- Konu Sahibi mucizem5322
6sene çıkıp sözlenince böle oluo heralde...bazen zoruma gitsede fazla garipsemiyorum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıkez sözlendum ayrıldım hıcte uzgun deılım hayrlısı boleymıs sımdık askımı cok sevyomm allahım ayrmasın bızı :asigim: :Saruboceq:
sen benı nerden tanıyon
hem 2008 mı kaldı be bıttı 2009 ıns dıyımbarıkaydirigubbakcemile3
anaaam hızlısın valla ayrıldın şimdi başka biri kısmetlisin maşallah maşallahhhh
ALLAH mesut etsin anam
eee bende bu arada biraz affettim galiba sanırsam öle bişi:asigim:
tanırım ben daha önce de bir topikte karşılaşmıştık böle çeyizle yada yine böyle bir topikte hatırlamim
bende geldim kızlar sanırsam bizimde 2010 mayıs-haziran gibi olcak herkese şimdiden mutluluklar
bende geldim kızlar sanırsam bizimde 2010 mayıs-haziran gibi olcak herkese şimdiden mutluluklar
Kız benimki karşıda oturuyo ümraniyede cumartesi akrabalarının düğünü vardı geç gelmişler geç kalmış aradı beni gelimmi diye ama sesi pekte gelicek gibi değildi yani mıymıy bende gelme dedim dünden razıymış gelmedi uyuzklava:
bu daha senı yenı duydukların acarsam bı bayramlık ağzımı görun sen :dilcikar:
nıe sustunuz nan
sızden gelın olmaz
yeshil sende bendensin demek :teselli:
bende ankaradayım benimki istanbuldasenağlama
senı bı yerden tanıyom ama cıkaramadımCADIARZU CADIARZU
Hoşgeldin canım aramıza benimde mayıs haziran gibi olcak aynı zamanda ucucaz yuvadan inşallahhh :Saruboceq: