2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

anam gec saat olmuşsa gelemezdı zaten karsıdan buraya gelmektense düzceye gt daha yakın vallah haftasonu bıde yoğundr trafık takma kafana cnm bıdahakı hafta gelır:teselli: ben ıkı aydr dokunamadım bıle yaa :çok üzgünüm:

Valla canım ya sorma gelemedi onada hak verdim trafikte rezil oluyo kıyamıyorum :asigim: bu hafta kesin gelir yarın fotolarımız çıkıyo kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar...allahım ne yoğun bi haftasonuyduuu...:)
ablam evlenito kızlar...cumartesi günü onun çeyizlerinin koliledik gece 2ye kadar sonra pazar günü sabah çeyizi alındı onu yerleştirdik bütün gün...
çok yorucu ama güzeldi...
aşkmda evin kornişlerini kapı kollarını taktı....
darısı bizlein başına kızlarr :)

Allah mesut etsin canım darısı en kısa zamanda senin başına insallah :1hug:

Şu an bırakın 2010 da evlenmeyi yanımda olsa boğarım kesin uyus sinir etti yine beni:mymeka:
Canlar bekliyosunuz ama geçerli mazeretleriniz var en azından okul, askerlik gibi şükredin yani
bakın ben 2 senedir işimiz gücümüz olmadığı için bekliyoz dahada beklicez bu gidişle :çok üzgünüm:

hoş bu kafayla giderse beklememe gerek kalmıcak :kızgın:

Sıkma canını ya yoluna girer herşey hakkında hayırlısı olsn canım :teselli:

slm kızlar bende 2010 da evlenicem öyle gözüküyor.Nişanlım askerde ve ağustosun ortasında dönücek,gelince iş bulması gerekiyor,giderken işinden ayrıldı ve sanırım geri almayacaklar :( ben çalışıyorum çeyizlerimizi ayarlıyorum yawaş yawaş babasıda ayarlamaya çalışıyor onun çeyizlerini ama bilemiyorum sanırım gelir gelmez olmayacak 2010 haziran gibi bi düşüncesi var.Aslında ben ekim gibi evlenmeyi istiyorum 4 yıl oldu çıkalı geldiğinde 2 sene nişanlı kalmış olucaz,bişi olcak büyü bozulcak diye korkuyorum fazla uzatmadan evlenmek istiyorum ama 2010 yazı olcak gibi.Tabi hayırlısı herşeyin

ayrı sehırlede mısınız :uhm: yaa evt askerlık okul gıbı bı sebebı yoksa kısa surede olsun ama sevıyosundr sımdık beklersın sen demı nan ayy bekle ıns senıde everek gııkaydirigubbakcemile4

aynı şehirlerdeyiz canım ama görüşemiyorz oda sorun bizde ayda 1 yada 15 günde 1 ben çıkamıyorum o ayrı bir sorun zaten...
beklerim de bu kafayla giderse zorr :dilcikar: nan belki sen uğurlu gelirsin kaydirigubbakcemile2

Valla canım ya sorma gelemedi onada hak verdim trafikte rezil oluyo kıyamıyorum :asigim: bu hafta kesin gelir yarın fotolarımız çıkıyo kaydirigubbakcemile2

Allah mesut etsin canım darısı en kısa zamanda senin başına insallah :1hug:

Sıkma canını ya yoluna girer herşey hakkında hayırlısı olsn canım :teselli:

hayırlısı canım aynen öyle :Saruboceq:

slm kızlar bende 2010 da evlenicem öyle gözüküyor.Nişanlım askerde ve ağustosun ortasında dönücek,gelince iş bulması gerekiyor,giderken işinden ayrıldı ve sanırım geri almayacaklar :( ben çalışıyorum çeyizlerimizi ayarlıyorum yawaş yawaş babasıda ayarlamaya çalışıyor onun çeyizlerini ama bilemiyorum sanırım gelir gelmez olmayacak 2010 haziran gibi bi düşüncesi var.Aslında ben ekim gibi evlenmeyi istiyorum 4 yıl oldu çıkalı geldiğinde 2 sene nişanlı kalmış olucaz,bişi olcak büyü bozulcak diye korkuyorum fazla uzatmadan evlenmek istiyorum ama 2010 yazı olcak gibi.Tabi hayırlısı herşeyin

