• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..çok sıcak gerçekten...bu arada dün akşam bana değişik sancılar vurdu..yani böyle aşağıya doğru iğne batar gibi ve çocukta çok hareketliydi hiç olmadığı kadar....o anda çok korktum ve aklıma sezeryan geldi..yani herşeyin planlı olması içimi rahatlatır diye düşündüm..çok korktum çünkü..normal doğum yapabilirmiyim bilmiyorum..arada bi kalbimde sıkışıyor..doktora gittim ama doktor normal doğuma engel bi durumun yok dedi...neyse siz doğumları nasıl düşünüyorsunuz...

kızlar bu korse işi kafamı karıştırdı hangi beden giymeliyiz.ve doğumdan sonra kaçıncıgün giyilir.açıkçası acı duyarsam giymem ben.herhangi bir korse olurmu yoksa hamileler için ayrı satılıyomu

canım zaten sezeryanda korse yasak biliyosun.inşallah normal doğum yaparsak benim arkadaşım 3 ay önce yaptı ondan biliyorum doğumdan 2 gün sonra eşine aldırdı zaten cırt cırtlı oluyo bedenine göre ayarlayıp karın bölgene sardırıyorsun medikalciden almışlardı ama sıcakta nasıl takıcaz onu da bilmiyorum çünkü onun ki biraz kalındı şu an çok az göbeği var galiba işe yaradı:)

iç çamaşır satan yerlerde de var ben baktım kancalı oluyor onlarda biraz daha ince ben de ten rengi alayım diyorum bitane...öyle işte:)

kızlar yüzümde 5-6tane nokta şeklinde beyaz yağbezeleri oluştu sebebini bilen varmı yada nasıl geçer diye.güneş kreminden şüphelendim omu yaptı diye

Son düzenleme:
canım zaten sezeryanda korse yasak biliyosun.inşallah normal doğum yaparsak benim arkadaşım 3 ay önce yaptı ondan biliyorum doğumdan 2 gün sonra eşine aldırdı zaten cırt cırtlı oluyo bedenine göre ayarlayıp karın bölgene sardırıyorsun medikalciden almışlardı ama sıcakta nasıl takıcaz onu da bilmiyorum çünkü onun ki biraz kalındı şu an çok az göbeği var galiba işe yaradı:)

iç çamaşır satan yerlerde de var ben baktım kancalı oluyor onlarda biraz daha ince ben de ten rengi alayım diyorum bitane...öyle işte:)

ben sezeryan olacağıma eminim gittiğim hastanede şuana kadar normal doğum duymadım.kolayına geliyo herkese bi bahane üretip sezeryan yapıyolar yok açılmadıyok kordon dolandıgibi yalanlarla korkutuyolar bence anneleri.bide sezeryan heryerde lazer dikişlemi oluyo hiç sormadım dra daha erken diye. lazerde dikşlerin iltihaplanma durumu oluyomu

günaydın kızlar..çok sıcak gerçekten...bu arada dün akşam bana değişik sancılar vurdu..yani böyle aşağıya doğru iğne batar gibi ve çocukta çok hareketliydi hiç olmadığı kadar....o anda çok korktum ve aklıma sezeryan geldi..yani herşeyin planlı olması içimi rahatlatır diye düşündüm..çok korktum çünkü..normal doğum yapabilirmiyim bilmiyorum..arada bi kalbimde sıkışıyor..doktora gittim ama doktor normal doğuma engel bi durumun yok dedi...neyse siz doğumları nasıl düşünüyorsunuz...

ben de çok uzun zamandır var onlar. Nedenini ben de çok merak ediyorum çarşamba kontrolüm var dr sorucam normal mi die , özellikle ayakta çok kalınca yürüyünce falan oluyo benim batmalar. Benim şimdilik bebeğim makat gelişi o yüzden sezeryan gibi duruyo gerçi daha değişebilir dedi dr'um bakalım bizim 6 haftamız var daha....

