2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pepermint'e cok uzuldum :( ALlah acil sifalar versin, dualarimiz onun vede bebisi icin. my_little_sun_shine canim, haber alinca bilgilendir bizi.

Peppermint için çok üzüldüm. Allah korumuş, kurtarmış. İnşallah bundan sonra her şey hızla iyiye gider, bebeğin de kendinin de çok iyi haberlerini alırız.

Bizler için de inşallah her şey yolunda gider. Gün sayıyoruz artık. Sıkıntılarımız arttı. Şahsen benim bel ve sırt ağrılarım arttı. İnanılmaz derecede midem kaynamaya başladı. Gece uykudan uyandıracak kadar... Şişliklerden tanınmayacak hale geldim. Bir de sancı ve kasılmalarım şiddetlendi. Karnım da biraz daha aşağı indi. Şükrediyorum bu halime. Doğum korkularım ve bu sıkıntıların dışında asıl bebek için endişeleniyorum. Bebekte ense kalınlığı çıkmıştı ve ben amniyosentez yaptırmamıştım. Doğuma yaklaştıkça bütün o korkularım da geri geldi. Ama hep iyisini düşünmeye çalışıyorum. Dua edin arkadaşlar. Ben hepimize ediyorum.

Peppermint için çok üzüldüm. Allah korumuş, kurtarmış. İnşallah bundan sonra her şey hızla iyiye gider, bebeğin de kendinin de çok iyi haberlerini alırız.

Bizler için de inşallah her şey yolunda gider. Gün sayıyoruz artık. Sıkıntılarımız arttı. Şahsen benim bel ve sırt ağrılarım arttı. İnanılmaz derecede midem kaynamaya başladı. Gece uykudan uyandıracak kadar... Şişliklerden tanınmayacak hale geldim. Bir de sancı ve kasılmalarım şiddetlendi. Karnım da biraz daha aşağı indi. Şükrediyorum bu halime. Doğum korkularım ve bu sıkıntıların dışında asıl bebek için endişeleniyorum. Bebekte ense kalınlığı çıkmıştı ve ben amniyosentez yaptırmamıştım. Doğuma yaklaştıkça bütün o korkularım da geri geldi. Ama hep iyisini düşünmeye çalışıyorum. Dua edin arkadaşlar. Ben hepimize ediyorum.

ALLAH bebeklerımızı sağsalım dunyaya getrmemızı nasıp etsın cnm.bnmde doğm yaklastıkca korklrm arttı kaval kemıgınde sorun oldgnu gormstu doktrm artık her tekme atısında aklıma gelıyor 1-2 ay hıc aklımdan cıkmamstı sonraları untmstm smdı tekrar korkularm basladı doğar doğmaz amelıyt olması yada ne blym farklı bır mudahale kokuyrm sen gıbı.senınle aynı haftadayız ancak bnm bebegm SAT a gore uyumsz 41.haftaya gun verdı sımdilık.

peppermint çok uzuldum ben ya.nekadar zordur bebegıne kavusmanın sevıncını bıle daha yasayamamıstr eşide kendısıde yoğun bakımdaysa bebgınıde pek goremıyordr heralde.ALLAH bol şifa versın güzel haberlerını beklıyoruz..

pepperminte cok uzuldum yaa Allah yardimcilari olsun cok sukur simdi iyilermis insallah daha da iyi haberlerini aliriz

peppermint çok uzuldum ben ya.nekadar zordur bebegıne kavusmanın sevıncını bıle daha yasayamamıstr eşide kendısıde yoğun bakımdaysa bebgınıde pek goremıyordr heralde.ALLAH bol şifa versın güzel haberlerını beklıyoruz..

merhabe annişler..öncelikle burdaki herkese allah kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin diyorum..bende ocakta anniş olucam tabi çok yeniyiz size göre..
hayatımda kimseyle paylaşamadığım soramadığım şeyleri paylaşıyorum topiğimde..sizlerde öylesiniz eminim..
ben burdaki herkesten doğumlarını anlatmalarını rica ediyorum..yalan yanlış düşünceleri kafamdan atmak istiyorum..sezaryan olsun normal olsun..zor mu geçti kolay mı..neler yapıldı merak ediyorum..tabi daha doğum yapmamışlar da ben gibi merak ediyordur..topiğinizi takip edicem..
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..:nazar::nazar:

Kızlar eve yeni geldiğim için şuan yazabiliyorum.Malesef biraz üzücü haberlerim var. Bugün öğlen Peppermint in eşi aradı. Peppermint perşembe günü yoğun bir kanama yaşamış. Hemen bebeği almak zorunda kalmışlar. Çok zor bir ameliyat olmuş Peppermint eşinin dediğine göre son anda ölümden dönmüş. Şuan hala yoğunbakımda yatıyormuş ancak Allah' a şükürler olsun hayati tehlikeyi atlatmış. Bebek de iyiymiş. Açıkçası bebeği çok sorgulayamadım. Peppermint i duyunca. Ben hergün arayıp eşinden haber alıp size nyazarım burada. Neolur şimdi hepimiz dua edelim arkadaşımız da bebeğide nsağlıklarına kavuşsunlar.

