2010 Şubat Anneleri

ZeyL Öslemcim, Allah hayırlı ömür versin Toprak Yahya'ya :asigim:

Canım ya gözün aydın, bu kadar erken nasıl girdin topiğe hayret,
allah analı babalı büyütsün şekerim,
darısı bekleyenlerin başına...

alkisalkisalkis

maaşallah kızlaar!! ne kadar süper olmuşşş valla süpersiniz.. yavrularınıza da maaşallah hayırlı olsunnn!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bebişim35,zeyl gözünüz aydın kızlar,Allah analı babalı büyütsün.

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bizim yerimize de kokla topitopunu canım

allah analı babalı büyütsün. gözün aydın. :nazar:

amin inş. güle güle büyüt bebeğini. :nazar:

geçmiş olsunnnn

Geçen gece seni gördüm canım,laf attım ama cevap vermedin.

Gözünaydın canım,ne kadar kalıcaklar seninle??

Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım.Bizim için de dua et olur mu....

Allah analı babalı büyütsün canım.O muhteşem duyguyu nasıl bekliyoruz bir bilsen....Bilirsin zaten sen de geçirdin.

Canım çok sevindim.Öp,kokla bizim için de.Resimlerini eklicek misin,merak ediyoruz bebişleri ya...

maşallah bebişine canım seninde gözün aydın analı babalı büyütürsünüz inş.:nazar:

ay ne güzel ya Allah size bağışlasın kızınızı analı babalı uzun ömürleri olsun inş.:Saruboceq:

canımm maşallah yağız paşaya Allah uzun ömürler versin inş.emzirme sorununu da en yakın zamanda atlatırsın kendine çok iyi bak:nazar:

Canım maşallah bebişine. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Sağlıkla al kollarına yavrunu...Bakalım biz ne olacağız....

sağolun canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanRabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizin inş.herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz dualarınız için..Rabbim herkesin yavrularını bağışlasın inşallah..Sarılıktan hastanede yattık iki gün sonrasında böbreklerinde problem olduğundan şüphelenip 3 gün daha yatırdılar .. Çok zor geçti benim için ama yavrum iyi olduktan sonra gerisi çokta mühim değil...Şu an için bi problemimiz yok elhamdulillah..
Doğum yapmamış arkadaşlara tavsiye kesinlikle ilk gece sürekli emzirmeye çalışsınlar.Çok yorgun oluyorlar sürekli uyuyorlar..Uyandırıp uyandırıp emzirin..Sarılığı yükselirse boşu boşuna hastanelerde kalmayın.Çünkü sarılığın tek ilacı emzirmek..

senağlama yok bacım yok
sancım vardı cinsel ilişkiden sonra süt liman
bizde bir terslik var sanırım
ay iyice snirlerim bozuldu ya
ağlıyorum
tamam da başlayan sancılar nereye kayboldu neden gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama

Düzenli sancılardan önce üç gün önce filan düzensiz sancılarım başlamıştı..Sakin ol onlar düzene girecek.Kızlar bilmişlik yapmak istemiyorum ama bebeğiniz sağlıklı olduğu müddetçe kendi sancınızı bekleyin..İkisini de yaşamış biri olarak nacizane tavsiyem.Asla kendi sancınız suniyle kıyas götüremez..

He bi de normal yapmayı bekleyen anneler,ıkınma konusu üzerinde durun..Anladığımı sanıyordum bende ama pratikte uygulamakta zorlandım.Tam kavramak lazım nasıl ıkınılacağını..

Doğum yapmış tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
Rabbim bu duyguyu tüm bekleyenlere nasip etsin..

güzel anneler ve anne adayları nasılsınız bakalım.
doğumlar yavaşlamış beklemedesiniz anlaşılan.
havvacım melekcim sizin zaman git gide daralıyor hadi sizden de en kısa zamanda müjdeli haberi bekliyoruz.

