• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydınn 2010 gelinleriiiiihihoyyyt

bugün kayınvalidem ameliyat oluyor...öğleden sonra izinliyim, işten çıkıp yanına gidecem hastane de eve yakın akşama kadar dururum yanlarında...inşallah sorunsuz atlatacak:Saruboceq:

günaydınn 2010 gelinleriiiiihihoyyyt

bugün kayınvalidem ameliyat oluyor...öğleden sonra izinliyim, işten çıkıp yanına gidecem hastane de eve yakın akşama kadar dururum yanlarında...inşallah sorunsuz atlatacak:Saruboceq:

inş sorunsuz atlatır cnm..:1hug:

herkese gunaydınlar çıtırlarım
GAF senı görmuyom sanma kac gundr nerdesın bakım cabuk cvp yaz
dasılvadıdo cnm cokcok gecmıs olsun ınş sorunsuz olur

günaydın kızlar..

dasilvadido geçmiş olsun cnm şimdiden kayınvaliden için.
böcüküm askerlik konusunda verdiğin cvp içinde ayrıca tşkr ederim hayatım sana düşüncelerine katılıyorum..meltemre ark sorduğu soruya verdiğin cvplarada katılıyorum..para biriktirmek gerek ama modası geçer diye bencede hiç bişi almamak yanlış

bu arada ben pazar günü çeyize alışveriş yaptım
mikrodalga fırın
fritöz
nevresim takımı(3tane)
ütü
tost makinası
çaycı
yastık
baskül aldımhihoyyyt

artık daha çok borcum var yaşasıınnn:roflol:

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
BÖCÜĞÜM OKUYORUM YAZILANLARI GELİCEM CANIM YOKTUR BİR HAFTADIR BAYRAMDI İŞ YOĞUNLUĞU DERKEN UZAK KALDIM BURALARDAN senağlama

iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim kızlara.s.
kayınvalidem bugün hastaneye geleceğimi bilmiyo süpriz yapçam güsell bi çiçeklea.s
sözlümün 3 ocakta doğum günü var, bu aralar hedayelerini hazırlamaya başaldım yavaş yavaş...bi sürü bişeyler yapçam ancak bitersositososito

Kızlar okudum sonunda hepsini kaydirigubbakcemile2 aramıza katılanlar hoş geldiler herkesin hakkında hayırlısı olsun.Geçmiş bayramı hepinizin mübarek olsun.Ben bayramda yanlızdım nişanlım ailesinin yanına gitti pazar günü geldi gelir gelmez bizede uğradı canım benim.İşler yoğun bizim işler bir tek bu ayda fazlaca yoğun oluyo o yüzden giremiyorum siteye.Bayramdada babaannem rahatsızdı onunla uğraştık böylece tatilide bitirdik :çok üzgünüm:

Kızlar okudum sonunda hepsini kaydirigubbakcemile2 aramıza katılanlar hoş geldiler herkesin hakkında hayırlısı olsun.Geçmiş bayramı hepinizin mübarek olsun.Ben bayramda yanlızdım nişanlım ailesinin yanına gitti pazar günü geldi gelir gelmez bizede uğradı canım benim.İşler yoğun bizim işler bir tek bu ayda fazlaca yoğun oluyo o yüzden giremiyorum siteye.Bayramdada babaannem rahatsızdı onunla uğraştık böylece tatilide bitirdik :çok üzgünüm:

canım geçmiş olsuna.s. valla bizim işler de acaip yoğunlaştı özellikle bayramdan sonralaelaelaelaelae

herkese gunaydın kızlara.s.
dasılvadıdocum Allah acıl sıfalar versın kayınvalıdecıgıne nısanlın cok sanslı valla ne kadar ılgılı bırısın masallah:nazar:
gafcım nerelerdesın yahu ozlettın kendını cok gecmıs olsun canm bu arada:Saruboceq:
tobıcım asker esı olmak gercekten zor bı yere alıstım derken baska bı yere tasınmak
ama yapabılırım dıyosan maddı acıdanda rahat edecegınız bı meslektır dıye dusunuyorum
topıge yenı katılan arkadaslarda hepınız h.g. a.s.
guzel paylasımlarınızı beklıyoruz arkadaslaryerimseniben

GAFım cok gesmıs olsun cnm benım olsun genede askın bıgunde olsa gelmıs ya ben :(
tobı aldıklarını ı gunlerde kullan resım beklıyok
dasılvadıdo ı bı gelınsın tuttum senı gacı

Sağol canım benimki hep istanbulda ama pek sık görüşemiyorum 15 günde bir ama bunada sükür tabi allah sana sabır versin canım :teselli:

3aydr görmem bıde evde netı kestı abm artık camdanda goremıyomsenağlama daha mart nısanda anca gelırmışsenağlama
bıkac aya kadr laptop alcam

günaydın güzel gelin adaylarııııııııııı
GAF ım hoşgeldin cnm gecmiş olsun özledik

3aydr görmem bıde evde netı kestı abm artık camdanda goremıyomsenağlama daha mart nısanda anca gelırmışsenağlama
bıkac aya kadr laptop alcam

Ahh canım benim kıyamam sana ben zor uzak kalmak allah sabır versin

günaydın güzel gelin adaylarııııııııııı
GAF ım hoşgeldin cnm gecmiş olsun özledik
Günaydın canım sağol hoşbuldum bende özledim bir sürü işim var ama bi bakıyım dedim neler olmuş:jeyyar:

Back