2010 Şubat Anneleri

ohh afıyet olsun

nıye kımse gobuslerını eklemıyo klava:
ben eklıyım bari :)

kızlar ya bana ara ara kasılmalar oluyor
aynı adet sancısı gibiCADIARZU
acaba doğuracakmıyım sizdede oluyor mu bu gün 32+ 1 oldum

ayy topiğin yeni sayfası uğurlu gelmiş heralde. konuşan konuşana ne güzel..kızlar bugün 34. haftama başlıyorum :1shok: günler azalıyor gittikçe delikafadulden

kasılmalar banada oluyor bende 31+4 üm ama doktor rahım hazırlık yapıyor artık ara ara sancılar olacak demışti kızlar...

kızlar ya bana ara ara kasılmalar oluyor
aynı adet sancısı gibiCADIARZU
acaba doğuracakmıyım sizdede oluyor mu bu gün 32+ 1 oldum

pofıcım ya aynısı bendede var bıde bebısın ellerı sureklı altta kazıyor resmen oyle oluyor.doktor son muayeneme gıttıgımde olacagını soylemıstı normal demıstı

bende yemeklerden sonra nefes alamıyorum karnım sancılanıyor... geceleri de nefes darlığı cekiyorum... cok kiloda almadım... ama günler ilerledikce zorlanıyorum. :uhm: bazen dayanamıcak gibi oluyorum malesef........

nıye kımse gobuslerını eklemıyo klava:
ben eklıyım bari :)

Sen ekle biz peşinden geliriz kuşumopuyorumnanaktan

ayy topiğin yeni sayfası uğurlu gelmiş heralde. konuşan konuşana ne güzel..kızlar bugün 34. haftama başlıyorum :1shok: günler azalıyor gittikçe delikafadulden

Ayyy maşallah maşallah 30 lara geldik diye sevinirken doğum haberleri gelmeye başlayacak nerdeysedelikafadulden

Sen ekle biz peşinden geliriz kuşumopuyorumnanaktan

Ayyy maşallah maşallah 30 lara geldik diye sevinirken doğum haberleri gelmeye başlayacak nerdeysedelikafadulden

ocak annelerı dokuluyor sekerım yakında bızde baslıcaz heralde kaydirigubbakcemile3

oldumu acep? DENEME 1-2
buda gun ıtıbarıyle 30 haftanın ıcındekı ıpek hanım :)

kızlar ben bi türlü anlamadım şu kasılma olayını....benim rahim böle ayağa giren kramp varya bacağımıza giren öle oluyo....doktora sordum o krampmış hakaten...heralde doğum sancısı öle deildir dimi

bende yemeklerden sonra nefes alamıyorum karnım sancılanıyor... geceleri de nefes darlığı cekiyorum... cok kiloda almadım... ama günler ilerledikce zorlanıyorum. :uhm: bazen dayanamıcak gibi oluyorum malesef........

yemekten sonra benımde karnıma agrılar gırıyo ya kafamçokkarıştı aldıgımda 5 kılo neden oluyo anlamadım CADIARZU

kızlar bişey sölücem şok olcaksınız sizde benim gibi, benim doktorum vefat etmişş..
sabah kontrole gittik demezlermi hafta önce vefat etti diye, ayyy nasıl kötü oldum.
doğumu memleketimde yapçaktım zaten ama hamile kaldığımdan beri gidiyodum ya ayy resmen sabah sabah şok oldum..
Allah rahmet eylesin adamcağız 57 yaşındaymış daha.

ben resim koymayı bilmiom valla yoksam koyarım

rahım genıslerken baskı yaparmıs oyle olabılır cok yorulunca bendede oluyo,yoruluyomusun plajcım yoksa?

pofıdıcım benımkı oyle degıl bıldıgın sadece kasıklarımda baska yerıme vurmuyor agrısı senın kı de farklıdır belkım yaklastık artık doguma sancı olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…