Evet canım yarın gidiyorum. İnşallah açılma olmuştur da yatış verir. lmazsa da sunni sancı versin. Daha da bekleyemem yaaa. Miyadı doldu çünkü
Caneylom aman üşütme canım... Çok zor olur üşütünce.
Kızlar benim yarın dr kontrolüm var. İnşallah yatış verir. Topiğe girmemişsem bilin ki yatış verdi.
Haber vereyim dedim. Dua edin nolur. Doğsun artık bu sıpa...
selam kizakr bu gun konturolum vardi bu gece bir sey olmazsa yarin yatiyorum hastaneye ilaclarla acilmayi devam etiriceklermis cok korkuyorum iki dogumum olmasina rahmen allah dogum yapicaklarin yardimcisi olsun insallah aksama kadar dogum yapmis olurum suni sanci cekmek istemiyorum
Allah yardımcın olsun canım,acılarını azaltsın.
havvacım cidden özleriz seni ya
inşallah yarın kontrolde sancıların çıkar da akşama kalmadan doğurursun aklinialirimsmile
escoscum seni üzmek istemedim kusura bakma bilmiyorumkismile ban mart anneleri topiğine giriyorum da bazen sonra da kendimle dalga geçiyorum eğlenmek amaçlı :kedi:
kızlar bakalım sevgililer gününde kimin sevgilisi gelecek boshayallersmile
iyiyiz kız bir biz kaldık gercekten de.. meleksen de yok oldu...esra,sibel nasılsınız???
ve havva da gider...allah yardımcısı olsun cnm ya cok bekledi.. ben herhalde 40 ı beklemem artık ???:Saruboceq:Ama eğer doğurursan en kısa zamanda dön aramıza,özleriz biz seni.Burası sensiz olmaz.Zaten herkes terketti.:gitme::gitme:
Kızlar günaydın herkese iyi hafta sonları...
Anladığınız üzere daha doğum yok. Açılma yok sancı yok. Bu durumda sunni sancı veremem dedi dr. Bebiş de maşallah 3900 olmuş. Nasıl doğurcam ben bu kızı diye korkmaya başladım. Eşimle konuştuk. P.tesi ye kadar bekleyelim dedik. Son şans. P. tesi duruma göre sezer ya da normal kesin doğuruyom Allah izin verirse.
maaşallah oğluşuna aa ne güzel... darısı başımızaa...slm kızlar naber.12,02,2010 itibariyle 3.200 gr 51cm sabah 9da normal doğumla bi oğluşum daha oldu.çok mutluyum.Allah tüm bebiş bekleyenlere de nasip etsin.hepinizi öpüyorum.fırsat bulunca doğum hikayemi yazıcam.
Valla seni merak ettim bi girip bakayım dedim Havvacım. Demek kızının rahatı iyi hala hayırlısı olsun artık ne diyelim. Senin doktor da benimki gibi 40 ı fazla geçirmeyelim diyor herhalde. Aramızda tam bir hafta var benim de seninki gibi olacak son tarihim haftaya pazartesi. Doktor çarşamba açılma yoksa Pazartesi duruma göre normal veya sezeryan alcaz dedi. Bizimkiler tembel çıktı ne yapalım sağlıkla gelsinler de nasıl olursa olsun.
slm kızlar naber.12,02,2010 itibariyle 3.200 gr 51cm sabah 9da normal doğumla bi oğluşum daha oldu.çok mutluyum.Allah tüm bebiş bekleyenlere de nasip etsin.hepinizi öpüyorum.fırsat bulunca doğum hikayemi yazıcam.