2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eveet kesinlikle o yüzden:)) dikkat et kendine de bebişe de :))

o kıllar çoğu bebekte varyaa.. ablamınkinde de vardı dökülüyo onlar sonra..

valla ben 15 gunde 2 paket premıum care tükettım il zamanlar 2 saatte bır alıyordum altını sımdı bıraz uzattım süreyı
bıde ılk 10 gün her gelen altını aldı cok bez gıttı dün 2 paket daha aldım bılemıcem ne kadar gıder ama daha uzun sürer artık akıllandım :)
bence sen gıtmısken 4 paket al bıde uny baby ıslak mendılden en az 10 tane al ben 15 gunde 4 paket bıtırdım

ablam sezeryandan biraz sorunlu çıkmıştı ve pek emziremedi o süre içinde geceleri mama takviesi yaptı biberonla... nasıl cork cork emiyodu biberonu sonra sabaha kadar rahat bi uyku :) ama 1 hafta sonra biberonu itmeye başladı mama istemedi.. yani o çocukla alakalı bence emecek çocuk öyle yada böyle emer..

valla canım benim doktor sezeryandan hiç bahsetmedi. ağrısız normal doğum dedi. zaten suni sancıdan sonra açılmalar başlıyor diye biliyorum. annem de bana hamileyken 40 hafta dolmasına rağmen açılma sancı hiçbir şey olmamış. suni sancıyla normal doğum yaptırmış doktoru. geçen bi arkadaşımın da öyle oldu. ama illa normal doğum diye diretmemek de lazım. sonuçta bebiş ve bizim için en sağlıklısı hangisiyse öyle olsun. ben doktoruma çok güveniyorum o yüzden ona bıraktım artık.

o kıllar çoğu bebekte varyaa.. ablamınkinde de vardı dökülüyo onlar sonra..

2 yorumunada katılıyorum..bencede kıllar dökülür ve benim kızın huyu diye düşünüyorum artık....eltimin oğluda emmemişş...

cnm benım oglumda da var ama benımkı 36+2 de oldu dr anne karnında dokulmesı gerekıyuordu bunların erken dogdugu ıcın dokulmemıs dokulur merak etme dedı
bende sütümden sürüyorum ara ara anne sütü dökermıs kılları
sen bızım oğlanın sırtını görsen bıldıgın kıllı erkek resmen :)))
bence onemseme dokulur ıns. dökümlezsede ağda yaparız PPP

bu arada rezene cayı benım sütümü artırdı sana da tavsıye ederım cnm
gunde 3 fıncan ıcıyorum bı dene ıstersen hem bence cok gaz oluyor onada ıyı gelıyor ilk 10 gün resmen gazdan kıvranıyordum sımdı o kadar olmuyor
humana stıl tea yıda ıyı dıyolar sen bı dene bunları
ahmet merti kokla bızım ıcın

cnm bence agda olayın bır an once hallet ben doguma 1 hafta kala gıdeırk dıyorudm neysekı dogum yaptıgım gun temızdı bacaklar ve bolgem
hemsıreler bakıyolar temız mı dıye ozellıkle sezer oalcak bolgeye ??? acaba temız olmayanları onlarmı temızlıyolar merak ettım allahtan benım basıma gelmedı buyuk rezıllık
gecelıgınm cok hos masallah ole cok pahalı seyler alma cnm ınan gecede 3 -4 kere atlet gecelık degıstıryorsun en az 3 tane gecelık olsun bıde anane kılotlarında en az 4 tane lastıklerıne dıkkat et
emzırme atletı ne o ole cok pahalı 30 lıra hepsıburada da gormustum yanlıs hatırlamıyosam daha ucuzdu bı bak derım
emzırme sutyenı 3 tane olsa yeter
senınde az kaldı hadı bakalım hakkında hayırlısı senın oglan benımkı gıbı sabırsız cıkmadı neysekı zamanını beklıcek
görüşrüz cnm kendıne ve yusuf erene dıkkat et

kızlar göğsünün etrafında kıl olan var mı?ben kökten almanın süt bezlerine zarar verdiğini biliyorum ama makasla kestiğimdede çok sert oluyor...olupta kökten alan varmı bişi olmuyorsa bende deneyeyim

inşallah canım hepimize kolay doğumlar nasipolsun :))
pzartesi sende kuzunda sağlıkla kurtulursunuz inşallah :)
manyak mı bunlar yaa allah alllah adam takmış sanki başka yeri dene canım boşv r d.evini

tamam canım ihtiyac olırsa diye yazdım kafaya :))kabugun içinde ceviz olacakmı olmayackamı?

