2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2 gun once baktım canım ama baktığınız arabanın aynısı canım pusetı guzeldı mesala canım bana şeklı guzel gelmedıgı ıcın begenmedım bılemıyorum canmım bende cok kararsızım ne alacagımı bılemıyorum bakıyorum bakıyorum ama begenemıyorum canım o yuzden galıba olumsuzum kusura bakma senın fıkrını etkılemek ıstemedım canım ben sadece fıkrımı soyledım

Yok canım beni etkilemenden dolayı deil yanlış anlama.. Acaba sen başka bir modele bakmış olabilirmisin die sordum :61: En iyisi gidip mağazadan bakmak sanırım..

ben karar verdım kızlar sızede bı ınceleyın derım. kraftın dony sını alıcam. hem ana kucağı hem sallanan beşik hemde mama sandalyesı oluyor. kullananlarda cok memnunmuş. e fiyatıda 3 ürüne gore cok uygun geldı bana. yahu bı sağ salim sıhatlı doğsunlar ah bız neler alırz neler kuzucuklara:D

kızlar merhaba nasılsınız. aklıma bısey geldı sormak ıstedım, 19 haftadayım ama dunden berı bebeğimin hareketlerını hıssedemıyorum. sabah netten bıraz arastırdım. bazen olurmus öyle önemlı olan 28. haftadan sonra her gun hıssedılmesıymış.
sizlerde bu haftalarda hareketlerı her gun hıssetmeyen oldumu acaba. çukolata falan yedım gık demedı benım kız.
canım dun baska dr gıttım ultrasonda hareketlı deıldı dr korkuttu aksam bende kendı druma gıttım dr herzaman hareket etmeyebılırler bebeklerınde uyuma perıyotları oluyo uyudularöı 3 ıla 6saat uyuyolarmıs korkma dedı cocuk 1 kılo olunca hareketlerını daha ıyı hıssedıceksın dedı 1 kılo olmadan cok fazla hıssetmessın dedı korkma dedı 7 . ayda sıkayet edeceksın canımı yakıyo dıye dedı o zman cok hareket edecekler dedı endıselenme dedı canım sende endişelnme olabılırmıs ben aynı seyı dun yasadım ve cok korktum çok agladım drum anlatınca rahatladım

canım dun baska dr gıttım ultrasonda hareketlı deıldı dr korkuttu aksam bende kendı druma gıttım dr herzaman hareket etmeyebılırler bebeklerınde uyuma perıyotları oluyo uyudularöı 3 ıla 6saat uyuyolarmıs korkma dedı cocuk 1 kılo olunca hareketlerını daha ıyı hıssedıceksın dedı 1 kılo olmadan cok fazla hıssetmessın dedı korkma dedı 7 . ayda sıkayet edeceksın canımı yakıyo dıye dedı o zman cok hareket edecekler dedı endıselenme dedı canım sende endişelnme olabılırmıs ben aynı seyı dun yasadım ve cok korktum çok agladım drum anlatınca rahatladım

dimi ama :) doktor randevumada daha bır hafta var. bende netten arastırmaya calıstım allah korusun bıseymı oldu acaba dıye. zaten bısey olsa kanamam falan olurdu dıye dusundum. uyuyordur bızım zıllı :)

Yok canım beni etkilemenden dolayı deil yanlış anlama.. Acaba sen başka bir modele bakmış olabilirmisin die sordum :61: En iyisi gidip mağazadan bakmak sanırım..

bencede canım en ıyısı kendın ıncelemen fıkrınde o zamn netleşır bız ne desek kendı gordugun gıbı olmaz

Kızlar dün braun ateş ölçerini aldım fiyatı uygun görünce.. Sizce nasıl kullanan varmı aranızda..
zaten 2009 annelerin en çok tavsiye edilen üründü. o yüzden gülel güle kullanın. tabi, inşallah, kullanmak için ihtiyaç duymazsınız

aaaaaaaaaaaaa:53:

650 mi? Süpermiş yaa...

Canım peki neden memnun kalmamışlar, anlayamadım?
neden beğendiklerini yazmadılar, sadece kullananların pekde memnun kalmadıklarını söylediler. bu arada arabanın ağırlığı çok hafif olmalı

bak sayfayıda buldum:

Kraft Twist Travel Sistem - SİYAH - Ürün Kategorileri

En ucuz Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatları - Bebek Arabası fiyat
en uygunu bu
bide bu var:
Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabas Siyah iin En Uygun Fiyat Garantisi

en ucuz | Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabas Mavi | 689,52 TL

ben dükkana gidip bakacam, sonra yorumlarımıda yazarım:)

Son düzenleme:
Kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.

dimi ama :) doktor randevumada daha bır hafta var. bende netten arastırmaya calıstım allah korusun bıseymı oldu acaba dıye. zaten bısey olsa kanamam falan olurdu dıye dusundum. uyuyordur bızım zıllı :)
canım hıc korkma allahın ıznıyle bısey olmaz gebelık org de yazıyor zaten bu haftalarda bebeklerın hareketlerı tutarsız oluyomus canım onemlı olan ılerıkı zamanlarda bısey olmasın allahım hepımızın bebıslerını korusun

ben karar verdım kızlar sızede bı ınceleyın derım. kraftın dony sını alıcam. hem ana kucağı hem sallanan beşik hemde mama sandalyesı oluyor. kullananlarda cok memnunmuş. e fiyatıda 3 ürüne gore cok uygun geldı bana. yahu bı sağ salim sıhatlı doğsunlar ah bız neler alırz neler kuzucuklara:D