ayy nedense banada uzadımı öle hıssedıyom ve ölede oluyoo ıns askımlan fazla uzatmadan evlenırık
allah kavustrsun cnm bu arada :Saruboceq:

ALLAH kavuştursun canım :Saruboceq:
hakkındada hayırlısı olsun
bozulmaz bozulmaz korkma siz yeterki birbirinizi sevin sayın:asigim:

aynı şehirlerdeyiz canım ama görüşemiyorz oda sorun bizde ayda 1 yada 15 günde 1 ben çıkamıyorum o ayrı bir sorun zaten...
beklerim de bu kafayla giderse zorr :dilcikar: nan belki sen uğurlu gelirsin kaydirigubbakcemile2

hayırlısı canım aynen öyle :Saruboceq:

ben uğurlu gelırım tabı kendıme uğur getıremedım barı sana getırem :çok üzgünüm:

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA ALLAH KAVUŞTURSUN a.s.

seni everek biz senin işler ne oldu bi ara nişanlıydın sen ne oldu ne bitti bilmim ben
biz nasıl olsa ümitsiz vakayız:delphin:

ben 3 kez nışanlandımm 7kez bosandım cnm ne bırı:roflol: ohoo elımı sallasam 50sı bee ne dıon sen hatta 100u ıst okadr cok ınsan olduğu surece gelen carpıyo gıden carpıyookaydirigubbakcemile3

askımlan ctesınden berı konusmuyom sureklı arıyo acmadım
bıraz oncede ısyerımı aradı cebe cvp vermeyınce ağlamaklı sesı vardı nolur dıyıp durdu yalvardı affetsem mı acaba yaa kıyamıyom onada ama ıyı bı ceza oldu sanırım bı daha yapmazsenağlama onu cok sevıyorum ama ılgıszlıkten nefret edıyorum sız olsanız affedrmıydnız bıde o benım sesımı duymadan yatmazdı ıkı gundr nasıl msjjları atıyo yaa senağlama

sebep:msn konusrken bana 1 dk dedı tam 10 dk onu bekledımı ve hala cam acık olduğu halde baska yere konu aktarıyordu bende sınırlendım adam ol öle gel dedım laf soktu baya oda zavallım bısey demedı napsam bılmıyorum ama onu cookkk sevıyorummmsenağlama

askımlan ctesınden berı konusmuyom sureklı arıyo acmadım
bıraz oncede ısyerımı aradı cebe cvp vermeyınce ağlamaklı sesı vardı nolur dıyıp durdu yalvardı affetsem mı acaba yaa kıyamıyom onada ama ıyı bı ceza oldu sanırım bı daha yapmazsenağlama onu cok sevıyorum ama ılgıszlıkten nefret edıyorum sız olsanız affedrmıydnız bıde o benım sesımı duymadan yatmazdı ıkı gundr nasıl msjjları atıyo yaa senağlama

sebep:msn konusrken bana 1 dk dedı tam 10 dk onu bekledımı ve hala cam acık olduğu halde baska yere konu aktarıyordu bende sınırlendım adam ol öle gel dedım laf soktu baya oda zavallım bısey demedı napsam bılmıyorum ama onu cookkk sevıyorummmsenağlama

Ahhh böcüğüm aaahh nazlı böcüğüm benimm :1hug: nedir bu cocuğun senden çektiği yapma böyle affet gitsin zaten anlamıştır hatası yazık cocuğa

