 gr. eksiğim var halaama sanırım aldım bu ay. hiçbişey yiyemiyorum ben camım çok şey çekiyo ama önüme gelince tiksiniyorum kokusundan ben şimdi değilde tüp bebek tedavisinde çok aldım beaaa açığı böyle kapattım galiba. ayıptır söylemesi 74 kiloyum:26:
hepiniz sağolun. bişey sorcam netten alısveriş yapan var mı bebeği için.önereceğiniz bir site varm ı yani
apandis patlamadan aldılar zaten.patlasaydı önce bebği sonra seni zehirlerdi dediler.bilmiyorum zararı dokunacak mı sonradan o kadar narkoz aldım iğnesi serumu ilacı. düşünmek istemiyorum yani ilerisini..çektiğin ağrıdan cok bebege bişi olur mu diyorsun iğrencti yani.
yaaa şnşallah iyisindir canım yaaa... ağrıların azaldı mı biraz? bebek de iyidir inşallah, inşallah bundan sonrası iyi geçer.... inşallah...
ya bir dönem bende öyle olmuştum am azar azar da olsa her şeyden yemek çok önemli, beslenmemize çok dikkat etmeliyiz bu doğumumuzu da kolaylaştıracak...
doğum egzersizlerine başladınız mı hiç araştırdınız mı?
Allah korumuş bir sadaka filan verseydin bebek için özelliklede..bebişin kocaman artık inşallah bişey olmaz bende hastanede çok yattım senin gibi olanlar vardı narkoz serum alanlar filan doktor sorun olacağını bilse zaten narkoz vermez ki başka formul arar kolay bişey değil ama çok fazla kafayı takıp bebeği strese sokma bu daha kötü bence..
Türkiye'ye mi kaldım ?? :) Türkiye'den güzel ülke mi var?bak yine türkiyeye kaldın
yaaa kızlar laptopu karnıma koyup yazıyorum, bebek kıpır kıpır acaba zararkı mı yaaaaa
haklısın karnıma koymamalıyım sanırım, bende farkettim ısındığını. uzağa koymak zor ama ona nasıl çözüm bulsam ki, tüm gün bilgisayar başındayım çünkü...arkadaşım bence değil karnına mümkün olduğunca uzağında tut, radyasyon yayan aletletler bunlar nede olsa, üstelik laptopun fanı da sıcak yapıyodur karnını
Hoşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. Alıntı yaparak cevaplayamadım kusura bakmayın.
Doktor randevumuz çok güzel geçti. Doktor ayrıntılı olarak inceledi, her şey çok iyi gidiyor maşallah:) Çok güzel pozlar da verdi oğlum:) Kramplarım oldu geçen hafta, onun için magnezyum önerdi doktor.
Doktorumuz İzmir'de Murat Celiloğlu. Birkaç özel hastaneyle anlaşması var. Kesin olmamakla beraber Gazi Hastanesi olabilir doğum için. Bu arada ben de Aydınlıyım, özledim Aydın'ı...
apandis ameliyatı oldum canım . üzerinden bi hafta gecmeden asırı agr ı yüzünden tekrar yattım dikişler apse yapmıs dedi doktor berbattı.allah kimseye vermesin
ooo çoktan ben 3. ayım bittiğinde direk hamile pantalonu almak zorunda kalmıştım... Üst konusunda da aldım baharlık birşeyler ama hala eski dökümlü kıyafetlerim de oluyor.aman hamileyken kilo almanın tadı başka bence bir farkın oluyor yani hamilelik kıyafeti çok yakışıyor kilolulara tabi abartmamak şartıyla.hamilelik kıyafeti alan varmı aranızda acaba?
boşver cnm sen oradaki kızları burda olsan moralin düzelir.. klasik türk kadını genleri atsan atılmaz satsan satılmazzz :))))))))))
ama şu bi gerçek ki bende ilk 4 aya kadar 4 kilo fln almıştım... 4. ayımla itibaren bende de bi iştah patlaması yaşandı gerçi ne kadar dikkat etsem de malesef sonuç son 2 ayda 4 kilo aldım... ama dr.um kilomun normal olduğunu sölüo zaten anormal bi durumda müdahale ederler die düşünüorum...
Ben de lierac kullanıyorum, çevremdeki herkes onu önerdi. Hele birisi 2. hamileliğinde şuan. ilkinde 30 kilo almış. Bir gün unuttum sürmeden çıktım evden dedi, gece de başka bir yerde kalmışlar o gün göbeğim çok kaşındı, ertesi gün bi baktım çatlamıştı dedi. Tek çatlağı da oymuş. ama çok düzenli kullanmış, 5-6 tüp bitirmiş galiba.
bayanlar iyi akşamlar,kremler hakkında bende lierac kullanıyorum cok memnunum suaon minimoy.com'da 1 alana 1 bedava 79.90 alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?