• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

mrb kizlar ben araniza yeni katildim biraz acemiyim bi sorum olucak konuyla alakasiz ama baska nerde sorucagimi bilmiyorum :( biraktiginiz mesajlarin altinda resimler var mesela nisanimiza ...gün kaldi veya kavusmamiza ...gün var bende yapmak istiyorum ama nasil yardimci olursaniz sevinirim :asigim:
hoşgeldin canıma.s.
bu linkte takvim yapmak için detaylı bilgi bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/evlil...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
kaydirigubbakcemile5

hosbulduk canim :)
verdigin bilgi icin cok tesekkür ederim.. bu arada nisaniniza baya az kalmis allah tamamini erdirsin hersey gönlünce olsuna.s. bende agostos 2010 da sözlenicem ins.:asigim:

sorma canım az kaldı yaaa...yer ayarlamaya çalışıyoruz yavaş yavaş, nişanlık modelim de hazır ama renkte karar veremedim bi:roflol:

hayırlı olsun bu arada çook heyecanlı ama bi o kadar da güzel bişey sözlenmek tavsiye ederimhihoyyyt

mrb kizlar ben araniza yeni katildim biraz acemiyim bi sorum olucak konuyla alakasiz ama baska nerde sorucagimi bilmiyorum :( biraktiginiz mesajlarin altinda resimler var mesela nisanimiza ...gün kaldi veya kavusmamiza ...gün var bende yapmak istiyorum ama nasil yardimci olursaniz sevinirim :asigim:

hoşgeldin cnm .a.s.

sorma canım az kaldı yaaa...yer ayarlamaya çalışıyoruz yavaş yavaş, nişanlık modelim de hazır ama renkte karar veremedim bi:roflol:

hayırlı olsun bu arada çook heyecanlı ama bi o kadar da güzel bişey sözlenmek tavsiye ederimhihoyyyt

ee okadar kolay deildir tabi karar vermek nede olsa bikere oluyo böyle seyler :)) ama tatli telas bunlarin hepsi
ama haklisin yaa sorma beni simdiden baya bi heyecanliyim daha simdiden ne giysem diye düsünüyorum..:asigim:
bu arada kiyafetinin modelini resimden bende görmek isterim:teytey:

olur nasıl bı kutlama ıstersın:jeyyar:

QUOTE]

şööööyle bütün kk gidelim bayramadan sonra kadınlar matinesine:)))) fatik ürek söylesin biz dans edelimsositosositosositososito. sonra bakarmışızki sen dans etmekten aldığın kiloyuda vermişin:)
en iyisi oturalım aşağı biz:lepi:
fatıh urek olmaz ben bulent ersoy sevym ona gıdelım çok oyun havası olmasın zatı zor aldım kılolarımıkaydirigubbakcemile3
chilotta aramıza hoşgeldinnn inşallah herşey gönlünce olur hayırlısıyla, sağlıklaa.s.
böcük kıyafetlerine baktım maşallah yıkmışsın ortalığı hee :nazar:ben de çok seviyorum kısa etek ama benimkisi doğrar beni herhaldkaydirigubbakcemile2
benımkısıne gosterdm camdan bısey demedı ama mını eteğı gıyersem aynı şeyler olabılır evde gıycekmışım:dilcikar:
selam kıslarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız böcük özledim seni öptüm sekerim
gafım nirde gene
bende ozledım nan Şeniz

h geldına.s. ...........

aabbbbaaaoowww gözüne dizine dursun naaaannnkörrr. pastalarnan kırabiyeynen besledik seni. unuttun çay saati topiğimizi vahhh banaaa-tatlicadiarzu-

nan senden bahsetmıyom zatı kk kuruluşundan ama saolasın onların sayesınde 4 kılo aldımm zatıkaydirigubbakcemile3 sende olmasan ac kaldydmcokacimcoook

istedigin bi cicek olsun..a.s.
:)

ohoo o çıçekten bende cok var ben essah ıstıyom sana adresımı verım bana yolla,yollamazsan senı yolarmkaydirigubbakcemile3

üle bızm herıf dun hastaydı ayy öluyom geberıom dedı bugun kayserının -10 derece soğuğunda gecıyo neymış arkdasları cok ısrar etmış arabada oturmuş cıkmamıs bugun daha ıyıymış kabahat onu düşünende :delphin:

ohoo o çıçekten bende cok var ben essah ıstıyom sana adresımı verım bana yolla,yollamazsan senı yolarmkaydirigubbakcemile3

üle bızm herıf dun hastaydı ayy öluyom geberıom dedı bugun kayserının -10 derece soğuğunda gecıyo neymış arkdasları cok ısrar etmış arabada oturmuş cıkmamıs bugun daha ıyıymış kabahat onu düşünende :delphin:

ne burcu kız kocan??? eğer yay burcuysa normaldir. iki eli kandada olsa gezme lafını duyunca iyileşir:)))
bırak hasta olsun ozman. ayy bu erkekler hasta oluncada çok naz yapıolar haaa:lepi:

ne burcu kız kocan??? eğer yay burcuysa normaldir. iki eli kandada olsa gezme lafını duyunca iyileşir:)))
bırak hasta olsun ozman. ayy bu erkekler hasta oluncada çok naz yapıolar haaa:lepi:

ikizler anacım:delphin: en nefret ettığım burc desem yerıdır bende koç. dün ayy ben öluyom ne derse tmm dedım bı aradım nerdesın gezıyom ı halt yıyon dedım ıyılestımde az dedı bende ne güzel yarın hastayım dersen alcan cvp bellı dedım :1closedeyes:geberkaydirigubbakcemile3ayy nasıl sinir edıyo nasıl bırakcam bu kocayı ya:delphin:

ikizler anacım:delphin: en nefret ettığım burc desem yerıdır bende koç. dün ayy ben öluyom ne derse tmm dedım bı aradım nerdesın gezıyom ı halt yıyon dedım ıyılestımde az dedı bende ne güzel yarın hastayım dersen alcan cvp bellı dedım :1closedeyes:geberkaydirigubbakcemile3ayy nasıl sinir edıyo nasıl bırakcam bu kocayı ya:delphin:

gezdi diye koca bırakılırmı kız? bak ben benimkine kene gibi yapışmışım, daha doğrusu o bana ben ona siyam ikizi gibiyiz ama şimdi tatile girdik askerdeya:utangac:

bence sen onu çook sevion zaten hasta bide soğuklarda çıkıp geziyo diye kıyamıyosun dimi seni aşuuk seniiiinaniknanik

Back