nasılsınız canlarrrrrrrrrrr??
iyi olmaya çalışıyoruz biz...sıcak ve ufak tefek ağrılarım hariç...haaaa bi de komşumuzdaki çocuk tepişmeleri ve koşmaları hariç...yaw ben de anne olacağım tamam da ...deliler gibi sabahtan akşama koşulur mu ,anne napar bu esnada...daraldım 2 gündür...böyle devam ederse yöneticiye şikayet edeceğizzzz!!!
bu arada dün gece rüyamda bebişimi gördüm...hastaneden çıkmışız evdeyiz...çok şekerdi yaaaa...emiyordu beni...eridim eridim:nazar::nazar::nazar:
taze annelerden ses yok dimi??ayyy sağlıkla kucaklarına almışlardır bebişlerini inşallahhhhhhhhhhhh:nazar:
hadi biz meyve yemeye gidelim şimdi...uğrarız gene...sevgilerrr:9:

bu arada e-bebek kampanya yapmış dalin sıvı deterjanı denemek için...
19.90 yerine 4.99TL ,kaçırmayınız...

ben de çok uzun zamandır var onlar. Nedenini ben de çok merak ediyorum çarşamba kontrolüm var dr sorucam normal mi die , özellikle ayakta çok kalınca yürüyünce falan oluyo benim batmalar. Benim şimdilik bebeğim makat gelişi o yüzden sezeryan gibi duruyo gerçi daha değişebilir dedi dr'um bakalım bizim 6 haftamız var daha....

aynen bende dikkat ettim daha çok ayakta kalınca oluyo.daha 6 haftan var dönebilir çocuk belki..benimde 5 haftam kalmadı çocuk 1 aydır kafası aşağıda..ama benimkide dönilir böyle duyuyorum çevreden..yumurcakların ne yapıcağı belli olmuyo yani....inş.normal doğum yaparızda kolay toparlanırız...

uykusuz bi gecenin ardindan herkese güzel bi gün diliyorum...

venüs ve cerenimo ne yaptilar acaba. belki de simdi bebisleri kucaklarindadir. allah hepimize bu günleri göstersin insallahhhh.
benim kizim son zamanlarda daha da tuhaf hareketler yapmaya basladi öyle cok ittiriyo ki nefesim kesiliyo carpinti yasiyorum ve sag tarafim resmen cürümüs durumda coook canimi acitiyo coooook :59:

evet canim bende cok takmiyorum. ama tek sorun iste o pelvismi ne cok kalin ve o yuzden cok uzun saatler olucak dogum. korkuyorum ya incelmessede sezeryana alirlarsa diye. hic istemiyorum sezeryan. bide kesik izi falan isim icin cok kotu olur. isallah normal dogurabilirim. bu arada merak etme gec gelme olayina pek sicak bakmiyor doktorlar. 40 haftada dogumu yapay olarak baslatiyorlar. epidural yapilincada agrida hissetmiyorsun korkma hic. bu arada ben o yurume hareket olayina inanmiyorum. biliyorsun ben dugun organizasyonu tasinma derken en tehlikeli aylarda bile sabahtan aksama kilometreler kateddim. herkes kesin erken dogurur bu kiz dedi bu kadar hareket fazla. hergun saatlerce yuruyorum hala ama bebek dogumu yapay baslatmazlarsa gelmeyecek. icbir incelme vs yok. ondan ben inanmiyorum ufacik bi faydasi olsaydi bana olurdu sanirim.

canim sen icini ferah tut zaten epidural yapicaklar cok agrin olursa da hissetmezsin ve ilacla birlikte acilman kolay olur insallah senin icin dua edicem bol bol. bana da doktor hep rahim agzinda kisalma var yatman lazim diyip durdu simdi de ne kisalma var ne bisey senin gibi olabilir diye aklima gelmiyo da degil yani bi de burda günü gectikten sonra 12 güne kadar bekleyebiliriz dedi doktorum coooook uzun bi süre bu o yüzden beni stres basti daha simdiden umarim 2 hafta sonra falan kendiliginden olur dogum da bütün dertler tasalar unutulur gider.

xx
yardımım olurmu bılmem cnm ama yınede bahsedeyım bıraz.ben AYDIN nazıllıde otryrm.ancak aydın da NYSA kadın doğum hastnsn gdyrm memlketn odgndan mutlaka cevren sana fıkır verecekler vardr bn yınede yazmk ıstedım.doktorumun ıı oldgnu dusunuyorum ısmı Yalçın Eroğlu. ozel hastane burası yalnız tek duydugum hastanenın sezaryana meyıllı oldgu.bn sezaryan olcgm ıcın pek onemsemedım bunu.ama bunu dıger doktrlar ıcın duydum bnm doktorumda boyle bırsey sezmedım..hamılelık haftalarımızda brbrne ck yakın bende suan 35+5teyım

sağol canım ..
bılıyorum nysa dogum hastanesını hatta annemlerın evıne cok yakın ..
dunden bu yana arastırıyorum ama genel olarak Anka nın daha ıyı oldugunu soyledıler tabıı bırebır gıdıp gormek lazım
benım zaten sezeryan olucak canım ılkıde sezeryandı zaten..
evet bır kac gun var aramızda aynı hastanede dogum yaparsak muhtemelen aynı gunlerde olabılır :)

