2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

bebek arabası olarak bana da kraftın bir modelini önerdiler. Sizce nasıl?

Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım, bende ilk başta bu arabayı çok sevmiştim, hem güzel, hem çift yönlü, hem ana kucağı püşetle yer değiştirebilir. bide fiyatıda uygun. sonra bu topikte sorunca bana iki kişi kullananların memnun kalmadıklarını söylenince, hevesim kaçtı. sonra jane riders travel sistemini beğendim, o da 2000 civarında, fazla geldi. yani benim gönlüm halada bu Kraft Twistte kaldı ama birde gidip dükkanda göreceğim öyle karar vereceğim. bu arada, e-bebek bu arabaya çok diyor. bir araştır istersin çünkü ben 700zden fazlasını görmedim. galiba 650 gibi bir şey olması gerekiyor, tam olarak.

günaydın şekerlerrrr :16:

bugün sabaha kadar rüyamda idil bebenin hastane çıkışları ve zıbınlarını gördüm durdum. :60::60::60: dün bakmıştım yaa çoık etkilenmişimmm :52::52:

bu arda bugün 22 gün oldu ama hala amnio kültür sonucum gelmedi.aradaım gelir gelnmez arıycaz dediler.inş güzel sonuç gelsinde gecikmesi önemli değil dicem ama önemliide güzel haber gelsin ve çabuk gelsin.zaten yarın 13:30 da tekrar eskişeh,ie gidiyoruz tekrar ayrıntılı bakılacak.inş hiç bir sorun yoktur , yoktur da bende alışverişe başalyabilirim....bakarsın amnio sonucunu yarın elden alırım :))
umarım bebeğin herşeyi sorunsuz olur.aklına kötü şeyler getirme. bide sonucunu direk haber ver, merakla bekliyoruz:)

bende ağustos annesi olucam inş.
bende ağustos annelerınını topıgı yopkmu dıye bakarken buldum :)
muhtemel dogum tarıohım 17 agustos
ama ultrason kagıdında 10 agustos yazıyo
dun renklı ultr. da da dr 10 agustos dedı
nasipse oğlum olucak
neyse herkese merhaba
bebeşinle hoş geldiniz. burdakilerde hep de İstanbullu, İzmirli çok az var:) yani sana yardımcı olacak bir sürü kişi var burda.
bide ağustos 2011 annelerin açtıkları bir kaç topik daha var, onlarada bir bak istersin. işine yarayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-listeleri-bebek-anne-hastane-cantasi-vs.html
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...bebeklerinin-haftasina-gore-boy-kilolari.html
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...nnelerinin-meleklerine-aldiklari-ciciler.html
kizlar

birisi bana,

portbebe, ana kucagi, oto koltugu

bu 3'u arasindaki farki aciklayabilirmi yaaa lutfen:25:
portbebe ve ana kucağı zaten aynı şey. yani bebeği daha küçükken elinde taşıdığın şey. ama ana kucağı aynı zamanda arabaya monte edilip oto koltuğu olarak kullanılıyor. bide ayrı bir şey daha var, ana dizi, böyle önü kapalı bir sepet, onuda saplarından çanta gibi veya kucaklayarak taşıyorsun. ama ben sonuncusunu almaya düşünmüyorum açıkçası. fakat ana kucağı, bence, kesin lazım

bende merak ediyorum bunu..birde ana dizi var. ben istiyorum ki aldığım şey hem oto koltuğu olsun hemde taşıma için kullanayım.birde çocuk uyuduğunda iki büklüm kalmasın.biraz düzleştirilebilir olsun.çok mu şey istiyorum. böyle bir ürün varmı bildiğiniz.
benim bildiğim kadarıyla böyle düz olabilecek ana kucakları yok, ama dediğin ana dizini öyle kullanılıyor. ancak zaten araba puşeti olacak, onun içinde de bebeğini düz taşıyabilirsin
Allah nedemişse o olur ya testlerde yanlış çıkıyo sanki
Tam, canım, Allah ne demişse olurda. ama Allah, kimsenin başına gelmesin, özürlü çocuklarıda yaratıyor. bu testlerin amacıda bebeğin özürlü olup olmadığını anlamak. yoksa biz manyakmıyız boşu boşuna testler yapıp duruyoruz. yani bir sorun varsa önceden müdahale etme şansın oluyor. allah insanlara beyinde veriyorki insan o beyni kullanıp böyle testler ultrasyon cihazları yaratabilsinler diye. diğer beyinlerede bu imkanları kullanmak kalıyor:):)