Ben bu ürünü kullananların pek memnun olmadıklarını okudum ama tabi seni de etkilemek istemem iyice bir araştır istersen:18:

kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.

senin adına çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun

ben de dün oğluşuma mavi ayakkabı aldım.. Daha da çok şey alacaktım da babası olmayınca içime sinmedi. Beraber beğenelim diye almadım başka.. Ama çok tatlı ayakkanılarııı.. Doğsun ayaklarını yicem zatennnn...:9:

güle güle giysin bebişin

canım hıc korkma allahın ıznıyle bısey olmaz gebelık org de yazıyor zaten bu haftalarda bebeklerın hareketlerı tutarsız oluyomus canım onemlı olan ılerıkı zamanlarda bısey olmasın allahım hepımızın bebıslerını korusun

amin canım hepimizinkini korusun insallah. bende ordan okudum ama yınede burda sizlerden destek görmek epey bi rahatlatıyor ınsanı. şu ayrıntılı usg yıde atlatabilseydim bi. tam olarak kaçıncı haftalarda yapılıyor. 21 de yapılıyormu?

Kızlar sonunda işten ayrıldım. Helalleşerek güzel bir şekilde yolları ayırdık. Kapılarının her zaman bana açık olduğunu söylediler. Dün müvekkil şirketteki seminere katılarak kapanışı yaptım.

hayırlısı olsun canım, evinde uzan keyfine bak. bende calışıyordum, ama hamileliğimi öğrendikten bir hafta sonra dr gittiğimde. ters ters bakıp çalışıyormusun dıye sorunca anladımkı sorun var. hemen işten ayrıldım ve dusuk tehlikemde gecti. gercı o zamanları atlattık allaha sukur ama yınede dinlenmek gerekir. şimdi kesin evde bahar temizliğine başlarsın :))) klasık Türk kadınıyız işte. bol bol dinlenerek yap temizliğini. ben bıde tadilat yaptım çok yoruldum. ama atlattım şükür.

benim muhtemel doğum tarihim 4 eylül ama oğluşum sanki o kadar beklemeyebilir, hem tam bayram sonuna denk geldiği için doktorum tatile falan gider diye şimdiden ağustos sonu olsun diye düşünmeye başladım. sağlıklı olsun da diğer şeyler bir şekilde hallolur inşallah

kızlar ben bı markete gidip geliyorum. artık tadılat bitti, bol bol sohpetlere dahıl olurum. hadı gorusuruz sonra. allaha emanet olun hepiniz.

Güle güle giysin cnm çok tatlı oluyor canım ya allah yaşatsın sanada bizimki de akşam anne benim ayaklarım çok güzel öp öp diyor ben hep çok güzel ayakların var deyip öpüyorum alışmış oğlişim :-))

Güle güle giydir canım :16::16:

taptazehamile :) canım hayırlı olsun cicniz. ay evet bebeklerin ayakları cok tatlı oluyor. hele o parmakları :))))))))))) ye ye dur:)

güle güle giysin bebişin

teşekkür ederiz teyzelerii.. ben zaten doğsun pipisini de yicem :9: ayaklarını da.. göbişinden öpücem.. benim kardeşim falan yok, çocukken arkadaşlarım kardeşlerini severdi ben boynu bükük bakardım. Rabbim de bana anne olmayı nasip etti.. sağ sağlim doğsun.. benim herşeyim o olcak zaten

amin canım hepimizinkini korusun insallah. bende ordan okudum ama yınede burda sizlerden destek görmek epey bi rahatlatıyor ınsanı. şu ayrıntılı usg yıde atlatabilseydim bi. tam olarak kaçıncı haftalarda yapılıyor. 21 de yapılıyormu?

canım 20 ila 24. haftalar arası yapılıyor dr bebeğin oragnlarına bakıyor kalbıne beynıne böbreklerıne plesantaya bakılıyor omurılıkıne kaburgalarına suya bakılıyor hanı bebek rahat edebılıyormu dıye bana suyn ıyı dedı bebegın butun organları olusmus dedı ayak tabanına baktı yurumede bır problemı olmaz dedı benım oğlan hareket etmıyodu bende kahvaltı yapıp cıktım heralde uyuyodu hareketı az hasta olabılır dedı benı nasıl korkuttu aksama hemen randevu aldım ama dun bıtmek bılmedı bızı cok korkuttu allahtan drum benı cok rahatlattı o da organlarına baktı allah kımseye yasatmasın cok zor dunku kadar ağladığımı bılmem hayatımda cok zordu yanı allaha şükür bişey yokmus oğlumda allahıma emanet allahım korusun hepimizinkini

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız. aklıma bısey geldı sormak ıstedım, 19 haftadayım ama dunden berı bebeğimin hareketlerını hıssedemıyorum. sabah netten bıraz arastırdım. bazen olurmus öyle önemlı olan 28. haftadan sonra her gun hıssedılmesıymış.
sizlerde bu haftalarda hareketlerı her gun hıssetmeyen oldumu acaba. çukolata falan yedım gık demedı benım kız.

canı merak etme o haftalarda arada hissediyosun. benim 23+3 ve 2 haftadır net anlıyorum. biraz daha büyüsün o zaman tam ayırt edersin.

hayırlısı olsun. artık evde bol bol televizyon ve bu forum karşısında dinlenirsin:)

Back