Ya buarada 3 defa yattığı hastaneyi sormuş olmama rağmen o şok haberle hastanenin adını yine unuttum. Pendikte özel hastane remine g,ibi bir ismi var bilen varsa bana hatırlatabilir mi?

Canım çarşambadan sonra bende bu konuya daha çok eğileceğim. Salı ujmarfım rapor işini halledebilirsem tabii :((

Çok üzüldüm.Allah yardımcıları olsun.Neyseki iyi haberlerini aldık.Neden oldu acaba?Genellikle plesenta erken ayrılınca oluyor böyle kanamalar.Sanki onunda plasentada sorun vardı gibi hatırlıyorum.Çünkü bebeğin gelişimi o yüzden geriydi galiba.Dualarımız onunla.

Allah ikisinide korumuş.inşallah peperminitte tez vakitte sağlığına kavuşurda bebeğini kucağına alır.dualarımız onunla.

en heyecanli ani anlatmayi unutmusum size. inanilmaz birseydi. gozlerimiz doldu hepimiz sok olduk. bebek dogdugunda agliyordu tabi. iste hemsireler falan biseylerine baktilar bilmemne aglamayi surdurdu. sonra silip bana verdiler. bebegi gogsume koyduklari anda sustu sesimi duydu bana bakti. oylece belki 20 dakika bana bakti inceledi. bebeklerin gozu kapali doguyor sanmistim:)) hic kapamadi o kadar sure bakti bana. inanilmazdi. tanidi beni. o ani kameraya almayi ole isterdim ki... asla unutmayacagim

Canım once tebrik ederim kizinizla birlikte ömür boyu mutluluklar dilerim. O kadar güzel anlatmissin ki normal dogum düşünen herkesi yureklendirmis oldun. Minik kızını öpüyoruz, resim bekliyoruz :))))

kizlar gunaydin
size iyi haberler yazmaya geldim ama pepermitin durumunu okudum simdi
kimimiz kolayca kavusuyoruz bebeklerimize kimimiz biraz zorlu
insallah pepermit bebeginde sede tez vakitte sagliginiza kavusursunuz,dualarimiz seninle
Su mubarek gunlerde Rabbim en kisa zamanda sifani versin

Kizlar bugun 18 gunluk oldu kizim,ilk kez emmeyi denedik
kavramakta biraz zorlandi ama cok sukur aldi,simdi misil misil uyuyor
mama verince almayacak diye tedirgindim ama aldi ck sukur
bende 18.gun sonra banyo yapabildim:77:
yaralar iyilesti,kabuklarda dokuldu,hala kizarik ve izleri duruyor ama onlarda sanirim zamanla gecicek
dualarini esirgemeyen bana moral veren tum arkadaslara tekrar tesekkur ederim

Son düzenleme:
peppermeti okuyunca şok oldum bir o kadar da üzüldüm rabbim bebeğine de ona tez zamanda sağlık versin
balperisi iyi haberleirni almak çok güzel maaşallah daha da iyi olun dualrımız sizlerle.

Kızlar eve yeni geldiğim için şuan yazabiliyorum.Malesef biraz üzücü haberlerim var. Bugün öğlen Peppermint in eşi aradı. Peppermint perşembe günü yoğun bir kanama yaşamış. Hemen bebeği almak zorunda kalmışlar. Çok zor bir ameliyat olmuş Peppermint eşinin dediğine göre son anda ölümden dönmüş. Şuan hala yoğunbakımda yatıyormuş ancak Allah' a şükürler olsun hayati tehlikeyi atlatmış. Bebek de iyiymiş. Açıkçası bebeği çok sorgulayamadım. Peppermint i duyunca. Ben hergün arayıp eşinden haber alıp size nyazarım burada. Neolur şimdi hepimiz dua edelim arkadaşımız da bebeğide nsağlıklarına kavuşsunlar.