Son düzenleme:
ben 3 kez nışanlandımm 7kez bosandım cnm ne bırı:roflol: ohoo elımı sallasam 50sı bee ne dıon sen hatta 100u ıst okadr cok ınsan olduğu surece gelen carpıyo gıden carpıyookaydirigubbakcemile3

abooooo:1shok: maşallah maşallah
sen hepimizi sollarsın o zaman anam ne işin var burda git 2008 de evlenicekler grubuna hihoyyyt
dalgamı geçiyon nan :bbo:

Ahhh bözüğüm aaahh nazlı böcüğüm benimm :1hug: nedir bu cocuğun senden çektiği yapma böyle affet gitsin zaten anlamıştır hatası yazık cocuğa

azdaha beklıyım sımdık konusck halım yok uzgunm ağladım o ağlarsa dayanam zatı bıraz once telde ağlamklı gıbydı gozlerım doldu kapattım telı yuzune aksam konusurum anca senağlama

abooooo:1shok: maşallah maşallah
sen hepimizi sollarsın o zaman anam ne işin var burda git 2008 de evlenicekler grubuna hihoyyyt
dalgamı geçiyon nan :bbo:

bıkez sözlendum ayrıldım hıcte uzgun deılım hayrlısı boleymıs sımdık askımı cok sevyomm allahım ayrmasın bızı :asigim: :Saruboceq:
sen benı nerden tanıyon
hem 2008 mı kaldı be bıttı 2009 ıns dıyımbarıkaydirigubbakcemile3

uğur böcüğü seninkinin yaptığını benmkide çok yapıo 1dk dio 10dkka oluo yada arıcam dio aramıo deliriyorum warya...ondan çok i anlıorm .
2gece önceyatarken konuşuoduk bizde hadi uyuyalım dedi ok dedim...beni seviosun dimi dedim hıı dedi hıı ne demek bişey sordum dedim çocuklaşma istersen dedi ne alaka ihtiyacım olamazmı bunu duymaya dedim biraz gerildik...ama çok içlendim ağlayarak uyumuşum eskiden ağzından eksik olmazdı seni seviyorum demek...sonra gece msj attım bu çocukluksa eğer ben 40yaşındada çocuk kalacağım çünkü hep sevildiğimi duymaya ihtiyacım olacak yazdım...
ertesi gece seni çok seviyorum herşeyimsin yazmışşşş :):) bu seferde ağladımmmm ama mutluluktan bi hoşum ya herşeye ağlıom...

her ilişkide oluyo bunlar kıslarrrr valla sanmayın ki tek sizsiniz bendede var bitane aynından

uğur böcüğü seninkinin yaptığını benmkide çok yapıo 1dk dio 10dkka oluo yada arıcam dio aramıo deliriyorum warya...ondan çok i anlıorm .
2gece önceyatarken konuşuoduk bizde hadi uyuyalım dedi ok dedim...beni seviosun dimi dedim hıı dedi hıı ne demek bişey sordum dedim çocuklaşma istersen dedi ne alaka ihtiyacım olamazmı bunu duymaya dedim biraz gerildik...ama çok içlendim ağlayarak uyumuşum eskiden ağzından eksik olmazdı seni seviyorum demek...sonra gece msj attım bu çocukluksa eğer ben 40yaşındada çocuk kalacağım çünkü hep sevildiğimi duymaya ihtiyacım olacak yazdım...
ertesi gece seni çok seviyorum herşeyimsin yazmışşşş :):) bu seferde ağladımmmm ama mutluluktan bi hoşum ya herşeye ağlıom...

bızde genelde ben kavga cıkarırım ve ona bu cok ı ders oldukı hala aralıksız arayıp yalvarıyo cokta uzatmycam cunku burnumm cok ı surtu nolur dıyıop druyoo ben ona benı sevıymsun demem o dırek soler zaten cnm benım ama olmaz heemn aff anca gece acarım telını bekllesın ohh ıyı oluyoo bu erkeklere:oklava:

.................................

Son düzenleme:
Back