2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

Ewet cnm cok zor yaaaa cok özluyorum artik sürekli gözumu kapatip hayal kuruyorum özellikle sabahlari askimla uyanmak istiyorumm

seni çok ii anlıyorum canım valla bazen dalıyorum bende kurduğum hayalle bakıyorum ki gülümsüyorum kendi kendime. artık aşkımın yanında olmak istiyomm off:çok üzgünüm:

dayanamıyorum artııkk boğazım düğümlendi... şu anda yanında olmak varken bitanem burada sensiz ağlıyorum...

merhaba kıslarrr. benim de 3 seneyi geçen hatta aralıkta 4 yılını dolduracak bir ilişkim var. biz de ancak 2010 da evlenebiliriz. erkek arkadaşımın okulu, askerliği var. biliyorum burcumsun mesajı çok benzedi ama durumlar aynı :))))

Merhaba kızlar,

Benimde 3 seneyi geçen bir ilişkim var. Evlenmemiz en yakın 2010'da. :(:(
Offf nasıl sabredeceğim ya. Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Aşkımın okulu ve askerliği var onu bekliyoruz mecburen. :(

Selam arkadaşlar ben de 2010 gelini olucam Allah nasip ederse.

Allah hepimize sabır versin..

kızlar bende geldim...2010 yılı bizim evlilik yıldönümümüz inş.daha çokkk var ama geçer iinş zamankaydirigubbakcemile

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza birlikte geçiricez inşallaah zamanı burda alıcaz her birimiz düğün haberini inşalllaaahhh :1hug:

kaydirigubbakcemile2günaydınnn kızlaaaaarrr
haftasonu çook hareketli geçti daha hala ayılamadım ben yaa-tatlicadiarzu-
cumartesi sözlümlen tiyatroya gittik, dün dee bizde yemekteydi bi de ablama doğum günü hediyesi aldık ( bugün doğum günü hihoyyyt ) çook duygulanmış çoook beğenmiş canımbenim...

sonraaa pazartesi oldu işe geldim her zamanki gibi:kahve:

cumartesi sözlümlen tiyatroya gittik, dün dee bizde yemekteydi bi de ablama doğum günü hediyesi aldık ( bugün doğum günü hihoyyyt ) çook duygulanmış çoook beğenmiş canımbenim...

gunaydınnlarr :ecrin_bebek:
ablanın doğum gunu kutlu olsun
haytta en cok sevdım syy tıyatro nereye gttınız hangı oyuna fisfisfis

..........................................

Son düzenleme:
Günaydın dasilvadido ve böcüğüm benim hafta sonum berbattı ya hep evdeydim nişanlıyım güya ama yanlızım yinede senağlama

nıe nan :kızgın: off ne zor aman bende evdeydım carrefoura gıtcektım ceyıs almaya ama cıkmadım dısarı sıkılmadımda evde ole yattım kalktım yattım kalktımm ohh dınlendım bugunn dıncım ama nısanlım olsa asla olmzdım evde :teselli:

merhaba kızlar...allahım ne yoğun bi haftasonuyduuu...:)
ablam evlenito kızlar...cumartesi günü onun çeyizlerinin koliledik gece 2ye kadar sonra pazar günü sabah çeyizi alındı onu yerleştirdik bütün gün...
çok yorucu ama güzeldi...
aşkmda evin kornişlerini kapı kollarını taktı....
darısı bizlein başına kızlarr :)

Şu an bırakın 2010 da evlenmeyi yanımda olsa boğarım kesin uyus sinir etti yine beni:mymeka:
Canlar bekliyosunuz ama geçerli mazeretleriniz var en azından okul, askerlik gibi şükredin yani
bakın ben 2 senedir işimiz gücümüz olmadığı için bekliyoz dahada beklicez bu gidişle :çok üzgünüm:

hoş bu kafayla giderse beklememe gerek kalmıcak :kızgın:

Kız benimki karşıda oturuyo ümraniyede cumartesi akrabalarının düğünü vardı geç gelmişler geç kalmış aradı beni gelimmi diye ama sesi pekte gelicek gibi değildi yani mıymıy bende gelme dedim dünden razıymış gelmedi uyuz :oklava:

anam gec saat olmuşsa gelemezdı zaten karsıdan buraya gelmektense düzceye gt daha yakın vallah haftasonu bıde yoğundr trafık takma kafana cnm bıdahakı hafta gelır:teselli: ben ıkı aydr dokunamadım bıle yaa :çok üzgünüm:

merhaba kızlar...allahım ne yoğun bi haftasonuyduuu...:)
ablam evlenito kızlar...cumartesi günü onun çeyizlerinin koliledik gece 2ye kadar sonra pazar günü sabah çeyizi alındı onu yerleştirdik bütün gün...
çok yorucu ama güzeldi...
aşkmda evin kornişlerini kapı kollarını taktı....
darısı bizlein başına kızlarr :)

ayy ne heyecanlı yaa darısı bızlere ıns :Saruboceq:

Şu an bırakın 2010 da evlenmeyi yanımda olsa boğarım kesin uyus sinir etti yine beni:mymeka:
Canlar bekliyosunuz ama geçerli mazeretleriniz var en azından okul, askerlik gibi şükredin yani
bakın ben 2 senedir işimiz gücümüz olmadığı için bekliyoz dahada beklicez bu gidişle :çok üzgünüm:

hoş bu kafayla giderse beklememe gerek kalmıcak :kızgın:

ayrı sehırlede mısınız :uhm: yaa evt askerlık okul gıbı bı sebebı yoksa kısa surede olsun ama sevıyosundr sımdık beklersın sen demı nan ayy bekle ıns senıde everek gııkaydirigubbakcemile4

Back