2010 Şubat Anneleri

Evet canım yarın gidiyorum. İnşallah açılma olmuştur da yatış verir. lmazsa da sunni sancı versin. Daha da bekleyemem yaaa. Miyadı doldu çünkü

Bence de bekleme canım.Riske atma hiçbirşeyi.Şahsen ben pazartesiye kadar sancılanmazsam pazartesi kontrol günümde sezeryan istediğimi söyleyeceğim.Benim nefes almam çok zorlaştı.

Ama eğer doğurursan en kısa zamanda dön aramıza,özleriz biz seni.Burası sensiz olmaz.Zaten herkes terketti.:gitme::gitme:

havvacım cidden özleriz seni ya
inşallah yarın kontrolde sancıların çıkar da akşama kalmadan doğurursun aklinialirimsmile
escoscum seni üzmek istemedim kusura bakma bilmiyorumkismile ban mart anneleri topiğine giriyorum da bazen sonra da kendimle dalga geçiyorum eğlenmek amaçlı :kedi:
kızlar bakalım sevgililer gününde kimin sevgilisi gelecek boshayallersmile

selam kizakr bu gun konturolum vardi bu gece bir sey olmazsa yarin yatiyorum hastaneye ilaclarla acilmayi devam etiriceklermis cok korkuyorum iki dogumum olmasina rahmen allah dogum yapicaklarin yardimcisi olsun insallah aksama kadar dogum yapmis olurum suni sanci cekmek istemiyorum

Allah yardımcın olsun canım,acılarını azaltsın.

Allah yardımcın olsun canım,acılarını azaltsın.

amin cnm allah dogum yapicak herkesin yadimcisi olsun ama en guzeli o kadar aci ceksenede bebgim dogdugunda herseyi unutmam ay o saatleri bir yandan ipl,e cekiyorum bir yandan da istemiyorum

selam kızlar
hepinize Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
dilek inşallah bi avazda doğurursun
kızlar benim sancılar dün 165leri gördü drum koş hemen wcyw gt alttan muayene edecem dedi önce kafası büyük zor doğar dşyordu kilosuda iri demişti muayene edince normal doğurabilirsin dedi bizde bekliyoruz iiki haftadır 100leri geçiyordu doğum sancısı kaç oluyor

anladım cnm ya ben de takıyorum işte her akşam bu gece doğururum belki dye hevesle yatıp sabaha sancısız kalkmak biraz sıkıyor.. eşimde niye sıkıldın mı cocuktan diyip duruyor.. kalmak istiyor daha demekki diyor.. moralim bozuluyor...
bence zaten hepsi fatolinanın suçu başka topik açtı bizi burda kilitledi..yoksa oyalancaktık muhabbet içinde... dğurmayanlar giremez mi o topiğe yaa..:..(bilmiyorumkismile
esra,sibel nasılsınız???
iyiyiz kız bir biz kaldık gercekten de.. meleksen de yok oldu...

Ama eğer doğurursan en kısa zamanda dön aramıza,özleriz biz seni.Burası sensiz olmaz.Zaten herkes terketti.:gitme::gitme:
ve havva da gider...allah yardımcısı olsun cnm ya cok bekledi.. ben herhalde 40 ı beklemem artık ???:Saruboceq:

Kızlar günaydın herkese iyi hafta sonları...
Anladığınız üzere daha doğum yok. Açılma yok sancı yok. Bu durumda sunni sancı veremem dedi dr. Bebiş de maşallah 3900 olmuş. Nasıl doğurcam ben bu kızı diye korkmaya başladım. Eşimle konuştuk. P.tesi ye kadar bekleyelim dedik. Son şans. P. tesi duruma göre sezer ya da normal kesin doğuruyom Allah izin verirse.

herkese slm kızlar
henuz dogum yamamıs arkadaslar allah kolaylık versın dıyorum
uzun zamandır gıremıyorum
30 ocakta dogurmustum ılk hafta ewımde kaldım annem baktı bana
ıkıncı hafta kucuk kardesımın okulu acıldıgı ıcın annem ewe gıtmek zorunda kaldı fakat ben hala oturamıyodum bakıma muhtactım
ıkıncı haftada kaynanama gıttım sagolsun o baktı bana
bugun ewıme geldım 15 gun oldu melegıme kavusalı daha henuz yenı oturabılıyorum anlayın artık ne kadar kotu bı dogum gecırdıgımıallah boyle bı dogumu dusmanımın basına bıle vermesın onada yazık yanı dogum hıkayemı yazmak ıstıyorum ama hıc hos bır dogum hıkayem yok
oyuzden yazmaya elım varmıyo
heınız allaha emanet olun bebegımden fırsat bulursam bır ara gırer yazarım
allah yardımcımız olsun

Valla seni merak ettim bi girip bakayım dedim Havvacım. Demek kızının rahatı iyi hala hayırlısı olsun artık ne diyelim. Senin doktor da benimki gibi 40 ı fazla geçirmeyelim diyor herhalde. Aramızda tam bir hafta var benim de seninki gibi olacak son tarihim haftaya pazartesi. Doktor çarşamba açılma yoksa Pazartesi duruma göre normal veya sezeryan alcaz dedi. Bizimkiler tembel çıktı ne yapalım sağlıkla gelsinler de nasıl olursa olsun.

bana da annem babm amcam akşama yatıya misafirliğe gelcek istanbuldan.. ablam zaten burda.. çıktık alışveriş yaptık cook yoruldum ama yuruyus oldu işte...
topik ne sessiz ya.. ee ben demiştim size ben bekçi gibi burada kalıcam die...

slm kızlar naber.12,02,2010 itibariyle 3.200 gr 51cm sabah 9da normal doğumla bi oğluşum daha oldu.çok mutluyum.Allah tüm bebiş bekleyenlere de nasip etsin.hepinizi öpüyorum.fırsat bulunca doğum hikayemi yazıcam.

slm kızlar naber.12,02,2010 itibariyle 3.200 gr 51cm sabah 9da normal doğumla bi oğluşum daha oldu.çok mutluyum.Allah tüm bebiş bekleyenlere de nasip etsin.hepinizi öpüyorum.fırsat bulunca doğum hikayemi yazıcam.
maaşallah oğluşuna aa ne güzel... darısı başımızaa...

Serapçım benim dr un fikri değil bu. Ona kalsa bekleyecek daha. Sonuçta beklesem bebek daha da büyüyecek ve kesin sezeryan diyecek biliyorum. Ama bu şekilde en azından normal doğum şansım var.

Canım Allah analı babalkı büyütsün. Ben de bugün doğum haberi yok diye üzülüyordum :))

Ya ben neden beceremiyorum doğurmayı kızlar... Nerde hata yapıyorum ben...

selam benim gibi beklemede olan hamişler opuyorumnanaktan
bende 3gündür hastaneye gelip gidiyorum her seferinde yatayımda doğurayım diye niyetleniyorum sonra vazgeçip beklemeye devam diyorum yine kaydirigubbakcemile3çarşamba günü nstye girdim ağrı sancı yok tabi yine cuma günüde bebiş doğmadığı için raporumun süresi doldu onu uzattırmaya gittim bugünde yengem ameliyat oldu onu ziyarete gittim onuda yeni doğum yapanların odasına almışlar odada bebişler vardı yeni doğmuşlar Allahım tam yemelikler nasıl tatlılar tabi yine doğurmak için imrendim yatakta vardı doğurup gelsemiydim keşke delikafadulden
ama benim belli ya salı günü doğmamış olursa drumuz ya perşembe ya cuma sezercik yapacak az daha sabır diyorum hayırlısıyla sağlıklıa doğsunda ne yapayım sezercik olayım hiç önemli değil çünkü sabrımda kalmadı şafak sayıyorum hala

uğbacım nasılsın.. Uzun zamandır görüşemiyoruz. ızni uzatmak nasıl oluyo. Benim de p. tesi doluyo

aynı canım ya beklemedeyim malesef benim dr hemşiresi ayın 12sine kadar yazmış dr vizite kağıdı istedi ama kullanmadı bile daha önceki raporun üzreine zamanaşımı diye yazdı ayın 19una kadar raporu uzattı imza kaşe yapıldı zaten rapordan 3tane vermişlerdi illkini işyerine vermiştim bendekilerden birine daha yazınca onuda gönderdim işyerine şimdi bende bir kaldı onuda doğumda isteyeceklermiş
sen nasılsın sende beklemedesin anlaşılan hala:kedi:

Evet canım ama bugün konuştuk drla p.tesi ye kadar bekleyeceğiz. p. tesi günü duruma göre suni sancı ya da sezeryan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…