2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar. hamile olarak son mesajımı yazıyorum bundan sonraki mesajımı anne olarak yazıcam inşallah
çok heyecanlıyım bu gece nasıl geçecek bilmiyoruz.çok şükür hamileliğim çok güzel geçti. doğumum da aynı şekilde güzel olur inşallah. yarın minnacık bi oğlanın annesi olucam allah herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.

gözün aydın canım..ne güzel herşeyini bitirmişsin bebek gelmiş.... boş zamanda tekrar deneyeyim bari...gözlük takıp bakmak gerek buna canım iyi haberlerini bekliyoruz..hakkında hayırlısı olsun...
Ayyy insallah :))) Ohhh hadi hayirlisiyla tek gidip cift gel :))) guzel haberlerini yazmani bekliycez )

Canım tebrik ederim Allah anali babali büyütmek nasip etsin. Anlaşılan yine rahat bir dogum olmuş ne güzel. Darısı bekleyen bizlerin basına.

Canım Allah uzun ömürler versin anali babali büyütmek nasip etsin. Kızının zamanlamasına ne güzel olmuş herseyinizi hazırlamanıza fırsat tanımış :)))

herkese merhabalar...
baya bi alıntı yapmıştım hepsi gitti,geçmişe tekrar dönüpte toparlayamadımda...
baya doğum yapan arkadaşlar olmuş...tebrik ediyorum,Allah analı babalı büyütsün inşallah...analarına bol süt olsun....
ben hala beklemedeyim...erken doğum riski kalktığından beri iş güç yapıyorum,dışarı çıkabiliyorum..Allahım ne mutluluk...
sıcaklarla başım dertte..hemoroidlerim fena azdı....çatı kemiklerimden çok çekiyorum...anlamsız bi daralma ve anksiyete yaşıyorum...ama bin şükür...

pepperminte üzüldüm ama sonu iyi olmuş şükür,inşallah biranönce aramıza döner...
doğuma girecek arkadaşlar varmış,kolaycacık sağlıkla kurtulsunlar inşallah...

Canım şimdi farkettim beni arkadaş listenden çıkarmışsın o yüzden göremiyorum.Tekrar istem yolladım.

allala neden cikariyim yahu. sen dedinya kujum esim tanimadigi icin cikarmis heralde diye:))

valla ilk gun zor oldu, sora alistim. napalim katlanicaz. acitiyor ama. bide benim dikislerim icimi acitiyor heralde hapsursam korkuyorum

arkadaşlar topiği açan ademel isimli arkadaş en son doğuma gidiyorum demişti bidaha yazmamış haber alan varmı acaba?

birde eyeszay canım senin doğum kaç saat sürmüş oldu toplamda,1 cm açıklık var dedikten ne kadar sonra doğdu bebiş,geçmişi çok okuyamadım...güle güle büyüt canım bu arada...

eyeszay canim tekrar tebrikler, gozununz aydin. bise sormak istiyorum, epidural yaptirirken cok agriyormu o igne bele yapilinca cok acir diye korkuyorum. senin nasildi?

yok canim o kadar acimiyor. yani hani poponada igne yaptirirsinya yakar. ilac ole iste cok takma. zaten ben agriya konsantre gittigimden ufacik seyi bile daha fazla algiliyordum.

birde eyeszay canım senin doğum kaç saat sürmüş oldu toplamda,1 cm açıklık var dedikten ne kadar sonra doğdu bebiş,geçmişi çok okuyamadım...güle güle büyüt canım bu arada...

canim 1 cm acikliktan sonra 5 saat. ama bisey yapmadim sirf bekledim o 5 saatte. uyudum falan:)) ondan kac saat surse farketmez.

canım şimdi okudum doğum öyküleri bölümüne yazmışsın,ne güzel bi doğum olmuş öyle,bazı yerlerdede çok güldüm..çok güzel anlatmışsın....darısı başımıza olsun...

günaydın kızlar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ... sezeryan tarihinden önce gelen bebişler var ben de heyecanlandım öyle olunca şurda 10 günüm kaldı yaa daha erken gelirse diyorum karnım inmedi pek ama hayırlısı bakalım. bu arada ben de ağdamı artık yaptırmalıyım.zaten perşembe son muayene var.

kızlar size suleslinin msjını gönderiyorum..çok zor durumda lütfen bol bol dua edelim lütfen.....
canım beni doğuma aldılar.gece 1den beri sancı çekiyorum ama sadece 3cm açılma var.nolur formdakilere söyle .dua edin.çok kötüyüm oluyorum

rabbim yardımcısı olsun dualarımız onunla

herkese günaydınnnn canım ben de senden 10 gün önceyim ama hala tık yok bide karnım da çok aşağıda ama 1 cm açılma oldu öyle kaldım evdeyim insan son günlerini geçiremiyor değil mi çok sıkıldım beklemekten...

kızlar gunaydın, iyi haftalar geçirmeniz dileğiyle:)))
fazla geçmişe dönemedim ama dünyaya gelen bebişlerimiz olmuş. hayırlı uğurlu olsun taze annecikler:)))
benımde 10 gunum kaldı sezeryana, insallah önceden gelmez bebişim. gelsede hayır demem gerçi,sıcaklardan birazda ağırlıktan şikayetçiyim hepimiz gibi.
çarşamba gunu son randevumuz var, aynı zamanda anestesi uzmanıylada görüşecekmişiz. bakalım ne diyecek, heralde ordanda ağdaya giderim artık. sonra son temizlik rutuj lar falan , evı hazırlarım birazda. sonrada yatar beklerim bir hafta boyunca:)
ay kızlar eşim dün akşam ne itiraf etti, ay bunlar hakıkaten kaypaklar:))))
neymiş efendim aslında 6. aydan itibaren bana hıc ış yaptırmamayı dusunuyormus ama bakmışkı ben atik oluyorum, mıllet gibi (SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI) sızlanmıyorum, bilerek karışmamış. işte kilo almıyayım dıye ses atmemiş. yalana bakarmısınız:) işte yoksa normalde o yapacakmış butun işleri.
e benım kımsem yok yanı mecburum kendım yapmaya bir şekilde, bende isterim nazlanıp sızlanmayı ama olmuyor işte oyle.

ahh canım yaaa .. allah yardımcısı olsun .. dualrımız onunla kaçıncı haftaydı ?

meraba canım benimde salı son randevum haftaya pzt doğumm iyice heyecan bastı di mi.. amaaaannn hiç kimseye minnet etmeden yaptık işte her işimizi, boşver zor durumda olsak daha çok yardım alırdık gerek kalmadı çok şükür..

Dualarimiz kendisi ve bebegi icin canim, insallah hersey yolunda gider.

evet canım geçmek bilmiyor ama çok da erken olsun istemiyorum aslında ama hayırlısı
canım seninle aynı 18inde umarım erken davranmaz bebekler. iş konusunda da yapınca iyisin diyorlar hep öyle. aslında nazlı olanlar hep işten kurtarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…