2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canim bende cok takmiyorum. ama tek sorun iste o pelvismi ne cok kalin ve o yuzden cok uzun saatler olucak dogum. korkuyorum ya incelmessede sezeryana alirlarsa diye. hic istemiyorum sezeryan. bide kesik izi falan isim icin cok kotu olur. isallah normal dogurabilirim. bu arada merak etme gec gelme olayina pek sicak bakmiyor doktorlar. 40 haftada dogumu yapay olarak baslatiyorlar. epidural yapilincada agrida hissetmiyorsun korkma hic. bu arada ben o yurume hareket olayina inanmiyorum. biliyorsun ben dugun organizasyonu tasinma derken en tehlikeli aylarda bile sabahtan aksama kilometreler kateddim. herkes kesin erken dogurur bu kiz dedi bu kadar hareket fazla. hergun saatlerce yuruyorum hala ama bebek dogumu yapay baslatmazlarsa gelmeyecek. icbir incelme vs yok. ondan ben inanmiyorum ufacik bi faydasi olsaydi bana olurdu sanirim.

kizlar gece gece ne sormus bu kiz diyeceksiniz umarim sabah nete baglanip okuyabilirim. simdi dogumdan kac gun sonra korse giyecegiz. hemen giysek oluyormu??

Evt cqnim sicakladda tasimak cok zor ama erken olmasinida dileme bence vaktiyle sagligiyla gelsin cagla :)) ben cok sikistigimda boyle bunaldigimda hep annelik fedekarliktir diye avunuyorum napiim yolum yok baska İdarenetncqnim yaaa erkeklerin anlamasinida bekleme anlayacak kapasite olsaydi kadin olurlardi zaten :)))) Qy canim insallah o iki arkadssin gibi dogurmak nasip olur bizede ben ikisindende korkuyorum ikiside aciycak bari cabuk toparlaniimda gezebilim evdekileri de postaliim istedigimden normal oncelik bende Bazen diorum annemm3 normal doum yapti benmi yapamiycam hahahayyyyytt :)))) Annem diyoki herkes bu dogum olayininabartiyor evet aciyo ama unutuyosun diyo bebegini kucagina aldiginda ne hamilelik ne dogum sancisi ne dogum ani hepsi ucuyomus :))

xx
yardımım olurmu bılmem cnm ama yınede bahsedeyım bıraz.ben AYDIN nazıllıde otryrm.ancak aydın da NYSA kadın doğum hastnsn gdyrm memlketn odgndan mutlaka cevren sana fıkır verecekler vardr bn yınede yazmk ıstedım.doktorumun ıı oldgnu dusunuyorum ısmı Yalçın Eroğlu. ozel hastane burası yalnız tek duydugum hastanenın sezaryana meyıllı oldgu.bn sezaryan olcgm ıcın pek onemsemedım bunu.ama bunu dıger doktrlar ıcın duydum bnm doktorumda boyle bırsey sezmedım..hamılelık haftalarımızda brbrne ck yakın bende suan 35+5teyım

deılsın deılsın :) bendede var yakın hısler.heyecan heves ıstek sıkıntı hepsı bırbırıne gırınce boyle abuksubuk dusunuyoruz bn sezaryan olucam omırılıgımde sorun oldg ıcın kendı ıstegmle sezaryanı terch ettm.normal yapablrsn ancak herkes kadar rahat ve sorunsuz olur dıyemem dedı doktorum bende emın olmadgm bır doğuma gırmeye cesaret edemedım.hem dedgn gıbı azcık erkenden kavusuverıcem oğluma.normal doqm ıcın yeterlı cesaretım yok zaten bıde omurılık sorunu olnca aklımdan hıc normal doqm gecmıor kendımı 38.haftaya ayarladım:)

hem sıcaktan hem heyecandan uyuyamıyorum.Cuma sabahı doğum var ve ben sürekli düşünüyorum . nasıl olucak diye aslında korkmaya da başladım galiba bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum artık son günler çok zor geçiyor ve bugün son gün.dualarınızı bekliyorum:26:

kizlar gece gece ne sormus bu kiz diyeceksiniz umarim sabah nete baglanip okuyabilirim. simdi dogumdan kac gun sonra korse giyecegiz. hemen giysek oluyormu??

