Sevgili Agustos Anneleri
Verdiginiz cevaplari tel tek okudum fakat cevap veremedim.
Hepinize desteginizden,dualarinizdan oturu cok tesekkur ederim
Ben artik kendimi cok daha iyi hissediyorum,uzulmuyorum,aglamaiyorum..
Biliyorum ki kendimi rahat hissetmezsem bu iyilesmemi etkileyecek
Yaralarim su toplayip,patlamaya basladi.Daha once bu sekilde bi rahatsizlik gecirmemistim, eminim bunu veren Allah sifasini da verecektir.
Elimden geleni yapiyorum,inanin su sicak gunlerde tisort uzerine uzun killu bodyle dolasiyorum.Dus alamiyorum,surekli ellerimi dezenfekte ediyorum.Bundan sonrasi Allahin taktiri..Bebegime de hicbirsey olmayacak,birlikte cok guzel gunler gecoreegiz insallah
Bugun anneanne ve teyzemiz geliyor,esim birazdan havaalanina gidip getircek.Bu arada teyzemiz 7 yasindaoldukca heyecanli yegenini gorecegi icin
Benden haberler bunlar, tekrar destek ve dualariniz icin tesekkur ederim.
Dogum yapan tum annelerimizi tebrik ediyorum.
Bu arada epidural normal dusunen arkadaslar icin dogum hikayemi en kisa zamanda uzun uzun yazacagim.
Hepinizi opuyorum
sezeryan ve genel anestezi olacağım kısmetse...
bu arada e-sekerden sipariş ettiğimiz hastanede dağıtacağımız bebiş çikolatalarımız geldi bugün...üstüne hoşgeldin Bade Bebek yazdırdık...fiyat farkı da almadılar:)
Eki Görüntüle 231163
Eki Görüntüle 231164 [
hepsi aynı model oldu bizimkinin :)cnm hadi gözünaydın çikolata eksiğinde bitti
çook güzeller değilmi kaplaması falan
ben isim yazdırmadım kağıdı nasılsa atılacak kızımın ismi çöpe gitmesin diye
sen hangi modelden istedin??
canım kendini toparlamış olmana sevindim :))Sevgili Agustos Anneleri
Yaralarim su toplayip,patlamaya basladi.Daha once bu sekilde bi rahatsizlik gecirmemistim, eminim bunu veren Allah sifasini da verecektir.
Elimden geleni yapiyorum,inanin su sicak gunlerde tisort uzerine uzun killu bodyle dolasiyorum.Dus alamiyorum,surekli ellerimi dezenfekte ediyorum.Bundan sonrasi Allahin taktiri..Bebegime de hicbirsey olmayacak,birlikte cok guzel gunler gecoreegiz insallah
Bugun anneanne ve teyzemiz geliyor,esim birazdan havaalanina gidip getircek.Bu arada teyzemiz 7 yasindaoldukca heyecanli yegenini gorecegi icin
Bu arada epidural normal dusunen arkadaslar icin dogum hikayemi en kisa zamanda uzun uzun yazacagim.
Hepinizi opuyorum
Sevgili Agustos Anneleri
Hepinizi opuyorum
sezeryan ve genel anestezi olacağım kısmetse...
bu arada e-sekerden sipariş ettiğimiz hastanede dağıtacağımız bebiş çikolatalarımız geldi bugün...üstüne hoşgeldin Bade Bebek yazdırdık...fiyat farkı da almadılar:)
Eki Görüntüle 231163
Eki Görüntüle 231164 [
cikolatalariniz cooook güzel bizde istiyoruz kizimlaa :))
Allah acil şifalar versin.dualarımız sizinle...benim de kız kardeşim 7 yaşında.teyze olacak şimdiden havalarda :) bi tek bende var sanıyordum küçük teyzeSevgili Agustos Anneleri
Hepinizi opuyorum
hadi bakalım heyecan dorukta yaani.ayy valla biz bile heyecanlanıyoruz burda.sizleri gördükçe zaten geliyo benim bu erken doğurma isteklerimkızlar çikolata almamıştım bugün hadialım bari oldum resmen niye böyle oldum bilmiyorum :))
şuan çok panik durumdayım ilk ameliyatım korkuyorum da tırsak ben :) ama olsun melek gelince herşey başka :)
çikolatayı gittim bir pastaneden elit madlen aldım
sizin ki gibi şekilli değil keşke önceden ben de yaptırsaydım dedim aman olsun dimi bu da böyle olsun.
maksat ağız tadlansın :))
bu arada saatim değişti 7 de ameliyata giriyorum :) sayılı saatler kaldı :)
epidural sezeryan olcaktım ondan da caydım ee ben kararsız bi anneyim :)
tırstım :) genel anestezi olcam..
dualarınızı bekliyorum..
bu arada venüscüm bak ben sana demiştim korkma sakın sen erken doğurmazsın diye
aynı gün doğurmak nasip olacak ikimize :)
işte böyleeee...
DERİN' İM dünyama hoşgeldin annem...şimiden..en güzel hediyem
Benimde su son gunlerimnzor geciyor canim yaa bian once biseylwr olsunndiorum bosluk bana hic iyi gelmiyor Bu dogum olayindan bende de bi tirsma var ama kimseye demiyorum ki vaz gecmiyeyim simdi soylemeye baslarsam vazgecmem kolay olur ama herjesde hattabsezeryan olanlar bile normal yap deyince suwuyorum bide anne ve kayinvalidemi cabuk paketlemem buna bagli sanirim gerci bayramdan dolayi herkes burda olacak dolu yani etrafim ;( Canim sende vaz gecme oluyorsa normal olmasinda fyada var :) burcu bile ona gore daha dogru olurannecikler iyi akşamlar bişey soracağım size.ya ben normal doğum düşünüyordum.ama son bi kaç gündür hareketlerim iyice kısıtlandı.az önce eşimle yürüyüşe çıktık kendimi tospaa gibi hissettim valla :2: bir de biraz tezcanlıyım,normalde beklenen tarih 31 ağustos.ama ben ozamana kadar dayanamayacağım.sezeryana sıcak bakmaya başladım baya.ama hiç bir sorun yokken de niye aklıma böyle geliyor anlamıyorum.kafam çok karışık.galiba normal doğumdan da korkuyorum.ya sıcaklar da bunalttı.4-5 hafta daha bekleyemicem galiba.off ya çok mu bencilim
Ya kuzumnsenin bu yazilarin varya zaten hazirim mahvediyor beni bugun kac kez aglak aglaktim bide annem kardesime gitti babamlayiz evde tuvalete git agla odaya git agla daral geldi topiki ac cerenimo yazmis agla.kızlar çikolata almamıştım bugün hadialım bari oldum resmen niye böyle oldum bilmiyorum :))şuan çok panik durumdayım ilk ameliyatım korkuyorum da tırsak ben :) ama olsun melek gelince herşey başka :)çikolatayı gittim bir pastaneden elit madlen aldım sizin ki gibi şekilli değil keşke önceden ben de yaptırsaydım dedim aman olsun dimi bu da böyle olsun.maksat ağız tadlansın :))bu arada saatim değişti 7 de ameliyata giriyorum :) sayılı saatler kaldı :)epidural sezeryan olcaktım ondan da caydım ee ben kararsız bi anneyim :)tırstım :) genel anestezi olcam..dualarınızı bekliyorum..bu arada venüscüm bak ben sana demiştim korkma sakın sen erken doğurmazsın diye aynı gün doğurmak nasip olacak ikimize :)işte böyleeee...DERİN' İM dünyama hoşgeldin annem...şimiden..en güzel hediyem
Evet canim yaa biraz zamnasiz olmus ama memleketinizse aileler falanvardir yardimci olurlar hallolur klawik devlet isi iste bazen rezillik 15 gunde git ev bul tasin yerles bide goreve basla haaa bide dogur tabiiıyı geceler anne adayları ve taze annişlerduzenlı olarak gıremesemde takıpteyım doğum yapan tum arkadasları tebrık ederım Allah analı babalı buyutsun hayırlı saglıklı omru uzun mutlu evlatlar olsunlar doğuma gırecek arkadaslarda sağlıcakla evlatlarını kucaklarlar inş. bızım gundemımız bırden farklılastı esım emnıyet personelı benım ve ara tayınler yanı batıdan batıya tayınler acıklandı dun ıtıbarıyle ve suprız memleketımıze AYDINA a cıkmıs tayınımız ...tabıı kı sevındık ama bıraz zamansız oldu:26:bugun 36. haftayı gerıde bıraktım normal dogum tarıhımız 25 agustos ama sezeryan olacagı ıcın dr um 18 agustos gıbı dusunmustu herhangı bır aksılık olmadıgı surece dogumu..sımdı dr um degısecek 15 gun ıcınde ev bulmamız yerlesmemız lazım aynı zamanda hastane ve dr ayarlamam lazım bır ton iş yanı :18:hamılelerın duası kabul olur derler benım ıcın dua edın herhangı bır aksılık olmasın hersey yolunda gıtsın gerıde kalan az sayıdakı agustos annesıne saglıklı dogumlar dılıyorum sımdıden saglıcakla kalın
ya hocam sormayın.ben de kimseye diyemiyorum.azönce zafere diyorum ya sezeryan da kötü değil aslında ama anlamıyor beni.bebeğim daha küçük biliyorum ama dayanamıyorum.belim ağrıyo karnımı ve deli gibi büyüyen göğüslerimi taşımaktan :2:.yürüyemiyorum azıcık bi yolda bile hemen sancı giriyo.belim ağrıyo ööle kakalak gibi kalıyorum yolda.utanıyorum bide oramı buramı saklıyorum şiştim iyice.geceleri uyku da yok isyan etmiyorum asla ama ne bileyim 31 ağustos ta çoook geç gibi geliyo.1 ayda kimbilir daha ne hallere gelirim.burada 36+da normal doğum yapanlar oldu ya onlardan olmayı diliyorum.şööle 2 hafta sonra falan gelse bebem de kavuşsak hayırlısıyla rahatlasakBenimde su son gunlerimnzor geciyor canim yaa bian once biseylwr olsunndiorum bosluk bana hic iyi gelmiyor Bu dogum olayindan bende de bi tirsma var ama kimseye demiyorum ki vaz gecmiyeyim simdi soylemeye baslarsam vazgecmem kolay olur ama herjesde hattabsezeryan olanlar bile normal yap deyince suwuyorum bide anne ve kayinvalidemi cabuk paketlemem buna bagli sanirim gerci bayramdan dolayi herkes burda olacak dolu yani etrafim ;( Canim sende vaz gecme oluyorsa normal olmasinda fyada var :) burcu bile ona gore daha dogru olur) Ya kuzumnsenin bu yazilarin varya zaten hazirim mahvediyor beni bugun kac kez aglak aglaktim bide annem kardesime gitti babamlayiz evde tuvalete git agla odaya git agla daral geldi topiki ac cerenimo yazmis agla. ) :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?