2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canım herşey yolunda....olsun emsinde önemli değil..benimki sevemedi bi türlü memeyi...herzaman deniyorum ama bakalım artık....

allah kurtarsın canım :))
günleriniz belli oldukça bende özeniyorum sizlere dogum ne zaman diye soranlar belki yarın belki yarından da yakın demek istiyorum :)))))
canim insallah ruyandaki kadar kolay bir dogum yasarsin. son zamanlar yaklastikca ruyalarda dogum yapar olduk:))))
inşallah canım :))

sen merak etme babaannesi cok iyi bakacaktır abiciğe :))

Tünaydın kızlar...

slm kızlar günaydın ben hala doguramadım sancı beklıyorum ne sancı var ne bi işaret 2 günüm kaldı 8 son günüm dua edin kızlar benim için inşallah sancım gelir gelmezse nolcak bilmiyorum
canım ben de 8 ağustosu bekliyorum ama ben şu 2 gün içinde sancı su nişan falan gelmesin de pazartesi günü suni sancıyla olsun istiyorum. zaten doktor pazartesi 8.30 da hastaneye gel dedi. pazartesi doğurcam inşallah

canım inşallah rüyandaki gibi kolay bir doğum geçirirsin. ben de dün gece ağrıyla uyandım. doğuruyor muyum acaba diye düşündüm sonra geçti sabaha kadar deliksiz uyumuşum. beni doğum değil de sonrası korkutuyo hep. bakabilecek miyim, emecek mi, süt sorunu olur mu falan diye.

ne güzel canım herşey yolunda....olsun emsinde önemli değil..benimki sevemedi bi türlü memeyi...herzaman deniyorum ama bakalım artık....

canım daha önce paylaşmıştım..kaşıkla denedik..şırıngayla denedik..silikon göğüs ucuyla denedik..8 saat aç bıraktık ama olmadı....tabi ben halen emzirmeye çalışıyorum

canım merak etme benim de dün akşam karnım sertleşti taş gibi oldu, bebek de doğru dürüst hareket etmedi bi yarım saat falan. Bi de benim midemde vs. gaz vardı baya bi. çok korktum ben de doktorumu aradım gece yarısı:) o da hareketlerini hissetmiyorum diyince beni hastaneye gönderdi NST ye girdim gece gece, ama maşallahı vardı kalbinin falan, birden de hareketlendi yaramaz orda:)) gayet iyiymiş hiç bi sorun yok dediler, gaz sıkışması yüzünden (üşütmekten de oluyo bu tabi geceleri:))karnım sertleşmiş, bebek de sıkışmış hareketleri azalmıştır dedi hemşire:) korkma yani öyle bişey olunca hemen telaşlanma, tabi yine takip et hareketlerini :) kendine iyi bak:)

anladım canım bende öle istiyorum ama ya sancım gelmezsede sezeryan derse diyede korkuyorum o yuzden gelsin istiyorum gerçi doktorum normal olur demişti ama ilk kızımda normaldi benim açılmaya baglı açılma olursa normal olur senin varmıydı açılma

sağol canım inşallah

valla artık istesemde sağda uyuyamıyorum kaç gündür.döndüğümün 5.dakikası ağrı başlıyor.İki dakika yürüsem gene aynı.Günde 3-4 parasetomal alabilirsin dediler ama ben almıyorum onun yerine pozisyonuma dikkat etmeye çalışıyorum.Ama gece belki alıcam uyutmuyor çünkü.Bugünde bir tanıdıkla konuştuk haftalar yakındı onda da çıkmış büyüme ama enfeksiyon da varmış.İlaçlar kar etmeyince almışlar bebişi.iyilermiş şimdi.Ama bana iki dr.da öyle bişi demedi şükür enf.problemimiz yok ondan belki.Sen de ihmal etme sor mutlaka,normalde hayatım boyunca hiç sorunum olmamıştır böbreklerimle şans işte ne yapalım.

Bugün bizm ev halla çpamuğu temizlik var,kadın yapıyor sağolsun kayınvalidemde yardımda ben de çekmece içi vb.düzeltıom işte.Bir bitse perdesiz halısız ev bir tuhaf geliyor gözüme

kızlar;az önce ağdacıdan geldim,ayy okadar rahatladım ki ne zamandır yaptırayım diyordum ama korkuyordum,bacak,bikini bölgesi,kaş, bıyık heryer ferahladım,okadarda acımadı.jiletle falan uğraşmayın derim,zaten eğilip doğrulamıyoruz...

valla artık istesemde sağda uyuyamıyorum kaç gündür.döndüğümün 5.dakikası ağrı başlıyor.İki dakika yürüsem gene aynı.Günde 3-4 parasetomal alabilirsin dediler ama ben almıyorum onun yerine pozisyonuma dikkat etmeye çalışıyorum.Ama gece belki alıcam uyutmuyor çünkü.Bugünde bir tanıdıkla konuştuk haftalar yakındı onda da çıkmış büyüme ama enfeksiyon da varmış.İlaçlar kar etmeyince almışlar bebişi.iyilermiş şimdi.Ama bana iki dr.da öyle bişi demedi şükür enf.problemimiz yok ondan belki.Sen de ihmal etme sor mutlaka,normalde hayatım boyunca hiç sorunum olmamıştır böbreklerimle şans işte ne yapalım.

Bugün bizm ev halla çpamuğu temizlik var,kadın yapıyor sağolsun kayınvalidemde yardımda ben de çekmece içi vb.düzeltıom işte.Bir bitse perdesiz halısız ev bir tuhaf geliyor gözüme[/QUOTE]

canım benimde sağ böbreğimde taş var 3 yıldır düşürüyorum yine oluyor,gebelik boyunca ürolojide takip etti,sağ böbreğim düyüdü,birde taş bir ay önce nasıl ağrıdı,film felan çektiremiyosun,sadece ultrason,birde idrar kültürü yaptırdım ama enf. çıkmadı,bol sıvı almaya devam ediyorum birde sağ tarafa yatmıyorum,sol tarafa yatmaktan da bıktım neyse az kaldı...

kızlar benim bebişte pek beslenemiyor.yazık 400 gr kaybetti yavrum.minicik kaldı çok üzülüyorum.önce sütüm yoktu şimdi 2 gündür az az gelmeye başladı ama onunda emmeye niyeti yok.hep uyuyor.uyandırmaya çalışıyorum olmuyor.zayıflamasın diye mama veriyorum kaşıkla gündüz ve gece 1 kere.onun duışiında kendimi sağıp kaşıkla veriyorum.azıcık şey onlarıda döke saça yiyoruz ( az önce biberonla mı versem diye düşündüm ama o zamanda hiç emmez dimi? napsam ki yaa..

bid e ağzında pamukçuk çıktı karbonatlı su yapın dedi dr.
göbeğimizd e henüz düşmedi
bişd e en önemlisi benim bebeğin kulaklarında çok kıl var.hormon bozukluğu gibi.çok korktuyoruz.dr gittik bugün oda çocuk endokrinine yönlendirdi.ve kütahyada yok eskişehir ya da hacettepe diyor.araştırdık tansiyon ilaçları yapğabiliyornmuş.nidilat kullanan anneler sizin bebeklerin kıl durumu nasıl ?

biberonu vermiyim o zmaan.

[

Kızlar ya korktuğum başıma geldi. Yine rapor olayı ve ben yine doğumevine gittim salak herif 37 haftan 10 ağustosda doluyor o tarih dolmadan rapor veremem dedi. Diyorum ki benim yasal hakkım istediğim zaman kesebilirim çalışmayı adam yok sen 1 hafta daha çalış diye tutturdu. altı üstü bir radyoloji istemi yapacak sinirlerimi hoplattı dangalak.

canım bende açılma falan yok. pazartesi günü ağrısız normal doğum yaptırıcam dedi doktor. ben kendimi doktora bıraktım zaten

canım ya bişey sorucam diyelimki benim de sancım olmadı ben doktora dedim suni sancı verseniz çok ağırlaştım bacağımın ödemi çoook fazla olmaz mı diye o da dediki sezeryan olursun o zaman ben sezeryan olmak istemiyorum bacağımdan rahatsızım normal doğum iyi gelir dedi kalp damar cerrahı....nasip artık ya inşallah herkesin istediği gibi olsun...

canım yaa anlamıyorum;dediğin gibi istediğin zaman ayrılırsın,yasal hakkın,farklı bir hastaneden alsan sorun olurmu acaba?doğum yapacağın hastaneden alsan,eski raporunuda götürsen devlet hast. olması şart değil sonuçta...

canım bende açılma falan yok. pazartesi günü ağrısız normal doğum yaptırıcam dedi doktor. ben kendimi doktora bıraktım zaten

anladım canım bendede gecen pazartesi 2 santim açılma vardı bakalım daha çok oldumu inş olmuştur doktorumda izine çıktı başka bi doktor seçiçem artık

canım bu 3 nolu tarif yeşil kabuklu cevizle mi yapılacak yoksa kuru kabukla nasıl olurki???????? biraz daha detay versen :)

normal kuru kabuklu cevizle yapılacak.balmumu eritilip kabuğun içi yarıdan fazla doldurulur soğumaya bırakılır.dayanabileceğin sıcaklıkta göğüs ucuna kapatılır o içindeki bal mumu göğüs ucuna deyecek şekilde olmalı.sonra sütyenini giy diğer emzirme zamanına kadar dursun bunu sürekli tekrar et çatlaması geçesiye kadar.başka soracağın bişey olursa sor canım.

teşekkürler cnm cevabın için

dediğin gibi üşümektende olablr burda akşamları baya sern oluyor 16 dreceye kadar düşüyo 22 den sonra eşimle çıkıyorz sernlemek için dondurma felan derken üşütüyrm herhalde dikkat etsm ii olacak

ben 3 hstaneye gittim 3ünede biberon verildi ondan almıyor heralde mememi dedim..3üde hemen alışmaz dedi bebek kendi almak istemiyordur dedi..buara benim kızda çok kıllı sırtları kolları ve kulaklarıda...hatta anneme bugün kulakları vampir gibi çok kıllı demiştimbenim eşimde çok kıllı ayrıca bende tansiyon ilacı kullandım son 1-2 hafta dediğin gibi ondan olabilir..birde kılları dökülür diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…