ya bu anakucağı konusunda bende tereddüt ettim. kullanılmış bir oto koltuğumuz var ama onu sadece arabada kullanmak istiyorum. bel desteğiyle onu ana kucağı yapıyorlarmış, bebek arabasına falan da takılan cinsleri var. onun yerine şu anam babam usulu bebişin yatar pozisyonda ,uyurken de yatacağı (2 ay falan kullanır herhalde zaten) şeyden alayım diyorum. hastaneden de onunla çıkartırız. sonra zaten giydir hoop bebek arabasına onda da şu bebe confort loolayı çok beğendim.

Benim kızımın adı da Bahar olacak kısmetse :) Eğer yanına bir isim daha eklersek belki Bahar Serra olabilir ama iki isim olsun mu karar veremedik henüz

ne güzel cnm .. karar deiştirmezsek (ki sanmıorum) kuzumun adaşı gelio :)) iki isim tabiki tercihinize kalmış ama ben düşünmüorum çünkü okulda fln çok karışıklık oluo bide uzun oluo yazık çocukcağıza :))

Tam, canım, Allah ne demişse olurda. ama Allah, kimsenin başına gelmesin, özürlü çocuklarıda yaratıyor. bu testlerin amacıda bebeğin özürlü olup olmadığını anlamak. yoksa biz manyakmıyız boşu boşuna testler yapıp duruyoruz. yani bir sorun varsa önceden müdahale etme şansın oluyor. allah insanlara beyinde veriyorki insan o beyni kullanıp böyle testler ultrasyon cihazları yaratabilsinler diye. diğer beyinlerede bu imkanları kullanmak kalıyor:):)

ama iste bu testlerle sonucu ögrendikten sonra sonucu kötu gelirse yapabilecegin tek sey bebegi aldirmak, ebeveynler bazen ne olursa olsun bebegi istiyorlar, o yuzden teste gerek yok diyorlar. Burada cogu insan testi yaptirmiyor, yaptirsak mi acaba diyenlerin hepsi bizim gibi az gelismis ulkelerden gelenler, cunku bizimki gibi ulkelerde nufus fazlaligi var ve devlet sadece saglikli bireyleri istiyor o yuzden testlere tesvik ediyorlar insanlari. burada ise heralde nufus arttirilmaya calisildigindan risk grubunda degilseniz hic önerilmiyor testler. ama ben istatistikleri inceledim, avrupa ulkelerindeki ve turkiye'deki ozurlu cocuklarin toplam nufusa orani %10, %10.3 , %11 yani hemen yemen ayni. hem ben cok duydum amniyo testinden kötu sonuc gelen ama cocugunu dogurmakta israr eden anneler ve sonucta saglikli dogan bebekler... o yuzden ebeveynlerin tercihi diye bakmak lazim.

hem eger test sonucunda ciddi ciddi bebegi aldirmayi dusunuyorsaniz, test sonuclarini beklerken acaba bebegimi aldirmak zorunda kalacak miyim diye dusunurken, bebegimiz iceride kim bilir nasil aci cekiyordur... hissetklerine dair bir kac arastirma testini yazmistim belki okumussunuzdur. bebegi icin en iyi olanini annesi bilir, bir sey yapiyorsa o dogru olandir.