merhaba kızlar
bebek olunca nete falan girilmiyormuş 24 saat nöbetteyiz perşembeden beri gözümü kırpmadım boşuna demiyorlarmış hamileyken bol bol uyuyun diye

merhaba kızlar
bebek olunca nete falan girilmiyormuş 24 saat nöbetteyiz perşembeden beri gözümü kırpmadım boşuna demiyorlarmış hamileyken bol bol uyuyun diye

evet bencede katılıyorum.hamileyken bol bol uyuyup dinlenin...bilmiyorumkismile

Ben de bu formu sık okuyup sürekli konuları takip edemediğim için yazamayanlardanım. Aynı zamanda şubat annesi doğuramayanlardan :lepi:
Oğlumu 38. haftada doğurmuştum. Şimdi 40'tayız ıııh hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor sanki şöle bi 11 ay sürecek gibi. Şimdi formda yazdıklarınızı arka arkaya okuyunca çok güldüm herkes o kadar bunalmış ki sancıyı özler olmuşuzboshayallersmile

Her türlü sancı bende de mevcut doğum sancısı dışında. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin, beden sağlığımızı geri versin.

selam kizlar bugun pek giren yok srrp bugun doktorda olucalti acilma falan varsa dogurucakti ne oldu acaba kizlar merak etim sempatiksalakcinni

aman biz bunları doğuramayacağız karnımızda yaşayıp gidecekler galiba sempatiksalakcinni
bari işe başlasam evde canım sıkılıyo -tatlicadiarzu-

akpak cnm gelicekler cok az kaldi umutsuzluga kapilma srrp galiba dogurdu ya hacan hastaneden gelmedi hadi insallah dogurmustur

srpp yanı serap mesaj cektı sezeryan ıle dogum yapmıs kızlar... bebıste oda ıyılermıs zemuszemus

slm güzel anneler çogumuz aldı bebişlerini kucagına darısı kalanlara hayırlısıyla inş.
uzun zamandır yazamıyordum artık herşey düzene giriyor insan ilk başlarda sudan çıkmış balıga dönüyo ama yavaş yavaş toplanırız yine inş.:dance:

misafirden ve uykusuzluktan anca zaman buldum canlarım.
eee nasılsınız bakalım.geçmişe biraz bakabildim.
oğlum uyuyor şu an içerde gaz sancıları bırakmıyordu geceleri gözümüzü kırpalım.hamilelik dönemi en rahat geçen günlermiş meğer kızlar kıymetini bilin ve bol bol dinlenin derim.

Evet kızlar zehranın rekoru artık bende.:hooray: Demek ki benim sıpam ondan daha inatçıymış. Bu başarısından solayı sıpamı kutluyor, biraz daha doğmazsa popişini ısıracağımı üzülerek bildiriyorum şakkıdı

Havvacım hadi ama bekliyoruz seni.ne inatçı çıktı bu şubat kızları boshayallersmile

merhaba kızlar

haklısın valla bende gündüzleri zaman buldukça hemen uyuyorum.oğlum beşiğe ben yatağa kaydirigubbakcemile

srpp yanı serap mesaj cektı sezeryan ıle dogum yapmıs kızlar... bebıste oda ıyılermıs zemuszemus

hadi gözü aydın serabı da Allah kurtardı.bakalım şimdi sırada kim var.

yok akpakcim ne sanci ne bisi bu gidisle depresyona giricez vala allah yardimcimiz olsun bi avazda doguralim tez zamanda insallah

ay maşallah ne güzel.kurtulmuş şükür..

sancısı tutan yok muuuuuuuuuuuuuu??????????

yok akpakcim ne sanci ne bisi bu gidisle depresyona giricez vala allah yardimcimiz olsun bi avazda doguralim tez zamanda insallah

kızlar sizide allah kurtarsınkaydirigubbakcemile3 ne diyeyem.üç beş güne kadar alırsınız sizde meleklerinizi..

artık strateji değiştirdim
gelme kızım gelme
hele dur ne acelen var
gerçi acelesi falan yok
sancı mancı kalmadı. öyle bekliyoruz... ay pardon beklemiyorum. naniknanik

kızlar havvadan dun mesaj geldı oda dogurmus cok sukurrrrr :teytey:

maşaAllah, havvacım sen doğurduysan biz de doğururuz inşaAllah boshayallersmile

doğumun kolay olmuştur inşaAllah, Allah hayırlı ömür versin kızına... opuyorumnanaktan

nasıl doğurmuş normal mi? tlf olan bir arasın sorsun çok merak ettim
çooooooooooooooookkkk sevindiiiimmmmm zemuszemus

X