cnm ben hareketleri göbek deliğimin 4 parmak fln altında hissediorum bazen daha da aşağıda olabiliyor... ama endişelencek bişey yok, çünkü pzrtsi günkü kontrolümde dr. da aynı yerlerde ultrasonu gezdirip bebeği inceledi... hatta konusu geçti ben çok aşağıda hissettiğim için gaz olabilir die düşünüodum dedim , dr. da bebekler bu haftalarda bu bölgelerdedir dedi... :)
cnm ben bi kere bu ünlü markaların konserve ton balıkları oluor ya onlardan zehirlendiğim için takıntılıyım bu konuda ... balık konusunda çok araştırma yaptık eşimle çünkü hamilelik döneminde çok önemli bi besin bizim için...
öncelikle kesinlikle dip balığı yememek gerekiyor, dolayısıyla elimizde kalanlar levrek, hamsi, istavrit, sarıkanat... bunlar yaşadığımız bölge civarda avlanabilen balıklar olduğundan balık pazarından taze olarak bulunabilir... ben kesinlikle bunları tavsiye ediorum...
ayrıca daha çok okyanus balığı olarak bilinen somon da inanılmaz faydalı hatta omega 3 deposu... ama bulduğunda tazeliğine nasıl güvenirsin bilemiorum cnm...
ben ağırlıklı olarak mutlaka haftada 2 kere levrek yiyorum ama havuz deil de deniz levreği olması önemli... çünkü havuz levreklerini neyle beslediklerini bilemediğin için sıkıntı olabilir, sadece bi öneri... :))
ben haftada bir çipura yiyorum olurmu:)) ama bu senin dediğin levrek ve çipura için deniz balığı olayını çok araştırdım ben bi ton balıkçıya gittim deniz balığı bulucam diye bana dediler kim deniz balığı derse yalan söyler dediler. heralde avlanma yasağındanmı ne bişiden dolayı artık deniz balığı yokmuş bu cinslerde. gittiğim bütün balıkçılar öle dedi. carrefourda kiler üsküdardakiler ümraniyedekiler..
gunaydin kizlarr
bisey sorucam
ben hic sirt ustu yatamiyorum, karnim geriliyor sanki kasiklarim agriyor, bir de nefesim daraliyor
yuzustu zaten yatamiyorum. sadece yan yatabiliyorum
sizde de oyle mi?
aslında zaten yatılmaması gerekiyor. bebeğe giden kan dolaşımını etkiliyor. ama ben maalesef yan yatamadığım için arada bi uyuyamadığım zaman sırt üstü yatıuorum uyumaya yakın dönüorum.
Günaydın kızlar,
dün kontrole gittim, detaylı utrasona bakıldı, allaha şükür herşey normal çıktı veee bir kızım olacak :)))Sonunda öğrendik. İlk başta çok hareketli değildi, doktor bi çikolata ge öyle devam edelim dedi. Çikolatadan sonra kıpır kıpırdı kızım. Bide başparmağını emdi sürekli. Kontrolden sonra hemen kızıma bikaç bişey aldım. Bu arada üçlü testi doktor yapabilirizde yapmayabiliriz de dedi. Kararı bana bıraktı yani. İkili yeterli dedi ama ben dayanamadım 3lüde yapıldın dedim. Bir hafta sonra onun sonucunu alacağız.
ohh ohh maşallah canım gözün aydın.
günaydın kızlarrr....
az önce aşımı oldum geldim..önce bişey yoktu ama şu an hafif ağrımaya başladı..
sağlık ocağında ebe bizi muayene etti :)) kalp atışımız 149 çıktı:)) bacaklarımda ödem buldu ama hafif dedi.ayakta mı kalıyosun dedi iviiitt dedim.eve gelibce bacaklarını dinlendir tuzu azalt dedi.tansiyonum 10/6 çıktı.düşük dedi ama benim hep böyle çıkar kiii...bi d e kan aldılar benden kan hapı verelim d ediler istemiyom d edim.bana dr başka yazıyo dedim o da bitti yarın dr gidicez orda yazdırıım hem kan sonucunu gözteririm :)) 1 ay sonra şeker yüklemesi ve tetanoz tekrar yapcaz dedi.şekieri niye bunlar yüklüyo ahstanede olmuyo mu????
yahu ne güzel sağlık ocağıymış o herşeye bakmışlar:)) bizim sağlık ocağıda herşeyi bana sordu. bu arada sana bu tetanosu erken yapmadılarmı canım ya ben 20. haftamdayım daha var yaptırmama.
günaydin kizlar keyifler yerindedir umarim ben bi kac gündür giremiyorum dogru düzgün esim izinliydi 2 gün gezdik bizde bol bol günes varken faydalanalim dedik yarin doktora gidiyoruz cok heyecanliyim umarim hersey yolundadir simdiden stres yaptim bu gece uyuyamicam herhalde :) :18: umarim bu sefer cinsiyetini de ögrenebiliriz
hehe bende merak ediyorum bakalım neymiş seninkinin cinsiyeti. içimden bi his kız diyo:))
koyu kahverengi bir çizgi ise o normalmiş gerçi belki biliyorsundur :) (bende arkadaşımda gördüm de, sende de olacak demişti)
nerde o kahverengi çizgi? bende yok