- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
bende 2010 da evlenicem daha doğrusu ev almaya bağlı daha erken alınırsa daha erken evlenicez:))))
amann evlenıp napcan:roflol: goca hazr mı sende gız bıda ahhh çekesım geldı :çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2010 da evlenicem daha doğrusu ev almaya bağlı daha erken alınırsa daha erken evlenicez:))))
böcüğüm sen 2010a kalmazsın yaa yapma etme ne işin war burada
ahhh ahh bu işler şans işi valla allah çirkın şansı versın bak sen bıle evlencen ben kaldım evde senağlama senağlama
dimi anacığım iiki çirkin gelmişim dünyaya yoksa kalık olacaktımşakkıdı:1shok:
Böcük ve nastasia maşşallah heryerdesiniz valla.hangi sayfayi açsam kaynatiyosunuz orda :)
bizsiz bu forumun tadı çıkarmı yaa:)
:CüvCüv:
anca hftsonları giriyorum ama üzülüyorum çok boş geçiyor dier günlerimsenağlama
böcükcüğüm, daha yaşın küçük tatlım eminim sen bu gazla benim yaşıma geldiinde 3 çocuk sahibi olursun...
hem sen evde kalmazsın kız, bu kdr becerikli, erkeğine sahip çıkan, evinin her işini kendi halleden, hamarat, hanım gibi hanımı nerden bulacaklar...
taliplerin çoktur da sen beğenmiosundur...
Böcük ve nastasia maşşallah heryerdesiniz valla.hangi sayfayi açsam kaynatiyosunuz orda :)
![]()
napım her forma bakamasamda evlılık formalrını kacrmayım dıom neden bılmıyorum
ayy evvt ben ıstemıyorum bılıyon bıkez kotu bısey yasadıım sözlumden ayrıldımya oyuzdn tercıhımı ıyı yapmam lazım ne bılem yaa daha erken ama 2010da cok ısterım olmasını kım öle kım kala bakrsın yarın bırını sever alıverırım şakkıdı
hem bak ne diyeceğim sana sen biz evlenen kadar gidersin belki de:1closedeyes: üç senedir sözlüyüm ben,bekar olan birsürü arkadaşım sözlendi,nişanlandı ,evlendi çocuklarını kıucaklarına aldılarkafamçokkarıştı BEN HALA SÖZLÜ HALA SÖZLÜ KORKUYORUM DÜĞÜNÜME ARKADAŞ KALMIYCAK DİYEsenağlamasenağlamasenağlama
Merhaba kızlar,
Benimde 3 seneyi geçen bir ilişkim var. Evlenmemiz en yakın 2010'da.
Offf nasıl sabredeceğim ya. Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Aşkımın okulu ve askerliği var onu bekliyoruz mecburen.![]()
ben 21,75 yasındayım cnm 22 olcam 2009 nısan 10da
masalah sende anandan sozlumu doğdun be 3yıl yuhh derım gayrı bence sen evlenene kadr mahalledekı ılkokul cocukları bıle evlenır bılesın :jeyyar: sen ağzını ac bekle ole cok beklen bende evlenır hem karıyer hem cocuklar yaaprım:ecrin_bebek: