2010 Şubat Anneleri

kızlar bişey sölücem şok olcaksınız sizde benim gibi, benim doktorum vefat etmişş..
sabah kontrole gittik demezlermi hafta önce vefat etti diye, ayyy nasıl kötü oldum.
doğumu memleketimde yapçaktım zaten ama hamile kaldığımdan beri gidiyodum ya ayy resmen sabah sabah şok oldum..
Allah rahmet eylesin adamcağız 57 yaşındaymış daha.

topragı bol olsun :çok üzgünüm:

benim şu anda adet sancısı gibi sancım var bacaklarıma vuruyor ağrısı

niyeki acep ne zamandır var.....doktoruna sormadınmı....yok anam benimki resmen kramp masanın altına yuvarlancaktım otururken masada otururken girdi...

zeynepb göbeğin çok tatlı çıkmış eminim içindeki de öyledir. Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..

zeynep yerim o göbişin içindekini maşallah büyümüş ipek böcüğümüz

sagolun kızlar hepımızınkı sagsaglım gelır ınsallahhhh kaydirigubbakcemile2

kızlar bişey sölücem şok olcaksınız sizde benim gibi, benim doktorum vefat etmişş..
sabah kontrole gittik demezlermi hafta önce vefat etti diye, ayyy nasıl kötü oldum.
doğumu memleketimde yapçaktım zaten ama hamile kaldığımdan beri gidiyodum ya ayy resmen sabah sabah şok oldum..

Allah rahmet eylesin:Saruboceq:

rahım genıslerken baskı yaparmıs oyle olabılır cok yorulunca bendede oluyo,yoruluyomusun plajcım yoksa?

pofıdıcım benımkı oyle degıl bıldıgın sadece kasıklarımda baska yerıme vurmuyor agrısı senın kı de farklıdır belkım yaklastık artık doguma sancı olabılır

çokta yormuyorum kendimi ama ....belkide yoruluyorumdur farkında deilim

şimdi aradım doktorumu korkma bu haftalarda olur dedi
akşam çantamı hazırlayım mutlaka hazır olsun
nolur nolmaz bizim sülalede bebişler 35-36 dedin mi çıkıyolarkaydirigubbakcemile3 yola

kızlar dogum ıcın evın hergun bı yerını temızlıyorum ne kadar yorucu oluyor bu hazırlıklar,sızler ne alemdesınız?Ama hala cantam hazır degılmafoldumben en nefret ettıgım seyse ütü yaaaa nefret edıyorum utuden:eek:klava:

Allah rahmet eylesin

:çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin

nolur nolmaz bizim sülalede bebişler 35-36 dedin mi çıkıyolarkaydirigubbakcemile3 yola

hadi yaaa...sen hazırla ne olur nolmaz...normalmi canım senin...belli oldumu yani

hazırla kız koy kenara bulunsun hazırde :eek:

kızlar dogum ıcın evın hergun bı yerını temızlıyorum ne kadar yorucu oluyor bu hazırlıklar,sızler ne alemdesınız?Ama hala cantam hazır degılmafoldumben en nefret ettıgım seyse ütü yaaaa nefret edıyorum utuden:eek:klava:

ben en son bayramda temizlik yaptırdım .......1 haftadır koltukta duryo çamaşırlar...valla halim yok bi bakıyom uyuya kalmışımmirmirmirmir

Hakikaten şok Allah rahmet eylesin.

Kızlar bakın kimin başına ne geleceği belli değil paralamayalım kendimizi ne yaparsak kendimize yapıyoruz. arya özellikle sen canım çok karartma içini bırak.Allaha havale et.

** kayınvalidene sinir oldumda halen bu konudayım ben

X