2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arad annemle babam yarın gelioymuş.babam gelecektid e anneme noldu bilmem.keçileri bağladı heralde.hem küsüp bırakıp bizi gidiyo hemd e bişey olammış tel de konuşup yarında gelmeye kalkıyor.neyse gelsin bakalım.haberide büyük ablamdan a ldım.ortanca ablamın çokcuklarını götürmüştü ya büyük ablamla ikimizde çok sinirlenmiştik.yarın onlarıda getiriyorlamış :)) ohh iyi oldu bi görseniz bizi en büyk a blamın çocukları su çiceği ablam çalışıyo çocuklar evde yalnız , ben doğum yaptım napuıcamı bilmiyom annem beni terkediyo.ortanca ablamın keyfi kimsede yok.kaynana yok iş yok güç yok.altında araba gezip tozuyoo..çok kızmıştık onun haberi yokmuş yarın çocukları kapıda görünce böyle olacvak:53: :52::52::52::52:

Tatlım benim ki de inmedi daha ama 37 den sonra iner d,yorlar. Doğum iznine peki ayrılmadın mı?

Tatlım çok heyecanlı, maceralı ve aslında unutulmayacak bir doğum yaşamışsın. Biraz sıkıntılar olmuş ama sonuç harika. Tekrar tekrar tebrikler. Güzel kızının fotoları nerede? :)) Bu arada doğum konusunda gerçekten rahatlattın saol :)))

Güle güle kullanın beşiğinizi canım. Bebekler bildiğim kadarıyla gözü kapalı doğmuyorlar ama 2 aya kadar sadece bulanık şekilde herşeyi karaltı olarak görüyorlar. Net görme 2. ayda başlıyor. O yüzden de bebeklerde göz muayenesi ilk olarak 2. ayda yapılıyor diyhe okumuştum.

Ya buna ben de ağlarım hüngür foşur. Çok duygusal. Ben zaten o doğum sonrası bebeğimle ilk temas anımı düşünemiyorum. Ben biraz fazla duygusalım ve hherşeye çpok uç tepkiler veren biriyim. Bakalım nasıl olacak :)))

Tatlım geçmiş olsun ishal şuan durdu sanırım. Bu arada bebeği cam arkasından güneşe tut ki cam UV ışınları kırsın. ilk 1 ay bebeği direkt güneş ışınına çıkarmamakta fayda var. Malum şuan güneş ışınları çok zararlı.

canım normalde 8 ağustos pazrtesi ani yarın alacaktım raporumu..29 unda kontrole gittiğimde sancı çıkınca ve de rahim ağzı yumuşadığı için.. bu şartlarda çalışamazsın dedi ve izne ayırdı benı..se çalıştın dimi canım sonun kadar

amin canimcim sizinde yaklasiyor. ama bebis gelsin gorucem ben seni ne giydiriyorsun:))bana suslu demissin facede yaa hehe. suslu neyimi gordun hatun. ilk gunleriydi bebisin o zaman giydirmekten cok korkuyordum ondan en kolay giydirilen elbisesini giydirdim. eldiven maalesef ben kullanmam diye almamistim ama bizim bebis dogdugundan beri yuzunu tirnakliyor:(( surekli eldiven takmak zorunda kaldik.

canim o senin yediklerinden. dedimya burda prosedur 4 gun hastaneden cikarmiolar herseyi ogretiolar. orda bize surekli haslama yiyecekler, balik, makarna,et,muhallebi sutlas verdiler. kizim emdikten sonra gazini cikarmiyordum cunku uyuyordu uyandirmak istemiyordum. hic gaz sorunu olmadi. eve geldik pediatrist solemesine ragmen gidip bisuru gazli sey yiyince o gun benimde bebisim gazdan cok rahatsiz oldu ilk defa saatlerce oturup gaz cikarmaya calismak zorunda kaldik. bende simdi hastanedeki diyete dondum.
ehuehuehuehu:))))
kuzuuuuum sac bantları bacagı acılı koymus:))) elbiseyi giymiş :)))süslü diilde ne :)))
eee annesine acıcık diyelim süslü diyeeee işi geregi :))))

canım normalde 8 ağustos pazrtesi ani yarın alacaktım raporumu..29 unda kontrole gittiğimde sancı çıkınca ve de rahim ağzı yumuşadığı için.. bu şartlarda çalışamazsın dedi ve izne ayırdı benı..se çalıştın dimi canım sonun kadar
nasılsın sementacııım haberler sende :?

