2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

bıkez sözlendum ayrıldım hıcte uzgun deılım hayrlısı boleymıs sımdık askımı cok sevyomm allahım ayrmasın bızı :asigim: :Saruboceq:
sen benı nerden tanıyon
hem 2008 mı kaldı be bıttı 2009 ıns dıyımbarıkaydirigubbakcemile3

anaaam hızlısın valla ayrıldın şimdi başka biri kısmetlisin maşallah maşallahhhh
ALLAH mesut etsin anam
eee bende bu arada biraz affettim galiba sanırsam öle bişi:asigim:
tanırım ben daha önce de bir topikte karşılaşmıştık böle çeyizle yada yine böyle bir topikte hatırlamim

üzülmeyın nan ben derım sıze bee
sızı sevıyorum sızı sevıyorum sızı sevıyorummkaydirigubbakcemile5

anaaam hızlısın valla ayrıldın şimdi başka biri kısmetlisin maşallah maşallahhhh
ALLAH mesut etsin anam
eee bende bu arada biraz affettim galiba sanırsam öle bişi:asigim:
tanırım ben daha önce de bir topikte karşılaşmıştık böle çeyizle yada yine böyle bir topikte hatırlamim

ohooo sıradakılerı saymadım sana temmuzda ayrıldım ıkı aylık bı askım var napım gıden gttı yas mı tutam amnn salla benn askımı cok sevyom ıns onla evlenırık:asigim: :asigim:

Kız benimki karşıda oturuyo ümraniyede cumartesi akrabalarının düğünü vardı geç gelmişler geç kalmış aradı beni gelimmi diye ama sesi pekte gelicek gibi değildi yani mıymıy bende gelme dedim dünden razıymış gelmedi uyuz :oklava:

:roflol::roflol: aman kız bazen öle olur takma.. ama yine şükret arada gelmez falan ama yine de yakında benimki taa edirnedesenağlama ha deyince gelemioki bana daha zoorrsenağlama

yeshil sende bendensin demek :teselli:
bende ankaradayım benimki istanbuldasenağlama

kızz bende ankaradayım.. benimki edirne yakınlar bizimkiler a.s sizin mesafe daha yakınmışşutarafagitti sen beni ben seni daha ii anlarız birbirimizi:teselli:

gunayıdn benden çirkın gelınler nassınız kaydirigubbakcemile3
askımlan barıstıkk:sm_cool: gece konusmadımm ben uyku sersemı telı kpatmısım sessıze almışım bı uyandım ana bısuru msj var:1shok: ağlıyoo benmkı ara dedım konusak barıı aramadı cok kotuyum suan dedı ağlıyodu askımsenağlama sonra sbh oldu özur dılerım bıda asla yapmam falan dedı

ben daha ustune gıttım baktım cok uzuluyoo affetımm ayy kıyamam yeter 2gun sesımı duymadı uymamıs bıle yawrum benım söz verdı bıda ıstemedım seyı asla yapmıycakmıss allahım nazardan korusun :nazar: :asigim:

Back