2010 Şubat Melekleri geliyor

oğlum ömer 17 subat saat 15 de doğdu..
kızlar tek tek yazamadım ama herkese cok tesekkurler... havva,esra,serap,tuğba demek hepimiz aynı gun dogum yapmısız...ebrikler.. benim hikayem biraz uzuuun olucak ve su an pek vakit bulamıyorum ilk defa bilgisayara geldim bugun hemen size yazayım dedim..hep aklımdaydınız hastanede yattığımız sürece dogum sırasında herkese de dua ettim.. hepinizi öptük..opuyorumnanaktan

ömeri totosundan ısır yerıme esracım bıde koklaaa :lepi:

maşallah ömere annesi.hikayeni fotografları bekliyoruz.

Ay on gün giremedim bilgisayarim çöktü
bakiyorum ben yokken herkez dogurmus masallah
Allah anali babali büyütsün tüm bebislerimize 41 kere masallah

havvacım hadi gözün aydın.

havvacım canım tebrik ederimmm alkisalkisalkis

havvacım,srp,tuba
canbahar gozunuz aydınnnnnnnnnnnnnn

havva tubıs canbahar serappp kızlar gozunuz aydın Allah mınıklerınıze uzun saglıklı omurler versın

tuğba,havva,serap,canbahar kızlar sizlerinde gözleri aydın olsun

doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın. analı babalı büyütün inş. darısı da bekleyen arkadaşlara olsun.

havva,esra,serap,tuğba gözünüz aydın kızlar. Allah bebeklerinize sağlık sıhhat versin inş.

dogum yapan herkesı tebrık eder mınıklerınızın totosundan ısırırım :teytey:

Ay on gün giremedim bilgisayarim çöktü
bakiyorum ben yokken herkez dogurmus masallah
Allah anali babali büyütsün tüm bebislerimize 41 kere masallah

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim. Allah tüm bu güzel dilekleri hepimizin ailesine evladına nasip etsin inşallah...

Merhaba kızlar a.s.
Oğlum Yiğit Eymen'i 12.02.2010 12.05 te sezeryanla dünyaya getirdim, uzun süre yazamadım kusura bakmayın,
Bu arada doğum yapan tüm arkadaşlarımın gözüaydın olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

allah analı babalı büyütsün tebrikler canım..:lepi:

canım bizde seni merak ediyorduk.maşallah allah analı babalı büyütsün..

canım Fatmacım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin gözünüz aydın canım

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Canim allah anali babali büyütsün

Allah analı babalı buyutsun canım :lepi:

gözün aydın hemşom :)) allah uzun ömürler versin paşana

ah cnm benım rabbım hayırlı ewlat etsın ınsallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Bu arada gözün aydın diyemediğim tüm arkadaşlarımın da gözleri aydın. Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütsün yavrularımızı. Doğumlar çakışınca iyi dileklerimizi sunamadığımız bir çok arkadaşımız oldu. Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…