2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

kızlaaarrrr öncelikle allah yardımcımız olsun 2010 a da girdik zaman daralmaya başladı.bu düğün ev işi fazlasıyla meşakatli birşeymiş yaaa ev derdi çeyiz derdi derken kendimi unuttum.evle uğraşmaktan nikah tarihi almaya gidemiyoruz.bi de sosyal hayat adına hiçbirşeyimiz kalmadı çok gezen insanlarken şimdi yapılmakta olan evimizden başka hiçbiryere gidemiyoruz.sizler nasılsınız sinemaya falan vakit ayırabiliyomusunuz.ben bi dersaneye gidebiliyorum değişik yer olarak kantini cafe niyetine görüyorum ordaki tvde de yerel vizyonda neler varsa onları izliyorum...olsun yinede hayatımdan memnunum...güzel günler bekliyodur inşallah hepimizi...

Allah yardımcımız olsun gerçekten. yaza düğün dernek var inşallah benim de,ama henüz söz yada nişan bile olamadı. şimdilik sinema tek sosyalitemiz,tabi işten arta kalan zamanlarda ancak aşkımla bir araya gelebiliyoruz. evlenince de sosyal oluruz nasılsa arkadaşım. hayırlı olsun ayrıca.

senimki 2 yıllık okumuş en azından arkadaşım benimki inşaat nühendisiydi atıldı.....yazık oldu ya yine bu yeni af tasarısını bekliyoruz...benimde düğün şubatta allh nasip ederse cok az kaldııııı...:uhm:bAKALIM ARTIIKKK nasip...herkeze hayırlıısını diliyorumm arkadaşlar gönlünüzce olsun herşey inşallah

senimki 2 yıllık okumuş en azından arkadaşım benimki inşaat nühendisiydi atıldı.....yazık oldu ya yine bu yeni af tasarısını bekliyoruz...benimde düğün şubatta allh nasip ederse cok az kaldııııı...:uhm:bAKALIM ARTIIKKK nasip...herkeze hayırlıısını diliyorumm arkadaşlar gönlünüzce olsun herşey inşallah

inan okunan yılın artık önemi kaladı bence. hayırlısı olsun dediğin gibi. artık kimse okuduğu bölümde bile çalışmıyor. allah yuva kurana yardımcıdır şekerim. biz de zor zamanlar geçiriyoruz ve oldukça zor günler beni/bizi bekliyor. ama insan sevince ya da evlilik için yola koyulunca,, beklentileri de en aza indiriyorum. Allah yardımcımız olsun.

ayrıca mutluluklar dilerim.

evet serapcım. ben de yeni gördüm. öğle arasndayım. son iş günüm hihoyyyt
eyvah yakalandım :1ninca:

herkese merhaba arkadaşlar.. topigi gördüm yazayım dedim :)
bende ocak ayında sözlendim temmuza da düğünüm var kısmetse.. harıl harıl çeyiz hazırlığı yapıyorum sanırım şu sıralar biraz sıkıldım sinirlerim gerildi bu koşuşturmacadan :bbo: Allah herkese kolaylık versin...

merhaba herkese...
2010 sonbahar gelini olacak arkadaşlar buradan devam edelim demişler ama kızlar aktif değiliz:(
biraz önden ilerleyen arkadaşlarımız paylaşın bizlerle neler alalım neler gerekli siz neler aldınız yada aldıktan sonra pişman oldunuz şeyler..

birde hangi marka hangi üründe iyi yol gösterelim birbirimize öpüyorum çokk

merhaba herkese...
2010 sonbahar gelini olacak arkadaşlar buradan devam edelim demişler ama kızlar aktif değiliz:(
biraz önden ilerleyen arkadaşlarımız paylaşın bizlerle neler alalım neler gerekli siz neler aldınız yada aldıktan sonra pişman oldunuz şeyler..

birde hangi marka hangi üründe iyi yol gösterelim birbirimize öpüyorum çokk

merhaba cnm vereliniortak
tamamen katılıyorum sana

merhaba ben 22 yaşındayım ve cidden delirtcek eltim beni 3 sene nişanlımla knştum ailesi beni çok severdi taki 15 yaşında benim nişanlımın kardeşiyle 6 ay knşmuş ve bizi beklemeden söz yapıldı kaçarım demiş neyse biz 2 ay sonra nişanlandık bohça götürmeye gittik beni çok kırdı akrabalarımın yanında dövmedigi kaldı neyse çocukluguna verdim sonra yüksek tansiyon çıktı 3 ay kaynanamlar evimize gelmedi farklı yerde oturuyoz geldi kaynanam beni çok severdi yada ben öyle sandım bir kere kızım napıyon demedi varı yogu eltimi övdü sözde onlar hiç bişey istememiş bizde istemedik neyse 3 gün önce telefonla ark knşken bayramda kız bilezik istemiş takmışlar bana ise yok sizce napayım sinir küpü oldum bilezikten degil kaynanam öve öve bitiremiyo neymiş biz onlardan eşya alıp yicekmişiz ama eltim ona yardım etcekmiş ya ne olursunuz bişey deyin delircem

Back