28-07-2011 perşembe
cerenimo sabah 8.30 sezeryan
venüs43..............sezeryan

29-07-2011 cuma
mgokberk sabah 8 de sezeryan
nazsem sabah 9 da sezeryan

1-08-2011 pzt
hippy34 saat 11 de sezeryan
cigdem33 sabah.... sezeryan

2-08-2011 salı

eyeszay ....... epidural normal

canım benide 4 ağustos 9:30 olarak ekle...Ya ben topige çok alıştım doğumlardan sonra nasıl alacam haberlerinizi ...Doğum hikayelerinizi yazmayı unutmayalım olur mu

sağol canım ..
bılıyorum nysa dogum hastanesını hatta annemlerın evıne cok yakın ..
dunden bu yana arastırıyorum ama genel olarak Anka nın daha ıyı oldugunu soyledıler tabıı bırebır gıdıp gormek lazım
benım zaten sezeryan olucak canım ılkıde sezeryandı zaten..
evet bır kac gun var aramızda aynı hastanede dogum yaparsak muhtemelen aynı gunlerde olabılır :)

gunaydınn..eşimin teyzesı ve kuzenının eşi nysa cok yakınında.7ay once orada doğum yaptı.
anka da leylant hanımn cok ıı oldgnu soyluyor herkes ancak coook coook yoğun oldg ıcın hasta alamadgnı bıle duydum.sanırım muaynanesıde varmıs bu kadının muaynanesıne gıdıyormus coğu kısı ozel hastanesındede doğumlarını yapıyormus.anka yı br ara bnde dusundm ancak ılk nysa ya gttgmz ıcın sonrada degıstrmek ıstemedım.şimdiden hayırlı doğumlar..

merhaba arkadaslarrr;

nasilsiniz gorusmeyeli? gecmisi biraz okudum, onumuzdeki bikac gun doguma gidecek arkadaslar var; kizlar hepinize saglikli sihhatli dogumlar diliyorum, Allah yardimciniz olsun... bebeklerinize saglikla kavusun.

beni sorarsaniz iyiyim sukur; dunku nst cok iyi cikti. cmr. tekrar gidicem, ins. bebegim az da olsa kilo almistir.
babam da iyi , Alla onu bizlere bagisladi sukur. bana anlatmamislar bastan hep gizlemisler ama babamin durumu cok ciddiymis; kalbinden cikan ana damarda kasiga kadar yirtik olusmus :-((( o yirtik olustugu sirada hayatini bile kaybedebilirmsi. Allah' a bin sukur ki babam suan iyi.
1 ay cok iyi ve hijyen bir ortamda bakilmasi gerekiyor babama. simdi evde, abkimiyla annem ilgileniyor. biryandan abimin cocugu da var; Allah annecigime de guc kuvvet versin.
dun k.validemle k.pederim ugradilar ; sagolsun k.validem evimi supurdu, k.pederim de arkasindan sildi . cok mahcup oldum ama ev toz icindeydi hakikaten, napiim yapamiyorum, gucum yok, esiminde beli tutuldu (fitik var onda ) o yuzden kac gundur o da yapamamisti.

bnim doktorum sezeryani 18-19 agustos gibi yapabiliriz dedi.
bu durumda ben 5 ag. gibi temizlikci cagirsam, nasil sizce ?
yoksa bu h.sonu mu cagirsam??? ne olur ne olmaz, son demlerdeyişz artik

my_little cnm son mjina ynt yazamamistim; iste 18-19 ag. gibi olacak dogum, o zamana kadar bisey olmazsa.
sen de cok dikkat et cnm kendine, firsat buldukca dinlen

suleslii nerelerdesinnn???