doğumdan sonra karına çarşaf bağlanması eskiden yapılan şeyler değil mi ki ??? Ben doğumdan 6 hafta sonra yapmaya başlayacağımız egzersizlerle karın bölgesini gidereceğimizi düşünüyordum. Korse işe yarıyor yani???

evet kesinlikle işe yarıyor ben ilk doğumumda bihafta sonra dikişlerim için gittim dr a dönüşte korse alıp giymeye başladım iyikide giymişim göbek sorunum yoktu diyebilirim ki 76 kg hamile kaldım bundada hazır korsem giyicem inşallahhh hele kuzum sağlıkla gelsin

Günaydın kızlarrr;
yaa hiç uyumadım çok sıcak ve heryerim ağrıyor ne olacak bu halimiz rabbim yardım ett.......

merhaba kızlar kimsecikler yok kimisi bebeğiyle kimisi doğum telaşında benim 3 haftam var ama çok heyecanlıyım nasıl geçicek bu zaman

naber kızlar şu sıcaklardan kavrulduk iş yerimde klima yok cayır cayır yanıyo odalar.senelik izin alacam 5 gün evde ayrı sıcak.öff ne sıcağa dayanıyoruz ne soğuğa

benm arkadasta yaptı güvenli

kızlar hastaneye elınızde varsa 3-4 gecelık koyun
ozellıkle sezer. olacaklar pıjama gıyılmıyor
lohusa atesı beter bıseymıs sabahtan aksama tepeden tırnaga 30 kere su bosaltıyolar sankı
5-6 tane atlet koyuni
aldıgınız kılotlar en en en bolundan olsun mumkunse lastık namına bısey olmasın
lansınoh kremı ılk gunden berı kullanıyorum masallah bısorun olmadı tavsıye edıyorum hatta 56 gr lık alın anca yeter

cocuk bezı prıma süper ama bıraz buyuk gelıyo
eger zayıf mıyon bebegı olacaklar vrsa huggıs cok kucuk daha mınık bebekler ıcın kullanıslı olabılır
emzırme sutyenı 3 taneden az olmasın anca yetıyo cıtcıtına dıkkat edın kolay acılabılsın tek elle
cantanıza enıne genıs ayak numarınızın 2-3 buyugu terlık koyun lohusa sısmesı oluyo

kızlar hastane cıkısları bu havalarda cok kalın gelıyo mumkunsu nevborn ınce penye zıbın yada tulum alın bızım oglan hastane cıksılarından nefret ettı
cıtcıtlı bodyler cok kalın gelıyo cıkıp ıncelerınen yenıden almak zorunda kaldım
gogus pedını kalıtelı alın pamukları cıkıyo gogusunuze yapısabılıyo

sımdılık aklıma gelenler bunlar sormak sıtedıgınız olursa ozelden yazın

bız yarın oglusma mevlut yapıcaz allah kısmet ederse onun telası var

hepınızı opuyorum
hayırlı dogumlar

evet onun annesi çarşaf bağlamış ama bence korse işi bititrir sıcaktada nasıl giyeceksek

ııımmm korse almak şart oldu ozaman
bu korselerin bi özelliği varmı yoksa normal korsemi paçalı korsemi hamile korsesimi?

sağol canım verdiğin bilgiler için :))
maşallah mevlütüde aradan çıkarıyosun ohhh işlerin hep bitti artık oglunla basbasa kalırsınız :))

bugün cerenimo ve venüs43 ün doğumları var arkadaşlar inşallah sağlıkla kurtulurlarda iyi haberlerinide alırız gün içinde :))
cerenimo 8.30 daydı 7ye cekildi sanırım suan itibariyle derinini kucağında emziriyordur heralde venüsün saatini bilmiyorum

günaydın şekerlerrrr
biz kalktık oğluşumla kızımız hala uyuyorr:)))kahvaltı yapalım bari gelirim yine öpüldünüzzz

kızlar bu korse işi kafamı karıştırdı hangi beden giymeliyiz.ve doğumdan sonra kaçıncıgün giyilir.açıkçası acı duyarsam giymem ben.herhangi bir korse olurmu yoksa hamileler için ayrı satılıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…