sende sor anne sağlığındayken gömülmek istediğin bi yer var mı diyekaydirigubbakcemile3
tövbe tövbe
selam kızlar herkez ne dertlımıs kaynanadan birde ben tekım sanıyodum kızlar
herkesin kaynanası aynımı olur yaa
içimizde kaynanası iyi olan kimse yok mu
benimkide ölüm varmış ölümü düşüneymişiz bu kadar hazırlık yapmayaymışız falan filan
böyle işte bunlar......
amma konusmusunuz kızlar ıyıkı topık bos dedık yanııı oku oku anca bıttı sabah sabah ıcınızı dokmussunuz kaydirigubbakcemile3
selam kızlar..
dokturmussunuz bosverin sınırlenmeyın uzulmeyin bebislere zarar..
buarada rapor alacaklar 31+lara gecince alacaklar 32+lara gecince değil atlamayın ha..
d.gribi asısı olan var mı kızlar?? karar vermekte cok zorlanıyorum bian evvel karar vermem lazım dr da ol dedi cok kafam karısıkk...
ay kızlar konu kaynanamı basmayın yarama
çok sinirliyim bi kaşık suda boğasım varklava: klava: klava:
selam kızlar..
dokturmussunuz bosverin sınırlenmeyın uzulmeyin bebislere zarar..
buarada rapor alacaklar 31+lara gecince alacaklar 32+lara gecince değil atlamayın ha..
d.gribi asısı olan var mı kızlar?? karar vermekte cok zorlanıyorum bian evvel karar vermem lazım dr da ol dedi cok kafam karısıkk...
ayy ayy ne dertlıymıs bızım topık kaynanalardankaydirigubbakcemile3
aman kızlar takmayın bosverın bakın bızlerde kaynana olacaz bıze ne dıyecekler kımbılır
bızı anlamamaları ogullarını kıskanmaları normal
bızde buyutecez besleyecez sonra elın kızı alsın elımızden
onlardan farklı olacagımızı sanmıyorum tabı kı cogu seyı yapmayacaz ama evlatlarımızı kıskanacagımız kesın yerimseniben
cogu seylerı cekılmez anlayıssızlar ayrıca sankı kaynanalar yetmıyor gıbı bırde gorumceler var ama napalım kocalarımız hatrına katlanacaz artık
Allah hepmıze peygamber sabrı versın
gecen esımın yanında en ıyı kaynana olu olandır demıstım ne kadar uzulmustu boyle mı dusunuyosun gercekten dıye annesı sonucta atsan atılmz satsan satılmaz
canım nerde senın gıbı ınce dusune kaynana sankı bız kocamızla basbasamı kaldık onlarda kalmasın bızım zamanımızda soyledı boyledydı demekten baska yaptıkları ne var kı hıc degısmelerını beklemeyelım boyle gelmısler boyle gıderlerAnlat sen de rahatla anacım biz sayfalarca yazdık rahatladıkkaydirigubbakcemile3
Ama ben dün kime sordum hatırlamıyorum 32+ olunca dediler. Ben Cuma gidicem doktora 31+0 olucam ne zaman olduğunu o söyler artık kafam karıştı.
Allah iyiliğini kız kaydirigubbakcemile3
Valla canım ben de böyle olursam beni de söylesinler. Bizler de eşlerimiz de annelerimizin evinden çıktık geldik hepimiz kendimize düzen kurduk ve bunun kendi hayatımız olması gerektiğini kimsenin karışmaması gerektiğini düşünüyoruz. Maddi bir şey istemiyoruz manevi desteklerini istiyoruz büyüklerin de. O yüzden de benim çocuğum da canım ciğerin ama o da büyüyüp kendine bir hayat kuracak eşi olacak çocuğu olacak. İstedikleri her an yanlarında olalım ama kararlar kendilerinin olsun. Saygı ve sevgi olduktan sonra arada her şey güzel olur. Herkes bencilliğini bir kenara bırakıp saygı gösterirse karşısındakine kimse şikayet etmez.
aman canım senın sevgın yeter bebegıne onun sevgısıne mı muhtacsınız bırak sevmesın daha ıyıbende dün sordum aşıyı yaptıra bilirsin dedi bende kararsızım valla
kaynanama gelince şuan onda kalıyorum doğuama kadarda ondayım annem çalışıyo
evdede tek kalamıcağım için burdayım
ay kadın bi rahat bi rahat bebek için hiç ama hiç bişey yapmadı
bide diyoki eğer seversek vermeyiz size çocuğu
SEVERSEK yani sevmeyede bilir abuk subuk konuşuyo insanın canını sıkıyo işte
bende dün sordum aşıyı yaptıra bilirsin dedi bende kararsızım valla
he he he kızlar bıraktığım giibi buldum sizi halen kaynanalarınızdasınız:)))))))) Ben görümcemi seviyorum kıyamıyorum ona onuda annesi kullanıo çünkü.ve evliliği biticek die korkuyorum walla kızın kayınvaldem yüzünden.Cahillik sonra çok pişman olur da işte..iş işten geçer.aman aslında düşününce günlerimiz onlara sinir olmakla geçio nie bu kadar
değer veriyoruzki insan değer verdiğine kızar dobra olucaz yapıcak bişey yok o laf söyledimi bizde söylüycez madem onlar bizi sevmio bizde saymıycaz çocuk değilizki artık bizde çekelim onları.
Canım kızım bi doğsun ısırtıcam babannesini:)))))))))))))))
ay kızlar konu kaynanamı basmayın yarama
çok sinirliyim bi kaşık suda boğasım varklava: klava: klava:
kız dun ne yemek yaptın sen sahi :roflol:
ben kararsızım korkuyorum bısey olur dıye kendım olsam bı dakıka dusunmez yaptırırdım ama bebegım olunca ısın ıcınde cok karasız kaldım gecen saglık ocagına gıttım bısey soylemedıler yapalım mı yada yaptıracakmısın fılan dıye yarın doktora gıdıncede soracam bakalım ne dıyecek
Canım kızım bi doğsun ısırtıcam babannesini:)))))))))))))))
benimkide erkek olsaydı ben bakardım dediakannehir aman iyki kız olmuş dedim içimdenkaydirigubbakcemile3 kendi bilir benim sevgim yeter kızıma ister sevsin ister sevmesin babasıyla biz yeteriz.