venus43 guldurdun beni :1: ahhhh canim ailem eksikliginizi gostermesin Allah ama bazende sinir ediyolar insani, benimde babam yarin Turkiyeden geliyo dayanamadi annemin hasretine :), insallah 2 gun kalip ben gidicem s1kildim diye tutturmaz, almam bilet felan wallahi.

kizlar bu arada hala doguramadim tavsiyeleriniz varsa alayim:1::34:

ya bende sizlerle facebookta felan tanismak istiyorum, davetiye gondermistim ama kabul edilmedim kac haftadir bekliyorum artik grup kabul etmiyosa kisi olarakta ozelden isimlerinizi atin eklerim, bebis resimleriii bende gormek istiyorummmmm.

bu arad annemle babam yarın gelioymuş.babam gelecektid e anneme noldu bilmem.keçileri bağladı heralde.hem küsüp bırakıp bizi gidiyo hemd e bişey olammış tel de konuşup yarında gelmeye kalkıyor.neyse gelsin bakalım.haberide büyük ablamdan a ldım.ortanca ablamın çokcuklarını götürmüştü ya büyük ablamla ikimizde çok sinirlenmiştik.yarın onlarıda getiriyorlamış :)) ohh iyi oldu bi görseniz bizi en büyk a blamın çocukları su çiceği ablam çalışıyo çocuklar evde yalnız , ben doğum yaptım napuıcamı bilmiyom annem beni terkediyo.ortanca ablamın keyfi kimsede yok.kaynana yok iş yok güç yok.altında araba gezip tozuyoo..çok kızmıştık onun haberi yokmuş yarın çocukları kapıda görünce böyle olacvak:53: :52::52::52::52:

Canım güldürdün beni... Demek ortanca ablana bu kadar kızdınız gerçi haklısınız ama. Çok tatlı anlatmışsın :)))

Ya ben normalde salı günü rapor almam lazım ama ben cumadan gittim dr. rapor vermedi. 37+ 6 ya kadar çalışman lazım falan dedi sinirlerimi hoplattı mikrop. ŞÇimdi salı günü başka bir doktora gideceğim. Off benim bu rapor işelrim hepp kriz şeklinde geçiyor. Mecburen yarın da çalışacağım :(

ya ben bu stickeri nasıl değiştiricem..... hala hamile görünüyorum..:)))
nasıl değiştirdin canım? bende değiştircem..

benim gogus altimdaki yara sebebiyle hic emziremedimilk kez dun denedim.Kavramakta hala zorlaniyor,ama aldiginda emiyor
insallah alisir senin bebeginde.zorlayincada sinirleniyorlar:(
Allah yardimcimiz olsun

ben ilkgünden itibaren denedim olmuyor olmuyor...herzaman deniyorum...bebeğinde psikolojisi bozulcak diye korkuyorum...

kızlaar doğumdan sonra kaç kilonuz gitti acaba onuda yazabilirmisiniz çok merak ettimde ??

valla ben buna seve seve cevap vereyim 5 kio 800 gr almıştım ama 10 kiloya yakın vermişim..yani hamile kaldığım kilodan hemen hemen 4-4.5 kilo daha azım.oleyyyyyyyy..tek mutlu olduğum olay :9:

Evet anneler ben geldim...
Perşembe 9:30 da doğuma girecem derken başıma gelenlere bakın..
Eşim şehir dışındaydı. Öğlen 1 de geldi , ben evi iki gündür temizletiyordum. Temizlik işim henuz bitmişti.Eşimede birkaç iş kalmıştı. Bebişin avizesini taktı. Beşiği kurdu. Bende pedikür yaptım, sacımı boyadım, saat 4 de sir için kuafore gittim. Sirden sonra sancı geldı. Kuafor kadın sen nasıl sezeryan olacaksın resmen doğum sancısı cekiyorsun dedi. Eve döndüm. Ağrım hiç azalmadı. Doktoru aradık saat 6 falan olmustu. hastaneye git nst cekilsin dedi her ihtimale karsı valizimi aldım yanıma .Duşta aldım. Saat yedide hastanedeydik.Eşim ,kızım ve ben. Doktor geldi bebeğin kalp atışları düşüyor alalım hemen riske atmayalım dedi. Zaten 2 cm açılmada olmuş.
Tamam dedik ama eşim benle ameliyata girecekti kızım ne olacak dedik Ailelerimizede yeni haber verdik ve iftar saatiydi. Kızımı hemsireler oyalamış tv falan açmışlar ona.
Neyse epidural sezeryanla eşimde yanımdayken kızımı akşam ezanında doğurdum.3200 gr 52 cm dünyaya geldi. Ben cıkana kadar ailelerimiz gemişti. Ertesi gün eve döndük. Keşke bebek yapmaktan korkmayıp daha önceden yapsaydım .Allahım herkese versin. Cok tatlı yaaa..Gözümde büyüttüğüm kadar zor işde değil. Bi şekilde insan hallediyor.
3. gün sarılığına yakalandı. Umarım yükselmez.Yarın doktora gideceğiz.
Bende iyiyim. Ayaklandım yavaş yavaş ..Ağrı kesiciyle idare ediyorum...

