2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

hemde çok benden daha hevesli elinden gelse hemen evlencez ama maddi imkanlar el vermiyor daha büyüğü henüz işi yok :çok üzgünüm: ve uzun süredirde bulamıyor...

neyse canım benden bu akşamlık bu kadar görüşmek üzere artık buralıyım....:1hug:

Ahhh şu maddiyat varya offf :çok üzgünüm: Allah hepimizin yardımcısı olsun :teselli:

bende yaklaşık üç sene beklerimm vee hala bekliyorum ve beklicem uzun bi süre daha..
askere gidecek gelecekte nişanlanıp evlenicezde ooooooooo....:delphin:

Olur canım benim hepsi olur sabır lazım bize hemde çookk a.s bazen diyorum zamanı gelince o kadar çok görücezki bıkıcaz bu günleri arıycaz heyecanla beklediğimiz o anları geri dönmek istiycez o yüzden tadını çıkaralım derim şakkıdı

aman kızlar strese gerek yok zamana bırakın gitsin zamanı gelince herşey sırasıyla olur... benim sevgilim askere gitti gelecek şubat gibi söz düşünüyoruz ama daha ortada belirli bişey yok ailelerin hbri yok biz düşünüyorz sadece... ondan sonrasıda belli deil daha yaniii....
bilmiyorum ne olur çeyiz telaşı sardı beni birden arklarım ewlendikçe we onların çektii sıkıntıları gördükçe benim herşeyim hazır olsun die acayip bir çalışma içindeyim...
2009 yazına evleneceklerde yazıyorum genellikle ama belkide buraya katılırım yazdan sonra hahahaha kısmet işte belli mi olur...
gelin ata binmiş ya nasip demiş

geçen sene arkadaşım nişanlandı sonra dediki hiç bir zewki kalmadı ailemin ewinde gelip kalıyor istediim gibi geziyoruz ailemle de wakit geçiriyor sihiri bozuldu gitti...

banada öle olur gibi geliyor bakalım artık...
farklı bi boyuta geçiyor ilişki bence daha bi sahipleniosun...

yani kişiden kişiye göre değişiyor demekki bu durum...
ben söz nişan olmadan da istediim gibi görüşüyorum...ozmn nasıl olur bilemem sadece ewlilik hazırlıı stresinden bi garip olurum galiba... bi de daha sahiplenirim... şimdi neyim oluyorsunki benim diyebiliyorum ozmn daha ciddi oluyor ilişiki

ünideyken aynı sehırdeydık ben ewde kalıyodum beraber cok kaldık bızde bencede ewlenınce fazla deıgsım olmuyo yanı oluyo ama bende sımdıden gördum bu degsımlerını olumsuz bısey yokk:))

inş hep öyle olurlar canım,
benim çok arkadaşım nişanlanıp ayrıldı erkeklerin değişmeleri yüzünden...
yüzük sağ ele takılınca böyle değişen dol ele geçince nasıl olur die korktular ki haksızda deillerdi... bende biras da ondan tedirginim galiba

2001 yılından beri beraberiz :nazar: lise son sınıfta çıkmaya başladık o zamanlar küçüktük daha işe girdik ikimizde daha sonra askere gitti geldi ailesi kendilerine ev aldılar onu ödüyolar onun borcu bu yıl bitsin bize yardımcı olacaklar sözü nişanı kendimiz yaptık iki ailedende bişey istemedik düğünüde kendimiz borc yapmadan halletmek istiyoruz bu yüzden 2010 mayısa kadar para biriktirip bu işin üstesinden gelicez allahın iziniyle sebep ekonomik yani :çok üzgünüm:[/QUOTE]........................................

hmm kimseye yük olmadan olması için uğraşıyorsunuz yani....ama maşallah bu zamana kadar allah nazarlardan korusun inşallah sizi ve bizleride....inşalla herşey gönlüne göre olurda kavuşursunuz en güzel şekilde... inşalla bende:D:D:D

ewet gaf cım arada kalıyoduk beraber ama şimdi beraber kalmaıyoruz ben mezun oldum cok özledım coookkkkk

yaa valla ben korkuyorum evlenince büyüsü bozulur diye ama benim tesellim şu ki evlenince inşallah.. bir kaç günde bir nöbet tutacak sevgilim. ondan özleriz birbirimizi daha güsel olur diyorum inşallah öyle olur..ama evlenince de daha bir bağlanırsın yaa evlilik bambaşka bir kurum bence..şimdi ayrı kalınca insan bir nebze dayanıyor da evlenince daha farklı daha dayanılmaz oluyor kızlar burada şimdiye dek o kadar yazı okudum evliliğin tadı başka yerde yok yaa.inşallah aşklarımız muhabbetlerimiz hep taze kalırr....

2001 yılından beri beraberiz :nazar: lise son sınıfta çıkmaya başladık o zamanlar küçüktük daha işe girdik ikimizde daha sonra askere gitti geldi ailesi kendilerine ev aldılar onu ödüyolar onun borcu bu yıl bitsin bize yardımcı olacaklar sözü nişanı kendimiz yaptık iki ailedende bişey istemedik düğünüde kendimiz borc yapmadan halletmek istiyoruz bu yüzden 2010 mayısa kadar para biriktirip bu işin üstesinden gelicez allahın iziniyle sebep ekonomik yani :çok üzgünüm:
........................................

hmm kimseye yük olmadan olması için uğraşıyorsunuz yani....ama maşallah bu zamana kadar allah nazarlardan korusun inşallah sizi ve bizleride....inşalla herşey gönlüne göre olurda kavuşursunuz en güzel şekilde... inşalla bende:D:D:D[/QUOTE]

ev kurmak çok zor gerçekten canım Allah yardımcınız olsun inş istediin gibi borçsuz tasasız halledersiniz herşeyinizi:CüvCüv:

........................................

hmm kimseye yük olmadan olması için uğraşıyorsunuz yani....ama maşallah bu zamana kadar allah nazarlardan korusun inşallah sizi ve bizleride....inşalla herşey gönlüne göre olurda kavuşursunuz en güzel şekilde... inşalla bende:D:D:D

ev kurmak çok zor gerçekten canım Allah yardımcınız olsun inş istediin gibi borçsuz tasasız halledersiniz herşeyinizi:CüvCüv:[/QUOTE]

İnşallah canım sağol :1hug:

vayyy terbıyesızler vayyyyy nan benı neden cağırmzsınız bee bende gelcem banane 2010 da evlencem yada kesın koca bulcam banane :1rolleyes:

Back