- Konu Sahibi mucizem5322
.............................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Çok derin düşünüyoruz onlar olaylara yüzeysel bakıyo.Sıkması lazım dişini yada evliliği öne alması lazım işe yakın bi ev tutarız ne biliyim ya kafam allak bullak offff
canım sıkma canını hersey olucana varır üzülme:teselli:
hayırlısı olsun hakkında bitanem yaaa:1hug:
kafan karısmasında haklısın araba alsa dügün gec olcak:çok üzgünüm:
en güzeli arkdşn dedigin gibi dügün yapsın evi işe yakın tutun olmaz mı?CADIARZU
merhAba arkadaşlar
ben de bu gruba dahilim sanırım daha belli değil ne zaman evleneceğimizaskım 2010 dio baska da bişey demiyor şimdilik ben 2009 sonu istiyorum seneye bu zamanlar bir yandan da yaz gelini olmak istiyorum ahh bilmiyoerum hakkımızda hayırlısı....
nasıl gidiyor çeyiz hazırlıkları?
2010 da kım öle kım kala :1shok:
bende ozmna kadr kokarım kesın evde turşuya gerek kalmaz acep bende ozmna evlenırmıyım:uhm:
bende 2010 gelin adayıyım kısmetse inş:asigim:
yaza söz yapcaz bir mani cıkmazsa inş:dance:
2010 dügüne yakında nişan sonuna dogruda dügün sanırım yaza olur:sm_cool:
Allahım hakkımızda herseyin hayırlısını versin
gönlümüzdekini ve tüm dualarımızı kabul eder inş:Saruboceq:
Kıızzz belli oldumu tarih söz varmı :uhm:
Canım valla çok sevindim inşallahhh yaza söz var oh oh yandan :teytey::teytey::teytey:heee kısss benimkisi gece dedi daha süpriz yapcam sana zorla dedirttim:dance:
dur bakalım kısmetse inş yaza takcaz sözü
bir mani cıkmasın yarabbim nolurrr:Saruboceq:
hayırlısı olsun Allahım özelini ve güzelini yazsın alnımıza inş :lepi:
amann bende inşallah 2010 da evleneceğim ama hiç belli olmas benimki okuyor büyük ihtimal 2010 ama canım sen taze sözlüsün ben 3 senedir sözlüyüm:1rolleyes:tecrübeliyim yani sormak istediklerin olursa sorabilirsin:1hug:ii olmuş bu konuyu açman evlenen kadar vakit geçiririz artık 2010 da da deriz bi hafta kaldı falan inş.:teytey: ne güsel olur deme canımcıma.s.Kızlar ben taze nişanlıyım 2010 mayıs yada haziran ayında evlenmeyi planlıyoruz.Biliyorum daha çok var benim gibi şafak sayısı çook olanlarında bir paylaşım alanı olsun istedim burda hem hazırlıklarımızdan çeyizlerimizden bahsederiz dostluklar kurarız böylece zaman çabucak akıpp geçer ne dersiniz yerimseniben a.s.
amann bende inşallah 2010 da evleneceğim ama hiç belli olmas benimki okuyor büyük ihtimal 2010 ama canım sen taze sözlüsün ben 3 senedir sözlüyüm:1rolleyes:tecrübeliyim yani sormak istediklerin olursa sorabilirsin:1hug:ii olmuş bu konuyu açman evlenen kadar vakit geçiririz artık 2010 da da deriz bi hafta kaldı falan inş.:teytey: ne güsel olur deme canımcıma.s.
ben de iyiyicm canım işte evdeyim cumartesi sendromu yaşıyorum :)
slm kıslar ben nişanlıyım yenı mezun oldun unıden bızde 2010 da ewlenmek sıtyoruz ınsallahh ahh ahhh 4 yılı bıtrdık bız ınsalahh su 2 yılda gecerrr
slm kıslar ben nişanlıyım yenı mezun oldun unıden bızde 2010 da ewlenmek sıtyoruz ınsallahh ahh ahhh 4 yılı bıtrdık bız ınsalahh su 2 yılda gecerrr