eyeszay cnm aklini karistirmak istemem ama bebegin boynunda kordon dolanmis demissin; yine de normal dogum baslatacakmissiniz, bi,r de 20 saat falan surecekmis; canim nacizane ben olsam hic riske atmazdim bu durumda, senin normal dogumu cok istedigini biliyorum ama epidurel sez. niye dusunmuyorsun ?? tmm gerci eskiden sez. dogunlar yokken, bebek ters de gelde, boynunda kordun da olsa bisekilde normal dogurtuluyormus ama bugunku teknoloji de imkanimiz fvar; hem belki normal olamazsa sez.e gecme imkani var demissin; o kadar bosa sanci cekmis olacaksin belki ..
yine en iyi karari sen verirsin cnmö; hakk,inda en hayirlisi neyse, bebegin ve senin icin hangisi en saglikliysa o olsun cnmm

kızlar yüzümde 5-6tane nokta şeklinde beyaz yağbezeleri oluştu sebebini bilen varmı yada nasıl geçer diye.güneş kreminden şüphelendim omu yaptı diye

cnm gunes kremının yag bezesı yaptgnı dusunmuyorum ustelık herhngı bır urunun de yag bezesı yapmadıgı bılıyorum cıldın kendı kendıne uretyor.bnm kendımı bıldm bılelı gozlerımn altında ığne ucu kdr yag bezelerı var.cıldıye ye gıttgmde vucut kendı yapyr fazla yaglanmayı oyle dısa vuruyormus aldırabıecgm soyledı (kucuk operasynla) ancak tekrar yenıleyebılırmıs bnde yaptrmadım bırde goz altı olunca derı cok ınce ya korktum ız kalır dıye.sıkmayya kalkma sıkılmıyor cunku yok yere canın yanmasın.zaten sıkılacak gbyse kendını bellı eder o:)bı solukta pıtt sıkılıverır obur turlu cok zorlamaya gelıyorsa bılkı bendekı yag bezelerınden dır.

kızlarr bııı sorum var....
sızınde karnınınzdan pıt pıt sesler gelıormu?ses demıyeyımde kalp atımı gıbı gunde 3 sefer falan 15 dk suruyor.bebegımızı hıckırık tutarmıs anne karnında bunun hıckırırk oldgnu dusunuyorum cunku kalp atımı olsa hep hıssederım.zate hıckırık gıbıde 1-2 ay oncesndede olrdu kendımı dınleyınce farkederdm sımdıyse resmen vucudum sarsırılıyor o derece. karnımn uzerıne bırsey koysam onu dusurecek kadar kuvvetlı.sol kasıgımın yukarısında gobek delıgınden bırz asagıda oluyor.sızcede hıckırıkmı dır??? dun gece sayarken uyuya kalmısım 56 da mı ne kaldım okdr cok kızlar...suan yazarken hıckırık sandıgım olay devam edıyor.

ben hep pijama takımı koydum gecelikte alayım olmazsa
ben de hastane çantama 2 takım pijama koydum aldığım gecelik sabahlık takımı çok şık onu evde giymeyi planlıyordum ama bakalım olmazsa bir tane de basit bir gecelik alayım

merhaba arkadaslarrr;

nasilsiniz gorusmeyeli? gecmisi biraz okudum, onumuzdeki bikac gun doguma gidecek arkadaslar var; kizlar hepinize saglikli sihhatli dogumlar diliyorum, Allah yardimciniz olsun... bebeklerinize saglikla kavusun.

beni sorarsaniz iyiyim sukur; dunku nst cok iyi cikti. cmr. tekrar gidicem, ins. bebegim az da olsa kilo almistir.
babam da iyi , Alla onu bizlere bagisladi sukur. bana anlatmamislar bastan hep gizlemisler ama babamin durumu cok ciddiymis; kalbinden cikan ana damarda kasiga kadar yirtik olusmus :-((( o yirtik olustugu sirada hayatini bile kaybedebilirmsi. Allah' a bin sukur ki babam suan iyi.
1 ay cok iyi ve hijyen bir ortamda bakilmasi gerekiyor babama. simdi evde, abkimiyla annem ilgileniyor. biryandan abimin cocugu da var; Allah annecigime de guc kuvvet versin.
dun k.validemle k.pederim ugradilar ; sagolsun k.validem evimi supurdu, k.pederim de arkasindan sildi . cok mahcup oldum ama ev toz icindeydi hakikaten, napiim yapamiyorum, gucum yok, esiminde beli tutuldu (fitik var onda ) o yuzden kac gundur o da yapamamisti.

