2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arad annemle babam yarın gelioymuş.babam gelecektid e anneme noldu bilmem.keçileri bağladı heralde.hem küsüp bırakıp bizi gidiyo hemd e bişey olammış tel de konuşup yarında gelmeye kalkıyor.neyse gelsin bakalım.haberide büyük ablamdan a ldım.ortanca ablamın çokcuklarını götürmüştü ya büyük ablamla ikimizde çok sinirlenmiştik.yarın onlarıda getiriyorlamış :)) ohh iyi oldu bi görseniz bizi en büyk a blamın çocukları su çiceği ablam çalışıyo çocuklar evde yalnız , ben doğum yaptım napuıcamı bilmiyom annem beni terkediyo.ortanca ablamın keyfi kimsede yok.kaynana yok iş yok güç yok.altında araba gezip tozuyoo..çok kızmıştık onun haberi yokmuş yarın çocukları kapıda görünce böyle olacvak

canım normalde 8 ağustos pazrtesi ani yarın alacaktım raporumu..29 unda kontrole gittiğimde sancı çıkınca ve de rahim ağzı yumuşadığı için.. bu şartlarda çalışamazsın dedi ve izne ayırdı benı..se çalıştın dimi canım sonun kadar

ehuehuehuehu:))))
kuzuuuuum sac bantları bacagı acılı koymus:))) elbiseyi giymiş :)))süslü diilde ne :)))
eee annesine acıcık diyelim süslü diyeeee işi geregi :))))

nasılsın sementacııım haberler sende :?

venus43 guldurdun beni ahhhh canim ailem eksikliginizi gostermesin Allah ama bazende sinir ediyolar insani, benimde babam yarin Turkiyeden geliyo dayanamadi annemin hasretine :), insallah 2 gun kalip ben gidicem s1kildim diye tutturmaz, almam bilet felan wallahi.

kizlar bu arada hala doguramadim tavsiyeleriniz varsa alayim

ya bende sizlerle facebookta felan tanismak istiyorum, davetiye gondermistim ama kabul edilmedim kac haftadir bekliyorum artik grup kabul etmiyosa kisi olarakta ozelden isimlerinizi atin eklerim, bebis resimleriii bende gormek istiyorummmmm.

Canım güldürdün beni... Demek ortanca ablana bu kadar kızdınız gerçi haklısınız ama. Çok tatlı anlatmışsın :)))

Ya ben normalde salı günü rapor almam lazım ama ben cumadan gittim dr. rapor vermedi. 37+ 6 ya kadar çalışman lazım falan dedi sinirlerimi hoplattı mikrop. ŞÇimdi salı günü başka bir doktora gideceğim. Off benim bu rapor işelrim hepp kriz şeklinde geçiyor. Mecburen yarın da çalışacağım

ya ben bu stickeri nasıl değiştiricem..... hala hamile görünüyorum..:)))
nasıl değiştirdin canım? bende değiştircem..

benim gogus altimdaki yara sebebiyle hic emziremedimilk kez dun denedim.Kavramakta hala zorlaniyor,ama aldiginda emiyor
insallah alisir senin bebeginde.zorlayincada sinirleniyorlar
Allah yardimcimiz olsun

ben ilkgünden itibaren denedim olmuyor olmuyor...herzaman deniyorum...bebeğinde psikolojisi bozulcak diye korkuyorum...

kızlaar doğumdan sonra kaç kilonuz gitti acaba onuda yazabilirmisiniz çok merak ettimde ??

valla ben buna seve seve cevap vereyim 5 kio 800 gr almıştım ama 10 kiloya yakın vermişim..yani hamile kaldığım kilodan hemen hemen 4-4.5 kilo daha azım.oleyyyyyyyy..tek mutlu olduğum olay