canım, bende ilk başta bu arabayı çok sevmiştim, hem güzel, hem çift yönlü, hem ana kucağı püşetle yer değiştirebilir. bide fiyatıda uygun. sonra bu topikte sorunca bana iki kişi kullananların memnun kalmadıklarını söylenince, hevesim kaçtı. sonra jane riders travel sistemini beğendim, o da 2000 civarında, fazla geldi. yani benim gönlüm halada bu Kraft Twistte kaldı ama birde gidip dükkanda göreceğim öyle karar vereceğim. bu arada, e-bebek bu arabaya çok diyor. bir araştır istersin çünkü ben 700zden fazlasını görmedim. galiba 650 gibi bir şey olması gerekiyor, tam olarak.

aaaaaaaaaaaaa:53:

650 mi? Süpermiş yaa...

Canım peki neden memnun kalmamışlar, anlayamadım?

kızlar ben kraft twıstı gordum ama benım hoşuma gıtmedı canım ben beğenmedım tabı ama sen bılırsın bende ne alacagımı bılmıyorum daha

kıds go canım gozun aydın sende öğrendin artık cok şükür allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım hepimizn yavrularını allahım korusun

canım neden beğenmedin bizlerle de paylaşırmısın? Tşk.

canım ıskelet araba dıye gecıyorlar ya oturma yerı falan guzel deıl cocuk dusecek gıbı duruyo dedım bayan duzeltılıyo dedı ama duzeltemedı bırde o şeklıdekı arabaları ben beğenmıyorum bana kullanışsız geldı canım araba hafıf de deıl

canım ıskelet araba dıye gecıyorlar ya oturma yerı falan guzel deıl cocuk dusecek gıbı duruyo dedım bayan duzeltılıyo dedı ama duzeltemedı bırde o şeklıdekı arabaları ben beğenmıyorum bana kullanışsız geldı canım araba hafıf de deıl

Acaba senin baktıklarınlar bizim baktıklarımız aynı kafam çok karıştı şimdi...:26:

ben de dün oğluşuma mavi ayakkabı aldım.. daha da çok şey alacaktım da babası olmayınca içime sinmedi. beraber beğenelim diye almadım başka.. ama çok tatlı ayakkanılarııı.. doğsun ayaklarını yicem zatennnn...:9:

Acaba senin baktıklarınlar bizim baktıklarımız aynı kafam çok karıştı şimdi...:26:

ben 2 gun once baktım canım ama baktığınız arabanın aynısı canım pusetı guzeldı mesala canım bana şeklı guzel gelmedıgı ıcın begenmedım bılemıyorum canmım bende cok kararsızım ne alacagımı bılemıyorum bakıyorum bakıyorum ama begenemıyorum canım o yuzden galıba olumsuzum kusura bakma senın fıkrını etkılemek ıstemedım canım ben sadece fıkrımı soyledım

ben de dün oğluşuma mavi ayakkabı aldım.. daha da çok şey alacaktım da babası olmayınca içime sinmedi. beraber beğenelim diye almadım başka.. ama çok tatlı ayakkanılarııı.. doğsun ayaklarını yicem zatennnn...:9:

Güle güle giysin cnm çok tatlı oluyor canım ya allah yaşatsın sanada bizimki de akşam anne benim ayaklarım çok güzel öp öp diyor ben hep çok güzel ayakların var deyip öpüyorum alışmış oğlişim :-))

kızlar merhaba nasılsınız. aklıma bısey geldı sormak ıstedım, 19 haftadayım ama dunden berı bebeğimin hareketlerını hıssedemıyorum. sabah netten bıraz arastırdım. bazen olurmus öyle önemlı olan 28. haftadan sonra her gun hıssedılmesıymış.
sizlerde bu haftalarda hareketlerı her gun hıssetmeyen oldumu acaba. çukolata falan yedım gık demedı benım kız.

taptazehamile :) canım hayırlı olsun cicniz. ay evet bebeklerin ayakları cok tatlı oluyor. hele o parmakları :))))))))))) ye ye dur:)

Back