2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bensiz uyumaz :)) bu gün düğün falan derken pek konuşamadık. şimdi daha sızdı :lepi:

anldm cnm düğünde eğlenen sen sızan o kaydirigubbakcemile3

denizcim geldim canım. anlat sende nevar ne yokkk

valla bn değşklik yok bakalım haftaya pazar ortak b arkadşımız evlnio istnbulda düğün bnde gdcm hemde aşkımı görücem öle yani ne gysem faln die düşünüorum işte akannehir

sen ne var ne yok reyhancm..

anldm cnm düğünde eğlenen sen sızan o kaydirigubbakcemile3

valla bn değşklik yok bakalım haftaya pazar ortak b arkadşımız evlnio istnbulda düğün bnde gdcm hemde aşkımı görücem öle yani ne gysem faln die düşünüorum işte akannehir

sen ne var ne yok reyhancm..

bugünkü düğün sakindi biraz kalabalıktı ama çokk aşırı oynayan yoktu. müzisyenlerde pop parçalar falan söylediler daha hoş oldu benim için.

evet demiştin canım.yakınmış tarih burayı kaçırmışım. şöyle sade ama çok şık bişeyler giy. zaten eminim güzelsindir. aklını alıp gelirsin eniştemizin :smiley-cool:

bugünkü düğün sakindi biraz kalabalıktı ama çokk aşırı oynayan yoktu. müzisyenlerde pop parçalar falan söylediler daha hoş oldu benim için.

evet demiştin canım.yakınmış tarih burayı kaçırmışım. şöyle sade ama çok şık bişeyler giy. zaten eminim güzelsindir. aklını alıp gelirsin eniştemizin :smiley-cool:

saol cnm geçen gün resmimi koymuştm sonradan sildim ama teşkkr edrm güzel sözlerin için kaydirigubbakcemile3
valla baktım bişeyler ama elbise gycm heralde siyah böle dizaltı dar bişey tama karar vermdm yani cnm :bbo:

bende de pek değişiklik yok. ailemle tanıştırmayı düşünüyorum, o da istiyor bakalım ama ne zaman olacağını bilemiyorum..

saol cnm geçen gün resmimi koymuştm sonradan sildim ama teşkkr edrm güzel sözlerin için kaydirigubbakcemile3
valla baktım bişeyler ama elbise gycm heralde siyah böle dizaltı dar bişey tama karar vermdm yani cnm :bbo:

tuh kaçırmışım ya. olsun anlatımından falan fıstık olduğun belli. siyah her zaman en gözdemdir benim. içindekini gösterir yani. gönlünce güzel bi gün geçirirsin umarımm sevdiceğinle

tuh kaçırmışım ya. olsun anlatımından falan fıstık olduğun belli. siyah her zaman en gözdemdir benim. içindekini gösterir yani. gönlünce güzel bi gün geçirirsin umarımm sevdiceğinle

nasıl anltımımdan cnm anlmdım yerimseniben
evet siyah zaten asil renktr cnm her zaman kurtarıcı oluo :delphin:
bnce sende çok güzelsn cnm bnm bak bugnde gözler sendeymş hihoyyyt
saol reyhn ya 9 ay oldu daha yeni görüşücez çok heycnlıyım akannehir

ya bu tanışma işi zor zaten ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir cnm ya ama çok stres yapıo bu tanışma işi işte :1shok:

evet.demin şaka yaptığı her halinden belli yarın size geleyim falan yazıyorr. sonrada sana şaka yapayım derken kendim heyecandan bittim diyorr

nasıl anltımımdan cnm anlmdım yerimseniben
evet siyah zaten asil renktr cnm her zaman kurtarıcı oluo :delphin:
bnce sende çok güzelsn cnm bnm bak bugnde gözler sendeymş hihoyyyt
saol reyhn ya 9 ay oldu daha yeni görüşücez çok heycnlıyım akannehir

nasıl bende bilmiyorum ama hisler işte yerimseniben
evet siyaha biterim ben. :smiley-cool:
eh idare ederiz işte. gamyoncuiremsu
ayy canım özlem birikmiştir şimdi. hayırlısıyla gör aşkını

nasıl bende bilmiyorum ama hisler işte yerimseniben
evet siyaha biterim ben. :smiley-cool:
eh idare ederiz işte. gamyoncuiremsu
ayy canım özlem birikmiştir şimdi. hayırlısıyla gör aşkını

bn kendimi hç begenmem zaten cnm ama eh işte ışık var dielim delikafadulden
evet hemde nasıl yaa doldu taştı bile cnm sırnaşık şey

reyhancm çok teşkkr edrm güzel sohbetin için iyi geceler cnm rüyanda sevdiğini gör a.s.
inşallah en kısa zamnda hayırlısıyla bizde çıkrız bu işlerin arasından :asigim:
öptm çok cnm bye bye :gitme:

reyhancm çok teşkkr edrm güzel sohbetin için iyi geceler cnm rüyanda sevdiğini gör a.s.
inşallah en kısa zamnda hayırlısıyla bizde çıkrız bu işlerin arasından :asigim:
öptm çok cnm bye bye :gitme:

ne demek ben tşkkr ederim. iyi geceler canım.tatlı uykular.bende dayanamam sanırım. inşallahhh. kib bybyyy

Back
X