kızlar 1 haftadır işe başladım oğluma babannesi bakıyor ve biberonla sağdığım sütü veriyor.Öğle aralarıda gidip emziriyorum.Fakat bir sorunumuz var eve gittiğimde memeyi almak istemiyor zorla ayakta gezdirerek emziriyorum.sizce neden biberonamı alıştı acaba??
arkadaşlar bebeğim iki gündür elini sürekli kulağına götürüyo acaba kulağı ağrıyo olabilir mi?
arkadaşlar bebeğim iki gündür elini sürekli kulağına götürüyo acaba kulağı ağrıyo olabilir mi?
dunden beri bebeğim hırıltılı nefes alıyor.oksuruk ve ateş yok.acaba neden olabilir boyle bi durumla karşılşan var mı?ne yapmalıyım...burnunda da tıkanıklık yok gibi[/Q
benimde oğlum iki haftadır öle sabahları daha yoğun oluyo sebebi burnunda sümük olması.ben kulak çöpüyle burnundaki sümükleri alıyorum sümükler görünmüyo gibi ama çöpe geliyo ama fazla sokma burnuna çöpün ucuyla almaya çalış sonra rahatladığını göreceksin canım
dunden beri bebeğim hırıltılı nefes alıyor.oksuruk ve ateş yok.acaba neden olabilir boyle bi durumla karşılşan var mı?ne yapmalıyım...burnunda da tıkanıklık yok gibi
dunden beri bebeğim hırıltılı nefes alıyor.oksuruk ve ateş yok.acaba neden olabilir boyle bi durumla karşılşan var mı?ne yapmalıyım...burnunda da tıkanıklık yok gibi[/Q
benimde oğlum iki haftadır öle sabahları daha yoğun oluyo sebebi burnunda sümük olması.ben kulak çöpüyle burnundaki sümükleri alıyorum sümükler görünmüyo gibi ama çöpe geliyo ama fazla sokma burnuna çöpün ucuyla almaya çalış sonra rahatladığını göreceksin canım
benmki de başta öyleydi sonra öksürük de çıktı boğaz kurulundanmış evin kaloriferli sanınrım...Biz her yere ıslak havlular ve radyatör yanlarına sular koyduk ve düzelme var
sğl arkadaşlar deniycem..
sğl arkadaşlar deniycem..
Yimese devam ederse doktora götür bence
Hey sesimi duyan var mı neden kimse yok arkadaslar biraz aktiflessek
Benimkizim çok iştahsız sizdede varmı mamayı ya uyurken yada arabada zorla vereiyoruz
ben face de ağustos anneleri grubuna üye oldum ama orda pek paylaşım yok .herkes nerde yani hangi grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?