• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

bende gelen misafirlere lokum ikram ettim :)))

uff neden kımse yok be yaa:delphin: aman bende 43 kılodan 47 kıloya çıkmışım bu işe en cok aşkım sevıncek habıre ye dıo ya kaydirigubbakcemile3 hiç kılo alamazdım çünkü düzenlı spor yapıyorum nasıl olduda 4 kılo aldım hayret ama çok sevındım ya yuppisırnaşık şey

uff neden kımse yok be yaa:delphin: aman bende 43 kılodan 47 kıloya çıkmışım bu işe en cok aşkım sevıncek habıre ye dıo ya kaydirigubbakcemile3 hiç kılo alamazdım çünkü düzenlı spor yapıyorum nasıl olduda 4 kılo aldım hayret ama çok sevındım ya yuppisırnaşık şey

iyi işte ne güzel böcügüm maşallah :nazar:
gözün aydın cnm a.s. cokda alma kıss dikkat ett genede

iyi işte ne güzel böcügüm maşallah :nazar:
gözün aydın cnm a.s. cokda alma kıss dikkat ett genede

ayy 50 olsm yeter herhal :1rolleyes: aman fazla ıstemem böle cok ıyıde bızmkısı balık etlı sevıyo kendısı kaslı maslı ondan mı nekaydirigubbakcemile3 akşam benı aradı gece saat 2 tekvando hanı şu dövüş sporu bak dıo oda tekvandocuydu eskıden anam cok sevyomda adamların kaşı gözu patlıyo kanlar akıyo hala devam dıyolar ohh ıyıkı bırakmış:tomato: acıktım ben gene bıseyler yemeğe cıkıyomkaydirigubbakcemile4

böcüğüm bakıorum da aşkın kilo aldıına sevinecek ölemiii... bunları duyduum ii olduu:D anladın sen onu hahahaha:D

sinir oluorum senin gibilere yiyip yiyip almıosunuz zorlanıp duruosunuz 2 kilo alcam die... bizde aman yemeelimki zayıflayalım die yırtına duralım hıh

ktahyaporselenic4.png

kızlar ihtiyacı olan varsa bence bu kampanyayı kaçırmamalı, çok uygun geldi bana...
kütahya porselenin sitesini gezerken gördüm... 12 kişilik porselen yemek tk, 90 parça çatal bıçak tk, 42 parça kahvaltı tk, 7 parça teflon set, su ısıtıcı, tost mak, el blenderı, kek seti, 24 parça çatal bıçak seti, cam hazneli blender hepsiiii 1499ytl...

böcüğüm bakıorum da aşkın kilo aldıına sevinecek ölemiii... bunları duyduum ii olduu:D anladın sen onu hahahaha:D

sinir oluorum senin gibilere yiyip yiyip almıosunuz zorlanıp duruosunuz 2 kilo alcam die... bizde aman yemeelimki zayıflayalım die yırtına duralım hıh

aman bana dıyet deme aklıma bırılerı gelıyo:dilcikar: ee napalık kader bazıları yer şişer bazıları yemeden :roflol:
nan kutahyadan reklam parasımı aldın kaydirigubbakcemile3

gel bunu kutlayalım yawrimhihoyyyt

günaydın kızlarrr bayram telaşından hiççç uğrayamadım hepiciğinize tekrardan mutlu bayramlar efenima.s.
ben bugün çalışıyom malumunuz ama çokkk para alacamm hehehehehehhihoyyyt

geyik bir yana, bu bayramdaaa 1. gün sözlüm bize geldi; sonra ben kayınvalideme gittim gün öyle geçti, sonracıma mobilya vs fikrimiz olur diye ikea yı gezdik sözlümlenn
2.gün de kayınvalide kayınpeder geldi bayramlık sağolsunlar bi tepsi ev baklavasıyla beraberkaydirigubbakcemile4 ben tabi şeker hastası olduğum için tadımlık yiyebildim ( buna da şükür )
bi de biz ev bulmuştuk daha önceki mesajlarda anlatmıştım. hemen bizim evin bi üst katı;
kayınpederim de gelmişken eve deçıktı inceledi, Allahın izniyle kışı atlatalım yavaş yavaş tadilata başlayacaz:Saruboceq:eğer işlerimiz rast giderseee ben 2009 sonbahara transfer olacam hayırlısıylan...

nan sabah sabah amma konuştum heeee:roflol:

amannn kızzlarrr valla sabahtan beri can sıkıntısından bütün topicleri dolaştım bir iki bişeyler yazdım sizi de boş geçmeyeyim dedim gelincikleerrr.hepinizi öpüyorum mucxxxx

gel bunu kutlayalım yawrimhihoyyyt

olur nasıl bı kutlama ıstersın:jeyyar:

sponsorum kütahya benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen onun sporsoru gıbısın masallah:1closedeyes:bıdene bana alsana

ay bu arada bugun ne gıydın topıcıne bakmayan ne olsun ben resmımı koydum nan bakın yolarım hepınızı:dilcikar:

chilotta aramıza hoşgeldinnn inşallah herşey gönlünce olur hayırlısıyla, sağlıklaa.s.
böcük kıyafetlerine baktım maşallah yıkmışsın ortalığı hee :nazar:ben de çok seviyorum kısa etek ama benimkisi doğrar beni herhaldkaydirigubbakcemile2

mrb kizlar ben araniza yeni katildim biraz acemiyim bi sorum olucak konuyla alakasiz ama baska nerde sorucagimi bilmiyorum :( biraktiginiz mesajlarin altinda resimler var mesela nisanimiza ...gün kaldi veya kavusmamiza ...gün var bende yapmak istiyorum ama nasil yardimci olursaniz sevinirim :asigim:

Back