2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

hele bak sana sole futbol sevmeyen bı koca duserse yandın ha
sen mac ızlerken oda ev ısı yapr artık:roflol:

hayat müsterek cnm ya bu deveyı(ben oluyom) gütcek yada bu dıyardan gtcek:roflol:
yenı gelenler h gelmısler valla bende zor gırdım oyuzden toplu h geldınıza.s.

benımkısı korkmus ıkı gundr deprem oluyo kayserıde askım ölmeden sesını duyyum dıe kac kez aradı unuttum bazen acmıyom yalan deıl affet askım ama patron vaa ohh burdan seslenıyem dedım :delphin:

puufff böcük sen burdada mı çıktın karşıma.

hoşbulduka.s.

aşkına geçmiş olsun diyorum inşaallah bişey olmaz Allah korusun. burdan seslendin o duyduysa aramıza erkek mi sızdı şimdi:tomato:

yeni gelen arkdşımız hg ne demek buyur gel sende katıl bize:enbuyukkk:
böcük bende duydum yaa deprem olmus ya kayseride gecmiş olsun aşkınayerimseniben
gafım saya saya tezkere alcaz bigün inş canım:roflol:

Yeni gelenler hoşgelmişler Şeniz
zaman geçmez tabim daha 2008 deyiz sonra 2009 bitcekte 2010 gelcek :delphin:
tabi bu zamana kadar gelebilirsek
bazen düşünüyom acaba bir yalanamı inanıyom:çok üzgünüm:
ay çok ümitsiz konuştum ki öleyim bizden bir pok olmaz kızlar ahanda buraya yazdımbenneyaptımki

gunaydın:1closedeyes:
hastayım nan valla off off:çok üzgünüm:
sevgı kelebeğımız sende amma karartıyon ınsanın içini bee elbey bıgun evlencez benım acelem yok suan damat adayları sırada seccem bırını:roflol: bakalım zaten ceyısımde anca 2010da bıter

gunaydın 2010da gelın olma ıhtımalı olan hanımlaarrhihoyyyt
yenı gelen arkadaslar hosgeldınıza.s.
kahvekolıkcım sende hosgeldın
en erken senı gelın etcez aramızdan demekkı neguzel
ayagını surtte belkı bızde arkadandan hemen evlenıverırız:1rolleyes:

günaydınlarrr kızlar
böcük geçmiş olsun neyin vara.s. ben de gripten nasibimi almak üzereyim yani...
dün kayınvalidemle görüştüm telefonda...bacağındaki sorun hala geçmemiş. ev işlerini felan zar zor yapabiliyomuş...ben de elimden geldiğince moral vermeye çalıştım napim:1hug:

gunaydın:1closedeyes:
hastayım nan valla off off:çok üzgünüm:
sevgı kelebeğımız sende amma karartıyon ınsanın içini bee elbey bıgun evlencez benım acelem yok suan damat adayları sırada seccem bırını:roflol: bakalım zaten ceyısımde anca 2010da bıter

gunaydın böcükcüğüm.
kız denızde kum sende ceyız:roflol:
ee hali hazırda bı damatta var
aha buraya yazıyom sen hepımızı sollaycan:jeyyar:

Merhabalar kızlar!
Ben de ne zamandır yazışmalarınızı takip ediyordum
ve ilk defa yazıyorum buraya.Beni de aranıza alır mısınız?
Ben de 2010 gelin adayı sayılırım henüz nişan falan yok ama!
Şu an asker yolu bekliyorum,zaman hiç geçmiyor sanki..
hem gelince bakalım neler olacak bilemiyorum herşey nasip,kısmet..

Hoşgeldin canım aramıza allah kavuştursun askerine.Bizde geçmeyen zamanları burda geçirmeye çalışıyoruz :1hug:

GAF cım topiğin hayırlı olsun canımm. bende 2009 gelini olucam inşaallah. kabul eder misin?