Ya buarada 3 defa yattığı hastaneyi sormuş olmama rağmen o şok haberle hastanenin adını yine unuttum. Pendikte özel hastane remine g,ibi bir ismi var bilen varsa bana hatırlatabilir mi?
Canım çarşambadan sonra bende bu konuya daha çok eğileceğim. Salı ujmarfım rapor işini halledebilirsem tabii :((
Çok üzüldüm, Allah pepermintin de bebeğinin de yardımcısı olsun. Bir an once toparlanması için dualarımız onlarla.

kizlar gunaydin
insallah pepermit bebeginde sede tez vakitte sagliginiza kavusursunuz,dualarimiz seninle

yaralar iyilesti,kabuklarda dokuldu,hala kizarik ve izleri duruyor ama onlarda sanirim zamanla gecicek

Canım çok güzel haber bu, sıkıntılı günler atlattın bak. Kızının da emıyor ne güzel, bundan sonra sıkıntıları unutup kızını büyütmenin keyfine varırsın umarım.

EYESZAY

Canım gözün aydın...hikayenize bayıldım:nazar:allah kızını size bağışlasın:emir_bebek:

PEPERMİNT
Çok şasırdım ve üzüldüm.ama şimdi iyilermiş...allah yardımcılar olsun tez zamanda iyileşirler inşallah...

Benim ağrılar arttı böbrekte,şimdi yazarken parmaklarmı hissetmekte zorlanıyorum,ondan kısa kesiyorum ...ama buna da şükür allah bunu unutturacak sıkıntı vermesin :1:

slm ağustosun güzel anneleri...

öncelikle peperminte çok geçmiş olsun .cnm benim inş biranca topalanırlar ve evlerine giderler..çok üzüldüm..bugün bi arayayım onu.

gözdede doğum yapmış maşallahı var onunda..

kızlarr birazs ıkıntılarımız var.bana annem bakıyordu doğumdan 2 ay önce gelmişti.ama son zaman çok bunaldı yanımda.biz tam 1. haftamıza girdik annem rahatsızlandı.psikolojik bi rahatsızlık.:(( ve bana küserek gitti..çok üzüldüm.akşamdan ben onu biraz kırmıştım.amna bana anlayış gösteremedi işte..bizi bırakıp gidince ben çok üzüldüm.ağla ağla öldüm yani.aynı gün tüm apartman bana geldi,arkasından kayoınvalidemler,onlar varkende çok yakın bi arkadaşım ankaradan geldi.neys e hepsini gönderdikten sonra aradım ablamı annem eşyalarını istemiş bid e ilaçlarını.eşimle gönderdim.ertesi gün gitmiş ver ablamın 2 çocuğunuda götürmüş.o kadfar sinir oldum ki hem hastayım diyor hemde onun çşocuklarını götüryor.çok ama çok sinirlendim.ufaklık zorla gitmiş gönya.. sonra babam aradı onunla konuştum falan tekrar aradığında annemde telefonu aniden alıp benimle konuşmasın mı?yanımda eşim olduğu için mecbur konuştum ama çok ama çok kızdım..halada kızgınım.eşim yokken arayıp babamı birsürü şey söyliycem.:(( ve bi daha konuşmuycam onunla.

bunların üstüne kayınvalidem çok sinir bozucu.çocuğu kucaklarken çok sıkıyor , bide uyurken su vermeye kalkışıyor.aldım elinden bebeği böyle yapma diye.dün eşim onlara uğramış,doldurmuş doldurmuş oğlunu,eve geldi eşim bana patladı.ama annem demiyor ama ben an lıyorum soruun ne olduğunu.çünkü evden çıkarken güllük gülistanlıktık.bi geldi 90 derece değişmiş.lohusa halimle beni bu kadar ağlatıyorlar yaa, hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.kayınpederimde biberonla mam verin aç kalıyo demiş çocuk için.sanki görüyoda aç kaldığını biliyo ..eşimde tutturdu vercez diye verdik sonunda,tabi ben ağlaya ağlaya ...beni bi daha emmeyecek diye..ama akşam biraz emdi.sonra bi daha almadı.ve gece 2 kez biberonla mama ve kendimi sağıp verdim.sütümd e öyle az ki.. zaten 4 gündür falan geliyor o da..bu arada benim sütün rengi sarı ve yağlı gibi.11. gün hala ağız olamaz dimi..sizinkiler nasıl?bizde böyle işte depresyonlardayım anlıycanız... :((

kizlar gunaydin

canım bu esnada mamayı nasıl vrdin?biberonla mı yoksa kaşıkla mı?ben biberon veriyorum artık bidaha almaz diye memeyide çok korkuyorum..

kızlar bid e bizim göbeğimiz hala düşmedi.. 11. gün halbu ki..defaktan mı ne öyle bi ilaç verdi dr. onu akıtıyoruz göbeğe, iltihap olmasın diye..

bir de ağzı pamukçuk dolu oğlumun.dr karbonatlı su ile silin dedi.ama geçmek bilmiyor.sizde de var mı bu sıkıntılar varsa ne yapıyorsunuz...:43:

kızlar bid e bizim göbeğimiz hala düşmedi.. 11. gün halbu ki..defaktan mı ne öyle bi ilaç verdi dr. onu akıtıyoruz göbeğe, iltihap olmasın diye..

bir de ağzı pamukçuk dolu oğlumun.dr karbonatlı su ile silin dedi.ama geçmek bilmiyor.sizde de var mı bu sıkıntılar varsa ne yapıyorsunuz...:43:

canım benim çok sıkıntı yapmışsın kendine boşver takma kimseyi tınlama biliyorum çok kolay olmuyo ama . Allah korusun sütün de kesilir üzüntüden senin moralini yüksek tutman lazım . bende de gelgitler oluyo eşimden de ayrıyım neyseki geliyo artık çarş burda olacak gelmesiyle moralim tavan yapar inşallah. sende üzme kendini çok canım...

slm ağustosun güzel anneleri...

öncelikle peperminte çok geçmiş olsun .cnm benim inş biranca topalanırlar ve evlerine giderler..çok üzüldüm..bugün bi arayayım onu.

gözdede doğum yapmış maşallahı var onunda..

kızlarr birazs ıkıntılarımız var.bana annem bakıyordu doğumdan 2 ay önce gelmişti.ama son zaman çok bunaldı yanımda.biz tam 1. haftamıza girdik annem rahatsızlandı.psikolojik bi rahatsızlık.:(( ve bana küserek gitti..çok üzüldüm.akşamdan ben onu biraz kırmıştım.amna bana anlayış gösteremedi işte..bizi bırakıp gidince ben çok üzüldüm.ağla ağla öldüm yani.aynı gün tüm apartman bana geldi,arkasından kayoınvalidemler,onlar varkende çok yakın bi arkadaşım ankaradan geldi.neys e hepsini gönderdikten sonra aradım ablamı annem eşyalarını istemiş bid e ilaçlarını.eşimle gönderdim.ertesi gün gitmiş ver ablamın 2 çocuğunuda götürmüş.o kadfar sinir oldum ki hem hastayım diyor hemde onun çşocuklarını götüryor.çok ama çok sinirlendim.ufaklık zorla gitmiş gönya.. sonra babam aradı onunla konuştum falan tekrar aradığında annemde telefonu aniden alıp benimle konuşmasın mı?yanımda eşim olduğu için mecbur konuştum ama çok ama çok kızdım..halada kızgınım.eşim yokken arayıp babamı birsürü şey söyliycem.:(( ve bi daha konuşmuycam onunla.

bunların üstüne kayınvalidem çok sinir bozucu.çocuğu kucaklarken çok sıkıyor , bide uyurken su vermeye kalkışıyor.aldım elinden bebeği böyle yapma diye.dün eşim onlara uğramış,doldurmuş doldurmuş oğlunu,eve geldi eşim bana patladı.ama annem demiyor ama ben an lıyorum soruun ne olduğunu.çünkü evden çıkarken güllük gülistanlıktık.bi geldi 90 derece değişmiş.lohusa halimle beni bu kadar ağlatıyorlar yaa, hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.kayınpederimde biberonla mam verin aç kalıyo demiş çocuk için.sanki görüyoda aç kaldığını biliyo ..eşimde tutturdu vercez diye verdik sonunda,tabi ben ağlaya ağlaya ...beni bi daha emmeyecek diye..ama akşam biraz emdi.sonra bi daha almadı.ve gece 2 kez biberonla mama ve kendimi sağıp verdim.sütümd e öyle az ki.. zaten 4 gündür falan geliyor o da..bu arada benim sütün rengi sarı ve yağlı gibi.11. gün hala ağız olamaz dimi..sizinkiler nasıl?bizde böyle işte depresyonlardayım anlıycanız... :((

canım bu esnada mamayı nasıl vrdin?biberonla mı yoksa kaşıkla mı?ben biberon veriyorum artık bidaha almaz diye memeyide çok korkuyorum..

canım ya su koca tarafları ınsanı fitil edyr daha bnm oğlum doğmadan uyuz ettıler kımblr doğdugunda nsl olcklar.emınım bnde burdan sıze yakınıcam.dedımkı mıgros tan bebek bezı alalım kayınpeder ne dese begenrsnz doğmadan bezmı alınırmıs.heralde hastanede bez bağlıcak ey allahım..ALLAH yardımcın olsun bebegının mutlulgu yasamaya ona odaklanmaa calısırkn bırde senı aglatyrlr ya allah bılsın ne dıyelım..

Back