Evet anneler ben geldim...
Perşembe 9:30 da doğuma girecem derken başıma gelenlere bakın..
Eşim şehir dışındaydı. Öğlen 1 de geldi , ben evi iki gündür temizletiyordum. Temizlik işim henuz bitmişti.Eşimede birkaç iş kalmıştı. Bebişin avizesini taktı. Beşiği kurdu. Bende pedikür yaptım, sacımı boyadım, saat 4 de sir için kuafore gittim. Sirden sonra sancı geldı. Kuafor kadın sen nasıl sezeryan olacaksın resmen doğum sancısı cekiyorsun dedi. Eve döndüm. Ağrım hiç azalmadı. Doktoru aradık saat 6 falan olmustu. hastaneye git nst cekilsin dedi her ihtimale karsı valizimi aldım yanıma .Duşta aldım. Saat yedide hastanedeydik.Eşim ,kızım ve ben. Doktor geldi bebeğin kalp atışları düşüyor alalım hemen riske atmayalım dedi. Zaten 2 cm açılmada olmuş.
Tamam dedik ama eşim benle ameliyata girecekti kızım ne olacak dedik Ailelerimizede yeni haber verdik ve iftar saatiydi. Kızımı hemsireler oyalamış tv falan açmışlar ona.
Neyse epidural sezeryanla eşimde yanımdayken kızımı akşam ezanında doğurdum.3200 gr 52 cm dünyaya geldi. Ben cıkana kadar ailelerimiz gemişti. Ertesi gün eve döndük. Keşke bebek yapmaktan korkmayıp daha önceden yapsaydım .Allahım herkese versin. Cok tatlı yaaa..Gözümde büyüttüğüm kadar zor işde değil. Bi şekilde insan hallediyor.
3. gün sarılığına yakalandı. Umarım yükselmez.Yarın doktora gideceğiz.
Bende iyiyim. Ayaklandım yavaş yavaş ..Ağrı kesiciyle idare ediyorum...

Doğum yapacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Sakın panik yapmayın öyle yada böyle miyadı dolan içeride kalmıyor...

İlk okuduğum mesaj inanamadım doğurmuş mu sağlıklı olmalarına çok sevindim

Tatlım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun :))

saol tatlım okumaya devam edeyim ben

of çizelgeyi değiştirdim ama mini minnacık oldu
lilype de ticker ı yaparken big size ı seçmeniz gerek :))
miniminin olmuş:))

gözün aydın rahat olmuş sevindim darısı bizlere artık :)) allah analı babalı büyütsün...:))))
venüssss ortanca ablana nasıl olacak :))) ahahahahah çook güldüm yaaaa:)))))))

Son düzenleme:
yaa kizlar bu dikislerin acisi ve kanama ne zaman bitiyor?? rahat rahat tuvalete ne zaman gidebilicem?? bide gecince aciyomu bu dikisler?

1 hft sürüyor cnm ya benimde öyle ama sen nasıl korse giyebildin bende karnımı bağlattım ama korseye cesaret edemedim kanamam da baya var bu sefer

kujum satlari 3 kasim olan bebekler 3. gun sariligami yakalaniyorlar ne bizimkide 3. gun az bi oranla sariliga yakalanmis. bizede pediatris bol isikta kalsin dedi. actik camlari kapilari.

Geçmiş olsun cnm benimde sürekli gözüm gözlerinde salı günü gidicez kontrole bakalım kilomuz filan ne çıkacak inş.sütüm yetiyordur.

Saol cnm kolay oldu sayılır ilki gibi oldu hemen hemen doğum hikayemi yazdım oradan da okuyabilirsin cnm korkma sadece cesaretli olursan halledersin

ayy canım yaaa bende nolcak falan bilmediğim bir durum valla belirsizlik karışıgım ondan dolayı
kordonda dolandı ne biliiim halaa normal bekliyoruz inşallah sorunsuz anlattığın gibi rahat geçirirm :))

kızlaaar yarın 5.30 da dra gitceez bakalım ne olacak kuzum ne durumda dr muz ne diycek :??meraktayız valla
kayınvalidem cantanızıda götürün belli mi olur hemen alıyorum falan der dioo ama sanmam olmaz heralde sancım kasılmam yok çünkü hala ...:44::44:

gözün aydın canım..ne güzel herşeyini bitirmişsin bebek gelmiş....

Evet biraz minnak kalmış :)))

boş zamanda tekrar deneyeyim bari...gözlük takıp bakmak gerek buna

canım iyi haberlerini bekliyoruz..hakkında hayırlısı olsun...

iyi akşamlar kızlar, oku oku yine bitiremedim.

pepermint için çok üzüldüm.neyseki şuan iyilermiş

doğum yağan arkadaşlar gözleriniz aydın.çok geçmişler olsun.
allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin kuzucuklarınıza.

bende artık izne ayrıldım yarın raporumu alıcam.yarın erken kalkmak zorunda değilim yaşasın

guzel haberlele gidin gelin canim. ani doguma karar verilirse getirir biri cantani merak etme :)

eyeszay canim tekrar tebrikler, gozununz aydin. bise sormak istiyorum, epidural yaptirirken cok agriyormu o igne bele yapilinca cok acir diye korkuyorum. senin nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…