bnim doktorum sezeryani 18-19 agustos gibi yapabiliriz dedi.
bu durumda ben 5 ag. gibi temizlikci cagirsam, nasil sizce ?
yoksa bu h.sonu mu cagirsam??? ne olur ne olmaz, son demlerdeyişz artik

my_little cnm son mjina ynt yazamamistim; iste 18-19 ag. gibi olacak dogum, o zamana kadar bisey olmazsa.
sen de cok dikkat et cnm kendine, firsat buldukca dinlen

suleslii nerelerdesinnn???

eyeszay cnm aklini karistirmak istemem ama bebegin boynunda kordon dolanmis demissin; yine de normal dogum baslatacakmissiniz, bi,r de 20 saat falan surecekmis; canim nacizane ben olsam hic riske atmazdim bu durumda, senin normal dogumu cok istedigini biliyorum ama epidurel sez. niye dusunmuyorsun ?? tmm gerci eskiden sez. dogunlar yokken, bebek ters de gelde, boynunda kordun da olsa bisekilde normal dogurtuluyormus ama bugunku teknoloji de imkanimiz fvar; hem belki normal olamazsa sez.e gecme imkani var demissin; o kadar bosa sanci cekmis olacaksin belki ..
yine en iyi karari sen verirsin cnmö; hakk,inda en hayirlisi neyse, bebegin ve senin icin hangisi en saglikliysa o olsun cnmm

canım senin de babanın da iyi olmasına çok sevindim. benim de bir aksilik olmazsa 18 ağustos sezeryan günüm rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah

cerenimo ve venüs bugun bebeklerını kucaklarına alacaklar.ALLAH sağsalım mutlu doğumlar versın

şimdi biraz araştırdımda çok farklı kullananlar var normal korse giyen cırtcırtlı giyen sadece bele bağlanalardan kullanan çarsaf sarmanın dah faydalı oldugunu söyleyen herşey var kısacası karar vermek zor açıkçası :(
hepsi burada bi üründe indirim var ama bedende sorun hangi beden almak gerek bazılarına s beden bile büyük gelmiş Hepsiburada.com : Elija Lingerie Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse | Anne / Bebek / Çocukbide birtane ürün var daha pahalı ama bu sezeryan külodu diye geçiyor
http://www.sezeryankulodu.com/products/

canım benide 4 ağustos 9:30 olarak ekle...Ya ben topige çok alıştım doğumlardan sonra nasıl alacam haberlerinizi ...Doğum hikayelerinizi yazmayı unutmayalım olur mu
ekledim canım :)) hayırlısıyla kurtulursun inşallah :)
29-07-2011 cuma
mgokberk sabah 8 de sezeryan
nazsem sabah 9 da sezeryan

1-08-2011 pzt
hippy34 saat 11 de sezeryan
cigdem33 sabah.... sezeryan

2-08-2011
eyeszay .... epidural
scedcedu ..... sezeryan
3-08-2011
kimse yok şimdilik
4-08-2011
Arsume sabah 9:30

Son düzenleme:
kızlarr bııı sorum var....
sızınde karnınınzdan pıt pıt sesler gelıormu?ses demıyeyımde kalp atımı gıbı gunde 3 sefer falan 15 dk suruyor.bebegımızı hıckırık tutarmıs anne karnında bunun hıckırırk oldgnu dusunuyorum cunku kalp atımı olsa hep hıssederım.zate hıckırık gıbıde 1-2 ay oncesndede olrdu kendımı dınleyınce farkederdm sımdıyse resmen vucudum sarsırılıyor o derece. karnımn uzerıne bırsey koysam onu dusurecek kadar kuvvetlı.sol kasıgımın yukarısında gobek delıgınden bırz asagıda oluyor.sızcede hıckırıkmı dır??? dun gece sayarken uyuya kalmısım 56 da mı ne kaldım okdr cok kızlar...suan yazarken hıckırık sandıgım olay devam edıyor.
üşenmedinmi sayarken :))))
hıçkırıktır canım bu kadar takılm aher hareketine son 1-2 haftanda olursa kasılmalrını sayrsın onun dışında rahat ol :))

Back