2010 Şubat Anneleri

kızlar ocak ayından sonra özel hastanelerin ücretinin %70 ini hasta ödeyecekmiş diye duydum.
haftada bir olan muayeneler o zamana denk geliyor bi de doğum nasıl olacak acaba?
kaç liraya malolur ki bize?

kızlar ocak ayından sonra özel hastanelerin ücretinin %70 ini hasta ödeyecekmiş diye duydum.
haftada bir olan muayeneler o zamana denk geliyor bi de doğum nasıl olacak acaba?

canım hastaneler ssk katılım paylarını %30 ıle %70 arasında arttırma hakkına sahıp olucaklar. senın hastanen su an aldıgı ucret uzerınden arttırıcak umarım makul bı sekılde arttırırlar...

bizde çok kötü bır ana geldik yaa tam yılbasından sonra galiba ıkı katı odeyecegız bu gidişle dogum paralarını ...

Temizle valla ne güzel:çok üzgünüm: Ben çoğunlukla cumartesi de çalıştığım için 1 gün de bişey yapamıyorum. Daha çocuğumun kıyafetlerini bile tam yıkayıp ütüleyemedim. Önümüzdeki ay çalışmadığım cumartesiler olursa iki gün iki gün yaparız herhalde, olmazsa da 37den sonra izne çıkınca artık mecburen.

ocak anneleri patır patır doğuruyo valla bizimkilerdemi erken mi gelicek neee

Son düzenleme:

Buda derin hnm kızlar annesinin karnını bir otarafa bir bu tarafa yamultuyor kaydirigubbakcemile3

üfff kızlar yaaa benım bu aralar canım yemek yapmak bılem ıstemıyor yaaaafisfisfis

secılcım masallah kız derıne sıpsıvrı bıde dısardan erkek dersın opuyorumnanaktan

üfff kızlar yaaa benım bu aralar canım yemek yapmak bılem ıstemıyor yaaaafisfisfis

aynen walla bende eşimi aradım şimdi ne yicez diekaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar.bugün ütü yaptım çok ayakta kaldım belim ağırdı uzanıyorum şimdi ıspanak ayıklayıp pişirecektim ama gözümde nasıl büyüyor anlatamam.kocişe söyledim yapma bişey hallederiz akşama bi şekilde dedi nasıl sevindim anlatamam.dışardan söyleriz heralde hiç halim yok kalkıp yapacak.

valla hepsi bizi buldu.özel sigortası olmayan herkes devlete gidecek örneğin ben 1000 den fazla derse devlete giderim ben.

yinemi ilk 4 ay zaten yapamadık.bide son 2 ayda yapmayız olur biter bebekler doğmadan adamlar boşar bizi bu gidişle

Aman kocam duymasınkaydirigubbakcemile3 herkes öyle dio o da umutlanıokaydirigubbakcemile3

noluyosa sankı kız olunca bu erkeklerı hıc anlamıyom hiiiçççlmaz: benımde karnım sıvrı kalcam buyudu dıye 'kızmı ne valla benımkınden buyuk kalcan var heralde kız gıbı' ya ultrasonda gorunuyo ıste erkek dıyolar dıyorum daha boyle yaslı kadınlara gosterıyolar kıza benzıyo demı bunun kı dıye.Cınsıyet ayrımı yapanlara kızıyorum ıste cok kızıyorum kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…