Evet canım ama bugün konuştuk drla p.tesi ye kadar bekleyeceğiz. p. tesi günü duruma göre suni sancı ya da sezeryan canım
Canım aynıyız Pazartesi sabahı 7:30 da hastaneye yatıyorum. Suni sancı verecekler. eğer başarılı olmaz ise bebişimin başı darlık nedeni ile çıkmazsa seseryana alacaklar şimdiden heyecan bastı bakalım. biryandanda çok ağırlaştım arık olsun istiyorum hemde Uzayımı özledim gelecek kucağıma Allahın izniyle. hihoyyyt Allah geride kalanlara sabır sağlık hayırlı doğumlar versin :Saruboceq:
slm kızlar naber.12,02,2010 itibariyle 3.200 gr 51cm sabah 9da normal doğumla bi oğluşum daha oldu.çok mutluyum.Allah tüm bebiş bekleyenlere de nasip etsin.hepinizi öpüyorum.fırsat bulunca doğum hikayemi yazıcam.
Serapçım benim dr un fikri değil bu. Ona kalsa bekleyecek daha. Sonuçta beklesem bebek daha da büyüyecek ve kesin sezeryan diyecek biliyorum. Ama bu şekilde en azından normal doğum şansım var.
selam benim gibi beklemede olan hamişler opuyorumnanaktan
bende 3gündür hastaneye gelip gidiyorum her seferinde yatayımda doğurayım diye niyetleniyorum sonra vazgeçip beklemeye devam diyorum yine kaydirigubbakcemile3çarşamba günü nstye girdim ağrı sancı yok tabi yine cuma günüde bebiş doğmadığı için raporumun süresi doldu onu uzattırmaya gittim bugünde yengem ameliyat oldu onu ziyarete gittim onuda yeni doğum yapanların odasına almışlar odada bebişler vardı yeni doğmuşlar Allahım tam yemelikler nasıl tatlılar tabi yine doğurmak için imrendim yatakta vardı doğurup gelsemiydim keşke delikafadulden
ama benim belli ya salı günü doğmamış olursa drumuz ya perşembe ya cuma sezercik yapacak az daha sabır diyorum hayırlısıyla sağlıklıa doğsunda ne yapayım sezercik olayım hiç önemli değil çünkü sabrımda kalmadı şafak sayıyorum hala
senin kız iyice nazlandı cnm keyfi yerinde heralde inş normal olur en iyisi o çünkü
Selam kızlar biz de bi dolaştık yorulduk geldik.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım.
Anladım canım ben doktorun istedi sandım. Benim doktor da bebek büyücek daha zor olur diyor.
Selam Tuğbacım. Benim raporda son tarih yazmıyor. Acaba 32. haftada ayrıldın diye mi böyle birşey var.
Ya biz doğum yaptığımızda hemen ulaştırmamız gereken birşey var mıydı işyerine? Esra sen söylemiştin galiba doğum yapılan hafta doğum belgesi mi vermemiz gerekiyodu?
slm kızlar berrinden haber getirdim dün ipeğimiz doğdu.
esmadan da haberlerim var onun yakışıklısıda dün doğmuş.