Doğum yapacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Sakın panik yapmayın öyle yada böyle miyadı dolan içeride kalmıyor...

Kızlar Allah' a şükürler olsun peppermint çok iyi bebek de aynı şekilde çok iyi. Bu sabah yoğunbakımdan normal odaya çıkmışlar. Peppermint in kendisi ile görüşebildim. Sesi çok iyi geliyordu. Perşembe günü yoğun bir kanama geçirmiş. Plesenta erken ayrılmış. Bu 100 kişiden birinde olurmuş. Arkadaşlar benim yaşadıklarımdan korkmasın sakın diye de sıkı sıkı tembihledi :) Önce hemen spinal takılmış sonra genel anezteziye alınmış. Kanı pıhtılaşmamış. Kan bulma ile ilgili sıkıntılar yaşamışlar. Doğumu yaptıran doktorun eşi başka bir hastanede çalışıyormuş oradan kan getirtmişler. Doktor bebeğin çok dirençli ve sağlıklı olduğunu söylemiş. Çok şükür bebeğimşiz 1800 g 42 cm ve çok sağlıklı kızlar. hepinize çok selam ve sevgilerini iletmemi istedi. Çok mutlu oldum sesini duyduğuma kızlar. Allah' ım bundan sonra sıkıntı yaşatmaz inşallah peppermint e de eşine de güzel kızımızada :nazar::nazar::nazar:

İlk okuduğum mesaj inanamadım doğurmuş mu sağlıklı olmalarına çok sevindim

Tatlım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı olsun :)):nazar::nazar::nazar:

saol tatlım okumaya devam edeyim ben

of çizelgeyi değiştirdim ama mini minnacık oldu :30:
lilype de ticker ı yaparken big size ı seçmeniz gerek :))
miniminin olmuş:))

Eşim şehir dışındaydı. Öğlen 1 de geldi , ben evi iki gündür temizletiyordum. Temizlik işim henuz bitmişti.Eşimede birkaç iş kalmıştı. Bebişin avizesini taktı. Beşiği kurdu. Bende pedikür yaptım, sacımı boyadım, saat 4 de sir için kuafore gittim. Sirden sonra sancı geldı. Kuafor kadın sen nasıl sezeryan olacaksın resmen doğum sancısı cekiyorsun dedi. Eve döndüm. Ağrım hiç azalmadı. Doktoru aradık saat 6 falan olmustu. hastaneye git nst cekilsin dedi her ihtimale karsı valizimi aldım yanıma .Duşta aldım. Saat yedide hastanedeydik.Eşim ,kızım ve ben. Doktor geldi bebeğin kalp atışları düşüyor alalım hemen riske atmayalım dedi. Zaten 2 cm açılmada olmuş.
Tamam dedik ama eşim benle ameliyata girecekti kızım ne olacak dedik Ailelerimizede yeni haber verdik ve iftar saatiydi. Kızımı hemsireler oyalamış tv falan açmışlar ona.
Neyse epidural sezeryanla eşimde yanımdayken kızımı akşam ezanında doğurdum.3200 gr 52 cm dünyaya geldi. Ben cıkana kadar ailelerimiz gemişti. Ertesi gün eve döndük. Keşke bebek yapmaktan korkmayıp daha önceden yapsaydım .Allahım herkese versin. Cok tatlı yaaa..Gözümde büyüttüğüm kadar zor işde değil. Bi şekilde insan hallediyor.

Doğum yapacak tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Sakın panik yapmayın öyle yada böyle miyadı dolan içeride kalmıyor...

gözün aydın rahat olmuş sevindim darısı bizlere artık :)) allah analı babalı büyütsün...:))))
venüssss ortanca ablana nasıl olacak :))) ahahahahah çook güldüm yaaaa:))))))):43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
yaa kizlar bu dikislerin acisi ve kanama ne zaman bitiyor?? rahat rahat tuvalete ne zaman gidebilicem?? bide gecince aciyomu bu dikisler?

