2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir daha fırsat bulur muyum yazmaya bilmiyorumBen tırsıyorum bu sezeryan işinden dua edin bize olur mu Saatimiz de belli değil tam olarak ...sabah olmaz bu geceeee:2:Allahım sen büyüksün...

benim de senin gibi endişelerim vardı hele ki daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak genel anestezi baya endişelendiriyordu beni ama...o bebişine biran önce kavuşma isteği varyaa herşeyin önüne geçiyor...endişelenme boşuna sen bu gecenin tadını çıkarmaya bak şimdi...uykusuz gecelere çok az kaldı çünkü iihihhi:)
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzz

canım neen satatin belli değil..inşallah güzel gecer doğumun canım..benim çok rahat geçti..inşallah senin de öyle olur? sen hangi şehirdesin canım?

Antalyadayım canım,saat yarın sabah belli olacak ameliyathaneler biraz yoğunmuş duruma göre bekletemeden alırım dedi dr.um.Biz hep normal düşündüğümüzden biraz ani oldu bu değişiklik.İnşallah benim de senin ki gibi geçer de ben de mini terminatörümü alırım hayırlısıyla kucağıma.

canım dualarımız seninle allah kolay doğumlar nasip etsin.

:)kaç gündür de gunduz nasıl uykum gelıyor.

ALLAH kolaylık versın hayırlı doğumlar cnm. bnde normal doğumdan tırsıorum:)
Ben normal istedim ama olamyormuş kısmet napalım...

Amin,allah razı olsun hepinizden kızlar ...

Son düzenleme:

Canım daha öncede yazmıştım ama tekrarlayayım Allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin Çınar Ege' ye ve sizlere... Hayırlı olsun

Allaaaaaaahhhhhh!!! Ceyda' ya bak sen haber vermeden gelmeye kalkmış. :)) İnşallah rahat bir doğum olur / oluyordur/ olmuştur...

Normal doğumda oluşuyormuş tatlım. Ben daha doğum yapmadan oluştu. Bana doktor Progtolog diye bir krem ve aynı ürünün fitilini verdi. Ben fitili hiç kullanamadım ama sadece kremi sabah akşam kullandım en azından sadece 1 gün kanamam oldu sonra bir daha bir sıkıntı hissetmedim. ;Yİaklaşık 2 hafta oldu hala duruyor ama gitgide küçülüyor. Birde en önemli şey beslenmen. Acı, baharat içeren, katı gıdalar tüketmemeye çalış. KArpuz barsakları çok iyi çalıştırdığı için ben hergün 2 -3 dilim karpuz yiyorum ve yumuşak şekilde gaita çıktığı için sıkıntı yaşamıyorum. Bol yeşillik sebze tüket. Bol su iç.

Ben de mevlütte dağıtayım dedim ama mevlüte de gelecek. en iyisi hepsini çıkarmamak diye düşünüyorum. Buarada hastanede vermek için ayrı yaptırdım çünkü şimdi hastabakıcısından hemşiresine tanıdık tanımadık herkes gelecek odaya. Onlara başka şeker yaptırdım. Daha ucuza mal ettik.

Kızlar bir daha fırsat bulur muyum yazmaya bilmiyorumBen tırsıyorum bu sezeryan işinden dua edin bize olur mu Saatimiz de belli değil tam olarak ...sabah olmaz bu geceeee:2:Allahım sen büyüksün...

Canım inşallah çok kolay olsun herşey. İyi düşün iyi olsun. İnşallah sağlıkla kavuş yavruna

dogumlar olmus acilmalar baslamis dogumlari bekleyenler var sezeryan tarihi bekleyenler var herkes patir patir dökülmeye basladi valla yetisemiyorum. dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum yapicak olanlari da allah bi avazda kurtarsin insallahhh

artik bende kizimi almak istiyorum kucagima yaaa onun kokusunu icime cekmek istiyorum. artik ne dogum korkusu kaldi ne bisey bi an önce dogsun istiyorum valla ama naz yapiyo herhalde.

cnm o bende 10 gündür falan oluyo dün doktorda sordum. benim bebegin basi dogum kanalina yerlesmis bastirdikca ordaki sinirlere ondan oluyomus o bicak batmasi gibi aci ama dogum sancisi degil o. ya da bebek basini yerlestirmeye calisirken de olabiliyomus. yani senin minik ya basini yerlestirmeye calisiyo ya da yerlestirdi bastiriyo :)

Allah esirgemis,cok fena ve korkutucu bir durum.neyseki sag saglim atlatmissiniz.gecmis olsun

valla arkadasim benim bildigim badem cocugun kilo aliminda cok ise yariyormus.bende ilk cocugumda yemistim 3.440gr oglan dünyaya getirdim.simdi 38 haftalik hamileyim ayni itinayi kizima göstemiyorum ne badem nede ceviz yedigim ictigime hic dikkat etmiyorum bu yüzden olsa gerek 38. haftamdayim ama kizim daha 2.500gr civarindaymis.

canıııım o kadar saat sancımı çektin,bebiş kilolu belki ondan inmemiştir...doğumunu anlatsana canım vaktin olunca zor oldumu spinal,ağrıların varmı?Allah hayırlı etsin canım,analı babalı büyütsün inşallah...

Allah be ne mutluluk,darısı başıma...muhtemelen doğmuştur şu saatlerde,açılman iyiymiş,şimdiden hayırlı olsun tatlım...

Allah hayırlısıyla kurtarsın canım,aynı korkuyu bende yoğun olarak yaşıyorum,ama benim daha var günüme...doğumdan sonra bizlere yazmaya çalış oldumu?merak ederiz...

bende dün kontrolden geldim.benimde taaa 31. haftadan beri erken dogum riskim vardi cünkü taa o zaman kizim dogum kanalina girmisti ve basi cok asagidaydi,asagiya cok baski yapiyor böyle sanki cikacakmis gibi.doktor paso yatacaksin dedi.hatta bu yüzdende daha 1 bucuk yasindaki ogluma sürekli kayinvalidemler bakti.doktor en azindan 36.haftaya kadar bu cocugun daha dogmamasi gerekiyor dedi o zamanlar daha 1 bucuk kiloydu.cok sükür zar zor 36 yaptik da gectik bile Allah biliyor 36 dan sonra rahatladim öyle bir dikkatte etmiyorum oglumuda kucagima aliyorum temizligimi,her isimi falan kendim yapiyorum,agda tisil misil agda bile yaptim.dün doktor yine ayni seyleri söyledi cocugun kafasi cok asagida cok dikkat et ama bu saatten sonra dogsada riski yok diyor.keske dogsada dogursam artik takatim kalmadi valla iyice sabirsizlastim.bitsin bu bekleyis.o heyecani ,adrenalini,hazzi ,sevinci,mutlulugu,emzirme duygusunu yeniden yasamak istiyorum

Ayyy canım yaaa, seninle günlerimiz aynı. Benimde vajinamda batmalar oluyor ara ara. İlk defa yaşıyorum bunu... Yoksa bende de mi

Hadi hayırlısı, inşallah güzel haberlerle gel canım. Allah kolaylık versin...

canım, çok tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün. soruna cevap vermek çok isterdim ama henüz doğuranlar arasında değilim.

efsung ve emotion_35, ikinizde çok çok tebrik ediyorum. allah sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütmeye nasip etsin. en kısa zamanda miniklerin fotoğraflarınıda bekleriz...

canım, bende senin gibi doğumu bekliyorum ama kızım orada galiba yeteriki kadar rahat. ne sancım çıkıyor, nede bebek iniyor. orada ne kadar daha kalmaya düşünüyor acaba

canım hem geçmiş olsun, hemde tebrik ediyorum. senin doğum baya stresli olmuş. umarım bundan sonra başka sorunlarla hiç uğraşmayacaksanız. allah analı babalı büyütsün

canım, inş herşeyiniz yolunda olur ve rahat bir doğum yaparsın. benim kızda seninkine yakınmış sadece boydan ufak gibi olacak ama doğumda boyutlar hep farklı çıkıyor. sana hafta kolay gelsin diyim. kimbilir belki bizde haftaya doğuma gireriz:)

doktor konusunda bende şu son 2 haftadır şikayetçiyim. millet baya övmüştü, bende hem hastanedeki ssk mı kullanırım diye hem doktor iyidir diye doktorumu değiştirdim ama değiştirmez olaydım. bin pişmanım. ama doğuma bu kadar kısa süre kalmışken değiştiremiyorum da

canım, çok geçmiş olsun. insan tam bebeğine kavuştuğum derken böyle sorunlarla karşılaşınca tabiki çok üzülüyordur. umarım antibiotikle enfeksiyon hemen geçerde, sende kızınla rahat ederseniz.
canım, vallah böyle kayınvalideyle allah yardımcın olsun. bu nasıl bir kadın yainsanın ömrünü tüketir bu. insan, boş ver takma demek ister ama böyle bir kadını görmemezlikten gelemezki insan

canım, inş. çabuk toparlanırlar. peppermit de hem doğumda hem şimdi baya sorun yaşamışlar. allah onlara yardımcı olsun.

canım, asıl ben hem sizle tanışmaya hem ikinizide görmeye çok mutlu oldum. Çınar'ın o gün gerçektende çok tatlıydı. o kadar güzel uyuyorduki. insanın onu alıp isırası geldi. eşinle seni, bir kere daha tebrik ediyorum. ailecek uzun ve mutlu ömürler...

