2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

gunaydın kızlar bensız topıc acarsınız haa:jeyyar:
bende geldım ıstenaniknanik
hemıde 2010da evlenecem yanı ınsallah ole umuyorum
askım askere gıdıcekte gelecekte ıse gırecekte evlenecez:çok üzgünüm:
bı ıhtımal evlenırız belkı 2010da
amaan yuzugu taktık ya parmagımıza elbet bırgun evlenecz nasılsahihoyyyt

aman bende sankı 2010da evlencem benımkısı bı hayal işte napak umud fakırın ekmeyıkaydirigubbakcemile3

hadiiiiii bjk yendimi.:1shok:
aşkım çok sevinmiştir kesin.şakkıdı
hatta ondan mutlu kimse yoktur.:jeyyar:
koyu bir bjk li
beni zorla bjk li yapmak istiyor.
onun yanında bjk liyim.ama aslen fb liyim.:roflol:

de gett nan pıss fb lı hem öle takımm tutulmaz ben asla dönmem tuttum takımdan bak enıste senı doğru yola gotrmek ıcın cabalıyo kaydirigubbakcemile5 hadı bakım sende bjk ol :hooray:

Çok güzelmiş canım valla ama çok pahalı değilmi :uhm:

markası jumbo kalıte anlıycan evt cok pahalı gıbı geldı ama benım ablam 250ytl aldı hemen bozuldu yaa cızıldı mızıldı yanı paslandı gıbı seyler oldu kısa surede alcaksn bu şeylerde bıraz kalıte onemlı:1closedeyes: ustelık normal fıyatı 650ytl gıbı bışey suan ındırımdekı halı bu benım arkdasım aynısını bı kac ay once aldı 500ytl ustelık caydanlığı bıldın caydanlıktan deıl cnm içinde özel sugecı var ve alttakı caydanlığın kapağı oturmalı yaa amma reklam yaptım haa jumbonun sıtesınde bulabılırsın cnm bak ıstersn kaydirigubbakcemile3

caysetipaketib.jpg

nan ben bundan alcam 440 ytl ınmıs nasıl 12 kışılık

bu set cok guzelmıs canım banada pahalı gıbı geldı gercı ama caydanlıgın zaten ıyısını 100den asagı alamzsın bıde bu celıkler ız yapıyo cızılıyo felan almısken ıyısını almak lazım
bende dusunuyom kampanyadayken alabılırım heralde

markası jumbo kalıte anlıycan evt cok pahalı gıbı geldı ama benım ablam 250ytl aldı hemen bozuldu yaa cızıldı mızıldı yanı paslandı gıbı seyler oldu kısa surede alcaksn bu şeylerde bıraz kalıte onemlı:1closedeyes: ustelık normal fıyatı 650ytl gıbı bışey suan ındırımdekı halı bu benım arkdasım aynısını bı kac ay once aldı 500ytl ustelık caydanlığı bıldın caydanlıktan deıl cnm içinde özel sugecı var ve alttakı caydanlığın kapağı oturmalı yaa amma reklam yaptım haa jumbonun sıtesınde bulabılırsın cnm bak ıstersn kaydirigubbakcemile3

Haklısın kalite önemli ben bi çaydanlık aldım karacanın öyle tepsili takım almayı düşünmüyorum tepsi takımımda var zamanında annem almış yeter boşversositososito

bu set cok guzelmıs canım banada pahalı gıbı geldı gercı ama caydanlıgın zaten ıyısını 100den asagı alamzsın bıde bu celıkler ız yapıyo cızılıyo felan almısken ıyısını almak lazım
bende dusunuyom kampanyadayken alabılırım heralde

bu garantılı falandr cnm cunku jumbo bayaıyı bı marka almısken ıyısı olsun cunku bı tane alcam bıde belkı annemm alır normal ama bu harıka en kısa surede sıpars etcemmsositososito

gaf varsa gerek yok cnm benım yoktu o yuzdenyerimseniben

günaydın arkadaşlarrrrr
of bu aralar iş yerinde durumlar çok acayip çok sıkıldım artık:çok üzgünüm:
ama bi yandan daaa dün Beşiktaşımız yenmiş bi nebzee keyfim yerime geldiii...

