merhaba arkadaslarrr;
nasilsiniz gorusmeyeli? gecmisi biraz okudum, onumuzdeki bikac gun doguma gidecek arkadaslar var; kizlar hepinize saglikli sihhatli dogumlar diliyorum, Allah yardimciniz olsun... bebeklerinize saglikla kavusun.
beni sorarsaniz iyiyim sukur; dunku nst cok iyi cikti. cmr. tekrar gidicem, ins. bebegim az da olsa kilo almistir.
babam da iyi , Alla onu bizlere bagisladi sukur. bana anlatmamislar bastan hep gizlemisler ama babamin durumu cok ciddiymis; kalbinden cikan ana damarda kasiga kadar yirtik olusmus :-((( o yirtik olustugu sirada hayatini bile kaybedebilirmsi. Allah' a bin sukur ki babam suan iyi.
1 ay cok iyi ve hijyen bir ortamda bakilmasi gerekiyor babama. simdi evde, abkimiyla annem ilgileniyor. biryandan abimin cocugu da var; Allah annecigime de guc kuvvet versin.
dun k.validemle k.pederim ugradilar ; sagolsun k.validem evimi supurdu, k.pederim de arkasindan sildi . cok mahcup oldum ama ev toz icindeydi hakikaten, napiim yapamiyorum, gucum yok, esiminde beli tutuldu (fitik var onda ) o yuzden kac gundur o da yapamamisti.
bnim doktorum sezeryani 18-19 agustos gibi yapabiliriz dedi.
bu durumda ben 5 ag. gibi temizlikci cagirsam, nasil sizce ?
yoksa bu h.sonu mu cagirsam??? ne olur ne olmaz, son demlerdeyişz artik
my_little cnm son mjina ynt yazamamistim; iste 18-19 ag. gibi olacak dogum, o zamana kadar bisey olmazsa.
sen de cok dikkat et cnm kendine, firsat buldukca dinlen
suleslii nerelerdesinnn???
eyeszay cnm aklini karistirmak istemem ama bebegin boynunda kordon dolanmis demissin; yine de normal dogum baslatacakmissiniz, bi,r de 20 saat falan surecekmis; canim nacizane ben olsam hic riske atmazdim bu durumda, senin normal dogumu cok istedigini biliyorum ama epidurel sez. niye dusunmuyorsun ?? tmm gerci eskiden sez. dogunlar yokken, bebek ters de gelde, boynunda kordun da olsa bisekilde normal dogurtuluyormus ama bugunku teknoloji de imkanimiz fvar; hem belki normal olamazsa sez.e gecme imkani var demissin; o kadar bosa sanci cekmis olacaksin belki ..
yine en iyi karari sen verirsin cnmö; hakk,inda en hayirlisi neyse, bebegin ve senin icin hangisi en saglikliysa o olsun cnmm