2010 Şubat Anneleri

hayırlısı olsun canım ya ne yapalım en azından beklemedik demiyeceğiz günlerinin dolmasını bekledik ama benim drumda daha fazla beklersek riskli olur diyor beklemeninde anlamı yok zaten bende istemem daha fazla kalmasını içerde

Evet canım ama bugün konuştuk drla p.tesi ye kadar bekleyeceğiz. p. tesi günü duruma göre suni sancı ya da sezeryan canım

Canım aynıyız Pazartesi sabahı 7:30 da hastaneye yatıyorum. Suni sancı verecekler. eğer başarılı olmaz ise bebişimin başı darlık nedeni ile çıkmazsa seseryana alacaklar şimdiden heyecan bastı bakalım. biryandanda çok ağırlaştım arık olsun istiyorum hemde Uzayımı özledim gelecek kucağıma Allahın izniyle. hihoyyyt Allah geride kalanlara sabır sağlık hayırlı doğumlar versin :Saruboceq:

Hakkımızda hayırlısı inşallah canım ya...Valla en azından beklemedik demeyeceğiz.

Hayırlısı olsun canım inşallah. Hakkımızda hayırlısı.

Selam kızlar biz de bi dolaştık yorulduk geldik.

slm kızlar naber.12,02,2010 itibariyle 3.200 gr 51cm sabah 9da normal doğumla bi oğluşum daha oldu.çok mutluyum.Allah tüm bebiş bekleyenlere de nasip etsin.hepinizi öpüyorum.fırsat bulunca doğum hikayemi yazıcam.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım.

Serapçım benim dr un fikri değil bu. Ona kalsa bekleyecek daha. Sonuçta beklesem bebek daha da büyüyecek ve kesin sezeryan diyecek biliyorum. Ama bu şekilde en azından normal doğum şansım var.

Anladım canım ben doktorun istedi sandım. Benim doktor da bebek büyücek daha zor olur diyor.

Selam Tuğbacım. Benim raporda son tarih yazmıyor. Acaba 32. haftada ayrıldın diye mi böyle birşey var.
Ya biz doğum yaptığımızda hemen ulaştırmamız gereken birşey var mıydı işyerine? Esra sen söylemiştin galiba doğum yapılan hafta doğum belgesi mi vermemiz gerekiyodu?

senin kız iyice nazlandı cnm keyfi yerinde heralde inş normal olur en iyisi o çünkü

Amin canım inş. normal olur. Çok istiyorum normal olmasını...

Canım ya benim drun yorum yaptığı yok ya... Çekimser kalıyo. Valla günü geçti artık tehlikeli bundan sonrası...

esmadan da haberlerim var onun yakışıklısıda dün doğmuş.

Ay ben bu topikte kalmışım daha şimdi bakıyorum günlerdir resimler topiğine falan. Ay bakasım gelmiyor bu güzel melekleri görünce daha da sabırsızlanıyor insan.

Havva sorması ayıp kaç kişi kaldık burada doğuracakbilmiyorumkismile

Bebişlerini bekleyenler....

1 fatima38
2 akpak
3 pofidi
4 bulbul
5 sedef83
6 bahar72
7 yeb2004
8 floristgirl
9 meleksen
10 limonnnnn
11 escos
12 corde
13 ve
14 firdevs2006
15 gulencim
16 sehrinaz
17 pince
18 havvaesen
19 srpp
20 zerrin_papi
21 selin90
22 pinarecai
23 tugba64
24 talkative_844
25 1tanelerim
26 plaj
27 canan2508
28 canbahar
29 aisse
30 gökçeber
31 yaz.g
32 aynezihe
33 burcinn
34 kifircik

Bana da çok az kişi kaldı gibi geldi de ondan sordum. 5-10 kişi falanız herhalde buralarda daha Şubatı yarılamadık bile:umursamaz:

selam kızlar
artık doğuran gelmez oldu topiğe kismecikler kalmamış

yarın bizim mevlüdümüz var darısı sizin başınıza inş.
daha sanki dün gibi doğum yapcaz diyoduk şimdi bıcırıklar büydüde mevlütleri olucak
Allah isteyen herkese yaşatsın bu heyecanları

Allah şimdiden kabule tsin dualarınızı canım. biz daha doğuramadık. Bekliyoz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…