1 hft sürüyor cnm ya benimde öyle ama sen nasıl korse giyebildin bende karnımı bağlattım ama korseye cesaret edemedim kanamam da baya var bu sefer

kujum satlari 3 kasim olan bebekler 3. gun sariligami yakalaniyorlar ne bizimkide 3. gun az bi oranla sariliga yakalanmis. bizede pediatris bol isikta kalsin dedi. actik camlari kapilari.

Geçmiş olsun cnm benimde sürekli gözüm gözlerinde salı günü gidicez kontrole bakalım kilomuz filan ne çıkacak inş.sütüm yetiyordur.

ohh pepermintten güzel haberler varmış sevindim yaaa :))
insan çok uzuluyor dimi:( my_little_sun_shine canım sanada tesekkür ederiz sen olmasan haberimiz olmayacaktı :)
venüs canım annenle olayınızı anlamadım tam olarak sen onu kırdın annende gittimi eşin veonun aileside tersler sanırım bence hiç bişeyi takma kafana boşver sen işini gücünü yapabiliyormusun mühim olan bu gerisi boş bebeğinide kaşıkla falan emzirki emmeyi bırakmasın bence
sıkma kendini ....
bikesha nerelerdesin kuzum yaaaa özledik valla :))

ayyyyy canımmmmm gözün aydın normalmi oldu nasıl gecti kolaymıydı anlatsana :))
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun darısıda bana olsun :)))) benimkinde tık yok daha :))

Saol cnm kolay oldu sayılır ilki gibi oldu hemen hemen doğum hikayemi yazdım oradan da okuyabilirsin cnm korkma sadece cesaretli olursan halledersin

1 hft sürüyor cnm ya benimde öyle ama sen nasıl korse giyebildin bende karnımı bağlattım ama korseye cesaret edemedim kanamam da baya var bu sefer

Geçmiş olsun cnm benimde sürekli gözüm gözlerinde salı günü gidicez kontrole bakalım kilomuz filan ne çıkacak inş.sütüm yetiyordur.

Saol cnm kolay oldu sayılır ilki gibi oldu hemen hemen doğum hikayemi yazdım oradan da okuyabilirsin cnm korkma sadece cesaretli olursan halledersin
ayy canım yaaa bende nolcak falan bilmediğim bir durum valla belirsizlik karışıgım ondan dolayı :(
kordonda dolandı ne biliiim halaa normal bekliyoruz inşallah sorunsuz anlattığın gibi rahat geçirirm :))

kızlaaar yarın 5.30 da dra gitceez bakalım ne olacak kuzum ne durumda dr muz ne diycek :??meraktayız valla
kayınvalidem cantanızıda götürün belli mi olur hemen alıyorum falan der dioo ama sanmam olmaz heralde sancım kasılmam yok çünkü hala ...:44::44:

gözün aydın canım..ne güzel herşeyini bitirmişsin bebek gelmiş....:9:

Evet biraz minnak kalmış :)))

lilype de ticker ı yaparken big size ı seçmeniz gerek :))
miniminin olmuş:))

gözün aydın rahat olmuş sevindim darısı bizlere artık :)) allah analı babalı büyütsün...:))))
venüssss ortanca ablana nasıl olacak :))) ahahahahah çook güldüm yaaaa:))))))):43::43::43::43::43:

boş zamanda tekrar deneyeyim bari...gözlük takıp bakmak gerek buna :9:

kızlaaar yarın 5.30 da dra gitceez bakalım ne olacak kuzum ne durumda dr muz ne diycek :??meraktayız valla
kayınvalidem cantanızıda götürün belli mi olur hemen alıyorum falan der dioo ama sanmam olmaz heralde sancım kasılmam yok çünkü hala ...:44::44:

canım iyi haberlerini bekliyoruz..hakkında hayırlısı olsun...
:nazar:

iyi akşamlar kızlar, oku oku yine bitiremedim.

pepermint için çok üzüldüm.neyseki şuan iyilermiş :nazar:

doğum yağan arkadaşlar gözleriniz aydın.çok geçmişler olsun.
allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin kuzucuklarınıza.

bende artık izne ayrıldım yarın raporumu alıcam.yarın erken kalkmak zorunda değilim yaşasın:52:

guzel haberlele gidin gelin canim. ani doguma karar verilirse getirir biri cantani merak etme :)

eyeszay canim tekrar tebrikler, gozununz aydin. bise sormak istiyorum, epidural yaptirirken cok agriyormu o igne bele yapilinca cok acir diye korkuyorum. senin nasildi?

Back