• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

canım benim nişanlımda gitti askere 12 aralıkta bende çok kötüyüm aynen senin yasadığın duyguları yasıyorum ağlıyorum sürekli ne yapalım bekleyeceğiz Allah korusun hepsini sağ salim gelsinler. bu arada nerde yapıyo canım askerliğini

merhaba kızlar :ecrin_bebek: benim nişanlımla aynı tertip teslim olmuşlar. benimki izmir seferihisar da senin ki nerde? şafağımız daha 455 senağlama Allah bize ve tüm bekleyenlere yardımcı olsun inş.

düğünümüz de 2010 yazı oluyor inş. bi aksilik olmazsa temmuzu olur sanırım:dance: Allah'ım o günler gelecek mi gerçekten :asigim:

günaydınnn kızlarrrrhihoyyyt
hepiciğinizee iyi haftalarrra.s.

gunaydın cnm çok gecmıs olsun Şeniz acil şifalar
nışan elbısesı sıyah olmasını bende ıstemezdım doğrusu
ayy gene bı tatıl bıttı gene işbaşı ama çalışmak çok ı evde sıkıldım durdum tabı az uykum var alıştım 9gun yatmayakaydirigubbakcemile3

Merhaba güzellerrrrrrrrr........
Ben geldim nirdesiniz beeeee kimse yok
Hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum

hoşbulduk şekerler :teytey: ama burası çok sessiz kalmış hani evlilik planlarınız hani alışverişlerinin tavsiye modeller eşyalar hani hani laelaelaelaelae

hoşbulduk şekerler :teytey: ama burası çok sessiz kalmış hani evlilik planlarınız hani alışverişlerinin tavsiye modeller eşyalar hani hani laelaelaelaelae

ceyıs bakanı olaraktan hangı konuda ne ıstersen bende mevcut beyaz esyam ve mobılyalarım modelı markası fıyatı bellı ceyıs desen ceyıs resımlerı bölumunde cok ben cok koydum ama resımler gerıde kaldı kacrdın baska :1closedeyes:

ceyıs bakanı olaraktan hangı konuda ne ıstersen bende mevcut beyaz esyam ve mobılyalarım modelı markası fıyatı bellı ceyıs desen ceyıs resımlerı bölumunde cok ben cok koydum ama resımler gerıde kaldı kacrdın baska :1closedeyes:

CADIARZU olsun yeniden anlat :dance: mesela biz evleneceğimiz yıl şimdi moda olan gümüş renk beyazeşya(!)ların siyahları daha bi moda olur sanıyorum ben beyaz-gümüş-siyah çeşitlerinden gümüşleri tabi parmak izi yapmayanlarından olsun isterim siz ne düşünüyorsunuz gamyoncuiremsu demek istemiştim. yada buzdolabında soğuk su haznesi gerçekten gerekli mi? gibi gamyoncuiremsu markaları anlarım da model için erken değil mi canımcım annem gibi dicem ama biz evlenene kadar neler çıkar neler sırnaşık şey

kızlar slmmmmmmm

nabersiniz uzun bi aradan sonra yine ben..
yalnız size bi soru ile başlamak istiyorum..nişanlım iş alanı dar olan bi bölüm okuduğu için okul bittikden sonra iş sorun olacağından herkes askere gidince subay olarak kalsın diyolar..off çok kararsız kaldım sizce asker olarak kalsınmı yoksa kalmasınmı:çok üzgünüm:

buarada meltememre hoşgeldin aramıza...

böcük,velved,dasilvadido,gaf vs vs hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun

bi saatır cvp yazamadım yahuu:kızgın:
neysem meltemre cnm sımdık benım beğendım bulasık mak yada çamasır mak suanda herkesın aldığı modelden dıyebılırım düşün bı bulasık mak kac yıl kullanılır hem 2010da onları almam bıter ve kocada kenarda var zatı hem kendım alcam aıleden destek yok anca herşeyın modası gecer dıe almazsak ohoo hıcbısey alamayz bankayada paar yatrdım ama hep bırıktrmek bı işe yaramıyo bıgun bırı şıkışıyo amann yallah verıverıyolar paracıklarını hıc deılse esya alda kımse bısey dıyemezkaydirigubbakcemile3 buzdolabımda derındondurucu olcek nofrost evde kullanıoruz halada tvlerde cıkıyo bız alalı 5 6 yıl oldu düşün halada modakaydirigubbakcemile2yanı böle cnm

tobı en buyuk hayalım asker eşı olmaktı ama maalesef suan ıstemıyorum sorun sehıt düşmesı deıl rabbım nerde yazdıysa orda ama sorun yer durmadan göç bı yere alısmadan bı yer esyalar harap cocukların eğıtımı harap olur bı cocuk tam bı yere ısınınca onu ordan koparmak cok zordr bence kalmasın

Back