2010 Şubat Anneleri

tşk ederim.
bnm ilk zamanlarım hasta gibi geçti bulantım çoktu hiç bişi yiyemiyordum serumla ayaktaydım.yeni yeni toparlanıyorum.hamişliğimin keyfni çıkarmak istiyorum artık. bi de sağlıkla kızıma kavuşsam değmeyin keyfime. yazın sıcaklardan endişe ediyorum ben aslında. göbüşle ağırlaştıkça hantallaşır insaneyvahedigeldismile

hiç öyle olmuyo.aksine bol bol dışarı çıkıp geziyorsun denize giriyorsun.bol bol su içiyorsun.çocuk direk yazır d vitamini alma şansı var.ay daha anlatayımmı.hem lohusalıkta daha rahat oluyo.benim kız agustos dogumlu ,ikincisi ocak dogumlu.ikinsini arasndaki fark çok yani.tercihim olsaydı ikinciyide yazın dogurmak isterdim.bak göreceksin avantajlarını...

bilmiyorum ki canım ümit falan kalmadı bende. 40. haftayı dolduracağız daha nişan bile görmedim. ara ara gelen yalancı ancılar da gitti. normal kadın gibiyim ne sancı ne bişey :roflol:
kızım annesinin konforunu düşünüyor galiba
beklesin sorun değil bence ama okuldan raporun süüresini uzatacağım, kaynım geliyor... cart curt bir sürü sıkıntı. gerçi hakkımızda hayırlı ne ise o olsun. bakarız sonradan böylesinin daha hayırlı olduğunu görürüz. :1rolleyes:
normal istiyorum bacım yoksa neden bu kadar bekleyim :roflol: ben sezeryandan korkuyorum inşallah sezeryanlık bir durum çıkmaz sonradan

canım buyur ben sana sıramı vereyim bayanssulusmile ben beklerim topiği :roflol:
bir fıkra vardı teravi namazını kılmaya (aslında akşam namazı sanıyor ama tevafuk ya teraviye denk gelmiş) giden bir gayrimüslim eşeğini tutana çıkıp "hele bekle iş inada bindi" diyor ya. :roflol: bizim durum da öyle, iş inada bindi naniknanik
escos naptı ki?

canım ya saglıklı dogsunda.gerisi önemli degil.valla kız bende beklemeye başmadım szleri.melekseni.seni..daha kim var ya.fatıma 38 artık girmiyo.o dogurdu herhal..
bulbul
yarın doguruyo.allah kurtarsın canım.saglıkla al yavrunu..

hiç öyle olmuyo.aksine bol bol dışarı çıkıp geziyorsun denize giriyorsun.bol bol su içiyorsun.çocuk direk yazır d vitamini alma şansı var.ay daha anlatayımmı.hem lohusalıkta daha rahat oluyo.benim kız agustos dogumlu ,ikincisi ocak dogumlu.ikinsini arasndaki fark çok yani.tercihim olsaydı ikinciyide yazın dogurmak isterdim.bak göreceksin avantajlarını...

oh oh oh ne güzel içim açıldı valla saol

akpak cnm vala senin sran benim siram ne fark eder kiz baksana kaldik bas basa burda bizim kizlar pek nazli cikti bekicez benim ki 21 subat dogmasa 25 subat sabah suniye gidicem cnm insallah suniye gerek kalmaz

canım ya saglıklı dogsunda.gerisi önemli degil.valla kız bende beklemeye başmadım szleri.melekseni.seni..daha kim var ya.fatıma 38 artık girmiyo.o dogurdu herhal..
bulbul
yarın doguruyo.allah kurtarsın canım.saglıkla al yavrunu..

Amin canım. Ben de hem merakla hem de korkuyla yarını bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende yarın gideceğim bakalım doktor ne diyecek
yarın çarşıda da işim var akşama ancak girerim herhalde gelince haber veririm

iyi geceler akpakcim yok cnm kendini yalniz hisetme bende varim sikintidan patliyorum vala esimi cok ozledim dayanamiyorum 2 ay oldu ama kizim nazlanip gelmiyo mafoldumben

ay canım ya insan eşini çok özlüyor özellikle böyle hassas dönemlerde Allah sabır versin
2 ayda çok uzun bir süre... :teselli:
ama sık dişini şurda kalsa kalsa 25 şubata kadar kalacak bir haftacık daha sabret

kızlar gecenin yarısı kızım uyuyor şu an ancak bakabildim.Allah sabırlar versin bekleyenlere.akpak,meleksen ve daha kimler var şu an hatırlayamadım.Ama bizim satlarımız aynıydı.Çok bekliyoruz,sabredemiyoruz ama sonucu muhteşem kızlar.ınanın sezeryan sonrası sancı mancı kalmıyor onu emzirirken.Zaten kokusu muhteşem.

Yalnız şimdi bir sorunumuz var doğurmayanlar şimdiden çaresine baksın derim.Göğüs ucu yarası.Benimkiler mahvoldu.Ağllıyorum kızımı emzirirken ve çok üzülüyorum.Krem falan verdiler ama işe yaramadı,kesildiler.Şimdiden araştırın derim.Ben keşke önceden çaresine baksaymışım.Şimdi herşeyi deniyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.Bilen varsa paylaşsın lütfen.

havva ya mesaj attım ama ayrıntıları öğrenemedim,rahatsız etmek istemedim.Nasıllarmış bilen var mı???Sezaryen olmuş onu biliyorum ama.

havva sezeryan mı olmuş :KK43: üzüldüm ama hakkında hayırlısı. bebeği ve kendi sağlıklı ya o önemli olan
canım kremi yara olduktan sonra mı kullanmaya başladın?
her emzirmede kullanmak gerekiyormuş yara olmasa da
ama bazılarında malesef krem falan hiç işe yaramıyormuş
sen de zeytinyağı sür bari o iyi geliyor diyor kızlar

akpak tatlim iyi geceler uyuku yok vala cin gibiyiz ha kaldik bas basa burada bakalim biz ne zaman kavusucaz nazli prenseslerimize

bebişlerin yollarını gözlemekten uykusuz kaldık canım
escos da girmiyor bayadır galiba o da doğurdu.
kaldık sen ve ben

bol sancılı, doğum sancılı bir gece diliyorum kaydirigubbakcemile3
önceden aman gece olmasın doktor başımda olsun derdim şimdi önemli değil ne olursan ol gel diyorum kaydirigubbakcemile3

ay valasat kacta gelirse gelsin sancilar bol bol gelsin cnm vala bekle bekle insan cok bunaliyo alt tarafa baski var bende tam diyorum sancilar gelicek kaciyo saka gibi resmen tatlim

iyi geceler akpak cnm allah yardimcimiz olsun cnm dua edelim bol bol uzanicam az basim agriyo nedense ayaklarim da cok agriyo 2 gundur ya agirlik tasiyamiyolar artik vala insallah bu gece veya yarin dogururuz cnm dileirm ikimiz icinde

günaydın kızlar benimde gece pembemsi yogun bi akıntım geldi...sabaha kadar ara ara sürdü su gibide geliyo ara sıra anlayamadım sumu nişanmı..kasık agrısıda var ama cok degil esimle hastaneye gidicez birazdan bakalım belkide bugün dogururum dualarınız eksik etmeyin..havvayı takip ediyodum normal istiyodu ama hayırlısı olsun..

X