- Konu Sahibi mucizem5322
- #1.141
ben de nişanlıyım şu an evliliğim inşallah 2010 da gerçekleşek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn 2010 gelinleriiiiihihoyyyt
bugün kayınvalidem ameliyat oluyor...öğleden sonra izinliyim, işten çıkıp yanına gidecem hastane de eve yakın akşama kadar dururum yanlarında...inşallah sorunsuz atlatacak:Saruboceq:
Kızlar okudum sonunda hepsini kaydirigubbakcemile2 aramıza katılanlar hoş geldiler herkesin hakkında hayırlısı olsun.Geçmiş bayramı hepinizin mübarek olsun.Ben bayramda yanlızdım nişanlım ailesinin yanına gitti pazar günü geldi gelir gelmez bizede uğradı canım benim.İşler yoğun bizim işler bir tek bu ayda fazlaca yoğun oluyo o yüzden giremiyorum siteye.Bayramdada babaannem rahatsızdı onunla uğraştık böylece tatilide bitirdik :çok üzgünüm:
canım geçmiş olsuna.s. valla bizim işler de acaip yoğunlaştı özellikle bayramdan sonralaelaelaelaelae
Sağol canım benimki hep istanbulda ama pek sık görüşemiyorum 15 günde bir ama bunada sükür tabi allah sana sabır versin canım :teselli:
3aydr görmem bıde evde netı kestı abm artık camdanda goremıyomsenağlama daha mart nısanda anca gelırmışsenağlama
bıkac aya kadr laptop alcam
Günaydın canım sağol hoşbuldum bende özledim bir sürü işim var ama bi bakıyım dedim neler olmuş:jeyyar:günaydın güzel gelin adaylarııııııııııı
GAF ım hoşgeldin cnm gecmiş olsun özledik
off poff afra tafra![]()
afranı tafranı yirim seninnnnnnkaydirigubbakcemile