- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
- Konu Sahibi mucizem5322
- #1.101
ben kaçıyım ufaktan ufaktan ı geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr
tam biraz daha iyileştim derkene şekerim gene tuttu apar topar izi alıp eve geldim:1no2:
ennn ufak sinire strese bile gelmiyo yaa napçam ben böyle
gezdi diye koca bırakılırmı kız? bak ben benimkine kene gibi yapışmışım, daha doğrusu o bana ben ona siyam ikizi gibiyiz ama şimdi tatile girdik askerdeya
bence sen onu çook sevion zaten hasta bide soğuklarda çıkıp geziyo diye kıyamıyosun dimi seni aşuuk seniiiinaniknanik
kızlaaaarr bitanem gittiiiiiiii:a015: çok özledim.. bi saat önce gittiler.. ağlayıp duruyorum:a015: ne olur teselli edin benii..uffff ..onsuz çok yalnızımm..senağlamasenağlama
sağol canım desteğin için....off çok özledim yaa... keşke üzülme deyince üzülmesem. ben dahada aşık oldum sanırım.. içim cız ediyor aklıma her geldiğinde e hiç çıkmıyorda aklımdan uffffffff:çok üzgünüm:üzülme............ a.s.
sağol canım desteğin için....off çok özledim yaa... keşke üzülme deyince üzülmesem. ben dahada aşık oldum sanırım.. içim cız ediyor aklıma her geldiğinde e hiç çıkmıyorda aklımdan uffffffff:çok üzgünüm:
ah canım yaa seninde ne zormuş.. inş. allah gönlüne göre versin.. sayılı gün çabuk geçmiyor işte yaa... hiç bilmiyorum canım ne zaman görüşeceğimizi..:çok üzgünüm:canim bilirim üzülme demesi kolay tabiben almanyada yasiyorum yaz tatilinde ailem ile istanbuldaydim 1 ay boyunca...sevgilimde istanbulda onu birakip buraya tekrar buraya geri döndügümde 1 ay kendimize gelememistik oda bende :a015: ama unutma sayili gün cabuk gecermis ahhh yaz tatili bi gelsede bu hasret bitse artik..agostosta sözlenicez ins.:asigim: sen sevgilinle tekrar ne zaman görüsebiliceksin canim
ah canım yaa seninde ne zormuş.. inş. allah gönlüne göre versin.. sayılı gün çabuk geçmiyor işte yaa... hiç bilmiyorum canım ne zaman görüşeceğimizi..:çok üzgünüm:
canım benim nişanlımda gitti askere 12 aralıkta bende çok kötüyüm aynen senin yasadığın duyguları yasıyorum ağlıyorum sürekli ne yapalım bekleyeceğiz Allah korusun hepsini sağ salim gelsinler. bu arada nerde yapıyo canım askerliğinisağol canım desteğin için....off çok özledim yaa... keşke üzülme deyince üzülmesem. ben dahada aşık oldum sanırım.. içim cız ediyor aklıma her geldiğinde e hiç çıkmıyorda aklımdan uffffffff:çok üzgünüm:
amin canıma.s. evet öyle valla... kavuşunca özlem çok olduğu için daha bi güsel oluyor .. amin canım inş hepimizi kavuştursun....öpüyorum canımm:1hug:amin sag ol canim allah seninde gönlüne göre versin..bu günler gecici kendimizi böyle teselli ediyoruz hepsi bir ani olarak kalicak ins. :) dayanmasi cok zor ama kavustugumuzdada birbirimize sarildigimizdada sevincimiz bi okadar büyük oluyor canim ins. sende sevdigine en yakin zamanda kavusursun:1hug:
benim ki asker değil güselim... bize gelmişti de gittiler ona çok üzülüyorum gider gitmez çok özledim.. çok kötü olmuştum.. şimdi hem sizin hemde sevgilimin desteği tesellisi ile daha iiyim..a.s. canım benim yaa... sende üzülmemeye çalış aklına güsel şeyler getir ..geçecek bu günlerde inş..allah senide kavuştursun bi an önce inş... ne kadar sürecek askerlikcanım benim nişanlımda gitti askere 12 aralıkta bende çok kötüyüm aynen senin yasadığın duyguları yasıyorum ağlıyorum sürekli ne yapalım bekleyeceğiz Allah korusun hepsini sağ salim gelsinler. bu arada nerde yapıyo canım askerliğini
ee benmde öle işte canım.. çok kötü evet:çok üzgünüm: senin niye yanında değil niye 6 ay sonra canm:teselli:ya kızlar benimkia sker değil ama askerlikten kötü yanımda değil daha 6 ay gelemiycek yanıma ben ne yapayım benimki daha kötü off offsenağlama
amin canım allah razı olsun..a.s. ay ne güsel yanında bak.. acele etme canım dua da etki allah gönlüne göre versin inş.. herşeyin gönlüne göre dört dörtlük olur...siyah mı sakın haa o ne öle cenaze gibiikaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun allah acil şifalar versin kayınvalidene cnm:1hug:hepiciğinize yakşamlar arkidişlerrra.s.
Allah sevdiğinden bi şekilde uzakta olan bütün arkadaşlarıma hayırlı kavuşmalar nasip etsin önceliklen:Saruboceq:
bana gelince... bugün aşkımlan gezdik ufak ufak nişanlık elbise bakmaya başladım...hatta bi mağazada çok tatlı bi elbise gördüm ama siyah renkti:dilcikar: ama acele etmiyom daha vaktim var nasıl olsa
bi dee daha önemlisi kayınvalidem damar tıkanıklığı için bu salı ameliyat olcak bacağından... inşallah sorunsuz geçer de atlatırbenneyaptımki