patricia, herzaman_seninle ve secretworld, kızlar, umarım hepinizin doğumu rahat geçerde ağustos böceklerinize mutlu bir şekilde kavuşursunuz. allah yardımcınız olsun. inş. güzel haberlerle gelirsiniz. şimdiden tebrikler...

canım, aynı ağrıları bende dün akşam hissettim. doğurursam diye hemencik banyomu yaptım ama boşuna, kendi kendine geçti ve buğün öyle bir ağrı hiç olmadı. doktora gitmeyede korkuyorum birden beni sezeryana falan sokar diye, zaten kadın beni sezeryana sokmaya niyetli

patricia, herzaman_seninle ve secretworld hepınıze hayırlı doğumlar kızlar.ALLAH sağlık versın yavrularınıza suan sabah ezanı okunuyor dualar dünyaya yeni gelen 9 aydır karnınınızda sızınle heryere gidip gelen her yedıgınızden yıyıp her hareketınızden etkılenen meleklerınızın olsun :)

sspapatyass bıraz sıkıntılı gıbı olsada sonunda yavruna kavusmussun cnm nekadar guzel darısı bızım basımıza.tam olrk hatırlayamadm 42 haftanı doldurmanı beklemeden neden normal doğumu başlattı doktorun? sancıda suni ymiş.kusura bakma bu sorum ıcın belkı daha once detayları verrmıssındr bnde kacırmısımdır.Henuz dğum yapmadgm ıcın merak edyrm bu durumu.cunku bnmkıde bıraz karısık durumlar.
tekrar hayırlı olsun SAĞLIKLI BOL SUTLU günler ÇINAR EGE nle :)

kızlar, günaydın. buğün doğum yapacak olanlara bol bol şanslar diliyorum. umarım kolay bir şekilde kuzularınıza kavuşursunuz...

eyeszay, sen nasıl oldun, ağrıların devam ediyor mu?

günaydın güzel anişler ve anne adayları

doğum yapan arkadaslar sizleri tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün bebişleri
darısı bize artık

pepperminit in durumuna çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tamamen toparlar ve eski sağlığına kavuşur Rabbim yardımcııları olsun

günaydınnn kızlarrrrrr...

tavas maşallahhh bebişine bu ağustos annelerinin bebişleri birbirinden tatlı maşallahhh...
dün son temizliğim yapıldı oda hazırlandı .... ayy pztye çok az zaman kaldı...

doğuma giricek tüm arkadaşlara allah kolaylık versin. güzel haberleri peşpeşe alıcaz inş. yine

canım yaaa çok heyecanlandım yola beraber başladık sen daha erken mutluluğa ulaşıyorsun rabbim yardımcın olsun inşallah

canım çok geçmiş olsun bana da doktorum krem vermişti bir kaç kez kullandım acısı zaten bir kaç güne geçer ama bezem hala geçmedi. kabız olmamaya çalış meyveler kuru meyveler hoşaf çok iyi geliyor. çok geçmiş olsun

günaydın kızlar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun,yapacaklara Allah kolaylık versin dünden beri çok canım sıkkın doktorum saçmaladı yaaa 40 haftalık oldum 37+4 dedi doktor bey 2 hafta önce doğumun yakın 38 haftalıksın dediniz dedim artık son hafta diye ölçümler böyle çıkar diyor ne saçma yaaaa.Bebek kaç haftadır aşağı inmiş ama açılma sadece 1 cm de kaldı ne su var ne kanama bekliyorum bir de bana demişti ki 38.haftada gelir bebeğin şartlandırdı beni şimdi zaman geçmiyor annem de benim yüzümden 2 haftadır burda kadın 15 saatlik yoldan geldi çok sıklıldım bayram geliyor evi babanı babaanneni o şekilde bıraktım ben giderim doğumdan hemen sonra diyor çok canım sıkkın yaaa sanki ben doğmasını istemiyor muyum bol bol yürü dedi dün doktor akşam sokaktan gelmadim şuan ayaklarım patlayacak gibi hala çok şiş.........(((

Allah yardımcın olsun tez zamanda hayırlı kolay doğumlar olsun. sıkma canını herşey geçer yoluna girer.

Allah yardımcın olsun tez zamanda hayırlı kolay doğumlar olsun. sıkma canını herşey geçer yoluna girer.

sağol canım ama gerçekten çok sıktı canımı sonuçta son adet taarihim belli geçen süre belli adam akıllı bişey söylese takmıcam bi öyle bi böyle pazartesi tekrar gel dedi bakalım ne olacak hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…