Sğol canım hoşgeldin nerelerdeydin sen özlettin kendini :çok üzgünüm:

gunaydın 2010da gelın olma ıhtımalı olan hanımlaarrhihoyyyt
yenı gelen arkadaslar hosgeldınıza.s.
kahvekolıkcım sende hosgeldın
en erken senı gelın etcez aramızdan demekkı neguzel
ayagını surtte belkı bızde arkadandan hemen evlenıverırız:1rolleyes:

Günaydın canım dediğin doğru kahvekolikciğimizi ayağını sürtsün hatta ayakkabısının en ucuna kurşun kalemle bizi yazsında bizde arkasından gelelim hihoyyyt

günaydınlarrr kızlar
dün kayınvalidemle görüştüm telefonda...bacağındaki sorun hala geçmemiş. ev işlerini felan zar zor yapabiliyomuş...ben de elimden geldiğince moral vermeye çalıştım napim:1hug:

gunaydın dasilvadidocum
Allah acil sifalar versın canım
uzulme ya zamanla daha ıyı olur merak etme canım
Allah daha beterinden korusun:Saruboceq:

günaydınlarrr kızlar

malum mısafrm geldı cnm cok sancı cekıyom ama ılacımı aldım ıns gecer:Saruboceq:
kız yoksa naz mı edıyo sana gelsınde gelın işlerıo yapsın dıe mı:roflol: ayy gecmıs olsun cnm bıan once evlenınce kadına yardım et gıı

gunaydın böcükcüğüm.
kız denızde kum sende ceyız:roflol:
ee hali hazırda bı damatta var
aha buraya yazıyom sen hepımızı sollaycan:jeyyar:

ahh ahh lıstede bı ton eksık var keske erkek olsaydım dıom yaa ne guzel masrafları aynı belkı ama bızler gıbı deıller adamlar rahat anca hallederız dıe bı laf var ağızların kıl oluyoomm zatı
yenı urunler gordum nan onlarıda alcm bıde aksam resım cekım dıom ıkı gundr aldıklarımı ama bı sebep oluyoo ıns bu aksam cekerım:ecrin_bebek:

cek kız gorelım fıkır edınelım bızlerde bende daha tam baslamadım yaa ceyıze
hafta sonu askım gelmıstı bana pıke takımıyla benım ıstedgım yaglık sırkelık tuzluk takımından bulmus ondan almıs canım benım
benımde fırsatım olursa aksama resımlerını ceker koyarım

cek kız gorelım fıkır edınelım bızlerde bende daha tam baslamadım yaa ceyıze
hafta sonu askım gelmıstı bana pıke takımıyla benım ıstedgım yaglık sırkelık tuzluk takımından bulmus ondan almıs canım benım
benımde fırsatım olursa aksama resımlerını ceker koyarım

ben koydum daha once aslında ama ılla dığerlerını koy dıolar anacım onlar zor yerde hemde kolılerde desemde koy dıolar bırazını koycam napım kurtulus yok valla dığerlerını koyamam ama evlenınce ceyıs sercem ozmn her yonden ceker koyarımşakkıdı

günaydınlarrr kızlar

Sana ve kayınvalidene geçmiş çok olsun canım böyle zamanlarda yanında olmak lazım kayınvalideciğimizin :1hug:

ahh ahh lıstede bı ton eksık var keske erkek olsaydım dıom yaa ne guzel masrafları aynı belkı ama bızler gıbı deıller adamlar rahat anca hallederız dıe bı laf var ağızların kıl oluyoomm zatı
yenı urunler gordum nan onlarıda alcm bıde aksam resım cekım dıom ıkı gundr aldıklarımı ama bı sebep oluyoo ıns bu aksam cekerım:ecrin_bebek:

Sorma canım ya keşke erkek olsaydım hergün bu lafı söylüyorum nerdeyse :roflol:

günaydın güzeller 2010 gelin adaylarııııı:lepi:
hepimiz cokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oluruz inşallah:nazar: a.s.

malum mısafrm geldı cnm cok sancı cekıyom ama ılacımı aldım ıns gecer:Saruboceq:
kız yoksa naz mı edıyo sana gelsınde gelın işlerıo yapsın dıe mı:roflol: ayy gecmıs olsun cnm bıan once evlenınce kadına yardım et gıı

böcük alemsin vallasırnaşık şey o kadar ısrar ediyom kadın hiç bi işe elimi sürdürtmüyo resmen evde iş kovalıyom kadının peşinden...ayıp olmasın diyekaydirigubbakcemile3

ama mesala yiğidi öldür hakkını yime, sözlüm hamarattır:1closedeyes:bulaşık yıkaaaar sofra toplaaaar, ev işine yardım edeeer bakalım evlenince napçak beyfendü

Back