2010 Şubat Anneleri

kızlar günaydın herkese sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum yeni topic hayırlı olsun cuma akşamı çekirdek yemiştim 3 sabahtır parmaklarım şiş uyanıyorum. tansiyon normal görünüyor ama bugün kontrolüm var paparayı yicem dr dan. bazen aynanın karşısına geçiyorum ben bu göbeği nasıl taşıyorum şaşıyorum kendime. bir de hakkaten haftalar geçtikçe doğuma yaklaştığımı görüp panik oluyorum ama bir yandan da doğum fikri uzak geliyor garip bir psikoloji içindeyim
kaynananın kıçına dikenler batsın hangi biri iyi ki, bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın sözleri

bende yarın rapor alacağım
artık evden yazarım ama ismimi değiştireceğim
benim kociş meraklı bu güne kadar yazdığım yorumları okur bidekafamçokkarıştı
o yüzden yeni bi isimle devam edeceğim

aman kızlar ya hangimizinki dört dörtlük takmayın kafanıza
yoksa insan çıldıracak gibi oluyooooo

ben sabahdır bitiremedim ütüyü.
çünkü her ütülediğimi bi seviyorum konuşuyorum önce cicileriyle
bitmiyo haliyle ütüde :roflol:
aman nede çokmuş sepetin dibi hala gözükmedi

Ohh maşallah yağızımın cicileri bitti hazır şimdi yağızı bekliyorsunuz ne güzel bende bir bitiriyimde sonrası beklemeye kalacak kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bende cıkıyorum nazar ettık tuh kaydirigubbakcemile3 her ıs duruyor daha sabahtan berı kalkamadım basında dedıkodu tatlı geldıkaydirigubbakcemile3 hadı gorusuruz ıyı bakın kendınıze

Görüşürüz canım dikkat et kendine ...

Uff takmadan da olmuyor sabırsızlanıyorum inşallah hepimiz hayırlı haberlelerle geliriz...

slmm kızlarrr a.s.hakkaten maşaallah topic çoşmuş bugün geçmiş okudum bitirdim daha yeni

Selam canım hoşgeldin ...:teytey:

günaydın kızlar
dün akşam doktora gittik herşey yolunda bi sorun yok dedi
ama 25gün sonra gel doğumu konuşucaz dedi
bana sizin gibi 2haftada bir görüşcez falan demedi

selam kızlar herkez ne dertlımıs kaynanadan birde ben tekım sanıyodum kızlar

herkesin kaynanası aynımı olur yaa
içimizde kaynanası iyi olan kimse yok mu
benimkide ölüm varmış ölümü düşüneymişiz bu kadar hazırlık yapmayaymışız falan filan
böyle işte bunlar......

amma konusmusunuz kızlar ıyıkı topık bos dedık yanııı oku oku anca bıttı sabah sabah ıcınızı dokmussunuz kaydirigubbakcemile3

tovbe yarabbım dıcek laf bulamıyorum klava:

hiç hamile insana denecek laf mı bu ölüm falanmafoldumben
çok istiyosa otursun kendi düşünsün şimdi bişey derdim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…