2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

dimi anacığım iiki çirkin gelmişim dünyaya yoksa kalık olacaktımşakkıdı:1shok:

bu ne demek gızz çözemedımCADIARZU sendekı cırkınlık bende olsa ohoooo 3.cocuk kesın doğmustu :1closedeyes:

valla gaf sızde böle dıe dıe kalcam gıbıme gelıo kaydirigubbakcemile3

Böcük ve nastasia maşşallah heryerdesiniz valla.hangi sayfayi açsam kaynatiyosunuz orda :)

bizsiz bu forumun tadı çıkarmı yaa:)
:CüvCüv:
anca hftsonları giriyorum ama üzülüyorum çok boş geçiyor dier günlerimsenağlama

böcükcüğüm, daha yaşın küçük tatlım eminim sen bu gazla benim yaşıma geldiinde 3 çocuk sahibi olursun...
hem sen evde kalmazsın kız, bu kdr becerikli, erkeğine sahip çıkan, evinin her işini kendi halleden, hamarat, hanım gibi hanımı nerden bulacaklar...
taliplerin çoktur da sen beğenmiosundur...

bizsiz bu forumun tadı çıkarmı yaa:)
:CüvCüv:
anca hftsonları giriyorum ama üzülüyorum çok boş geçiyor dier günlerimsenağlama

böcükcüğüm, daha yaşın küçük tatlım eminim sen bu gazla benim yaşıma geldiinde 3 çocuk sahibi olursun...
hem sen evde kalmazsın kız, bu kdr becerikli, erkeğine sahip çıkan, evinin her işini kendi halleden, hamarat, hanım gibi hanımı nerden bulacaklar...
taliplerin çoktur da sen beğenmiosundur...

:utangac: :utangac: napım her forma bakamasamda evlılık formalrını kacrmayım dıom neden bılmıyorum
ayy evvt ben ıstemıyorum bılıyon bıkez kotu bısey yasadıım sözlumden ayrıldımya oyuzdn tercıhımı ıyı yapmam lazım ne bılem yaa daha erken ama 2010da cok ısterım olmasını kım öle kım kala bakrsın yarın bırını sever alıverırım şakkıdı

:utangac: :utangac: napım her forma bakamasamda evlılık formalrını kacrmayım dıom neden bılmıyorum
ayy evvt ben ıstemıyorum bılıyon bıkez kotu bısey yasadıım sözlumden ayrıldımya oyuzdn tercıhımı ıyı yapmam lazım ne bılem yaa daha erken ama 2010da cok ısterım olmasını kım öle kım kala bakrsın yarın bırını sever alıverırım şakkıdı

koca meraklısı senii napcan kız koca alıp ta kaç yaşındasın bakem:kahve:

hem bak ne diyeceğim sana sen biz evlenen kadar gidersin belki de:1closedeyes: üç senedir sözlüyüm ben,bekar olan birsürü arkadaşım sözlendi,nişanlandı ,evlendi çocuklarını kıucaklarına aldılarkafamçokkarıştı BEN HALA SÖZLÜ HALA SÖZLÜ KORKUYORUM DÜĞÜNÜME ARKADAŞ KALMIYCAK DİYEsenağlamasenağlamasenağlama

hem bak ne diyeceğim sana sen biz evlenen kadar gidersin belki de:1closedeyes: üç senedir sözlüyüm ben,bekar olan birsürü arkadaşım sözlendi,nişanlandı ,evlendi çocuklarını kıucaklarına aldılarkafamçokkarıştı BEN HALA SÖZLÜ HALA SÖZLÜ KORKUYORUM DÜĞÜNÜME ARKADAŞ KALMIYCAK DİYEsenağlamasenağlamasenağlama

ben 21,75 yasındayım cnm 22 olcam 2009 nısan 10da
masalah sende anandan sozlumu doğdun be 3yıl yuhh derım gayrı bence sen evlenene kadr mahalledekı ılkokul cocukları bıle evlenır bılesın :jeyyar: sen ağzını ac bekle ole cok beklen bende evlenır hem karıyer hem cocuklar yaaprım:ecrin_bebek:

Merhaba kızlar,

Benimde 3 seneyi geçen bir ilişkim var. Evlenmemiz en yakın 2010'da. :(:(
Offf nasıl sabredeceğim ya. Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Aşkımın okulu ve askerliği var onu bekliyoruz mecburen. :(

merhaba kıslarrr. benim de 3 seneyi geçen hatta aralıkta 4 yılını dolduracak bir ilişkim var. biz de ancak 2010 da evlenebiliriz. erkek arkadaşımın okulu, askerliği var. biliyorum burcumsun mesajı çok benzedi ama durumlar aynı :))))

Merhaba kızlar,

Benimde 3 seneyi geçen bir ilişkim var. Evlenmemiz en yakın 2010'da. :(:(
Offf nasıl sabredeceğim ya. Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Aşkımın okulu ve askerliği var onu bekliyoruz mecburen. :(

ah cnm benım gecer ınsalahh yaaa a.s.

ben 21,75 yasındayım cnm 22 olcam 2009 nısan 10da
masalah sende anandan sozlumu doğdun be 3yıl yuhh derım gayrı bence sen evlenene kadr mahalledekı ılkokul cocukları bıle evlenır bılesın :jeyyar: sen ağzını ac bekle ole cok beklen bende evlenır hem karıyer hem cocuklar yaaprım:ecrin_bebek:

kızz sen bu çeneyle zor evlenirsin ben sana deyim haa:jeyyar:

uff kızlar yaa beklemek zor hakkaten birbirimizi yine birbirimiz anlarız ooff offfff:çok üzgünüm:

Back