- Konu Sahibi mucizem5322
slm kizlar ......................
SLM NASILSIN CNM a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlar ......................
gözünmü ısırdı nan yoksakaydirigubbakcemile2
günaydın kıslarrrrrrrrr
Günaydın böcük ben senden güzelim bi kere :dilcikar: :roflol:
İyi yapmışsın üzülüyom ben seninkine çok çekiyo senden yazık :çok üzgünüm: aynı benimle nişanlım gibi oda senin gibi yapaar bana açmaz teli deliye döndürene kadar uğraşır senağlama
Tünaydınn kıslarrrr kaydirigubbakcemile5
uğur böcüğü nan çocuğu mum yapmışın heee yazıktır günahtır ne ağlatıyon koskoca adamı![]()
onun benden cektığını bı gelın kaynanasından cekmezkaydirigubbakcemile3 aama ıste ask böle bıseyysenağlama ozledım onu yaa 2aydr gormuyommm senağlama aksam msn bulusruk ama yetmıyokısenağlama ıns kavuscaz az kaldı 2yılkaydirigubbakcemile3
karagolzum elıfff h geldınız
nan elıf sen nıckını yazarken parmagın F takılı mı kaldı nan:roflol:
hheee takılı kaldı orda tam 22 f warr :içelim:hheehee:sm_cool:
bu 2.kez oluyo ıns 3 olmaz sanmam ama ıns olmaz
anası duysa benı yolar bı tanecık oğlu bıdenecık yawrusu kaydirigubbakcemile bıde camdan bana hava atıyo anası gelıyo bunun öpüp duruyoo bı dedığını ıkı etmıyo benım bu ıskencelerı duysa almaz benı kesın :roflol:
İYİM CANIM SEN NASILSIN.a.s.
İŞTEYİM İŞ GÜÇ ÇALIŞIYORUZ ÇOK ŞÜKÜR:Saruboceq:
Yakın oturuyonuz o zaman siz
kızım yandn sen o zaman tek oğlan kıymetli oğlan onun senden senin ondan çekeceğin var gazaan mubarek olsunkaydirigubbakcemile3
Aynen canım işteyim bende çalışıyoruz napalım para lazım sırnaşık şey
Kız cam den yani kameradan :roflol::roflol:
Yakın oturuyonuz o zaman siz
kızım yandn sen o zaman tek oğlan kıymetli oğlan onun senden senin ondan çekeceğin var gazaan mubarek olsunkaydirigubbakcemile3
hhe cok yakınık 800km var rahat:roflol: :roflol: allam yaa webcam yanı bee deluuu
askım kayserıde ben ıst dayım
yuhhh nerden buldun gı taaa kayseriden şakkıdı
Yok 22 degil daha war biraz daha 22 yee fantazi olsun diye diye 22 yaptim nann:))
ıkımıste fanatık bjklıyız ıkımızde çarsıdanık ıkımızınde zevklerı sevgılerı aynı:asigim: maclardan tanısıyokk kulupten bıde ölece doğdu askımızhayalımız o ınonude pankart accak bana kocaman vee kapadokya ıkımzınde memleketıne cok yakın balonda evlenme teklıfı yapcak ıns :asigim:
Nan koyu beşiktaşlısın he gel seni bir öpem Şeniz
Ahh ahh bir maça gidemedim hemide çarşıdan ay gel bir daha öpem Şeniz
Biz sülalecek beşiktaşlıyız canımmm
ıkımıste fanatık bjklıyız ıkımızde çarsıdanık ıkımızınde zevklerı sevgılerı aynı:asigim: maclardan tanısıyokk kulupten bıde ölece doğdu askımızhayalımız o ınonude pankart accak bana kocaman vee kapadokya ıkımzınde memleketıne cok yakın balonda evlenme teklıfı yapcak ıns :asigim:
Nan koyu beşiktaşlısın he gel seni bir öpem Şeniz
Ahh ahh bir maça gidemedim hemide çarşıdan ay gel bir daha öpem Şeniz
Biz sülalecek beşiktaşlıyız canımmm