Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ZeyL Öslemcim, Allah hayırlı ömür versin Toprak Yahya'ya :asigim:
Canım ya gözün aydın, bu kadar erken nasıl girdin topiğe hayret,
allah analı babalı büyütsün şekerim,
darısı bekleyenlerin başına...
alkisalkisalkis
maaşallah kızlaar!! ne kadar süper olmuşşş valla süpersiniz.. yavrularınıza da maaşallah hayırlı olsunnn!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bebişim35,zeyl gözünüz aydın kızlar,Allah analı babalı büyütsün.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bizim yerimize de kokla topitopunu canım
allah analı babalı büyütsün. gözün aydın.
amin inş. güle güle büyüt bebeğini.
geçmiş olsunnnn
Geçen gece seni gördüm canım,laf attım ama cevap vermedin.
Gözünaydın canım,ne kadar kalıcaklar seninle??
Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım.Bizim için de dua et olur mu....
Allah analı babalı büyütsün canım.O muhteşem duyguyu nasıl bekliyoruz bir bilsen....Bilirsin zaten sen de geçirdin.
Canım çok sevindim.Öp,kokla bizim için de.Resimlerini eklicek misin,merak ediyoruz bebişleri ya...
maşallah bebişine canım seninde gözün aydın analı babalı büyütürsünüz inş.
ay ne güzel ya Allah size bağışlasın kızınızı analı babalı uzun ömürleri olsun inş.:Saruboceq:
canımm maşallah yağız paşaya Allah uzun ömürler versin inş.emzirme sorununu da en yakın zamanda atlatırsın kendine çok iyi bak
Canım maşallah bebişine. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Sağlıkla al kollarına yavrunu...Bakalım biz ne olacağız....
sağolun canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanRabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizin inş.herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz dualarınız için..Rabbim herkesin yavrularını bağışlasın inşallah..Sarılıktan hastanede yattık iki gün sonrasında böbreklerinde problem olduğundan şüphelenip 3 gün daha yatırdılar .. Çok zor geçti benim için ama yavrum iyi olduktan sonra gerisi çokta mühim değil...Şu an için bi problemimiz yok elhamdulillah..
Doğum yapmamış arkadaşlara tavsiye kesinlikle ilk gece sürekli emzirmeye çalışsınlar.Çok yorgun oluyorlar sürekli uyuyorlar..Uyandırıp uyandırıp emzirin..Sarılığı yükselirse boşu boşuna hastanelerde kalmayın.Çünkü sarılığın tek ilacı emzirmek..
senağlama yok bacım yok
sancım vardı cinsel ilişkiden sonra süt liman
bizde bir terslik var sanırım
ay iyice snirlerim bozuldu ya
ağlıyorum
tamam da başlayan sancılar nereye kayboldu neden gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama
Düzenli sancılardan önce üç gün önce filan düzensiz sancılarım başlamıştı..Sakin ol onlar düzene girecek.Kızlar bilmişlik yapmak istemiyorum ama bebeğiniz sağlıklı olduğu müddetçe kendi sancınızı bekleyin..İkisini de yaşamış biri olarak nacizane tavsiyem.Asla kendi sancınız suniyle kıyas götüremez..
He bi de normal yapmayı bekleyen anneler,ıkınma konusu üzerinde durun..Anladığımı sanıyordum bende ama pratikte uygulamakta zorlandım.Tam kavramak lazım nasıl ıkınılacağını..
Doğum yapmış tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
Rabbim bu duyguyu tüm bekleyenlere nasip etsin..
merhaba kızlar
bebek olunca nete falan girilmiyormuş 24 saat nöbetteyiz perşembeden beri gözümü kırpmadım boşuna demiyorlarmış hamileyken bol bol uyuyun diye
Evet kızlar zehranın rekoru artık bende.:hooray: Demek ki benim sıpam ondan daha inatçıymış. Bu başarısından solayı sıpamı kutluyor, biraz daha doğmazsa popişini ısıracağımı üzülerek bildiriyorum şakkıdı
merhaba kızlar
bebek olunca nete falan girilmiyormuş 24 saat nöbetteyiz perşembeden beri gözümü kırpmadım boşuna demiyorlarmış hamileyken bol bol uyuyun diye
srpp yanı serap mesaj cektı sezeryan ıle dogum yapmıs kızlar... bebıste oda ıyılermıs zemuszemus
srpp yanı serap mesaj cektı sezeryan ıle dogum yapmıs kızlar... bebıste oda ıyılermıs zemuszemus
sancısı tutan yok muuuuuuuuuuuuuu??????????
yok akpakcim ne sanci ne bisi bu gidisle depresyona giricez vala allah yardimcimiz olsun bi avazda doguralim tez zamanda insallah
kızlar havvadan dun mesaj geldı oda dogurmus cok sukurrrrr :teytey: