• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

Ahhh özlemişim buraya gelmeyi ama artık burasıda yalan gibi geliyor bana
niden mi bu krizde 2009 u tarihten silmişlerken 2010da evlenmek çok uzak geldi bana
hayır tmm evlenmiyek de insanların beklentileri deli ediyo beni en çok ona uyus oluyom :delphin:

kızlar sözlümle görüştüm şimdi,
bu saat olmuş daha hala kayınvalidemi ameliyata almamışlar, yatışını yapmışlar ama yarın da olabilir gibi saçma sabuk konuşuyolarmış:oklava:
sabahın 7sinden beri deli gibi koşturuyolar, sözlüm de "dağıtacam burayı şimdi" deyip duruyo:1ninca:

Ahhh özlemişim buraya gelmeyi ama artık burasıda yalan gibi geliyor bana
niden mi bu krizde 2009 u tarihten silmişlerken 2010da evlenmek çok uzak geldi bana
hayır tmm evlenmiyek de insanların beklentileri deli ediyo beni en çok ona uyus oluyom :delphin:

allaım benı sinir edende zatı türkıyede krız yok ama lafla gelcek yakında en cok o korkutuyo benı kafamçokkarıştı
evlılıkse olur cnm yalnızlık ALLAHA masustur zmnı var demekkı evlenmenın ınan hersey kısmet ya ben 3yıl çıktım evlılık hayalı kurmadım bı anda sözlendım yanı suprıs oldu bıraz ınanıyoum senın prensınde pek yaknda:jeyyar:
dasılvadıdo cnm zatı hep böle yaparlar cok umursamaz ınsanlar var ya

allaım benı sinir edende zatı türkıyede krız yok ama lafla gelcek yakında en cok o korkutuyo benı kafamçokkarıştı
evlılıkse olur cnm yalnızlık ALLAHA masustur zmnı var demekkı evlenmenın ınan hersey kısmet ya ben 3yıl çıktım evlılık hayalı kurmadım bı anda sözlendım yanı suprıs oldu bıraz ınanıyoum senın prensınde pek yaknda:jeyyar:
dasılvadıdo cnm zatı hep böle yaparlar cok umursamaz ınsanlar var ya

bilmiyorum valla kriz var diye işverenlerin işinemi geliyo kriz var ayağına yatıp yoksa hakkatten varmı bilemiycem...,
ama şu evlilik diye canımı yemesinler bende rahat olsam hay dilimi eşşek arısı soksaydıda sölemeseydim samimi bulduklarıma annem bile artık soruyo neysem

dasılvadıda canım çok geçmiş olsun ALLAHım acil şifalar versin..

dasılvadıdo canım çok geçmiş olsun ALLAHım acil şifalar versin inş...

kızlar,
kayınvalidem ameliyata girmiş...ben de birazdan ofisten çıkacam...
Allah yardımıcımız olsun

merhaba kızlarr
bende 2010 da evlenecekler kervanındanımmm
herkese hayırlı olsun inşallah

kızlar nişanım var yaza inşallah ve ben mekan bakıyorum bu sene ramazan ağustosta olduğu için yaz düğünleri ve nişanları bu sene çok sıkışmış olacak oyuzden herkes şimdiden mekan ayarlıyor hemde daha uygun oluyor kıştan ayarlamak...
ben 250 kişilik yemekli yada az yemek maliyetli fakat güzel kır düğünü tarzında yazlık mekanlara bakıyorum... avrupa yakasında oturuyoruz sözlümde öle. bu taraflarda gittiğiniz düğün nişan yada bildiniz yerler varsa beni bilgilendirirseniz çok seviniriiim herkesin ALLAH yardımcısı olsuuun...

hepinize günaydınlar kızlara.s.
dün kayınvalidem yaklaşık 1.5 saat kadar ameliyatta kaldı. kata çıkar çıkmaz beni görünce hemen elimi tuttu kızım gelmiş diye, ben gidene kadar da hiiiç bırakmadı..
ilk odaya geldiğinde tabi narkozdan dolayı kötüydü biraz ama hızla düzeldi maşallah:nazar:
bugün taburcu oluyolar Allahın izniyle...
iyi ki de gitmişim yanlarına çünkü sözlüm gerçekten acaip gergindi beni görünce rahatladı. hem de refakatçi baya bi geç kaldı en azından toparlanmalarına bi nebze yardımım dokundu...

yalnız hastanedeki durum içler acısı kızlar halimize şükredelim:çok üzgünüm:minicik bebekler vardı kalp ameliyatı bekleyen...çoook kötü oldum:çok üzgünüm:

bende havadisler böle şimdilik gençler hepinizi öptüm

günaydınn guzeller guzellerıkaydirigubbakcemile4
dasılvadıdo cnm cok gecmıs olsun ınş dahada ı olcak :Saruboceq: insan sağlam gırse hastaneye çürük çıkar bende bılıyorum o durumu aha daha sbh bı kız bayıldı ee ılkyardımcı olduğum için mudahale ettım ama kız merdıvende bayıldı valla çokta ağırdı az kalsın aşaği yuvarlancaktı siz siz olun az yıyın azkaydirigubbakcemile3

günaydın güzel gelin adaylarııııı.........
böcüşüm öptüm cnm
dasilvadido cnm Allah şifa versin daha iyi olcak zamanla inş
emc aramıza hoşgeldin hayırlısı olsun inş
GAF ım işler biraz azaldımı yawss gel artık

yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiiiia.s. herkes için hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:
kayınvalidem taburcu olmuş eve dönmüş çok şükür içim rahatladı vallahihoyyyt
benim de sözlüme hazırladığım sdoğum günü süprizlerinden biri hazır, kuryeden geldi şimdi süper olmuş:asigim:
BJK fonlu masa takvimi, ilk 6 ayda benim bebeklikten itibaren tanışana kadar olan bazı resimlerim, ikinci 6 ayda da tanışmamızdan itibaren söze kadar olan döneme ait resimler var ( ilk çıktığımız yemek, ilk maç, sözümüz..vs gibi )
adamların ellerine sağlık valla müthiş yapmışlar:dance:

bizde mayıs/2010 gibi düşünüyoruz ama bakalım 2009 ağustos sonuda oalbilir

Hayırlı ugurlu olsun cnm gönlünüze göre versin rabbim inş:Saruboceq:
aramıza hosgeldin bebişimyerimseniben
kısmet bu işler bakalımmmmmm nolcak:1rolleyes:

Back