banada aynı şeyi yaptılar 32 hafta çalışabilir raporunu başka hastaneden almıştım sonra doktor değiştirdim. 35. haftada raporumu açtırmak için gittim çaslışabilir kağıdında 37 yazdğı için şimd açamayız bunu aldığın hastaneden düzelttir dediler. ama biliyorum araştırmıştım çalışabiliri aldıktan sonra istersen 1 hafta sonra istersen 37. haftada raporunu açtırabiliyorsun... eski hastaneme gönderdiler innatla bu halde gittim ordanda doğrusunun benim bildiğim gibi olduğunu istediğim zaman açmaları gerektiğini söylediler tıbbı sekreterlikle de görüştüm 36. haftamda gidip bunları söylediğimde bu sefer sorun çıkarmadan verdiler çok sinir olmuştum ben de... 1 hafta daha çalış diyemez ki sana istediğin zaman açtırırsın alla alla...

canım bana 8 saat suni sancı verdiler yarım santim bile açılma olmadı sezeryan oldum bide gelenler soruyo ya nasıl oldu falan diye herkes acıdı bana hem suni sancı çektin hem sezeryan acısı mı diye yani suni sancı normal sancıdan beter diyolar ama benim olmadı sancım ebe gelip soruyodu sancın var mı diye biraz diyodum senin sancın olsa bu yatakta kıvranıyo olman lazımdı demişti en iyisi herşeyin normali sancının da doğumunda

sağol canım. zaten senin tavsiyelerin doğrultusunda gecelik aldım, hamile kilotlarından aldım atletleri emzirme atleti şeklinde alayım dedim pahalı geldi. bi kaç yere daha bakayım.
yaa bikini bölgesi dışında olay tamam diğerini kendim halllediyorum napayım 9 ay kaçmışım.. sarışın olmanın avantajını kullancam artık... hamilelik tüylerimi azalttı bnm göbek hariç küçük küçük ayva tüylerle doldu yaaa...

yerim ben senin oğluşunuuuuu.. büyümüş de 15 günlük olmuş.. darısı başıma ama bekliycek teyzesi inşallah bizimki çünkü annesi anca toparlıyo evini, eksiklerini...
kayınvalidem geldi birazdan beşik bakmaya gidicez..perde halı da bakıcaz..çook opuldunuz kızlar....

Kızlar selam,
yeni doğum haberi yok sanırım...

Bi ara ne kadar çok doğum oldu, şimdi kimseden ses yok...

Birde bebeklerin resimlerini merak ediyorum ben. Keşke doğum yapanlar ekleyebilse...

Bu arada benim belim ağrıyor, birde vajinamda batmalar filan oluyor ara ara... Normaldir herhalde...

kızlar merhaba

yazmıyordum ama bayadır takip ediyordum burayı bugün yazacağımı hiç düşünmemiştim ama heyecanımı paylaşayım dedim şimdi doktordan geldim ağrım çok az ama 2 cm açılmam varmış geliyor kızım inanılmaz heyecanlı birşey. Doktorum evin içinde sürekli dolaşmamı söyledi ama benim elim ayağıma dolaştı

maş. cnm gözün aydn hadi ne zamna gelr dio drun

sağol canım. En geç pazartesiye dogar dedi ama gece ağrın artartabilir yada suyun gelebilir o zaman gelirsiniz diyo yarın sabah tekrar gelin bakalım dedi.

hmm bnmde geçen hafta bir parmak açklık var dedi dr bnm kaslmalarmda var amma acaba bu haftaki kontroldede aynını bana dermiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…