2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işe gitmenle hiç alakası yok , öyle düşünme.bende ocakta iş başı yapacağım memeyi almayı istememesinin nedeni kokundaki değişiklik olabilir. benimkide iki gündür mememi almıyor sadece ayakta iki üç dakka emiyor.Belki hem karın doyurmak hemde etrafa bakmak istiyorlar.En az altı yedi arkadaşım hem emzirdi hem çalıştı.Kız kardeşim 15 ay süt sagdı, gecede meme verdi.Biberona alıştım meme yok demez çocuklar anne memesinin yeri ayrı.Sadece başka huysuzluklarını meme istemiyo diye yorma ve olumsuz düşünme...

arkadaşlar bebeğim iki gündür elini sürekli kulağına götürüyo acaba kulağı ağrıyo olabilir mi?

arkadaşlar bebeğim iki gündür elini sürekli kulağına götürüyo acaba kulağı ağrıyo olabilir mi?

dün nette 4. ay özelliklerini okurken görmüştüm ellerini kulağına ve çenesine götürüyorsa diş ağrısı olabilir diyordu yani diş çıkartabilirmiş.çünkü aynı sinir sistemine bağlıymış kulak ağrısı yaparmış diş çıkarmak...

dunden beri bebeğim hırıltılı nefes alıyor.oksuruk ve ateş yok.acaba neden olabilir boyle bi durumla karşılşan var mı?ne yapmalıyım...burnunda da tıkanıklık yok gibi

dunden beri bebeğim hırıltılı nefes alıyor.oksuruk ve ateş yok.acaba neden olabilir boyle bi durumla karşılşan var mı?ne yapmalıyım...burnunda da tıkanıklık yok gibi

benmki de başta öyleydi sonra öksürük de çıktı boğaz kurulundanmış evin kaloriferli sanınrım...Biz her yere ıslak havlular ve radyatör yanlarına sular koyduk ve düzelme var

benim kızımda hırıltılı nefes alıyo bikaç gündür.önce damla damlatıp sonra burun aspiratörüyle temizlemeyi dene istersen ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…