kızlar havvadan dun mesaj geldı oda dogurmus cok sukurrrrr :teytey:
ah be akpak sende bi kaç güne kadar dogurursun kız.allah yardımcın olsun sabır..artık strateji değiştirdim
gelme kızım gelme
hele dur ne acelen var
gerçi acelesi falan yok
sancı mancı kalmadı. öyle bekliyoruz... ay pardon beklemiyorum. naniknanik
maşaAllah, havvacım sen doğurduysan biz de doğururuz inşaAllah boshayallersmile
doğumun kolay olmuştur inşaAllah, Allah hayırlı ömür versin kızına... opuyorumnanaktan
nasıl doğurmuş normal mi? tlf olan bir arasın sorsun çok merak ettim
çooooooooooooooookkkk sevindiiiimmmmm zemuszemus
kızlar herkese merhaba.Kızımla evimizdeyiz.Evim dünden beri misafir dolu nete giremiyorum.Bugün de kızımı yıkadık şimdi uyuyor.İkimiz de çok iyiyiz.Tek sorunumuz göğüs uçlarım yara oldu.Şimdi gene birileri geldi çıkmak zorundayım.Resimlerini eklicem kızımın.
ay canm inşallah sizde görürsünüz o günleri.ah ah bende 2006 agustos annesiyim.yaaa..yazın dogurmak çok keyifli.daha rahat oluyorsunuz.göreceksin..merhaba demek istedim.
ayy ne güzel maşşallah hepinize
ne tatlı heyecanlar böyle..
allah hepinizi bi avazda kurtarsın inş.
ben de 2010 ağustos annesiyim
yavruma kavuşacağım günü bekliyorum.
selam kızlar ben minik meleğime kavuştum tam bir hafta oldu sezeryanla dünyaya geldi cnm yavrum göbeğini bile düşürdü.darısı bekleyenlerin başına dünyada anne olmak kadar güsel başka bi duygu daha yokmuş
ah canım maşallah.ismi ne.ya sen pek girmiyorsun topige.rabbim saglık uzun ömür versin yavruna..a.s.
ay surda parmak kadar dogurmamis kaldik msn bos burasi bos doguramadik giti vala mafoldumben
cnm ben son zamanlar giremediyddim benim pc göçmüştü o yüsden.ama artık buralardayım ismi alara oldu cnm amin inş hepimizin yavrularına Allah uzun sağlıklı ömürler versin
ay canm inşallah sizde görürsünüz o günleri.ah ah bende 2006 agustos annesiyim.yaaa..yazın dogurmak çok keyifli.daha rahat oluyorsunuz.göreceksin..
cnm ben sezeryan istesemde olmaz londrada sezeryan ancak olum tehlikesi varsa yapiyolar iste isteme catir catir normal dogurtuyolar allah yardimcimiz olsun vala godurmayi bekleyen arkadaslarla en sona ben ve akpak kalcaz galiba sempatiksalakcinni
bilmiyorum ki canım ümit falan kalmadı bende. 40. haftayı dolduracağız daha nişan bile görmedim. ara ara gelen yalancı ancılar da gitti. normal kadın gibiyim ne sancı ne bişey :roflol:ah be akpak sende bi kaç güne kadar dogurursun kız.allah yardımcın olsun sabır..
evet ya bende merak ettim.o kadar bekledi kızcagız normal olsun diye.umarım istedigi olmuştur...akpak sen normalmi istiyorsun..
cnm ben sezeryan istesemde olmaz londrada sezeryan ancak olum tehlikesi varsa yapiyolar iste isteme catir catir normal dogurtuyolar allah yardimcimiz olsun vala godurmayi bekleyen arkadaslarla en sona ben ve akpak kalcaz galiba sempatiksalakcinni