2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

Romantik böcük seni hayaller çok süper valla :1hug:

Bende bendeeee :enbuyukkk: bjk

bu yılkı yıllık ıznıme temmuz gıbı cıkcam 2 haftayı onunla ve aılemle gecrcem ıhlara vadısınden goreme kapadokya hacıbektas gıbı yerler bız beklıyoo ayy :asigim: bıde bana bı pankart yapmıs ama sadece gostermek ıcın ıst gelınce verckk LADES GIBI AKLIMDASIN dıe tabı o A harflerı carsıdakı a harflerı gıbı cok guzeldı:asigim: bıde turkcell superlıgten tezahurrat yolladı cok guzeller yaa cnm askım:asigim:

ben senı goturem yawrıı 4500ytl kombıne aldık benımkıylen ama adam gıbı adam ertuğrul sağlam gıdınce sınırden yaktık sımdık onca para verıp ızlıyok ama askımın sımdık işi yok gelemıyo ıst haftaya gelcem dıo bakalım kısmet 2aydr gormedım yawrumu

ben senı goturem gelmek ıstersn cnm seve seve ama bak ben kufr ederım bılesın orda nolııyy deme tmm mı:dilcikar:

Ahh keşke gelebilsem ama imkansız böcüğüm akşam akşam dışarı çıkcam imkansızında ötesi....ama yinede mersüüü
öle maçlara falan gitmim ama çok seviyim bjk mı yakında kolyesini alcam takcam çok güzel tavsiye ederim hem kendine hem sevdüceğine alabilirsin...
bu yılkı yıllık ıznıme temmuz gıbı cıkcam 2 haftayı onunla ve aılemle gecrcem ıhlara vadısınden goreme kapadokya hacıbektas gıbı yerler bız beklıyoo ayy :asigim: bıde bana bı pankart yapmıs ama sadece gostermek ıcın ıst gelınce verckk LADES GIBI AKLIMDASIN dıe tabı o A harflerı carsıdakı a harflerı gıbı cok guzeldı:asigim: bıde turkcell superlıgten tezahurrat yolladı cok guzeller yaa cnm askım:asigim:

Nan bak çok şanslısın iyi davran çocuğa ağlatıp durma :mymeka:
Daha 1 tane ilginç bir süprisini görmedim bilinmii
:çok üzgünüm:

Vay ne romantik sen bide üz böyle çocuğu :oklava: tezahurrattan aşkım banada gönderdiydi çok hoş :asigim:

Ahh keşke gelebilsem ama imkansız böcüğüm akşam akşam dışarı çıkcam imkansızında ötesi....ama yinede mersüüü
öle maçlara falan gitmim ama çok seviyim bjk mı yakında kolyesini alcam takcam çok güzel tavsiye ederim hem kendine hem sevdüceğine alabilirsin...

Nan bak çok şanslısın iyi davran çocuğa ağlatıp durma :mymeka:
Daha 1 tane ilginç bir süprisini görmedim bilinmii
:çok üzgünüm:

nan ben maca gıdınce 11de eve yalnız donuyom bee :delphin: hıc sorun etmım ohhhh

ı davranımda once benı haketsın de ama sevyom esseği yaa:asigim:
ne kolyesı nan suan bayrak kamyası var cnm baya para toplandı yakında ınonu byrktan gecılmez :hooray:

Vay ne romantik sen bide üz böyle çocuğu :oklava: tezahurrattan aşkım banada gönderdiydi çok hoş :asigim:

senınkı hangısı nan
benımkısı
cok guzelmışın hee şahaneymısın he ...bın basarmışın hee senden guzelı yokmus dunyada sakın ola benden baska kımsye bakma ...böle devam edıyoo:jeyyar:

BENİMKİDE ÖYLE AYNISI :roflol:

ülee benımkı senınkı senınkı benımkı mı yoksam:roflol:
tobe ddee

nan gölgemde gelmıs ddım ama buna ne denır velved
iti an çomağı hazrla mı yoksa
ıyı ınsan lafının ustunemı gelırkaydirigubbakcemile3

kac yas nan o gore evde kaldım mı bakcem de ben 21,75
22fantazı mı ne ılgıncc:roflol:

askımlan telde konusrken patronun pısluk yığenı bağırdı telı kapatmak zorunda kaldım hemnıde paydosta cok sınır oldum cokkkötükedihüso

20 yasndayım 21 e gırcem ben daha az ellenmıs az koklanmışş gülüm dahaaa:jeyyar::roflol:

gunaydın fıstıklar(kımse ustune alınmasın)
nasılsınız bakemm benı ozleyenlerı görum kaydirigubbakcemile4
karagozlu nan abla deme yaslı mıyım be:mymeka:

Günaydın kızçeler :sm_cool:
İyiyiz böcükçün hatta çok iyiyiz bjkde yendi zatennn :enbuyukkk::teytey::dance:

ayy evt nan ayy bobom 51,golunu attı zaten kendısı dedı bı 50 olsun gerısı gelır geldıı ayy bıde 90+1 dekı gol harıkaa aksam benımkıylen msn deydık benden gözunu alamadı macı ızlemeye bıle gtmedı sonra ıkımız kalktık ıkıncı yarıyı ızledıkkaydirigubbakcemile3

ayy evt nan ayy bobom 51,golunu attı zaten kendısı dedı bı 50 olsun gerısı gelır geldıı ayy bıde 90+1 dekı gol harıkaa aksam benımkıylen msn deydık benden gözunu alamadı macı ızlemeye bıle gtmedı sonra ıkımız kalktık ıkıncı yarıyı ızledıkkaydirigubbakcemile3

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
gunaydın kızlar bensız topıc acarsınız haa:jeyyar:
bende geldım ıstenaniknanik
hemıde 2010da evlenecem yanı ınsallah ole umuyorum
askım askere gıdıcekte gelecekte ıse gırecekte evlenecez:çok üzgünüm:
bı ıhtımal evlenırız belkı 2010da
amaan yuzugu taktık ya parmagımıza elbet bırgun evlenecz nasılsahihoyyyt

gunaydın kızlar bensız topıc acarsınız haa:jeyyar:
bende geldım ıstenaniknanik
hemıde 2010da evlenecem yanı ınsallah ole umuyorum
askım askere gıdıcekte gelecekte ıse gırecekte evlenecez:çok üzgünüm:
bı ıhtımal evlenırız belkı 2010da
amaan yuzugu taktık ya parmagımıza elbet bırgun evlenecz nasılsahihoyyyt

Günaydın canım hoşgeldin doğru diyon valla taktık ya yüzükleri nasılsı evlenicez yoluna girdik kaydirigubbakcemile3

caysetipaketib.jpg

nan ben bundan alcam 440 ytl ınmıs nasıl 12 kışılık

Back