nan eskiden yani bekarkene, herr bi maça giderdim hiç affetmezdim şimdi İnönü'ye hasretim valla

günaydın arkadaşlarrrrr
of bu aralar iş yerinde durumlar çok acayip çok sıkıldım artık:çok üzgünüm:
ama bi yandan daaa dün Beşiktaşımız yenmiş bi nebzee keyfim yerime geldiii...

nan eskiden yani bekarkene, herr bi maça giderdim hiç affetmezdim şimdi İnönü'ye hasretim valla

nan sen evlı mısn:1shok: bekar yazıyoo alla alla kafam karıstı haa
gel nan ben senı goturem ayy ben evlenıncede gıderım fanatıkbı askım var artık ucağa atlar ıst gelırız napak onemlı maclara artık:1closedeyes:

nan sen evlı mısn:1shok: bekar yazıyoo alla alla kafam karıstı haa
gel nan ben senı goturem ayy ben evlenıncede gıderım fanatıkbı askım var artık ucağa atlar ıst gelırız napak onemlı maclara artık:1closedeyes:

yok kız sözlüyüm daha...bekar derkene yanlızkene demek istemiştimmm:utangac:
benimki de fanatik Allaha şükür ama bi türlü denk getiremedik fikstüre

ben bu futbol askını bı turlu anlamıs dıılım yaa neysekı askımda mac ızleme gıbı bı hastalıgı yok
sıkıntı gelıyo bana ızlerken zaten fb lıyım ama hııc bı macını takıp etmem ole yendgınde sevınırm felan ama okadar ıste
sadece stadyumda ızlemek zevklı olur heralde bıkere gıdecz askımla mac ızlemeye tabı o gs lı ben fb lı hangı maca gıderız bılmem gari

benim nişanlım fanatik fb li bende fb liyim ve biz 14 şubat 2007 sevgililer gününde şükrü saraçoğluna gitmiştik fb nin maçı vardı,hatta o zamanlar fb mi sevgili mi diye bi muhabbet çıkmıştı,benmki her ikisi de dedi :),çok güzeldi ama ben çok eğlendim,maç seyretmeyi severim

ben bu futbol askını bı turlu anlamıs dıılım yaa neysekı askımda mac ızleme gıbı bı hastalıgı yok
sıkıntı gelıyo bana ızlerken zaten fb lıyım ama hııc bı macını takıp etmem ole yendgınde sevınırm felan ama okadar ıste
sadece stadyumda ızlemek zevklı olur heralde bıkere gıdecz askımla mac ızlemeye tabı o gs lı ben fb lı hangı maca gıderız bılmem gari

ıkı ezelı rekabetcı bı arada bu ılıskı ck surmez:roflol:
bjk macına gıdın gıdınde taraftar nasıl olur gorun:dilcikar:
şuan bayrak kampanyası var yakında ınonu stadının her yerı bayraklarla dolu olcakk benımm maca yatrdım paraylan ev gecınr bende dıom nıe param kalmıyo:sm_confused:

işte fb farkılülülülülülü
biz karşı rakiplerimize asla pıss puuss diye konuşmayız.:mymeka:
kısss seninde evlenecen kişi inş koyu bir fb olur.:jeyyar:
görürsün ozaman taraf değiştirmek nasıl oluyormuş

ayy gız deme ole babam da eve sokmaz benı :roflol: nebıcım bı beddua nan sus aayy dusunmek bılem ıstemem hıc fblı arkadsım olmadı bılın mı yada onlar bjklı oldu ayy nan konu nerden futbola dondu be:1closedeyes: neysemmmm

ayy gız deme ole babam da eve sokmaz benı :roflol: nebıcım bı beddua nan sus aayy dusunmek bılem ıstemem hıc fblı arkadsım olmadı bılın mı yada onlar bjklı oldu ayy nan konu nerden futbola dondu be:1closedeyes: neysemmmm

hele bak sana sole futbol sevmeyen bı koca duserse yandın ha
sen mac ızlerken oda ev ısı yapr artık:roflol:

Merhabalar kızlar!
Ben de ne zamandır yazışmalarınızı takip ediyordum
ve ilk defa yazıyorum buraya.Beni de aranıza alır mısınız?
Ben de 2010 gelin adayı sayılırım henüz nişan falan yok ama!
Şu an asker yolu bekliyorum,zaman hiç geçmiyor sanki..
hem gelince bakalım neler olacak bilemiyorum herşey nasip,kısmet..

Back