tşk ederim.
bnm ilk zamanlarım hasta gibi geçti bulantım çoktu hiç bişi yiyemiyordum serumla ayaktaydım.yeni yeni toparlanıyorum.hamişliğimin keyfni çıkarmak istiyorum artık. bi de sağlıkla kızıma kavuşsam değmeyin keyfime. yazın sıcaklardan endişe ediyorum ben aslında. göbüşle ağırlaştıkça hantallaşır insaneyvahedigeldismile
bilmiyorum ki canım ümit falan kalmadı bende. 40. haftayı dolduracağız daha nişan bile görmedim. ara ara gelen yalancı ancılar da gitti. normal kadın gibiyim ne sancı ne bişey :roflol:
kızım annesinin konforunu düşünüyor galiba
beklesin sorun değil bence ama okuldan raporun süüresini uzatacağım, kaynım geliyor... cart curt bir sürü sıkıntı. gerçi hakkımızda hayırlı ne ise o olsun. bakarız sonradan böylesinin daha hayırlı olduğunu görürüz. :1rolleyes:
normal istiyorum bacım yoksa neden bu kadar bekleyim :roflol: ben sezeryandan korkuyorum inşallah sezeryanlık bir durum çıkmaz sonradan
canım buyur ben sana sıramı vereyim bayanssulusmile ben beklerim topiği :roflol:
bir fıkra vardı teravi namazını kılmaya (aslında akşam namazı sanıyor ama tevafuk ya teraviye denk gelmiş) giden bir gayrimüslim eşeğini tutana çıkıp "hele bekle iş inada bindi" diyor ya. :roflol: bizim durum da öyle, iş inada bindi naniknanik
escos naptı ki?
hiç öyle olmuyo.aksine bol bol dışarı çıkıp geziyorsun denize giriyorsun.bol bol su içiyorsun.çocuk direk yazır d vitamini alma şansı var.ay daha anlatayımmı.hem lohusalıkta daha rahat oluyo.benim kız agustos dogumlu ,ikincisi ocak dogumlu.ikinsini arasndaki fark çok yani.tercihim olsaydı ikinciyide yazın dogurmak isterdim.bak göreceksin avantajlarını...
canım ya saglıklı dogsunda.gerisi önemli degil.valla kız bende beklemeye başmadım szleri.melekseni.seni..daha kim var ya.fatıma 38 artık girmiyo.o dogurdu herhal..
bulbul
yarın doguruyo.allah kurtarsın canım.saglıkla al yavrunu..